Agykontroll sikerek

Örökmozgó

Állandó Tag
Állandó Tag
Furcsa, hogy egy angol szakos legfelsöbb végzetséggel rendelkezö Domján kezéböl mennyien esznek.
Illetve hagyják az agyukat (az is akinek, nem sok van) kontrolálni.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi hatalmazza fel erre öt?
Csak nem az ügyes pénz keresési lehetöség; vagy, mert angol tanárként sehol nem lenne.
Kicsit szélhémosságtól tartok.
Köszi a leveleket elöre is.
Ha értelmes választ kapok, talán én is kiadok pár ezer forintot egy-két tele beszélt "rendíthetetlen jó tanácsét" tartalmazó cd-ért.

Laciguru!
Én vettem a fáradtságot,és bemásoltam ide számodra Dr.Domján László hivatalos bemutatkozását. Én ugyan ismerem is őt személyesen,és tanfolyamokon,ingyenes(!!!) klubjain is részt vettem,úgy érzem egy pillanatig nem éltem át erőszakot...sőt, számomra sok pozitív hozadéka volt és van az agykontroll módszer megismerésének. akit ismerek,mindenki szabad akaratából végezte el a tanfolyamot. ...sajnálom,ha veled véletlenül erőszakoskodtak ez ügyben! Szerintem te döntsd el mi hasznos neked!:rolleyes:

"1953-ban születtem Budapesten, ahol azóta is élek. 1977-ben lettem orvos. Először belgyógyászként, majd reumatológusként dolgoztam kórházban, s 1990-ben az orvostudomány kandidátusa lettem. 1989-ben találkoztam az agykontroll nevű problémamegoldó módszerrel. Lenyűgözött az a lehetőség, amit ez a logikus, könnyen elsajátítható mentális eszköztár kínál. 1990-ben kezdtük el tanítani Magyarországon a négynapos, kéthétvégés agykontrolltanfolyamokat. Ma is nagyon élvezem a tanítást, és örömmel tölt el, hogy szinte naponta kapok visszajelzést olyan emberektől, akik az agykontroll segítségével ilyen-olyan vonatkozásban jobbá tudták tenni az életüket. Reumatológusként ugyan már csak barátaimat és rokonaimat kezelem, mégis orvosnak tartom magamat, csak éppen olyan orvosnak, aki azzal gyógyít, hogy sokaknak megtanítja, hogyan mozgósíthatják szervezetük hatalmas öngyógyító erejét, hogy azt orvosuk erőfeszítéséhez hozzáadva még „gyógyíthatatlan" betegség esetén is esélyük legyen az egészség visszaszerzésére. A 90-es évek vége óta Ultra elnevezésű, kétnapos továbbképző tanfolyamot is rendszeresen oktatok idehaza és számos külföldi országban, ami elsősorban a gyógyításhoz és a gyógyuláshoz ad rendkívül értékes, kiegészítő tudást. 1989 óta számos hasznos kiadványt jelentettünk meg, amelyek mind a fejlődést szolgálják. Hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan munkát végezhetek, aminek a lényege: megtanítani másokat segíteni önmagukon. ";)
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyik pillanatról a másikra, iszonytatóan elkezdett fájni a fogínyem, és több mint egy órát szenvedtem vele. Ekkor nekiálltam 5-10 percen keresztül gyógyítani, és egy negyed óra eltelte után, teljes egészében elmúlt a fájás.

Egyre jobban!
 

mfg92

Állandó Tag
Állandó Tag
legutóbbi sikerem

Kedves Fórumozó társak.

Kicsit leült a fórum így megírom legutóbbi sikeremet, ami félsiker, de aki a kicsit nem becsüli......;)
Szóval egy nyeremény sorsolásra küldtük be a szükséges nevezést, ahol egy mauritiusi nyaralás volt a fődíj. mivel még az iskolai tombolákon is igen mérséklet sikereket könyvelhettem el,így gondoltam ideje a kezembe venni a szerencsémet ezen a területen is. Vízionáltam a számomra élvezetes dolgokat a nyaralásba pl.: medencében hűsölünk férjecskével egy - egy színes koktéllal a kezünkben, szikrázóan süt a nap, isteni virágillat a levegőben, stb.... És a boldog érzést is éreztem ami eltölt(hetne) ilyenkor. A vizualizáció kb 3 héten keresztül minden nap megcsináltam, olyankor is eszembe idéztem - alfa szint nélkül - amikor volt egy kis ráérő időm buszmegállóban állva, sportolás közben.


Szóval újévkor megnéztük a nyertesek listáját. És bár a fődíj nem lett az enyém, de a 300 tárgynyeremény egyikét megnyertem.

