Isten és más mesék

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

furrier75

Kitiltott (BANned)
Ernoe...!
Jobban tennéd ha a fejedet gondolkodásra használnád, és nem arra, hogy tudományos dogmákkal töltsd tele...
Ez is bizonyítja, hogy a materializmus is egy vallás, ugyan úgy dogmákkal dolgozik, mint bármelyik másik...
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
Már ahogy beszél érzödik, hogy fogalma sincs a dolgokrol. Azt mondja "Mezopotamiában egy csomo aranyozott ezüstöt találtak" és elmagyarázza a hallgatoknak, hogy ehez elektrloizis kell, platina elektrodák, elektromos áram stb. ergo a Piramisépitök elöbbre voltak mind a XIX. század :(
-
Miért nem néz bele egy kémiakönyvben, az "electrum" egy természetes arany-ezöst ötvözet egész pici réz és platina tartalommal. Ezenkivöl arany és ezüst komplett oldodik egymásba, szilárd és folyékony állapotba.
-

Erről kérdezz meg egy ötvös-mestert...
Nem neked fog igazat adni, azt előre borítékolom... :D;)
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a félelem egy elmult korban esetleg igaz lehetett. Mamár nincs istenfélelem a hívők nagyrészében sem.
-
Kedves Bihar
-
Hány amerikai prädikátor kiálltotta ki már a világ végét, menyien ülltek fel neki?
A Jehova Tanui egyszer az összes pénzüket átirták egy ilyen profétára, és hoppon maradtak. :D
-
Hány hivö ember hisz a "gonoszban"? Hány ördögüzés zajlik le egy nap a világban? A "Jesus Camp" egy tény. Amerika több mind 80%-a kreationista, nemcsak a teremtésben hisz hanem ezt megtoldja azzal, hogy szerintük a "teremtés még most is folyamatban van".
-
Ha nem félnének a hivö emberek akkor nem járnának a templomba könyörögni.
Minek térdelnek, hajtják le a fejüket, fonják össze a kezüket ha nem megadás szimbolumaként, nem ellenkeznek a bilincs rátétele ellen.
-
Nem arrol van szo, hogy az amerikaiak rossz emberek, hanem arrol, hogy a hit nem tesz bennünket jobb emberré!
-
A hivö emberek száma Amerikában sokkal magasabb mind mondjuk Europában. Az egyföre esö gyilkosságok száma épp ugy. Azonkivül Amerikában van halálos itélet ( 2000 fiatalkoru vár a börtönökben, hogy nagykoru legyen és végre lehessen hajtani az itéletet ) Az emberek többsége odavan a tizparancsolatért de nem törlik el a halálos itéleteket....
-
Ha a vallás nem tesz bennünket jobb emberré akkor minek foglalkozunk vele? Erröl van szo.
-

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/BCsJ-24MdZc?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>
-

