Cicánk

Az én cicám hófehér és süketen született.Kertben él és már 8-éves.
 

Csatolások

  • 3a2bacccd45711ee8ee696af011ff84b21177582.jpg
    3a2bacccd45711ee8ee696af011ff84b21177582.jpg
    54.8 KB · Olvasás: 10

Sanshii

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy szibériai ezüst cirmos cicám van. Igazából semmilyen névre nem hallgat, inkább csak a c és sz hangokra, így hol Cinca a neve, hol Szöszi, hol Ducica, mindegy, csak c vagy sz legyen a nevében. :)
 

pemci

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt sajnos a húgomék cicája is csinálja, egyébként is nagyon sértődékenyek, a mi cicánk hányni szokott ha felhergeli magát.

A mi cicánk is krónikus beteg, veseelégtelensége van. Már 14 éves, az a rossz, hogy nem tudja az ember. én legalább is nem, hogy szenved-e, vanank-e fájdalmai, mert nem látszik rajta. Nála is van, mikor letargiásnak néz ki, de arra is gondoltam, hogy lehet, ilyenkor rosszul érzi magát. Ő is kap cseppeket, vitamint gyógytápot, dorombolós és kedves, csak nem szeretném, ha közben fájdalmakat élne át.

Az ember annyira el tudja őket kényeztetni, a mi cicánk is teljesen uralja a lakást, van kedvenc fotelja, amit nem szeret ha mi elfoglalunk.

A mi cicánk Pamacs, egy perzsa kandúr, 14 éves, puha jószág, nagyon szeretjük!
 

lucamami78

Állandó Tag
Állandó Tag
Szombaton vettünk egy ragdoll cicát. Pindurka a neve, és hagyja magát nyúzni, ami két és fél éves kislányom mellett egy nagyon jó tulajdonság!! :) még szokjuk egymást, este még nyávog, de utána alszik reggelig. (már csak egy kaparófát kell venni, mert már próbálgatta a vasalódeszka borítóját, meg a kanapé párnáját is! :)
 

Csatolások

  • cicamica 001.jpg
    cicamica 001.jpg
    270.7 KB · Olvasás: 11

seelvuple

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy gyönyörű feketefehér életvidám kisállatkám van. Olyan mintha frakkot viselne mert a melkasán fehér színű és mintha papucsai lennének mert a lábai vége is fehér :D
Igazán játékos és bújos. A neve Marci és szeret enni(sokat). Néha olyan dolgokat tud művelni, amivel úgy megnevetett hogy az egész napom megváltoztatja!
 

baki103

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem jeleneleg 7 cicám van. 8 volt, de egy sajnos megszökött decemberben. Én kertben, illetve a teraszon tartom őket. Csak nagyon hidegben engedem be a lakásba, mert kicsi koruk óta ezt szokták meg. Szerintem nagyon jól érzik magukat, mert a macskák szabad állatok. Persze a lakásban lustulni is nagyon sezretnek.

.... és még egy fontos dolog. Mindegyik ivartalanított, de ez nem azt jelenti, hogy soha nem csavarognak, de a korábbiakhoz képest sokkal kevesebbet.
 

zsuzsibelus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem is van kiscicám! Tappancsnak hívják és nagyon szeretem! :) Fekete színű és fehér zoknikája van :) Innen kapta a nevét.
 

Kiscsirke728

Állandó Tag
Állandó Tag
A mi cicánk Manó névre (nem)hallgat, szobacica, hófehér, és felemás szeme van. Két kölyök csivava kutyussal szokott játszani, nagyon szeretik egymást.:)
 

Grace_Raid

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy befogadott maine coon cicám van, két éves múlt. Imád pacsálni és apportírozza a labdáját. Kedves és barátságos óriás, aki a méretével és a kinézetével ellentétben egy szelíd cicus :)
 

v.judit7

Állandó Tag
Állandó Tag
A mi cicánk Milkman. Ez inkább egy fiú cica neve lehetne. Azonban Ő kislány, illetve már felnőtt. Egy igazi jellem.
 

v.judit7

Állandó Tag
Állandó Tag
Milkman cicánk nem szeret fürdeni. Sajnos. Bár nagyon tisztán tartja magát, ebben a nagy melegben biztosan jó lenne neki is. Bár az is lehet, hogy elmenekülne, talán soha nem találnánk meg. Elbújna a szekrényben, vagy a tetején, vagy a polcon, vagy a számítógép alatt. Vagyis bárhova, ahol azt hiszi, hogy nem találjuk meg. Hahaha
 

Viháncka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én 2 cica idomított (rab)szolgája vagyok. Mindketten most múltak fél évesek, és természetesen átestek az ivartalanításon. Egyiküket Smiley-nek hívják. Ugyanis a testén megtalálható a Smiley-hangulatjel :). Másikuk neve Mici. Mosolyom fiú, Mici lány. A fiú itthonülő típus, ragaszkodik a napi többszöri simogatáshoz. Mici felfedező és nagy vadász, viszont Smiley ügyes tolvaj: mindig ellopja Micitől a cickányt...
 

Enci_ke

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
tudja valaki, hogy miert tunt el ket cicank fel ev alatt?es helyette egy masik macska ette meg a kajajat es idepiszkit az udvarunkra?
 
Oldal tetejére