Szóval siker volt ez is.
Egyre jobban!!!!!!!:D
 

mfg92

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán azért, mert a hit még nem erős eléggé bennem. Valszeg azért, mert én eddig!!!!!! nem tartoztam a szerencse fiai közé. De az már megfordult, mint a melléklet ábra is mutatja.
 

gabi1968

Állandó Tag
Állandó Tag
4 cserépbe ültettem 1-1 babot, 2-t elnevezetem szeretet babnak, kettőt utállak babnak.
Meglepő módon a két szeretet bab nagyobbra nőtt... Lenne rá hatásunk? Lrdekelne hogy valaki próbálta-e ezt már!!!
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
4 cserépbe ültettem 1-1 babot, 2-t elnevezetem szeretet babnak, kettőt utállak babnak.
Meglepő módon a két szeretet bab nagyobbra nőtt... Lenne rá hatásunk? Lrdekelne hogy valaki próbálta-e ezt már!!!

Szia!


Mivel a bab is egy élőlény, így a ráhatás is ugyanolyan hatással bír, mint az embernél. A szeretetbab azért nőtt nagyobbra, mert szeretetet sugároztál feléje. Ami viszont az utálatbabot illeti, az ugyanolyan tempóban nőtt, mint bármelyik más bab. Hogy miért? Mert ha negatívan hatsz valamire gondolat vagy programozás által (és mivel az nem közvetlen történik hanem tudatalatt), így az önmagadra hat vissza.
 

eeNoni

Új tag
Sziasztok! Lenne egy kis bugyuta kérdésem.
Hallottam h agykontrollal lehet fogyni, a betegségeket megszüntetni.
A kérdésem hogy szerintetek lehet olyan hogy a testmagasságot csökkenteni?
Biztos furán hangzik, ne haragudjatok de nagyon kíváncsi vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Lenne egy kis bugyuta kérdésem.
Hallottam h agykontrollal lehet fogyni, a betegségeket megszüntetni.
A kérdésem hogy szerintetek lehet olyan hogy a testmagasságot csökkenteni?
Biztos furán hangzik, ne haragudjatok de nagyon kíváncsi vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm! :)

Miért ne! Programozd be azt, hogy eléred az ideális testmagasságod. Ha nem tudsz rá megfelelő módszert, írd meg!
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos, a válaszod köszönöm, de sajnos nem tudok semmilyen módszert amivel lehetne.

Szia!

Ha privát üzenetben megírod az emailcímed (ha lehet akkor az legyen Gmail-es, vagy egyéb de nem freemail-es), és akkor szívesen átküldöm neked az Agykontroll Tanfolyami Kézikönyv-et és az utánakövetkező Agykontroll Ultra kézikönyvet. Ezekben túlnyomórészt, megtalálod az összes technikát, amiket érdemes megtanulnod, hogy kezelni tudj bármiféle problémát.
 

nocica

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem itt az első jelentős sikerem: laptopot használok, és általában leülök a földre, hogy a kisfiamhoz közel legyek. (ha az asztalnál ülök, magányosnak érzi magát és elkezd sírni.) Igen ám, de mivel picuri már egészen jól tud mászni, szeretne mindent megfogni-megenni-megnyomkodni,ami ugyebár nem a legjobb, össze vissza nyomkodja a billentyűket meg húzogatja a kábeleket...(nem, nem akarom járókába tenni, ő egy szabad ember, nincs jogom korlátozni a mozgásterét) Ezért lementem szintemre, és megkértem, hogy ne nyomkodja a billentyűket amikor számítógépezek. Már rögtön az első programozás sikeres volt, mert amikor délután hazaestünk és bekapcsoltam a gépet, a pici odaült mellém és rágcsálta a játékait, de nem mászott rá a laptopra. :D
 

nocica

Állandó Tag
Állandó Tag
Írom a következő sikerem: a cicám most lesz két éves, és amióta hozzám került, folyamatosan gondban vagyunk a bolhákkal. Össze sem tudom számolni, mennyi pénzt költöttem bolhaírtó kezelésekre, az állatorvos már név szerint ismeri a cicámat... Az egész lakást beszórtam bolhaírtó porral, minden nap porszívózom, de a bolhák csak nem akartak eltűnni. Az utolsó ötletem az volt, hogy alfában beszélek a kollektív bolha tudattal, hogy legyenek szívesek a nyitott ablakon távozni, mert többet nem szeretnék megölni közülük. Sikerült. Ennek már egy hete és azóta nem találkoztam bolhával a cicám fésülése közben. Szuper!
 
Oldal tetejére