-
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Te minden bizonnyal a Magyartalanító Tudományos Akadémiai tagja lehetsz kedves Bihar...
-
Kedves furrier75
-
Nekem az összes eddig olvasott irásbol az a gyanum, hogy magyar és bosnyák nationalisták azon hadakoznak melyik nép rendelkezik a legösibb kulturával.
-
A videokat azért tettem be, hogy aki kiismeri magát a tudományos methodikával az lássa milyen messze all a Kisfaludi-féle elöadás ettöl.
Áltudományos munkák a szenzáciokeresés borzaszto nagy károkat okoz a laikusok történelmi képében.
-
Bizonyitásokrol akkor lehet beszélni ha vannak bizonyitások, ez esetben azonban semmi sincs.
-
Elég a térkép magasságvonalait megvizsgálni ahoz, hogy lássuk: ott nincs semmi féle piramis.
Hány oldala van a piramisnak, három, vagy négy? :(
-
Egyben biztosak lehetünk hogyha Osmanagic a hegyet teljes egészében "restaurálta" (mielött a szappanbuborék szétpukkad)
akkor gyakorlatilag egy pyramis fog ott állni. :D
-
A világ összes geologusa, történésze és archäologusa szerint a Boszniai piramis egy természetes képzödmény.
-
Minden hegynek egy természetes tulajdonsága, hogy többé vagy kevésbé pyramis vagy kugli alaku. Ez a hegy egy kicsit jobban hasonlit a pyramisra de a pár kö miatt nem lehet azt mondani, hogy emberi megmunkálás hozta volna létre. Minden geologus felismeri a közetformárol, hogy itt természetes formatiorol van szo, minden sajnálatom az önkéntes segitöké, felesleges lapátolás az egész.
-
Ilyen alapon a Warburgi Desenberget is fellehetne ásni mind a legészakibb pyramist, vagy a Mont Blanc környékét, csuppa piramis.
-
warburg-desenberg-gr.jpg mont-blanc-wanderung.jpg
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyilván ez is tele lesz számodra tudománytalan dolgokkal...! Vagy mégsem...!
-
Kedves furrier75
-
Megnéztem a video (#5381) elsö 17 percét. Egy csalo lennék ha nem ovnálak téged ettöl a Takács Zoltántol mert olyan badarságokat mond, hogy borzaszto. Remélem nem vettél részvényeket tölle.
-
Fogadd el töllem mind baráttol: Nincsen Perpetuum mobile!
-
Az elöadás bevezetésében arrol van szo, hogy elektroauto nem okvetlen környezetkimélö, ez igaz, erröl lehet diskurálni végülis az autohoz hozzá tartozik az elöállitása, ujrahasznositása, a vele járo rizikok stb. nemcsak a használata
-
Aztán ugy a 14. perc körül mondja: "a jövö energiája a kristályos szellemi és fényenergiák lesznek..." ??? - Hogy mit ért ezalatt azt csak ö tudja.
-
Majd többször megemliti a "szabad energiákat" - ebbe sem lehet belekötni mert nem mondja meg mit ért alatta?
Nem kell érte adot fizetni mind a benzinért? Az ördög tudja.
-
Aztán jön a nagy kalapács: (nem szoszerint idézek):
-
"Valaki rájött arra, hogy ha egy ellem, akkumulátor árramát amivel egy villanyégö világit nem ugyanabba az elembe, akkumulátorba vezetjük vissza hanem egy másikba akkor megmarad az energia" :( :( :( :(
-
Ö már látott egy ilyet möködni napokig, "holott egy akkumulátor csak néhány orán keresztül müködött volna a hagyományos modon".
Elnézést kér, hogy nem sikerül a bemutato, de a kisérleti példány amit elakart hozzni nem lett kész idöre. Mekkora pech.
-
"Méghogy nincs perpetuum mobile!" tör ki az elöado magábol mert látszolag neki is furcsa, "az egész univerzum egy perpetuum mobile" és megjelenit a képen egy galaxist.
-
"A galaxisok, a bolygok, még az elektronok is ilyen perpetuum mobile-k, hát mitöl forognának egyébbként, a gravitatiotol nem lehet ilyet elvárni" mondja. ?????
-
Ez megy az elsö 17 percben. Láttad te ezt a filmet?
-
Megkell hagyni, bizonyos különleges képességgel rendelkeznek az urak. En még soha nem láttam ilyen hiányos álltalános müveltséggel (tudomásnak semmi esetre sem nevezhetö) valakit egy tömeg elött beszélni. Le a kalappal, ehez önbizalom kell a javábol. :)
-
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves furrier97, a "folytatás" sem bölcsebb.
-
Feltalálás: Video #5382, jelenet a 0:00. és az 00.55 másodperc között.
-
"Itt Mo.-on vidéken valahol egy ember egy tanyán épitett ....." leirom inkább a saját szavaimmal, ti utána tudtok hallgatni.
-
Az elmondás alapján valaki ugy nyer energiát, hogy két 100 kg.-os golyot lassan leenged a pincébe (két napig tart mig leér) ezuton mozgásba hoz egy dinamot "müanyag fogaskerekekkel" ami villanyal ellátja az egész házat két napon keresztül.
-
Bölcsen mekgérdezi tölle valaki, hogy "a golyok hogyan jönnek fel ujra?", ezt isteni fölényesége tudatában egy kézmozdulattal lerendezi. "valami modon ujra felhuzza kétnaponként." "Egyébbként utána lehet egyszerüen számitani" utasitja vissza a kérdezöt. Hát tegyük meg. :D
-
Számoljunk utána:
- Nem tudom milyen mély lehet a pince de mondjuk 1000 méter. (ehez már mélyfurási engedély kell)
- Egy 200 kg-os tömeg 1000 m magasságban jol hangzo 2 millio Joule energiával rendelkezik.
- Ezt átszámolva az elektromos müvek álltal használ mértékre 0.5555 kWh (kilo-watt-ora)
- Nem tudom menyibe kerül ott az áram, veszem az ittenit, itt 0.24 kWh kerül 1 Euroba.
- A sporolt pénz tehát egy kollonszális 0,133 Eurot tesz ki.
-
- Nem tudom mivel huzza fel az 1000 méter mély kutbol a 200 kg tömeget, mondjuk izomerövel
- Mondjuk egy hihetetlenül sportos emberröl van szo és elég neki egy fél ora 200 kg-ot 1000 szer egymás után 1 méret magasba emelni. :D
-
image-385894-panoV9-btyy.jpg

