Rák Alternativ gyógymódok

agostini81

Állandó Tag
Állandó Tag
Rákgyógyítás C-vitaminnal

"MAGYARORSZÁGON IS LEGÁLISAN VÁLASZTHATÓ:
AZ IMMUNRENDSZERT ROMBOLÓ KEMOTERÁPIA
ÉS AZ ESETLEGES SUGÁRKEZELÉS HELYETT
(törvényi szabályozás: A gyakorlati útmutató Magyarországon c. menüpontban)

RÉSZLETEK AZ AMERIKAI ÉS SZÖULI KLINIKAI EREDMÉNYEKET KÖZLŐ PUBLIKÁCIÓKBÓL

Az embergyógyászatban alkalmazható magas aszkorbát szint elég ahhoz, hogy megölje a daganat sejteket

Hetente kétszer intravénásan 30 gramm aszkorbinsav kezelést alkalmaztak, és megállapították, hogy a tüdőben és a májban, az áttétes elváltozások egy hét alatt eltűntek

Azok a rákos betegek, akik nagydózisú aszkorbát kezelést kaptak hosszú távú túlélése 20x nagyobb, mint a kontroll csoport pácienseinek túlélési ideje

Az aszkorbát rákkal szembeni hatásosságát át kell értékelni, a klinikai vizsgálatok fantasztikus eredményei érvekkel támasztják alá, hogy az aszkorbát potenciális rákellenes anyag.

A beteg nem kezelhető besugárzással vagy kemoterápiával

Cikkek százai jelentek meg, melyekben in vitro, in vivó és sejtkultúrában végzett kutatások, állatkísérletek és emberrel kapcsolatos tanulmányok eredményei jelentek meg ebben a témakörben. Az eredmények szerint az az általános nézet, hogy a C vitamin antitumor hatású

A szájon át történő alkalmazás gátolja a ráksejtek kiszabadulását az immunrendszer hatása alól. Ez a hatás az IL-18 termelődés gátlásán alapul.

Azt tanácsolják a pácienseknek, hogy naponta 4g aszkorbátot egyenek

Az aszkorbát nem citotoxikus a normál sejtekre

A tüdőben található csomók teljesen eltűntek, jelenleg nincs bizonyíték tüdő áttétre, máj áttétre, nyirokcsomó áttétre vagy bármire. 1986-ban a páciens 7 hónapig, 2x egy héten 30g aszkorbinsav infúziót kapott. Ezt követően 6 hónapig hetenként 15g aszkorbinsav infúziót kapott. A kezelés során és utána nem tapasztaltak toxicitást, a vér kémiai vizsgálata és a vizeletvizsgálat eredménye normális volt. A páciens továbbra is jól volt, rendszeres klinikai ellenőrzésekre járt mindaddig, amíg 1997-ben, 82 évesen, 12 évvel a diagnózis után rákmentesen halt meg.

Az egészséges emberekhez hasonlítva, a rákos betegek C-vitamin szintje a vérben szignifikánsan csökken, mert a rákos pácienseknek több C-vitaminra van szükségük

39 súlyos rákbeteget vizsgáltunk. Minden beteg 3 napon belül 2x 10g C vitamint kapott intravénásan és egy hétig naponta 4g-t szájon át. A kezelés után vizsgáltuk a demográfiai adatokat és felbecsültük a változásokat a páciensek életminőségében. Az életminőség értékelése EORTC QLQ-C30 módszerrel történt. A C vitamin adása után, a teljes életminőség/egészség skálán kapott pontok 36±18 értékről 55±16-ra javultak (p=0.001). A kezelt betegeknek, fizikai, lelki és szellemi tevékenységük értékelésekor a működési skálán szignifikánsan magasabb pontszámuk volt (p0.05). A tüneti skálán, a kezelt páciensek, a kimerültség, hányinger/hányás, fájdalom, étvágyvesztés tünetekkel kapcsolatosan szignifikánsan alacsonyabb pontszámot értek el ... a C vitamin használata úgy tekinthető, mint, egy biztos és hatásos terápia a végső állapotú rákos betegek életminőségének javítására"

Két ismerősöm is kapja a C-vitamin terápiát, rendkívül jó eredményekkel.

Ha szeretnétek , szívesen írok Róluk.

Illetve ,ha valakinek segítség, megadhatom elérhetőségeiket is.

Ők ezt teljesen hivatalosan kapják, szervezett ill. állami keretek között.

Igaz, a C-vitamint (egyelőre legalábbis) nekik kell beszerezni.

Ha utánanéztek, az elmúlt években többször volt REUTERS hír is, hogy a C-vitamin megöli a rákos sejteket !

Köszönjük Szent-Györgyi Albertnek !
 

Brukner Szigfrid

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyrészt ezer köszönet annak, aki kitalálta ezt a fórumot és akik írtak bele.

A rákot az immunrendszer tudja megakadáyozni illetve gyógyítani, így elsődleges, hogy jól működjön. Ehhez pár gondolat:
- megelőzésnél alapvető a bélrendszer állapota (ez az első vonala az immunrendszernek)
- rák esetén hatásos az akupunktúra. Aki itt Pécsett foglalkozik vele, az képzett orvos, és sokszáz rákbeteg jár hozzá, nyilván nem véletlenül. (személyes tapasztalat is)

Örömmel venném, ha könyveket is tudnánk itt ajánlani egymásnak: nézegetem a boltokban a szakirodalmat, de rémisztően sok könyv van, ötletem sincs, melyiket érdemes elolvasni.

Egészséges életet mindenkinek! Gábor
 

Szörcsike

Új tag
egy másik lehetőség :)

:..:CANDIDA GOMBA / Candida gomba elszaporodását elősegíthető folyamatok, állapotok

Candida gomba szaporodását elősegíthető tényezők: az immunrendszer gyengesége, betegségek esetén illetve után, veleszületett vagy szerzett immunhiányos állapotokban, operációk és elhúzódó rehabilitációs időszak után gyakori a candida gomba elszaporodása a szervezetben helyi, ill. általános tüneteket okozva. A szervezet immun-aparátusának fő indikátor és fenntartó központja a bélflóra állományának egyensúlyi állapota, melynek meggyengülése során a Candida gomba -szint, mint "leépítő-katabolikus" tényező túlsúlyba kerül.
Candida gomba szaporodását elősegítheti a szervezet kóros savasodása -acidózis. A vér, ill. a sejtek vegyhatásának savas irányba való eltolódása gátolja a sejtek anyagcsere, gázanyagcsere- és kiválasztó folyamatait, a Candida gomba toxin anyaga és fokozott tápanyagelvonása a sejtektől pedig tovább csökkentheti a sejtek életműködési funkcióit
Candida gomba szaporodását elősegítheti: a higiéniai igénytelenség (hajlatok nem megfelelő tisztítása), ill. folyamatos tisztálkodási akadályoztatás esetén a bőr normál mikroflórája is "sérül", gyengül a bőr ellenálló képessége a kórokozókkal szemben, ezzel utat nyitva a candida gomba fertőzésnek.
Candida gomba szaporodását elősegítheti az összefekvő bőrfelületek (főleg combhajlat) izzadása, szellőzésének hiánya. A candida gomba, ill. szinte minden gomba faj számára a fény- és oxigénhiányos, nedves hely a megfelelő környezet.
Candida gomba fertőzöttséget (főleg a légutakban) kiválthatja a penészes környezet, mely által a gomba -spórák a légtérbe kerülnek és huzamosabb idejű beszívásuk során megtelepedhetnek a légutakban (de akár a bőrön, szájon - szájban is)!
Candida gomba szaporodását elősegítheti a táplálkozási elégtelenség (táplálékhiány, vagy kiegyensúlyozatlan táplálkozás, vitamin és ásványi anyaghiány esetén). Táplálkozási elégtelenség során a szervezet ellenálló képessége gyengül, a szabad gyökök felszaporodnak a szervezetben, a vér kémhatása könnyebben tolódik el savas irányba, ezek a tényezők kedveznek a candida albicans gomba elszaporodásnak, a candida gomba patogénné válásának


Candida gomba szaporodását elősegítheti a refluxbetegség, és az emésztőrendszer eredetű betegségek. A nyelőcső - refluxbetegség kiindulási pontja többnyire a gyomor legyengülése, melyet maga a Candida gomba is kiválthat, fokozva a savtermelést és a puffadást. A Candida gomba magát a nyelőcsövet is megtámadhatja, ill. legyengíti toxin anyagával, kiválthatva ezzel a motilitási és szöveti zavarokat, magát a refluxbetegséget is.
Candida gomba szaporodását elősegítheti a kevés bázikus jellegű, azaz lúgos kémhatású, és rostos táplálék fogyasztása ( lásd. még: lúgosítás - savas és lúgos ételek), a savas kémhatású ételek túlzott fogyasztása (savasodás), melyek fokozzák a vastagbélben a rothadásos-erjedéses folyamatokat, pangást, ezzel is bontva a bélflóra egyensúlyi állapotát, a Candida gomba túlsúlyát.
Candida gomba szaporodását elősegítheti a kevés folyadék fogyasztás, melynek során savasodás, lassult sejtanyagcsere és vérkeringés, méregtelenítési és energetikai kiürülési blokk alakul ki a szervezetben. A víz- folyadékhiány önmagában is gyengíti az immunrendszert és a méregtelenítési folyamatot, a Candida gomba toxin anyagának felhalmozódását és kiürülését.
Candida gomba szaporodását elősegítheti: a kifejezetten sok finomítatlan cukor, édesség és a szénhidrátban gazdag -rostban szegény étkezés. A candida albicans gomba fő tápanyaga, energia forrása a szénhidrát, a gombák sejtfala poliszacharidokból épül fel.

