CALGARY és környéke

hunyast

Új tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudtok-e segíteni, de megpróbálom feltenni a kérdést....
Tóth László nevű ismerősünket keresem.
A 80-as években költözött ki Calgaryba. Amíg Magyarországon élt, addig a Kőbányai Sörgyárban dolgozott a 4-es telepen az ottani büfét vezette a feleségével. 2 fia van Neki. A nagypapámmal Puszti bácsival voltak nagyon jóban. Ha Valaki tud segíteni az elérésben, megköszönném. Ha bármilyen információval tudtok szolgálni, kérlek a [email protected] email címre továbbítsátok!
Szép napot!
 
B

beltane

Vendég
meghívólevél

irj egy papirt, hogy nalad fognak lakni es van penzed fedezni a koltsegeiket, amugy meg nyaralni jonnek. Jobb ha van, mi mindig csinaltunk ha vartunk valakit, de meg senkitol sem kertek. Inkabb legyen, nehogy kerjek. Csatolj hozza egy bankszamla kivonatot a bekesseg kedveert.

Köszi a választ, találtam már sablont azt majd kitöltöm..
UG
 
B

beltane

Vendég
tudtok boltot calgaryban ahol magyar bor is található.. ( az egri bikavéren kívül.. )
 

Payette

Állandó Tag
Állandó Tag
tudtok boltot calgaryban ahol magyar bor is található.. ( az egri bikavéren kívül.. )

Szia.

Sok italboltban arulnak, mas fele borokat is, meg tokaji aszuk is vannak. De a legjobb ha bemessz sok ital boltba erdeklodni. De konkret cimeket nem tudok mondani, de en sok uzletben talaltam magyar italokat.
 
B

beltane

Vendég
Köszi, nézelödtem itt a környékemen, Calgaryban próbálok olyan helyet találni ahol nagy a választék..
 

kaiser g

Állandó Tag
Állandó Tag
lethbridge

Üdvözlök Mindenkit!Lethbridgeről szeretnék többet megtudni.Ha valaki ezen a környéken él,kérem írjon.(közbiztonság,mindennapi élet,fűtés,általános iskolák...stb).Nem pénzt és munkát akarok kunyerálni,csak infót a városról.Köszönettel:Laki
 

roberto333

Új tag
Sziasztok

Sziasztok ha valaki segítene nagyon megköszönném.Hamiltonbol szeretnénk átmenni Calgaryba vagy környékére mert itt semmi munkalehetöség nincs.Jelenleg refugee státuszban ha valaki tudna segíteni wealfer rent ezek hogy müködnek arra.Köszönöm.
 
Sziasztok!

Mar meg annyiszor probalkoztam,de sikertelenul...Meg mindig itt lakom Calgaryba es borzalmasan unalmas,hogy egy darab barat sincs....Remelem valaki ir nekem vagy tud segiteni merre menjek,ha nincss semmi papirom munkahoz csak szeretnek mar megint dolgozni..Lily
 

torobala

Új tag
Sziasztok!
Május közepén lesz szerencsém Saskatoonból elmenni pár napra Calgary-ba. Ki szeretném használni ezt az alkalmat arra, hogy, mivel itt messze nincsen Calgary-hoz hasonló "felhozatal", kicsit bevásároljak a jól ismert európai, magyar ételekből/italokból. Érdeklődni szeretnék, hogy mely boltokat érdemes szerintetek felkeresni? Lehet-e kapni valahol magyar/közép-európai italokat?
A neten keresgélve találtam magyar éttermet, 1-2 európai pékség&deli-t, illetve egy nagyon ígéretesnek tűnő boltot, a neve Maria Market (román). Ezeken kívül vannak jó helyek? Vagy nagy felhozatalú Liquor store-ok?

A segítséget előre is köszönöm!
 

horvathc

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia,

Mi nem ott lakunk, de amikor voltunk, akkor meglatogattunk egy magyar boltot:

Hungarian Deli
(403) 207 8505

http://www.yellowpages.ca/bus/Alberta/Calgary/Hungarian-Deli-Ltd/6719523.html

Nem egy nagy bolt, de azert mi bevasaroltunk. :))) Van turo rudi, kolbasz-szalonna, lecso, stb.... :)
Ha valami nagyon kell, erdemes felhivni oket, es lehet, be tudjak szerezni mire mentek.

Vasarnap es Hetfon zarva vannak!
A tobbi napon 9-17-ig vannak nyitva.

Udv :)
 

pilot1983

Új tag
Sziasztok! Kb 1 hete erkeztem Calgaryba es nem tudom mennyi idot fogok itt eltolteni. Szeretnem felvenni a kapcsolatot Calgryban elo Magyarokkal. Mivel meg nincs itteni mobilom ezert egyenlore csak emailt tudok adni. Ideiglenesen egy baratomnal lakom (Beg Creec) kornyeken (remelem a nevet jol irtam le).
 

szemi76

Új tag
Sziasztok! 2013 márciusában szeretnék kimenni Calgaryba.Tudnátok tájékoztatni a munkalehetőségekről és szállás árakról? Szeretnék Calgaryba letelepedni.Magyarországon építési vállalkozó voltam de a válság és munkanélküliség miatt mindenemet elveszítettem.Sajnos itt nincs semmi jövő, ezért döntöttem úgy ,hogy Calgaryba megpróbálom az életemet előröl kezdeni.Aki tudna szállás és munkakeresés terén segíteni azt nagyon szépen megkérem segítsen. Előre is köszönöm.Szép napot mindenkinek.
 
Oldal tetejére