-
- Ebben az esetben egy 0.266 Euro-s orabérrel dolgozott "az ember valahol magyarolszágon valahol vidéken" akit az isten-helytartoja látott.
-
En attol tartok, hogy 13 pfenning-ért nem lehet megvásárolni anyi zsiroskenyeret ami ilyen teljesitmény végrehajtásához szükséges. :D
-
Ha ilyen valoban egyszerü problémánál fennakad az istenfi akkor akkor feltételezem, hogy komplikáltabb témákhoz (Planéta-mozgatás) még kevesebb kompetentiával rendelkezik. Nekem van türelmem, vizsgáljuk tovább.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves furrier75
-
A video többi része egy "couchpoteto", csevegés elvtársak között. Semmit nem tud meg az ember "uj energiaforrásokrol". Egyszer ugyan megemlitik a dubioz "vizégetést" amit nem lehet komolyan venni, a viz az egy égési produkt, nem lehet mégegyszer elégetni.
-
Annál inkább megtudjuk a félistentöl, hogy "kit nevezünk abszolut antiszemitának" és azt is, hogy "a Holdutazást a nazik csinálták, az Amerikaiak buták". Ehez szeretnék szolni mert az ö-istensége itt is nagyon téved.
-
Allitás:
"Nazi tudosoknak köszönhetjük a Holdutazást", bizonyiték "V1 és V2-vel bombázták Londont" cinkos nevetés kiséri ezt a bejelentést, tudjuk hol vagyunk.
-
Az én válaszom: Németország az egész történelmében kitünt tudományos és mérnöki teljesitményekkel, nem elöször a zsinagogák felgyujtása után. A 19. és a 20. században különösen sok német-zsido járult hozzá az ország világhiréhez ezen a területen. A rakéta elve már olyan régi mind a puskapor, az impulzmegmaradást pedig már Newton kifigyelte.
-
Egy nagytoloerejü rakéta megvalositása a szilárdtestfizika (atomfizika) és a modern kémia segitsége nélkül lehetetlen lenne. Ez pedig nem volt meg akkor. Nem beszélve az elektronikárol, az aerodynamikárol (hogy egy pici szenteltvizet ránk magyarokra is szorjunk, ennek az atyja Karman Todor volt egy nem éppen nazi. Az Aacheni egyetem aulája örzi a nevét.
-
Wernher von Braun kutatocsoportjának lett volna a feladata a rakétát a nacik számára hasznositani ez nem sikerült nekik mert mielött komplett készlettek volna elvesztették a háborut.
-
Tudni kell, hogy a rakétafejlesztés volt az utolso szalmaszál (1943) ami után a nacik nyultak és nem egy programm amivel valaha is foglalkoztak volna.
-
Az un. "csodafegyver" minden volt csak nem az. A V2 soha sem volt egy tömegproduktio, se a célpontossága sem az átütöereje nem volt kielégitö.
-
A "mindent vagy semmit" alapon dolgoztak rajta borzaszto brutális modon. A produktioval kapcsolatos munkák közben 20.000 ember wesztette az életét, mig a bevetés miatt 5000 ember pusztult el. Többet ártott a Németeknek mind az "ellenségnek".
-
A Naci-deutschland teljesitményét a Holdraszállásnál jol érzékelhetjük, ha szem elött tartjuk, hogy az Amerikaiak mai mértékkel mérve 120 milliard dollárt fektettek az elsö misszioba és 10 éven keresztül 400.000 ember dolgozott a programmon.
-