Candida gomba szaporodását kiválthatja az antibiotikumok többszöri vagy egyszeri elhúzódó szedése (illetve után), mivel károsodik a normál bélflóra.
Candida gomba szaporodását elősegítheti, fokozhatja és fenn is tarthatja a stressz, a depresszió, a hosszantartó feszültség és idegesség, az energetikai kimerülés. A stressz nemcsak többféle szervi elváltozásokat okoz, hanem a vastagbélrendszerben az energetikai blokkok felhalmozódását is, mely által gyengül a méregtelenítés, kiválasztó folyamat. Következményesen csökken a bélflóra, immunrendszer hatékonysága és kialakul a Candida gomba túlszaporodásának és a Candida betegség kialakulásának megfelelő feltétele. Az idegsejtek fő energia forrása a szénhidrát, mint ahogyan a Candida gomba számára is. Candida gomba túlszaporodás, ill. Candida gomba toxicitás esetén ezért a stressz rakció fokozott, ill. a tolerancia képesség csökkent.
Candida gomba szaporodását elősegítheti a fogamzásgátlók, hormonkészítmények, szteroidok szedése, melyek során a hüvely (és vastagbél) normál flórája (általában a flóratartalom megnövekedett szénhidrát tartalom miatt) megváltozik, gyengül, kevésbé lesz ellenálló a kórokozókkal, a Candida gomba patogenitásával szemben. Menopauza során az élettanilag kialakuló atrophizáló-atrofizáló (sorvadó) hüvelynyálkahártya szintén táptalaja lehet a Candida Albicans gomba túlszaporodásának, egyben tudni kell, hogy menopauza idején a h.flórát regeneráló kúpok csak ösztrogén pótlás mellett tudják hatékonyságukat optimálisan kifejteni (pl. Ovestin hüvelykrém)!
Candida gomba szaporodását elősegítheti a cukorbetegség, melynek során az alap problémaként jelentkező szénhidrát forgalom és szénhidrát felhasználás -raktározási zavar mellett a sejtek kémhatása savas irányba tolódik el, segítve ezzel is a Candida gomba elszaporodását. A generalizált Candida gomba betegség (Candidiázis), önmagában is képes generálni, kiváltani, súlyosbítani a cukorbetegséget.

Candida gomba szaporodását elősegítheti a túlzott soványság (bulémia!), melynek során nemcsak a sejtek tápanyagellátása és anyagcsere folyamatában történik zavar, hanem nagyfokú a szervezet acidótikus folyamata is. A következményes savasodás és az immunrendszer, a bélflóra hatékonyságának csökkenése, nagymértékben hozzájárul a Candida gomba patogén működéséhez.
Candida gomba szaporodását indikálhatja a túlsúly, melynek gyakori velejárója, ill. kiváltója maga a Candida gomba túlburjánzása, toxicitása lehet. A Candida gomba toxicitás mértékétől függően, ill. a bélrendszerben lévő Candida gomba telepek mennyiségétől függően válhat egyre nehezebbé a fogyás, még bármilyen fogyókúra diéta esetén is. A Candida gomba visszaszorítása, terápiája során megindul a testsúly csökkenés is, de létrejöhet közben időleges fogyási szünet, vagy esetleg még némi súlytöbblet is, főleg a Candida gomba elleni terápia mellett időnként fellépő vírusos fertőzés esetén. Ez a folyamat a Candida kezelés, ill. a Candida betegségből való gyógyulása folyamat során szépen stabilizálódik majd.
Candida gomba szaporodását elősegítheti a gyakori alkohol fogyasztás, ill. alkoholizmus, mivel az alkohol egyrészt magas szénhidrát tartalommal bír, másrészt az alkohol okozta szervi roncsolódások által (gyomor - nyelőcső, bélrendszer, máj, epe, vese, stb.) Az energetikai és lelki, immunrendszeri - bélflóra legyengülés nemcsak a Candida gomba számára, de minden nem patogén parazita és patogén kórokózó számára utat nyit a szaporodás, patogén élősködés felé.


Candida gomba szaporodását indikálhatja a fogprotézis megléte, mivel a nem megfelelő tisztítás és a nehezített rágás elősegíti a Candida gomba szaporodását.
Candida gomba szaporodását elősegítheti a nehézfém mérgezés, hiszen a candida gomba egyrészt megköti a nehézfémeket (így indikátora is lehet a candida gomba elszaporodása a nehézfém telítettségnek), másrészt a nehézfém telítettség okozta szervi elváltozások, a szervezet ellenálló képességének csökkenése indikálhatja a Candida gomba elszaporodását és patogenitását.
Candida gomba szaporodását kiválthatják a káros mesterséges- és földsugárzások, melyek hosszan tartó hatása során legyengül a szervezet, ill. a sugárzásnak kitett hely (pl. has-medence-gyomor terület), ezzel fokozva, ill. kiváltva a patogén Candida gomba hatékonyságát.
Candida gomba szaporodását elősegítheti a kevés testmozgás, melynek során a vastagbél renyhülése és tisztulási elégtelensége miatt a bélflóra könnyebben válik instabillá, kiváltva ezzel a Candida gomba túlszaporodási lehetőségét.

Candida gomba szaporodását elősegítheti: a gyakori húgyúti felfázások, fertőzések, prosztatgyulladás, a reflux VUR betegség, melyeknek alap kiváltó oka is lehet maga a generalizált (és esetleg helyi tünetekkel nem jelentkező) Candida gomba betegség - a Candidiázis. A reflux VUR betegség a húgyvezeték és a húgyhólyag között létrejött reflux állapot, melynek leggyakoribb oka a gyakori húgyúti fertőzés, felfázás, a Candida gomba.
Candida gomba szaporodását elősegítheti: az egyéb mikroorganizmusok által kiváltott betegségek (vírus, baktérium, paraziták), melyek során a Candida gomba túlsúly, mint alap kiváltó ok, és mint társfertőzés is jelen lehet.





