Iparművészet!?

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Kedves cathy222!

Csodát nekem is küldhetnél, mert én is olyan cipellőt hordok - ha jóval kisebb méretűt is, mint karesz49, csak én "gyöngyben utazom".
Sajnos nem csak egyedül vagyok azzal, hogy csinálom, csinálom, minden fölös pénzem gyöngyre megy, a kollekció csak dagad, vevő meg sehol.:(
Most bízom a karácsonyban, hátha kicsit meglódul a vásárlói kedv.
Felteszek ide is egy-két képet a munkáimról, kérlek, bíráld el azokat is, örülnél-e pl. Te, ha valaki ilyesmit ajándékozna Neked?
Amúgy végigolvastam a fórumot, karesz nagyon eltűnt, tudsz róla esetleg valamit, vagy végleg feladta? Kár lenne, mert a munkái nagyon szépek.
Reklám nélkül sajnos nem megy, én is csináltam magamnak egy gportálos oldalt, csurran-cseppen onnan a vevő, de inkább csak cseppen sajna, mint csurran, de legalább megnézik páran, s már az is "hízlalja a májam"
Ide is beírom, ha gondolod, nézz körül.
Minden jót, Evila

És ha már barangolsz a neten, és netán tán szereted a Star Wars világát, nézd meg a párom oldalát is, aki egy rajongói filmet csinál, s a készítés mozzanatait nyomon lehet követni az oldalán.

Na, és akkor már tényleg szia:)

A meska.hu-t ismered? Én csak magamnak gyöngyözök, úgy kimondottan sokat lehet spórolni (1500 ft-ból összerakok egy olyan cuccot, amiért simán kifizetnék 8-10 ezret, és legalább pontosan olyan, amilyennek én akarom).
 

G430R

Állandó Tag
Állandó Tag
Faragógép, jól forgatod a vésőt az biztos..... és most jön a de... kiszámoltad mennyi órát áldoztál erre az óra számlapra? Tízet, húszat? Ha csak 1000 Ft-os órabérrel számolsz (aminél a mekiben is többet kapsz)10-20ezer pézt kellene elkérned érte. Viszont ennyit sohasem fog áldozni egy nagymagyarországosóraszámlapra a te felvevőpiacod, mert ugyanezt megkapja 5ropiért bármelyik piacon műanyagból fröccsöntve vastag aranykeretben. Látszik, hogy ügyes a kezed. Készíts valami eredeti dolgot. A magyarokat meg felejtsd el, kicsi a piac és forint értéke is lassan a fűtőértékével fog megegyezni :) sok sikert és kitartást kívánok!
 

kayaksurf

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem is érdekel a fafaragás,és minden elismerésem a munkájának.szép munka nagyon,bár sajnos amennyit ér,nembiztos hogy kap érte annyit.
 

Szpacsi

Állandó Tag
Állandó Tag
11067602_772819206120353_4593436612910562456_n.jpg
 
Oldal tetejére