Ezek nagy része nagyobb gallérral rendelkezö mérnök, technikus tudos volt mind Werner von Braun. A holdraszállás majd 25 évvel a második világháboru után realizálodott, ha ehez hozzáadom az emberi tudás növekedésének a tempoját akkor nem lehet a holdutazást semmi esetre sem egy naci-produktnak tekinteni. Feltéve ha nem vagyunk vakok a jobbik szemünkre.
-
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
Kedves furrier75
-
A video többi része egy "couchpoteto", csevegés elvtársak között. Semmit nem tud meg az ember "uj energiaforrásokrol". Egyszer ugyan megemlitik a dubioz "vizégetést" amit nem lehet komolyan venni, a viz az egy égési produkt, nem lehet mégegyszer elégetni.
-
Annál inkább megtudjuk a félistentöl, hogy "kit nevezünk abszolut antiszemitának" és azt is, hogy "a Holdutazást a nazik csinálták, az Amerikaiak buták". Ehez szeretnék szolni mert az ö-istensége itt is nagyon téved.
-
Allitás:
"Nazi tudosoknak köszönhetjük a Holdutazást", bizonyiték "V1 és V2-vel bombázták Londont" cinkos nevetés kiséri ezt a bejelentést, tudjuk hol vagyunk.
-
Az én válaszom: Németország az egész történelmében kitünt tudományos és mérnöki teljesitményekkel, nem elöször a zsinagogák felgyujtása után. A 19. és a 20. században különösen sok német-zsido járult hozzá az ország világhiréhez ezen a területen. A rakéta elve már olyan régi mind a puskapor, az impulzmegmaradást pedig már Newton kifigyelte.
-
Egy nagytoloerejü rakéta megvalositása a szilárdtestfizika (atomfizika) és a modern kémia segitsége nélkül lehetetlen lenne. Ez pedig nem volt meg akkor. Nem beszélve az elektronikárol, az aerodynamikárol (hogy egy pici szenteltvizet ránk magyarokra is szorjunk, ennek az atyja Karman Todor volt egy nem éppen nazi. Az Aacheni egyetem aulája örzi a nevét.
-
Wernher von Braun kutatocsoportjának lett volna a feladata a rakétát a nacik számára hasznositani ez nem sikerült nekik mert mielött komplett készlettek volna elvesztették a háborut.
-
Tudni kell, hogy a rakétafejlesztés volt az utolso szalmaszál (1943) ami után a nacik nyultak és nem egy programm amivel valaha is foglalkoztak volna.
-
Az un. "csodafegyver" minden volt csak nem az. A V2 soha sem volt egy tömegproduktio, se a célpontossága sem az átütöereje nem volt kielégitö.
-
A "mindent vagy semmit" alapon dolgoztak rajta borzaszto brutális modon. A produktioval kapcsolatos munkák közben 20.000 ember wesztette az életét, mig a bevetés miatt 5000 ember pusztult el. Többet ártott a Németeknek mind az "ellenségnek".
-
A Naci-deutschland teljesitményét a Holdraszállásnál jol érzékelhetjük, ha szem elött tartjuk, hogy az Amerikaiak mai mértékkel mérve 120 milliard dollárt fektettek az elsö misszioba és 10 éven keresztül 400.000 ember dolgozott a programmon.
-
Ezek nagy része nagyobb gallérral rendelkezö mérnök, technikus tudos volt mind Werner von Braun. A holdraszállás majd 25 évvel a második világháboru után realizálodott, ha ehez hozzáadom az emberi tudás növekedésének a tempoját akkor nem lehet a holdutazást semmi esetre sem egy naci-produktnak tekinteni. Feltéve ha nem vagyunk vakok a jobbik szemünkre.
-