E-vitamin és a tüdőrák E-vitamin és a tüdőrák


Nagyobb mennyiségű E-vitamin fogyasztása felére csökkenti a tüdőrák kialakulásának valószínűségét. Ezt mutatja a Texasi Egyetem M.D. Anderson Rákkutató Központjának kutatói által publikált tanulmány, ami az International Journal of Cancer legutóbbi számában jelent meg, és 1088 tüdőrákos valamint 1414 egészséges ember bevonásával végzett kísérlet eredményét mutatja be. A résztvevők e legkülönfélébb életmódot élik, beleértve a dohányzást is. Az átlagos életkoruk 61 év volt az egészséges csoportban és 62 a tüdőrákos csoportban.
e400kapszula.jpg
Az E-vitamin vegyületeknek két fő csoportja létezik, a tokoferol és a tokotrienol. Mindkét csoportban négy változat található meg az étrendünkben, amiket rendre alfa-, béta-, gamma- és delta előtaggal jelölnek. Ebben a tanulmányban a kutatók a különféle étrendi tokoferol formákat vizsgálták, külön a négy lehetséges csoportra.
"Tudomásunk szerint ez az első alkalom, hogy a különféle (alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferol) formák és a tüdőrák kialalkulásának valószínűségét vizsgálták volna." írják a kutatók.
A kutatók a résztvevőket két csoportra osztották aszerint, mennyi tokoferolt fogyasztottak, majd a csoportokat négyfelé, a négy vegyületnek megfelelően. Ezután megvizsgálták a tüdőrák előfordulási arányát a csoportok között.
Azok közt, akik a legtöbb tokoferolt fogyasztották, 55%-al volt kisebb a tüdőrák előfordulási aránya, mint abban a csoportban, akik a legkevesebbet fogyasztották. A két csoport napi átlagos fogyasztása 13mg és 6,7mg között volt. Nem volt senki, aki ennél többet vagy kevesebbet evett volna.

Az alfa-tokoferol csoportban 53% volt a különbség a legtöbbet és a legkevesebbet fogyasztók közt, akik minimum 4,1 és maximum 7,7mg-ot ettek átlagosan naponta az E-vitamin ezen formájából.
Az egyéb formáknak (béta-, gamma, és delta-tokoferol) már nem volt jelentős hatása a tüdőrák előfordulási arányra.
"Úgy találtuk, hogy közvetlen kapcsolat van az étrendben található alfa-tokoferol mennyiségének és a tüdőrák előfordulási arányának, de az egyéb tokoferol formák esetén nem tudtunk kimutatni kapcsolatot." - írták a kutatók.
Az európai diéta jellemzően az alfa-tokoferol formájú E-vitamint tartalmazza, míg az átlagos amerikai nagyobb mennyiségben a gamma-tokoferolt. A különféle vitamin kapszulák jellemzően az alfa-tokoferolt tartalmazzák.
A kutatás célja az volt, hogy kiderítse, az E-vitamin melyik formái, vagy csupán az alfa-tokoferol okozza a tüdőrák csökkent előfordulási arányát.
"Adataink segítséget nyújthatnak további kutatások alapjaiként, az E-vitamin és egyéb rák formák kapcsolatában." - írták a kutatók.
A jelentős E-vitamint tartalmazó ételek: asparagus, avokádó, sóska, spenót, magvak, olíva és minden magcsíra. A legtöbb hidegen sajtol olaj szintén gazdag ebben a tápanyagban.
Ez a tanulmány nem az első, ami az E-vitamin és a rák kapcsolatát célozta meg. Az E-vitamin jól ismert antioxidáns, amely tulajdonsága alkalmassá teszi a sejteket károsító szabad gyökök semlegesítésére. Ezek az elektromosan töltött részecskék, amik iparosodott társadalmunkben mindinkább körülvesznek minket, nagyban felelősek a sejtek olyan sérüléséért, ami káros sejtburjánzáshoz, végső soron a ráknak nevezett betegséghez vezetnek idősebb korban.
A kutatók az is sugallták, hogy az E-vitamin az időskorral együtt járó egyébb betegségek esetén is hatékony. Azok az idősek, akiknek vérében több vitamin mérhető, jobb fizikai állapotban vannak. Egy korábbi kutatás azt is kimutatta, hogy akik zsírosabb ételek fogyasztása közben E-vitamin kapszulát is fogyasztanak, megállíthatják az idős korban fellépő memória zavarokat.
A tüdőrák a világon a leggyakrabban előforduló ráktípus. Egyedül ez több halálért felelős, mint az összes többi rákfajta együttvéve. A nyugati világban ugyan "csak" a második, de gyorsasága és lefolyása miatt a legfélelmetesebb betegségként tartják számon. Mindössze a diagnosztizált betegek 25%-a éli túl az első évet azután, hogy diagnosztizálták nála a betegséget.
Az E-vitamin filléres tápanyag. Nincs értelme kihagyni az étrendünkből.


