Kepek a Newyorki metrobol

romesz

Állandó Tag
Állandó Tag
A kepek erdekesek es nagyon jol bemutatjak a NY-i metro minden napjait.
Az utasok pedig semmiben nem kulonboznek a vilag tobbi nagyvarosaban elo emberektol.
 

Rubio

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a képeket nézegetve azon tűnődtem, hogy vajon a készítőjük rejtett kamerás felvételeket készített-e, de jópár felvételen látszik, hogy nem, mert az emberek belenéznek a kamerába. A NY-i metróban az emberek ennyire jól viselik, ha fémyképezik őket? Azért kíváncsi lennék, hogy a világ más városauban hogyan reagálnának, ha fényképezik őket?

Mindenesetre maguk a képek valóban szépek, de... nem is tudom... jó némelyik elég lehangló. Nem vagyok benne biztos, hogy én akarnék-e ott utazni, éjszaka biztosan nem!
 

donself

Új tag
idézet hajléktalanok:

Nem koldulnak , nem büdösek.
Érdekes észrevétel, sajnos én nap mint nap nem ezt tapasztalom. Például aki a metróval utazik nap mint nap, az gyakran találkozhat olyan emberrel aki műanyag pohárral a kezében hangosan kéregetve megy az utasok között és rázza a poharat benne csorog az aprópénz, a másik a peronon ül és egy tábla van ki teve neki hogy beteg és éhes. Továbbá megagyaznak maguknak az üléseken és átalusszák az éjszakát a metrókocsiban, de én most csak a metrót említettem. Szembesülni kell a ténnyel hogy igenis vannak hajléktalanok és büdösek és kéregetnek is, igaz vannak olyanok is akik az utcán összegyűjtik az eldobott műanyag vagy alumínium üdítős palackokat és azt visszaváltva pénzhez jutnak, de ez mar munka amiért meg kell dolgozni. Ezt viszont kevesen szeretik.
 

reni109

Állandó Tag
Állandó Tag
A kepek erdekesek es nagyon jol bemutatjak a NY-i metro minden napjait.
Az utasok pedig semmiben nem kulonboznek a vilag tobbi nagyvarosaban elo emberektol.

Egyet ertek, en is hasznaltam a metrot NY-ban, és meg mindig elek. Nem kellene azt hinni, hogy nalunk, vagy eppen Londonban sokkal biztonsagosabb es kellemesebb hasznalni a tomegkozlekedest.
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
New York...én nem szeretem.Minden koszos,öreg,lepukkant,az utca sarkokon este mindig kisebb csoportok vannak feketékből,meg az egész olyan,h tényleg azt éreztem,h nem vagyok biztonságban,a kiszolgálás csapni való,stb.stb.
Amúgy érdemes áthajókázni a Liberty Island-re,vmint a Time Square és az Empire State Building az szép-kb ennyi.
 

enestis

Állandó Tag
Állandó Tag
Isteni képek... és igen, épp olyan, mint bárhol a világon.
A tömegközlekedést a széthajtott, iszonyúan fáradt emberek használják, akiknek nincs idejük, pénzük arra, hogy egyedül szívjanak az araszoló csúcsforgalomban. És a sokféle náció is épp annyira ezer színű, mint amennyire az N.Y.
Gratula, nagyon teccenek a képek!
 
Oldal tetejére