Érdekes a fejtegetésed, de attól tartok nem ismered a történelmet...

Nézzünk egy-két adatot...
"1923-ban, a nagy marsközelség idején, a Föld több pontján, tekintélyes nagyságú rádiótávcsövekkel, kb. 40 másodperces, többször ismétlődő jelet fogtak a Marsról. A megfejtés akkor nem sikerült, erre húsz évet kellett várni, ekkor tudta a feladatot megoldani ugyanis Neumann János, az általa (is) tervezett és neki épített EDVAC számítógéppel. Kiderült: a jelek vészjelzősek. Őrületes űrverseny kezdődött a Mars elérésére."
"A Marsra azonban a Holdon keresztül vezetett az út. A földkörüli pályáról a Holdig eljutni, technikai értelemben sokkal nagyobb feladatot jelent, mint a Holdtól eljutni a Marsig. A következő állomásnak tehát mindenképpen a Holdnak kellet lennie."
"Az 1969-ben bemutatott holdraszállási televíziós felvételek valójában 1957-ben készültek."
"1969. nyarán az „első” holdraszállás alkalmából Armstrong jelentősen túlrepülte a kitűzött leszállási helyet, kb. 63 km-rel. A leszállás után közel 4.5 órán át nem hagyták el a holdkompot. Állítólag azon vitáztak, ki lépjen le először Hold porába. :D:D:D Különös érv, hiszen tudjuk, Armstrong volt a rangidős, és az ajtó is őfelőle volt… A tény, olyan helyen szállt le, ahol nem lett volna szabad, ugyanis egy holdbázis közelében tette le a holdkompot. Amikor kilépett belőle a Hold porába, ki is csúszott a száján a mondat: „Istenem, ezek itt vannak!” – aztán másfél perc „adásszünet”. "
"Viszont cselekedni kellett. A 4.5 órás várakozás nem telt hiába, hiszen ezalatt kerítették elő az 1957-es holdraszállás televíziós felvételét szerezték be a „kegyes csaláshoz” szükséges engedélyeket. A felvétel kifejezetten rossz minőségűnek számít 1969-ben, de tökéletesen mutatja az 1957-es év színvonalát. Ezt a felvételt adták be aztán a 2 milliárd embernek, akik a tv-képernyők előtt szorongtak. A hangfelvétel azonban megmaradt 1969-es, így csúszhatott be a gikszer. Így valóban mindenki az első holdraszállást láthatta, csak ugye az időpont nem stimmelt…"
"A brit titkosszolgálat szerezte meg az 1960-as évek közepén azt a televíziós felvételt, mely a közös amerika-szovjet marsexpedíció leszállásakor készült. A BBC annakidején állítólag egyszer le is adta. A felvétel megszerzésében, a hanganyag tisztításában, a szöveg értelmezésében sokan voltak segítségemre. Munkájuknak köszönhetően a mellékelt párbeszédet sikerült rekonstruálni.
A párbeszéd a keringő egység és a leszállóegység között folyik, de az amerikai űrközpontnak is üzennek. Öt hang különböztethető meg egyértelműen, ezek közül 2-2 orosz és amerikai, valamint egy ismeretlen akcentusú, feltehetőleg kínai. A hatodik személy valószínűleg nem szólalt meg, mert a kamerát kezelte.. Marad még további három űrhajós. Ezek közül kettő fent lehetett a keringő egységen, a kilencedik pedig a leszálló csapatban. Elképzelhető, hogy ő női űrhajós volt.
Kiderül a felvételből: a leszálláskor megzavartak, legalább egy, magasabbrendű marsi állatot. Már a Földön talált marsi eredetű meteoritokból ismerjük a marsi baktériumok és egysejtűek nyomát. Az Opportunity űrszonda lefényképezte a marsi gombatelepeket, a Spirit pedig a Mars egén átrepülő azonosítatlan repülő tárgyat. A marsi élet, a marsi intelligens élet léte, immár tagadhatatlan."
"Érthetetlen szavak - Csak öt szektor.
- Thomas, hallassz?
- Vesszük a tv-képeket.
- Jó képeket kapunk. Töménytelen sok részlet kivehető. Mi a helyzet nálatok?
- Szép kilátás. Rendben Houston.
- Készenlét.
Sokan beszélnek egyszerre, érthetetlen hangzavar.
Hajtóműzaj.
- … egyes mód és készenlét.
- Teljes készenlét
- Készenlét.
- Készenlét, Houston.
- … jobb később, mint soha…. Tudnátok ellenőrizni az értékeket? Houston, minden rendben.
Érthetetlen.
- Készenlét, megerősítésre várunk. Houston.
- Készenlét visszaszámláláshoz.
- Egy, kettő, három (oroszul is számolnak. Egy hang adatokat ismétel oroszul, valószínűleg az angol szavakat tolmácsolja, melyet orosz kollégája mond.)
- A szél 31 km/h, délkeleti.
Ismét adatok oroszul.
- Légnyomás 707.7 millibar.
Orosz és angol beszélgetés teljes kavalkádja.
- Készenlét leszálláshoz.
- Visszaszámlálás vége.
A leszállóegység leszáll. A hajtómű dübörgése minden mást elnyom. Az utolsó érthető mondatfoszlány:
- … készenlét.
- Megcsináljuk! Hallelujah (orosz beszéd.) Megcsináltuk! Megcsináltuk! Nem volt könnyű. Nem volt könnyű… (orosz beszéd, üdvrivalgások.)
- Istenem, mi az? Valami mozog.. Valami mozog ott.
Orosz és angol beszélgetés kakofóniája.
- .. hé fiú, valaki veszi …. Ez az esemény lesz a történelem legnagyobb tette. 1962. május 22-én elértük a Mars bolygó felszínét. És élet nyomait látjuk.
Orosz beszéd.
Felvétel vége."

Aztán beszélgethetnénk arról is, hogy a Miethe-2a repülőgép mennyire nem aerodimakus szerinted...?
01.jpg

Vagy hogy hova lett a Haunibe-3 egyetlen elkészült példánya...?
Ami nem hivatalos német források, a Thule társaságtól szerzett dokumentumfilmje szerint, 74 méter átmérőjű, meglehetősen elrettentő kinézetű haditengerészeti színekben pompázó szerkezet, és ezt választották ki a század talán legvakmerőbb küldetésének végrehajtására, a marsutazásra. A szerkezet csészealjat formázott, a nagyobbik fajta, Androméda névre keresztelt tachionhajtómű mozgatta, négy fegyvertornyot hordozott, 3-3 nagy kaliberű haditengerészeti fegyverrel."
Fenn van a Marson... ;)
08.jpg A Mars Global Observer által térképészeti célokkal készített fotószelet egyik részlete. Tisztán látható rajta a „repülő csészealj”.