Forrás: Natúr Hírek
 

norak

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég a spárga jótékony hatásáról olvastam, miszerint nagyon hatásosan lép fel a rák ellen.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Légyszives számolj már be az eredményről,mert engem nagyon érdekel.
Elsősorban,hogy gyógyuljon meg teljesen,és egészséges legyen,kivánom neki(!),
másodsorban,hogy hogyan hatott a pránanadi!!
szeretettel:Éva


Túl vagyunk 6 kemon. A tumor marker 1300. Sokat csökkent, de még így is rengeteg. Haja már nincs, (nem zavarja) , de a vérképe tök jó, alig van 2-3 minimális eltérés. Fájdalma nincs (gyógyszer nélkül), néha egy kis hasmenés. A tumor a ct szerint csökkent. De a depressziójával meg negatív hozzáállásával nem tudok mit kezdeni. Az is a baj, hogy kezelés alatt az öregasszonyoknál " ki a betegebb, kit műtöttek többször, én jobb afrikai csodabogyót szedek" verseny van.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Túl vagyunk 6 kemon. A tumor marker 1300. Sokat csökkent, de még így is rengeteg. Haja már nincs, (nem zavarja) , de a vérképe tök jó, alig van 2-3 minimális eltérés. Fájdalma nincs (gyógyszer nélkül), néha egy kis hasmenés. A tumor a ct szerint csökkent. De a depressziójával meg negatív hozzáállásával nem tudok mit kezdeni. Az is a baj, hogy kezelés alatt az öregasszonyoknál " ki a betegebb, kit műtöttek többször, én jobb afrikai csodabogyót szedek" verseny van.
Mégegyszer köszönöm,hogy válaszoltál,nagyon kedves vagy.
Kivánok neki jó egészséget,és teljes gyógyulást!

A negativ hozzáállását esetleg úgy tudod kompenzálni,hogy "üzenj neki éjszaka",és győzd meg az ellenkezőjéről :) (agykontroll)!
-legalábbis én ezt tenném.
 
E

elke

Vendég
Túl vagyunk 6 kemon. A tumor marker 1300. Sokat csökkent, de még így is rengeteg. Haja már nincs, (nem zavarja) , de a vérképe tök jó, alig van 2-3 minimális eltérés. Fájdalma nincs (gyógyszer nélkül), néha egy kis hasmenés. A tumor a ct szerint csökkent. De a depressziójával meg negatív hozzáállásával nem tudok mit kezdeni. Az is a baj, hogy kezelés alatt az öregasszonyoknál " ki a betegebb, kit műtöttek többször, én jobb afrikai csodabogyót szedek" verseny van.

Nagyon örülök a vérkép és a CT eredményének. A tumor markerek lassan szoktak csökkenni. A lelki hozzáállás ugyanolyan fontos mint a fizikai kezelés.
Tetszik evapatocs ötlete ezzel kapcsolatban. Másik ötletem hogy esetleg relax gyógyulást segítő hanganyagokat hallgathatna vagy hangos könyvet ha a korosztálya nem zárja ki ennek lehetőségét bár ismerek én 70 éves mp3-mal közlekedő nagyit ;)
 

agostini81

Állandó Tag
Állandó Tag
Túl vagyunk 6 kemon. A tumor marker 1300. Sokat csökkent, de még így is rengeteg. Haja már nincs, (nem zavarja) , de a vérképe tök jó, alig van 2-3 minimális eltérés. Fájdalma nincs (gyógyszer nélkül), néha egy kis hasmenés. A tumor a ct szerint csökkent. De a depressziójával meg negatív hozzáállásával nem tudok mit kezdeni. Az is a baj, hogy kezelés alatt az öregasszonyoknál " ki a betegebb, kit műtöttek többször, én jobb afrikai csodabogyót szedek" verseny van.



Van megoldás.

Idézek, egy-két birtokomban lévő magyar nyelvre fordított klinikai eredményből:


Aszkorbinsav (C-vitamin) a krónikus pszihiátriai betegekben. Kontrollált Vizsgálat.

By G. MILNER, M. B. , Ch. B
Towers kórház, Leicester
9. Ascorbic Acid in Chronic Psychiatric Patients —
A Controlled Trial
By G. MILNER, M. B. , Ch. B.
Registrar in Psychiatry, The Towers Hospital, Leicester

"Maas 1961-ben kimutatta, hogy a szorongás és az izgalmi állapot az aszkorbinsav lebomlását fokozza"

"Általában a mély "Depresszió" -t jellemző pontok jelzik az emocionális típus gyenge/szegényes hangulatát, a fölöslegesség érzésével és annak elfogadásával, hogy nem képes normális optimizmussal a jövőbe tekinteni. McIntosh (1959) szerint a mentális depresszió a skorbut korai jele és olyan jellegzetes lehet, mint egy igazi depressziós betegség"

"Az aszkorbinsav (C-vitamin) adása után statisztikailag szignifikáns javulás mutatkozott a depressziós, mániás és paranoid tünetekkel rendelkező pácienseknél, amely együtt járt az összes személyiségi funkciók javulásával"
 

agostini81

Állandó Tag
Állandó Tag
D vitamin kiegészítés hatása a depresszió tüneteire túlsúlyos és kövér pácienseknél: vizsgálat véletlenszerű mintavétellel és kettős vakkal.

