Kevesebb a bliccelő

vadsziklmnn

Állandó Tag
Állandó Tag
A jegyárak igen magasak a bérekhez viszonyítva.
A szolgáltatás színvonala nemcsak a fővárosba rossz hanem vidéken is.
A bliccelés addig marad fenn,míg ilyen alacsonyak a bérek. Az emberek öntudatára is ráférne a fejlődés.
 

leskox

Új tag
Beléptető kapuk kellenek a metróba és minden gond megoldódna a blicceléssel. De valakinek ez így jó, ahogy most van.
 
Közbe meg 100 milliókat fizetnek ki végkielégítésekre 20 milliót hogy milyen állapotban van a nyomtatók stb talán inkább erre dobjuk össze a pénzt, és megy el a pénz.
 

Eroka

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, az a szomorú, hogy juttatásokra és dícsérő borítékra, prémiumra van keret, de hogy pl. Pesten a metró ne gyulladjon ki vagy füstöljön most már szinte havi vagy heti rendszerességel...ezt nem lehet megoldani, mert nincs rá a BKV-nak kerete!! :(
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Beléptető kapuk kellenek a metróba és minden gond megoldódna a blicceléssel. De valakinek ez így jó, ahogy most van.

De hisz régen beléptető kapuk voltak. Tök vacak volt, sosem lehetett tudni, működik-e rendesen, és nem csapódik-e rád a kar akkor is, ha bedobtad a bélást. Mert ha jól emlékszem 2 Ft-ossal működött, de tisztára úgy mint az Elvarázsolt kastély. Vagy csapott, vagy nem csapott. És akkor még ezután jött a mozgólépcső. :D

A bliccelés egyébként az egyszerű mai dolgozó szerencsejátéka.

Régen senki nem bliccelt. Gyerekkoromban 1 Ft volt a villamosjegy és 1,50 a busz. Még a kutyámnak is lyukasztottam. 40 Ft volt a dolgozó bérlet, 20 a diák meg a nyugdíjas. Annyit abból a fizetésből is ki lehetett fizetni. Aztán hirtelen 500-szorosa lett ára. A fizetés meg... tudjátok.
 

Gyöngyösi Szilvia

Állandó Tag
Állandó Tag
Valamikor régen, főiskolás koromban én sem váltottam mindig jegyet (néha a mai napig álmodom is ezzel, van/volt egy kis izgalom). De ma már annyi az ellenőr, hogy ezt meg sem lehet tenni. A metro minden bejáratánál, legalábbis a legforgalmasabbaknál és mindig találkozom velük. Igen, abban és is egyetértek, hogy drága a jegy a mai átlag keresethez képest (a nemkeresethez meg végképp). Tenni ellene nem nagyon tudunk. Ez van.
 
Oldal tetejére