Kérdések:
Érdemes talán elgondolkozni azon, hogy a XXI. Század kezdetén egy akkora hatalom, mint az USA kb. 15 évnyi megfeszített munka, és sok tízmilliárd dollár árán tud csak a Holdra eljutni, holott ezt állítólag már „hivatalosan” 1969-ben megtette, a nulláról indulva és mindössze hét év alatt. Valóban tényleg létezne egy hihetetlenül fejlett, a legszigorúbb titokban tartott űrprogram, ráadásul olyan űrprogram, melyben valamennyi vezető nemzet aktívan részt vesz? Tényleg el lehet fedni a világ elől egy ekkora hihetetlen vállalkozást? Sokak szerint nem, s pl. a német „ufókra” vonatkozó állítások szerintük merő kitalációk, hazugságok. Igen ám, de a tagadók bölcsen hallgatnak arról, vajon miként került farmernadrágot viselő csontváz a Hold porába, illetőleg vajon ki és mikor gyártotta a Mars egyik kráterének szélén pihenő hatalmas repülő csészealjat? Vajon miért hamisítják folyamatosan – mind a mai napig - a marsfotókat? Miért nem láthatunk fényképfelvételeket a Hold túlsó oldaláról? Miért nem tudhatjuk meg hova lett a németektől a II. Világháború végén zsákmányolt technika? Stb.


Egyszer minden titok kiderül.

[video=youtube;ZYu2zRUaSjs]http://www.youtube.com/watch?v=ZYu2zRUaSjs[/video]
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Hol látsz te ezeken a képeken egy szabályos gúla alakot...?
Nem rendelkezel egy kicsivel több képzelőerővel a kelleténél...?
-
Kedves furrier75
-
látom már elkezdel lassan gondolkodni. Amit az emberiség hegynek nevez az néhény hivö számára piramis.
-
MG_1091222.jpg
heugel.jpg

-
ob_6b505427feb0c7373cebb775c60a6b6f_1.jpg


-
Az egyptomiak joggal megvannak botránykozva, hogy minden dombot pyramisnak nevezel. :D
-
350px-All_Gizah_Pyramids.jpg
-
Szerintem a Schweizi Matterhorn sokkal inkáb megfelel egy pyramisnak mind egy Boszniai domb
ami 30.000 éve ott áll de csak 2005 ben "ismertek" fel az emberek a piramis formáját. Furcsa nem?
-
zermatt-21.jpg
-
A Boszniai hegyet addig fogják "restaurálni" amig valoban egy pyramisra fog hasonlitani. :D
-
bosnien2.jpg
-
Itt van egy Német piramis most bontják az archeologusok. ????
-
attachment_1cc3ded08aa4c65d7214558caba6d6bf.jpg
-
Egy Schweizi piramis amit extra a hegyek tetejére épitettek az öslakok??? Graubünden az Alpokban

Pyramide%20Berg%20Graubuenden.jpg

-
Ezek a gyürt-hegységek (Fault-Block Mountains) igy jönnek létre. A földkéreg repedései vagy hibái az anyag egy részét felnyomják mig a másik része leszáll.
-
2.jpg
-
Ilyenek a Bosznia, Herzegovina, Szlovenia, Croatia és Serbia hegyei.
 

Csatolások

  • MG_1091222.jpg
    MG_1091222.jpg
    23.2 KB · Olvasás: 5
  • ob_6b505427feb0c7373cebb775c60a6b6f_1.jpg
    ob_6b505427feb0c7373cebb775c60a6b6f_1.jpg
    21.3 KB · Olvasás: 5

furrier75

Kitiltott (BANned)
Az EDVAC számitogép sebessége nem volt valami nagy, egy szorzáshoz háromszor több idöre volt szükség mind ma az elsö és a második helyet elért uszu eredménye között mérünk az olypián.
Tudod te egyálltalán milyen problémákat kell megoldani egy ürutazáshoz? Az ürutazás nem ugy megy, hogy beüllsz egy rakétába, beinditod mind egy autot és huss! Ahoz többszáz ezer ember koordinált elömunkája szükséges a napjainkban. Több ezren vannak közveten érintve, nélkülük nem megy semmi. Te egy állomvilágban élsz.

Látod-e az általad felvetődő kérdést...?
Milyen központi vezérlő egység oldotta meg azokat a bizonyos problémákat...?
Egy mai kvarcórában sokkal komolyabb cucc van, mint ami "állítólag" a Holdra szálláskor létezett, még sem tudnád vele megoldani...
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves furrier75
-
Ha egy mesével egy másikat akasz igazolni az nem megy. Probálj meg észérveket adni.
-
Egy "csodafegyver" után akkor kezdtek a nacik kutatni amikor látták, hogy mindennek vége. Ehez nem kell bekukkantás titkos dokumentumokba, a páncélosok leálltak mert nem volt benzin. Odafagyott az orruk a fegyvercsöhöz Sztalingrádnál, a halottakrol huzták le a kabátot, hogy megne fagyanak.
-
Hol volt ott perpeetuum mobile "tachion-hajtömü" meg további mesebeli dolog? Az utolso macskát, a derékszijukat is megették az emberek, hogy életbe maradjanak.
-
A világháboru kimenetele nem titok. A gyöztes hatalmak nem raboltak el semmi féle titkos-fegyvert, az atombombát az amerikaiak csinálták meg és repülövel dobták le mert a 60-as évekig nem volt olyan rakéta ami egy nehéz atombombát tudott volna szállitani.
-
A "szárnyas-bomba" V1 olyan bizonytalanul müködött, hogy csak 25%-a érte el a rendeltetési helyét. A 2,2 tonnás, 7 méter hosszu repülötest V1 hatotávolsága 370 km volt, a legnagyobb sebessége pedig 600 km/h. A V2 hatotávolsága sem haladta meg a 400 km-ert, ezzel nem lehetett volna az oceánon tulra löni, vagy a szovjetuniot veszélyeztetni ami 11 idözonát fog át. (Hogy érzékelni tudjad, amikor az ország egyik sarkában feljön a nap akkor a másik végében lemegy)
-
Minden repülögép tulajdonsága amivel nyaralni mész messze tulszárnyalja ezeknek az un. csodafegyvereknek a paramétereit. Napjainkban minden pillanatban 500.000 ember van a levegöben, és több mind a 99,99999%-a célbaér.
-
Természetes, hogy a nagyhatalmak letartoztatták a naci hadiparben tevékeny mérnököket, az is természetes, hogy minden inforamtiot kicsikartak belöllük. Az amarikaiak a szabadalmak elkobzásával probálták kártériteni magukat a háborus veszteségek miatt amit a nacik kezdtek és hoztak rájuk. Az Oroszoknak egy kevésbé gazdaságos megoldás maradt, ök leszereltek itt és ott gyárakat amik már ugyis elavultak.
-
Mondtam már, hogy a németek mindig is jo mérnökök, kémikusok, természettudosok voltak. A Haber-Bosch eljárásnak köszönhetö, hogy a II. világháboruban használt puskaport már nem madárkakábol (guano) kellet csinálni mind az elsö idején.
-
A nationalszocializmus nem rendelkezett egy különleges tudományos programmal, ellenkezöleg elüldözte a legjobb tudosait, izolálta az ittmaradottakat az internationálsi kapcsolatoktol. En nem ismerek egyetlen egy szakembert aki ezt nem ugy látná mind én.
-
Te biztos müvész vagy mert technikai ismeretekkel nem lehet téged megvádolni. Amig ez ellen nem teszel valamit addig mindig befognak huzni téged a csöbe.
-
Látod-e az általad felvetődő kérdést...? Milyen központi vezérlő egység oldotta meg azokat a bizonyos problémákat...? Egy mai kvarcórában sokkal komolyabb cucc van, mint ami "állítólag" a Holdra szálláskor létezett, még sem tudnád vele megoldani...
-
A kvarcorában levö számitogép egy speciális feladat megoldására lett létrehozva, ami egészen más mind a Holdraszálláshoz szükséges.
-
Az Apollo nem álltalánoscélu számitogéppel volt felszerelve, azon nem lehetett volna játék-programmokat, vagy szövegszerkesztöt futtatni. Egy smartPhon televan a legkülönbözöbb funktiokkal de a telefonáláshoz ebböl a legtöbbre nincs szükség.
-
A legtöbb dolog amit élvezünk csak látszolag megy minden segitség nélkül.
Ott fekszel a szobádban, kapcsolgatod a TV-t ide, oda, felhivod a havert mál egy "halli-hallot" mondani neki, a háttérben szol az zene, ugy tünik a világra a benne élö emberekre nincs is szükségünk ehez a luxushoz. Ez egy tévedés.
-
A TV-t képes vagy magad átkapcsolni, nyomsz egy gombra mind Pavlov kutyája, de ne feledd, hogy a gombot, a komplikált elektronikával, ami arra készteti a TV-t, hogy más programmra kapcsoljon át, de magát a TV-t is emberek millioi, fáraszto hosszu munkával hozták létre, a studioban, a studio körül, a kommunikátios állomásokon, emberek tiz ezrei vannak készenlétben, tevékenykednek, hogy te a töködet lobálhassad és néhány kellemes pillanatod lehessen.