Jorde R, Sneve M, Figenschau Y, Svartberg J, Waterloo K.
Klinikai Orvostudományi Intézet, Tromso-i Egyetem. Tromso, Norvégia

Absztrakt:
Célkitűzések: megvizsgálni a keresztmetszeti összefüggéseket a szérum 25-hydroxyvitamin D [25-(OH) D] szint és a depresszió között túlsúlyos és kövér pácienseknél és megállapítani D vitamin kiegészítés hatását a depresszió tüneteire

Kísérlet tervezése: Heti 20, 000 vagy 40, 000 IU D vitamin kezelés hatásának vizsgálatára szolgáló, egy évig tartó keresztmetszeti tanulmány, véletlen mintavétellel, kettős vakkal és placébóval.

Fő kiértékelési módszer: Beck Depressziós Pontszámkészlet 1-13 és 14-21 skálabeosztással.
Eredmények: Azoknál a pácienseknél akiknél a szérum 25(OH)D szint < 40 nmol L(-1), a teljes BDI [6. 0 (0-23) (középérték és tartomány), a BDI pontszám 1-13 [2. 0 (0-15) volt a depressziót értékelő pontszám szignifikánsan magasabb volt (több depressziós tünet), mint akiknél a szérum 25(OH)D szint > vagy= 40 nmol L(-1), a teljes BDI 4. 5 (0-28), a BDI pontszám 1. 0 (0-29. 5)] volt (P < 0. 05).

Egy év után a placébó csoporthoz hasonlítva az a két csoport, amely a D vitamint kapta, a BDI pontszám szignifikáns javulást mutatott, és a szérum mellékpajzsmirigy-hormon szint szignifikánsan csökkent anélkül, hogy a szérum kalcium-szint csökkent volna.

Következtetések: Az eredmények szerint kapcsolat van a szérum 25(OH)D szint és a depressziós tünetek között.

A nagy dózisú D vitamin kiegészítés javítja ezeket a tüneteket, arra utalva, hogy okozati összefüggés van a D vitamin szint és a depressziós tünetek között.
 

agostini81

Állandó Tag
Állandó Tag
és van van egy óriási hírem !

Két hete volt az ismerősöm kontrollvizgálaton, aki kapja a C-vitamin terápiát.

A jobb tüdejében 1 db néhány mm-es rosszaság van, ott ahol januárban
" 3-7mm-es-ek voltak, szórványosan" !!!!!
ELTŰNTEK A DAGANATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A bal oldalon maradt az 1 db !

58 kg, február végén 52 volt , és januárban az onkológusa azt mondta 6 hónapja van hátra.

Hát ma nála volt vizsgálaton !!!!

Vérkép : 41 paraméter , minden O. K. !!!!
NULLA csillag!!!!

Máj és veseműködés is teljesen rendben !!!

MINDENKINEK JOBBULÁST !!!
 

agostini81

Állandó Tag
Állandó Tag
Tessék !

Kontrollált klinikai eredmény !


Intravénásan 10 napig 10 g C-vitamin
és ezt követően naponta szájon át 10 g C-vitamin

Konklúzió

A tanulmányban 100 aszkorbát-kezelt skóciai páciens túlélési idejét vizsgálták (első napnak számított, amikor kimondták, hogy rákos és a szokásos módokon nem kezelhető) 1000 kontrollal összehasonlítva (10 kontroll/1 kezelt).

Az adatok azt mutatják, hogy az aszkorbát kezelt páciensek 90%-ánál a halálozási ráta a kontroll halálozási rátájának egyharmada, ami 3x hosszabb túlélési időt jelent.
A maradék 10% aszkorbát kezeltnél több mint 20x hosszabb a túlélési idő.

Az átlag túlélési idő 4.16-szor hosszabb a kezelteknél, mint a kontrollnál.

A szerzők arra következtetnek, hogy ez erős bizonyíték arra, hogy a végső stádiumú/kezelhetetlen skóciai rákos betegek túlélési ideje 10 g aszkorbinsav/nap adásával meghosszabbítható.

Legtöbbjüknél ez 3-szoros, néhányuknál (10%) 20-szoros volt. A szerzők úgy gondolják, hogy hasonló eredmények lesznek más országokban is. Lehetséges, hogy a 10 g/nap dózisnál nagyobb mennyiség adásával nagyobb hatás érhető el. Azt is feltételezik, hogy a korai stádiumban lévő rákos páciensek aszkorbát kezelése hasonlóan jó hatású lehet, a kezelés kezdetétől a várható élettartam megváltozhat például 5 évről 20 évre

Eredeti elérési hely :

(...)
 

reikis

Állandó Tag
Állandó Tag
Tessék !

Kontrollált klinikai eredmény !


Intravénásan 10 napig 10 g C-vitamin
és ezt követően naponta szájon át 10 g C-vitamin

Konklúzió

A tanulmányban 100 aszkorbát-kezelt skóciai páciens túlélési idejét vizsgálták (első napnak számított, amikor kimondták, hogy rákos és a szokásos módokon nem kezelhető) 1000 kontrollal összehasonlítva (10 kontroll/1 kezelt).

Az adatok azt mutatják, hogy az aszkorbát kezelt páciensek 90%-ánál a halálozási ráta a kontroll halálozási rátájának egyharmada, ami 3x hosszabb túlélési időt jelent.
A maradék 10% aszkorbát kezeltnél több mint 20x hosszabb a túlélési idő.

Az átlag túlélési idő 4.16-szor hosszabb a kezelteknél, mint a kontrollnál.

