Óvodai élet

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

eniko196

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Közeledik az aradi vértanúk napja.Ti hogyan szoktatok róluk megemlékezni?Nekem középsőseim vannak.Kérlek segítsetek;)
 

csalli

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ki tudnátok-e segíteni egy környezetismerettel kapcsolatos opcionális tervvel?
Köszönöm előre!
Szép hetet!
 

zita82

Állandó Tag
Állandó Tag
hello mindenki!
nem tudjátok véletlenül, hogy a régebbi oldalakról miért tűntek el a feltöltések, találtam egy csomó éves terv gyűjteményt, de ha rányitok nem létező üzenet, illetve csak a beírás jelenik meg (pl. 127 o. éves terv, matek terv, tesi terv, otlettár, stb. a fele nem nézhető meg) köszi a segítséget.
Egyébként ha tud valaki segíteni külső világ tevékeny megismerése október-november, +képességfejlesztési rész, megköszönném (téma, célja, feladata, értelmi-szociális-kommunikációs-testi-stb képességfejlesztés). de heti terv is jól jönne. Bocsi ha bonyolult voltam! Előre is köszönöm a segítséget!!!
 

bszofi22

Állandó Tag
Állandó Tag
Grafikai rajzhoz, vagyis iráselőkészitő ütemtervre lenne szügségem. Ha valakinek van megosztaná velem. Előre is köszönöm
 

Yalan

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, modern tanc tervzezete van-e valakinek? Ebben az evben ez az egyik valaszthato tantargyunk (nagycsoport), barmilyen otletnek nagyon orulnek. Segitsegeteket elore is koszonom
 

vaczila

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, alma projekthez segíthettek ötletekkel.
Mindent örömmel várok.
Köszönöm

*Munkára nevelés: Almaszüret, almás pite, gyümölcssaláta, stb készítése

*Matematikai tapasztalatok: Almák csoportosítása színek, nagyság stb szerint, súlymérés, kisebb, nagyobb relációk, több, kevesebb, ugyanannyi, számlálás, rész -egész

*Környezeti nevelés: Az alma tulajdonságai, felhasználása (aszalás, befőtt, lekvár, stb) , az alma növekedésének, érésének feltételei

*Vizuális tevékenységek: Alma készítése mintázással, festéssel, krumpli nyomdázással, bogyózással, mozaikozással, origamival, barkácsolás almából, stb..

*Dalok: Hej a Sályi piacon, Alma alma piros alma, Egy üveg alma

*Mesék: Szutyejev: Az alma, Benedek Elek: Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack, Anne Geelhaar- A szüret, Erdei cserebere,

*Versek: Csanádi Imre- Alma, Kányádi Sándor-Alma alma, Nyári alma ül a fán, Mentovics Éva - Almaszedés, Nyulász Péter - Almát eszem, stb..

*Játékok: Készíthetsz gyümölcsös memória játékot, almás társas játékot, kartonból almát kivágva, feldarabolva puzzle játékot. Játszhattok piacost, hideg-meleg játékot úgy hogy almát dugtok el, játszhattok mímes játékokat, pl almafa növekedését el lehet játszani, vagy az alma evését. Van több találós is kérdés almáról.
 

annaovo

Állandó Tag
Állandó Tag
A gyerekek által is megközelíthető színes,képes órarendet szeretnék készíteni az oviba.Ha valaki készített már hasonlót szívesen várom az ötleteit!
 

ancilla42

Állandó Tag
Állandó Tag
Dolgozatot kellene írnom Difer méréssel kapcsolatban. 8 gyerek mérése, kiértékelése és ehhez fejlesztési terv kidolgozása lenne a feladat. Ha valaki írt már ilyent, nagyon megköszönném ha feltenné vagy elküldené [email protected] címre. Kiindulási alapnak, mintának kellene. Elég rövid időm van rá, ezért kérem a segítségeteket. Köszönöm, előre is!
 

livike83

Állandó Tag
Állandó Tag
Szükségem lenne a következő anyagra: A 3-6 éves gyerekek életkori sajátosságai. Sürgős lenne, mert előadást kell tartani belőle. Köszönöm. aki tud, segítsen.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére