Kineziológia

ildi69

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is tanulom a kineziológiát. A jogi szabályozás szerinti modulvizsgák hasznos és értékes tudást adnak, azonban a kineziológia attól még tökéletesen tud működni és oldani is lehet nélküle,mert nem azonmúlik, hogy egy egy betegségnek, vagy csontoknak tudja-e a kezelő személy a latin nevét. (persze ez erős túlzás) Láttam már én is olyat aki 2-es tanfolyam után olyan fantasztikus oldásokat csinált és eredményt is ért el, mások meg EtI vizsga után sem tudtak igazán ráhangolódni a kliensre. Nm lehet kategórikusan kijelenteni, hogy csak az tud oldani aki az ETI-nél vizsgázott.
 

csillagviragcec

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem sem tudott semmi segíteni, sokféle dolgot kipróbáltam. Csak a kineziológia.
Azóta én is kineziológus vagyok, és néha még én is meglepődöm (bocs, de tényleg így van), hogy mennyire hatásos.

Ami még szerintem nagyon jó, az a családállítás és az előző élet utazás. És az asztrológiát is használom még.
 

Zandvoort82

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem a kineziológia működhet is meg nem is, mint minden más alternatív gyógymód. Ez függ a betegtől is.
Kapcsolatteremtő gyógyításról van tapasztalatotok?
 

borbala50

Állandó Tag
Állandó Tag
Élmény volt

MIndenki velemenyet varok erröl is. Elöre is köszönöm! Hannoka
Szia!
Pár éve voltam kineziológusnál. Feltérképezte a családunk "felállását". Kis kártyákból ki kellett raknom a közeli családtagokat. Ő ebből már értett:)
Első dolog az oldás, lányt az anyától, fiút az apától.
 

padme

Új tag
Sziasztok
Nekem működik, kísérletezek magamon és mondhatom tökéletes a módszer.
De nem bánnám ha vki feltöltené a Gyógyító érintés c. könyvet, esetleg más, jól használható szakirodalmat.
üdv, padme
 

Dododrica

Új tag
Az észkerék kapcsoló bővebb változata az eidkineziológiával foglalkozó könyv, mozgással az energiáért, szintén fent van a scribd-en. Nagyon hatékony, csak az a baj vele, hogy ha nem csináljuk a gyakorlatokat, akkor elvesztik hatásukat, ezért mindenképpen ki kell egészíteni kineziológiai oldásokkal a folyamatot!
 

Dododrica

Új tag
A gyógyító érintés főleg a testtel, mint energetikai egységgel foglalkozik, az egyes testi vagy lelki problémák megszüntetését a meridiánokban lévő energiaáramlás kiegyensúlyozatlanságának feltérképezésével és helyreállításával végzi. Ezért igen, akár a pozitív gondolkodást is segíti, ha végig tudod tesztelni a meridiánokhoz tartozó izmokat annak kiderítésére, hol, melyik meridiánban keletkezett blokk, energia többlet vagy energia hiány akadályozza a pozitív gondolkodást, vagy segíti elő a negatív hozzáállást. Mindenképpen ajánlom a könyvet, kérdés, hogy hogyan tudja használni az, aki nem tanult Touch for Health kineziológiát. Ez egy csodás kinez ág, laikusoknak is érdemes lenne velel foglalkozni....
 

Béla69

Állandó Tag
Állandó Tag
Tapasztalat!

Sziasztok én voltam kineziológusnál és meg kell hogy mondjam férfi létemre nagyon kemény dolog volt és szinte meglepő és megrázó.
De sikeres gyógyítás volt!
 

Ájrin9

Állandó Tag
Állandó Tag
Kerestem hozzáértőt, de annyira ellentétes véleményeket kaptam sokszor ugyanarról az emberről is, hogy elbizonytalanodtam. Lehetséges, hogy egy kineziológus valakivel csodát tesz, van akivel nem? Vagy ez nem rajta múlik, hanem az alanyon?
 

Kis Sarkcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen nagyon lehetséges, hogy valakinek beválik valakinek Nem egy adott kineziológus, de gondolj bele ha csak a mindennapi életünkre is gondolunk pl. egy orvos, tanár választása! Mind a kineziológuson, mind az alanyon is múlik a "kapcsolat"! Az alany esetében itt az is fontos, hogy tevékeny résztvevő legyen....akarjon változtatni (ne apuka, férj küldje Ő akarjon menni), különben nincs értelme az egésznek!

Kerestem hozzáértőt, de annyira ellentétes véleményeket kaptam sokszor ugyanarról az emberről is, hogy elbizonytalanodtam. Lehetséges, hogy egy kineziológus valakivel csodát tesz, van akivel nem? Vagy ez nem rajta múlik, hanem az alanyon?
 

Tristoré

Új tag
Igen, ahogyan vélemények sem egyeznek, ugyanígy egy gyógyítót sem mindenki ugyanúgy tapasztal meg. Bármilyen gát akadályozhat minket, hogy a kineziológus hasznosan hathasson ránk.
 

indián0940

Állandó Tag
Állandó Tag
én is kineziológus vagyok. Érdeklődéssel olvastam a cikkben a tapasztalatokat.
Minde
nkinek meg van a maga gyógyítója. Az emberek a tudatalattijukban érzik, kihez fordulhatnak segítségért. A legjobban csak az tud segíteni valakinek a problémája megoldásában, aki az adott szituációt, helyzetet átélte, megtapasztalta és megoldotta.
 

indián0940

Állandó Tag
Állandó Tag
én is kineziológus vagyok. Ha valaki nem akar változtatni az életén, nem lehet segíteni rajta. Nem a kineziológusnak kell akarnia a változást, hanem a hozzá forduló kliensnek.
 

Libelle

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Tudom, nem éppen ide vág a kérdésem, de nem találtam semmilyen topicot ezzel kapcsolatban. Ismertek Szegeden vagy a vonzáskörzetében olyan szakembert, aki foglalkozik transzlégzéssel, esetleg tanfolyamot tart? Nagyon érdekelne, és szeretném kipróbálni. Köszönöm előre is.
 

tkrisz8

Állandó Tag
Állandó Tag
én még nem jártam kineziológusnál de megfigyeltem, ahogy nyugaton pszichiáterhez járni vált szokássá, nálunk inkább kineziológushoz fordulnak egyre többen....
 
Oldal tetejére