A szerzők arra következtetnek, hogy ez erős bizonyíték arra, hogy a végső stádiumú/kezelhetetlen skóciai rákos betegek túlélési ideje 10 g aszkorbinsav/nap adásával meghosszabbítható.

Legtöbbjüknél ez 3-szoros, néhányuknál (10%) 20-szoros volt. A szerzők úgy gondolják, hogy hasonló eredmények lesznek más országokban is. Lehetséges, hogy a 10 g/nap dózisnál nagyobb mennyiség adásával nagyobb hatás érhető el. Azt is feltételezik, hogy a korai stádiumban lévő rákos páciensek aszkorbát kezelése hasonlóan jó hatású lehet, a kezelés kezdetétől a várható élettartam megváltozhat például 5 évről 20 évre

Eredeti elérési hely :

(...)

Bár már az orvostudomány is egyre jobban elismerné és alkalmazná a terápiát!Dr Dávid Tamás már igen régóta alkalmazza sikeresen a c vitamin kiegészitő terápiát nagyon sikeresen!! Igaz hozzátette,hogy a c vitamin a leghatékonyabb rákos betegek esetében ha intravénásan kapják mivel tablettaként akkora mennyiség nemképes felszivódni a szervezetbe. Étrend beli drasztikus változtatás is nagymértékben segithet a gyógyulási folyamatban és remélem a manapság sokat emlegetett csökkentett deutériumos viz is beváltja a hozzá fűzött pozitiv reményeket!
Régen még lajos atyátol hallottam,hogy ő teljes vega lett, napi két liter sárgarépalé rengeteg zöldség spenót káposzta spárga és egy év alatt teljesen tünetmentes lett!!
De nefeletkezzünk meg egy fontos szereprőlől se a HIT aminélkül igen kicsi az eséj!!
 

agostini81

Állandó Tag
Állandó Tag
Friss hírek :

CRP január 24-én : 94!!!
MOST : 2,1!!!

CEA: 6
CA-125 : 18,5
CA15-3 : 17,6

MINDENKINEK JOBBULÁST !
 

agostini81

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !

A kemoterápia folyamatosan rombolja az immunrendszert, lassan meg is semmisíti.
Végül ez okozza a végzetes dolgokat.
Az immunrendszer hiányában megszűnik a természetes védekező-ellenálló képességünk, így egy egyébként könnyen legyőzhető baktérium,vírus, lehet végzetes.
Kiemelném a baktériumok elpusztulásakor felszabaduló méreganyagot, az ún. ENDOTOXINT.
Ha ez bekerül a véráramba (vérmérgezés egy fajtája : Endotoxémia), és egy erős , kóros immunreakciót vált ki, akkor a C-vitamin igyekszik ellene küzdeni, de ha nincs elegendő C-vitamin, akkor kiürül a szervekből, és ez többszervi leálláshoz és sajnos halálhoz vezethet.
Amikor antibiotikum kúrát alkalmaznak, akkor egyszerre rengeteg ENDOTOXIN keletkezik, így nagyon erős lesz a kóros immunreakció. Ezért van az,hogy sokszor, amikor idős v. legyengült emberek antibiotikum kúra után nem sokkal később életüket veszítik.
Ez ellen is ajánlott a nagy dózisú C-vitamin adása. Mielőbb érdemes abbahagyni a kemoterápiát, és keresni egy orvost v. más egészségügyi dolgozót, hogy szíveskedjen a C-vitamin infúziókat beadni.


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3061919/
Intravenous ascorbic acid to prevent and treat cancer-associated sepsis?

Thomas E Ichim,1,2 Boris Minev,3 Todd Braciak,2,4 Brandon Luna,2 Ron Hunninghake,1 Nina A Mikirova,1 James A Jackson,1 Michael J Gonzalez,5 Jorge R Miranda-Massari,6 Doru T Alexandrescu,7 Constantin A Dasanu,8 Vladimir Bogin,2 Janis Ancans,9 R Brian Stevens,10 Boris Markosian,2 James Koropatnick,11 Chien-Shing Chen,12 and Neil H Riordan1,2
1Department of Orthomolecular Studies, Riordan Clinic, 3100 N Hillside, Wichita, Kansas, 67210, USA
2Department of Regenerative Medicine, Medistem Inc, 9255 Towne Centre Drive, San Diego, California, 92121. USA
3Department of Medicine, Moores Cancer Center, University of California San Diego, 3855 Health Sciences Dr, San Diego, California, 92121, USA
4Department of Immunology, Torrey Pines Institute for Molecular Studies, 3550 General Atomics Court, La Jolla, California,92121, USA
5Department of Human Development, Nutrition Program, University of Puerto Rico, Medical Sciences Campus, San Juan, 00936-5067, PR
6Department of Pharmacy Practice, University of Puerto Rico, Medical Sciences Campus, School of Pharmacy, San Juan, 00936-5067, PR
7Department of Experimental Studies, Georgetown Dermatology, 3301 New Mexico Ave, Washington DC, 20018, USA
8Department of Hematology and Oncology, University of Connecticut, 115 North Eagleville Road, Hartford, Connecticut, 06269, USA
9Department of Surgery, University of Latvia, 19 Raina Blvd, Riga, LV 1586, Latvia
10Department of Surgery, Microbiology, and Pathology, University of Nebraska Medical Center, 42nd and Emile, Omaha, Nebraska, 86198, USA
11Department of Microbiology and Immunology, and Department of Oncology, Lawson Health Research Institute and The University of Western Ontario, 1151 Richmond Street, London, Ontario, N2G 3M5, Canada
12School of Medicine, Division of Hematology and Oncology, Loma Linda University,24851 Circle Dr, Loma Linda, California, 92354, USA


Mindenkinek jobbulást !
 

