Vancouveri képek

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
moz-screenshot-2.png


Canada 3 - USA 2

A meccs utan.

moz-screenshot-1.png
 

Rubio

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlet mindenkinek!

Kár, hogy csak nem rég leltem rá erre az oldalra (CanadaHun), mert akkor már korábban megtaláltam volna ezt a topikot is! Így viszont egy csomó képről lemaradtam, amelyek már sajna nem jelennek meg! A 62. oldalig semmi, majd a 66. oldalon egy üzenetben és ezt követően egész a 93. oldalig újból semmi!

De amit azután láttam, az lenyűgöző! Egyszer szívesen megnézném személyesen is a várost! Tudom, most itt lett volna a lehetőség, de az az igazság, hogy a meleget jobban kedvelem. Na és persze nem a szomszédben van, ezért nem kevés anyagiak kellenek hozzá, de ettől függetlenül egyszer majd szeretném a saját szememmel is látni! Egyenlőre gyűjtenem kell az utazásra, de ezt mostantól szívesen teszem.

Köszönet az összes képfeltöltőnek, akik közül Spanky-t emelném ki! A 93. oldaltól kezdve 42 üzenetében talátam képet vagy videót, ill. olyan linket, amelyik működik.

Ezt: "Hol: Elmentem. Nem leszek elerheto." látva azt hittem, hogy tényleg elment (amit persze nem zárhatok ki, hogy így van), de az előző üzenet ideje bizakodóvá tesz és remélem még sok képet láthatok tőle! Na és persze mindenki mástól is, mert valóban csodálatos képek kerültek feltöltésre!

Ami biztos, hogy az utazásból idén nem lesz semmi, mert 7 hónapos kis fiammal nem igazán akarnék neki vágni az útnak, még akkor sem, ha nyáron már 1 éves lesz. Talán jövő nyáron, amikor betölti a 2-t, akkor talán már megkisérelhető az utazás, na de ez még a jövő zenélje.

Addig is, ha személyesen nem is, de itt a fórumon (topikban), remélem még találkozunk! (Én biztosan jövök még, Ti meg már amúgy is itt voltatok.)

Sziasztok!
 

Judith01

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello,

A környéki képeket eddig még nem sikerült megnéznem, de a kanadai magyarok életével már sikerült részben megismerkednem innen a nagy távolból.
 

vadasy

Új tag
Sajnos nem tudtam új témát nyitni ezért ide írom le:

Egy család nyomát keresem én illetve többen.

A család Vámos Csaba, Vámosné Cseh Anikó a gyerekek: Vámos Dávid és Vámos Regina Fanni január 26-án távoztak titokban Magyarországról /Nagykovácsiból/.

Házukat az adósoktól eltitkolva eladták és elszöktek.

Az itt hagyott adósságuk kb 50-60 millió forint. a hitelezők testvérek, rokonok, barátok és akit még le tudtak húzni.

Információink szerint Vancouverbe szöktek.

A lépéseket megtettük: rendőrségi feljelentés, követségen bejelentés.

A lányuk Regina (14 éves) a North Delta Senior Secondary iskolába jelentkezett, ha pontosak az infók.

Szeretnénk a nyomukra akadni, minden segítséget megköszönünk.

És kérem Önöket óvakodjanak tőlük! Nagyon kedves, vendégszerető, negédes emberek, de pénzt ne adjanak nekik, egy fillért sem.

Ha feltennék valamiféle üzenőfalra vagy fórumra esetleg más módot is tudnak megköszönöm.

Köszönöm szépen.

Vadász Vince


Budapest
 

ltoth

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én még új vagyok a fórumon és sajnos így nem tudom megnézni a képeket, de már alig várom. Soha nem jártam még Kanadában de mindenki nagyon dicséri Vancouver-t, hogy milyen gyönyörű - tavak, helyek, örök tavasz. Na ez mind a gyengém.

Igen, nagyon szép hely, mi is jártunk ott 2005-ben augusztusban, 1 héten át szép idő volt.
Sajnos van amikor heteken át esik, esik - írják a rokonok.
 

Leike

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha csak ennyi próblémám lenne nekem is, hogy Torontoból hogyan költözzek Vancouverba, ajjaj de szép és elérhetetlen álmom ez amióta csak vagyok. Jó nektek!
 

Leike

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem elég, hogy életem álma Kanada, még egy képet sem tudtam megnézni. Nem segítene nekem valaki? köszi
 
Oldal tetejére