Minden pasi egyforma (?) (!)

vargaviktor

Állandó Tag
Állandó Tag
Elképzelhetlenül sok válasz egy témára. Ennek már az első válaszban véget kellett volna érni ezzel a válasszal:
IGEN :)
 
T

TH6777

Vendég
no azért ez igy eléggé álltalános és csak egy nemre van sarkositva...azt gondolom alapból ugye...minden ember születésekor jót és rosszakat hordoz magában...és pont ezért nem csak a pasik születnek "jónak"...kicsit másként a jókra vonatkoztatva és a másik nemre...ugyan nem a nők a jók...akik végül is felruháztattak akár egy leendő pasi világra hozatalára is:confused:
sztem meg a pasik is ugyan ugy mint a NŐK...születésük pillanatától fogva... jót és rosszakat hordoznak magukban...az az minden emberben ott él a kettős természet....
azt gondolom...,hogy teljesen "mindegy is"...nő avagy pasi...gyerek e avagy koros emberről van szó....és azon emberek tulajdonságainak "besorolásáról"....a legfontossabbnak tartom...,hogy a jót és rosszat...magát az ember életét tisztelnünk kell!
az az igazság véleményem szerint...hogy ebbe a ki a jó és ki a rosszba...ugy sportosan mondanám...
soha senkinek nem lehet úgy labdázgatni az élete során..., hogy ha az a pasi vagy nő... rossz labdát dob a másiknak, akkor te magad is rosszat dobsz neki vissza...

az pediglen...,hogy minden pasi alapból jó....no ez meg sajátos nézőpont kérdése...hiszen minden embernek...saját elképzelése szerinti besorolást tartalmaz a jó...és a rossz...kinek- kinek pozitiv avagy negativ a véleménye... legyen pasikról...,de bármiről is szó...
.
 

Luccm

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden pasi annyira egyforma, mint minden nő. Sőt, bizonyos szempontból minden ember is egyforma. Másikból pedig minden egyforma.:)
 

jakti

Állandó Tag
Állandó Tag
igen sztem egyforma! max a csomagolás vagy a vegyítési arány( tulajdonság habitus mi egyéb) tér el az alap szinte kaptafa de ez a csajokra is érvényes!

Persze,hogy egyformák...........A prototípus egyezik,csak a karosszéria más :)

Ahogy egyik kedves kolléganőm mondaná : "Csak az anyátok neve más"
 
H

hg1dmt

Vendég
A férfiak durván szólva, azt mondják, lyuk-lyuk, csak más a keret.
Minden embert az énje tesz egyedivé.
Ebbe tartozik a külcsín és a belbecs egyaránt.
Tehát a megjelenés, gesztikulálás,a tekintet.... minden, ami egy embert megkülönböztet a másiktól, pozitív, vagy negatív irányba.
 
T

TH6777

Vendég
Minden embert az énje tesz egyedivé.

no akkor én erre azt mondom..., hogy minden ember nő és ffi... egzisztenciális értékkel rendelkezik..., azaz létéből fakadóan értékes...., és minden ember ráadásul.... morális értékkel is rendelkezik....,és pont ezért és ettől személy...,az aki..., és ez adja meg az emberi méltóságát...., tovább ragozva...minden embernek és nem csak a pasiknak....az emberi morális voltát...maga a reflektív tudata teszi lehetővé..., ( jelenlegi tudásunk szerint csak az embernek adatott meg a reflektív tudat képessége,)
azt gondolom..., hogy a
reflektív tudat sajátosan a személyünkre jellemző tulajdonság..., és ez az személyesség..., ami alapvetően megkülönböztet bennünket a mástól/másiktól...,
el kell fogadnunk...,hogy
az ember csupán a teste no meg az agya..., és különböző fizikai és mentális események összessége....,ezért sem célszerű megkülönböztetni a nőket a pasiktól...,

sokan tévedésben vannak és kevernek mindent...,hiszen az öntudat..., vagy reflektív tudat
nem maga az én! az az ÉN alapvető képessége minden embernek..., amellyel énként tud viszonyulni pl: a történelemhez és a térhez..., a tulajdon testéhez....,valójában ez teszi lehetővé az embereknél..., hogy a lélektani és a szociológiai értelemben vett ÉN... az idő előrehaladtával.... a felszínre jusson....,viszont az ember énje.... a külső körülményektől...., így az időtől függetlenül létezik...., nagyon fontos tudni..., hogy az én konkrét felszínre jutásának és alakulásánakmódját...., ugyan döntő módon befolyásolja a környezet amiben él..., a család és a kultúra...,de és ez a lényeg: ám az én léte e tényezőktől mindig független....

sajnos mai világunkban már már trendi...a Férfiak/Pasik simán lehülyézése! ez baromi nagy hiba..., mert bármennyire is hihetetlen Kedves Hölgyek/Emberek....
a legsúlyosabb agysérültek is rendelkeznek a reflektív tudat képességével...., még akkor is..., ha történetesen arra sem képesek visszaemlékezni...., mi történt öt perccel korábban..., vagy éppen mire is kérte meg az "asszony";)

és nem felejtendő még a Pasikra vonakozóan sem..., hogy soha nem szabad....
valamely kiragadott életszakaszával azonosítani Őket...,mitöbb soha nem szabad Őket az életük kezdetére..., vagy a végére redukálni...!
(de nem csak a Pasikat, az embereket összeségében),
tehát eme megközelités alapján...szintén megcáfolja..., hogy Minden pasi egyforma!

véleményem szerint az ÉN...
az emberi életút teljessége...,minden embernek és Pasinak van képessége...,no és ez az amely minden embernek megadatik....,az a baj.., hogy amikor általánositunk...és bizonyos emberek esetében (Pasik)...magát a képességeinek jelenlétét.... nem vagyunk képesek megfigyelni....( vagy nem is akarjuk mert), és ebből kapásból csak az jön le: Minden pasi egyforma, hol ott a nagy turót...ez nem igaz!

a magam részéről most hirtelen még annyit: meggyőződésem, hogy sajnos sok ember sohasem teljesíti - teljesitheti ki..., és valósítja - valosithatja meg....a lehetőségeit az érettsége....,a lehetőségek hiánya miatt.., illetve mert sajnos az általánositások miatt...egy kalap alá veszik Őket!.

Továbbra is fenntartom ama véleményemet..., hogy Minden Pasi MÁS és MÁS! NINCS EGYFORMA!
 

notaprisoner

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy újkeletű mondás szerint "ha minden férfi egyforma, akkor miért válogatnak annyit a nők?" :D
Amúgy nyilván nem... Egyrészt intelligencia (nem csupán intellektus részéről értve), másrészt neveltetés kérdése a dolog. De van egy harmadik része is a dolognak: a nő, akivel együtt van a férfi.
Szerintem. :)
 

greyangel

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi és a női agy működése nagyban különbözik. Vannak tipikus férfi jellemvonások, de úgy hiszem, rengeteget számít, hogy mit élt át, mit tapasztalt meg valaki. Semmiképp sem egyformák az emberek. Aki ilyet állít, az kevés emberrel alakított ki eddig mélyebb kapcsolatot.
 
Oldal tetejére