Örökmozgó

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár már az orvostudomány is egyre jobban elismerné és alkalmazná a terápiát!Dr Dávid Tamás már igen régóta alkalmazza sikeresen a c vitamin kiegészitő terápiát nagyon sikeresen!! Igaz hozzátette,hogy a c vitamin a leghatékonyabb rákos betegek esetében ha intravénásan kapják mivel tablettaként akkora mennyiség nemképes felszivódni a szervezetbe. Étrend beli drasztikus változtatás is nagymértékben segithet a gyógyulási folyamatban és remélem a manapság sokat emlegetett csökkentett deutériumos viz is beváltja a hozzá fűzött pozitiv reményeket!
Régen még lajos atyátol hallottam,hogy ő teljes vega lett, napi két liter sárgarépalé rengeteg zöldség spenót káposzta spárga és egy év alatt teljesen tünetmentes lett!!
De nefeletkezzünk meg egy fontos szereprőlől se a HIT aminélkül igen kicsi az eséj!!
Jajj de jó kedves Reikis ,hogy ezt leírtad. Nem akartam ünneprontó lenni,de már volt beteg akinek segítettem,kapta az infúziót,de a fejében,lelkében nem tudott rendet tenni,és elvesztette a harcot. Ezen túl,a hozzáférés nem egyszerű,és nem könnyű egy legyengült szervezetnek a befogadás sem. Ezért erőltetem minden alkalommal a varázsigét:TEST-LÉLEK-SZELLEM!! ...de nehogy elvegyem a kedveteket. Több beteget magam vezettem Prof.Dávid Tamás elé,akinek a C vitamin infúzión túl,komoly életmód PROGRAM a fegyvere,ami valóban sok reménytelennek tűnő betegen segített....többek között saját anyukám is így gyógyult!!! Jó egészséget mindenkinek!!!:)
 

agostini81

Állandó Tag
Állandó Tag
"Terápia eredményességen alapuló támogatás

Sok készítmény esetén megfigyelhető volt, hogy a törzskönyvi dokumentációban illetve a beadványban a klinikai vizsgálatok alapján várható hatás messze meghaladja a való életben mért adatokat.

Tekintettel arra, hogy a költséghatékonysági vizsgálat, és ez alapján a befogadási döntés a klinikai vizsgálatok eredményei alapján történik, a hatékony forrásallokáció érdekében szükséges ezen eredmények felülvizsgálata a való életben nyújtott adatok alapján.

A felülvizsgálat során meghatározásra kerülnek azok az új indikátorok, melyek mutatják a terápia eredményességét. Az indikátorok időről-időre felülvizsgálatra kerülnek, és amennyiben az eredmények elmaradnak a várakozásoktól, úgy a forgalmazó az indokolatlan kifizetéseket visszafizeti a biztosító részére.

Ez esetben a megtakarítás a bevételi oldalon jelentkezik.
A terápia eredményesség alapú finanszírozás másik formája, amikor egy adott számú első kezelési ciklust, a forgalmazó finanszíroz, és a biztosító csak abban az esetben ad finanszírozást az adott készítményhez, ha arra a beteg az első kezelési ciklusok során reagált.

Egy konkrét példán keresztül bemutatva:
Egy adott onkológiai készítmény terápiás javallata, és a beadványban szereplő adatok alapján a progressziómentes túlélési idő átlagosan 35,4 hét."

(Figyeljetek, eleve ennyit tudna 35,4 hét!!!!!!!,ez mi a ...? Ezt adják ???!!!! 35,4 hét!!!!, de mindjárt látjátok, hogy még ezt sem "tudja!!!!!)

"A betegek a kezelést az adott készítménnyel a progresszió bekövetkeztéig kaphatják. Így a kiváltások számából képet kaphatunk a progresszióig eltelt idő vonatkozásában, mely az alábbiak szerint alakult, 209 beteg adatait vizsgálva.

kiváltások alapján a progresszióig eltelt idő (hét) TAJ db Arány
12 113 54.07%
24 50 23.92%
36 24 11.48%
48 9 4.31%
60 5 2.39%
72 6 2.87%
72- 2 0.96%

Megállapítható, hogy a betegek 54%-a vagy nem megfelelően lett kiválasztva vagy a gyógyszer nem hozta a kívánt eredményességet, így e körben a készítmény finanszírozása az E-alap terhére a továbbiakban megkérdőjelezhető."

(Tehát 12 Hét !!!!, ez kezelés????!!! Ki engedélyezett ilyen SZA.T?!?

(Azért annak örülhetünk, hogy van FELISMERÉS és TENNI AKARÁS az Egészségügyi Államtitkárság részéről !!! Csak azt nem értem, hogy a MÉDIA miért nem erről beszél???!!!!)

Ezt kell beírni (bemásolni) a keresőbe:

eloterj_szktgyogyszer_110415kozigre
 
Oldal tetejére