-
Az individuális autokázás is csak ugy jöhetett létre, csak ugy lehetséges, hogy generatiok, az emberek millioi autokat konstruáltak, realizáltak, utakat hoztak létre és tartanak karban, hogy ha kifogy az üzemanyag nem neked kell a földböl kiszivnod a köolajat, finomitani hogy benzin legyen belölle. Ha elkopik a kerék, nem kell magadnak gumifát ülltetni a kertbe, megcsapolni, vulkanizálni, kereket gyurni belölle.
-
Az ürhajozásnál ez mégjobban kidomborul. Az ürhajo legnagyobb része a start után a pocsékba kerül (az Apollo 110 méterének csak egy apro része ami megmarad) Ezt potolni kell ha ujra akarsz repülni. Nincs Perpetuum mobile és jármüvet sem ismerünk ami ne szorulna javitásra. Még az állitolagos Bosnyák Piramisnak a tetejét is "rekonstruálni" kellett 2006-ban.
-
De minek beszélek neked hivönek, a lelki vezetö Kisfaludi nem ismer ilyen akadályokat, szerinte van örökmozgo csak a kormányok tartják titokba.
-
Már két videot is láttam ahol elnézést kér amiatt, hogy nem hozott egyett magával, de vagy elfelejtette vagy nem lett kész idöre.
-
Amig nem foglalsz állást a Kisfaludi féle örökmozgokrol addig nem fogok válaszolni mert nem látom az értelmét.
Te egy egyszerü hivö ember vagy és ez a kép passzol a topikba.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy tudom, a tachionoknak, ha egyáltalán vannak, akkor a minimális sebessége a fénysebesség (de nem érheti el teljesen). Nehéz lehet befogni őket egy sima, "lassú" anyagba, aminek a max.sebessége a fénysebesség (de nem érheti el).
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Találkoztam már ezo kiállításokon tachion energiával működő vízenergetizálóval és tachion ékszerekkel.....(csak gyorsan kellett nézni őket, hogy láthassam :) )
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Ujra tanujelét adta egy eset, hova vezethet a tudatlanság és a velejáro hiszékenység.
-
Az 52 éves Nancy Lanza hitt a közelgö világvégében, a vele járo gazdasági kollapsban, félt az élelmiszerhiánytol.
Ez ellen hamszter-bevásárlással és felfegyverkezéssel probált védekezni.
Ebböl a fegyverarzenálbol származo kett fegyverrel löt le Adam Lanza 26 embert a Sandy-Hook-Elemiiskolában.
-
Erdemes fellapozni a hozzászolásokat ahol topiktagok probálnak engem meggyözni a Maya kalendárium helyességéröl. :D
-
Az összeesküvéselméleteket vallo furrier75, nyilván egy magyaralapitásu szekta tagja, állando tapsot arat a hozzászolásaival. :(
-
Aggodom értetek :D :D
Látjuk egymást a "világvége után" a 23.-án.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Hát nem a tudatlanság és a hisztéria tűnik itt ki a keserves történetből. Hanem az elmebaj, bedrogozva . Bolondok sajnos voltak, vannak és lesznek. Képesek elhinni az 50 évenként felbukkanó ostobáknak a világvége teoriáját, vagy bármi mást..Inkább az a probléma, hogy sok elmeorvos vagyí pszichiáter nem ismeri fel sok embernél az elmebaj agresszív változatát.
Még valami: ez a sok církuszos válás és a drogok is megteszik a magukét, meg a fegyvervásárlási szokások....Ez utóbbira még nagyságod is utal.
Ugyhogy Ernö javasolom ne a vallásoknál kereskedjél. Hagyd ezeket a "magyaralapítású szektákat" is a fenébe, mert ez nem jellemző, más népeknél viszont szinte kötelező az újabb, mégújabb szekták alapítása. Példát biztosan találsz erre, ha akarsz.
Addigis látogasd a szokott templomaidat és imádkozz! Így a nacionalista szocializmus biztosan megsemmisűl a galaktika hullámaiban. De jön a következő nagy igazságokat hírdető marhaság...alig várom Kisfaludy örökmozgó szecskázóját.is, Boszniában, a piramisoknak nevezett fargott dombok tövében..
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Ujra tanujelét adta egy eset, hova vezethet a tudatlanság és a velejáro hiszékenység.
-
Az 52 éves Nancy Lanza hitt a közelgö világvégében, a vele járo gazdasági kollapsban, félt az élelmiszerhiánytol.
Ez ellen hamszter-bevásárlással és felfegyverkezéssel probált védekezni.
Ebböl a fegyverarzenálbol származo kett fegyverrel löt le Adam Lanza 26 embert a Sandy-Hook-Elemiiskolában.
-
Erdemes fellapozni a hozzászolásokat ahol topiktagok probálnak engem meggyözni a Maya kalendárium helyességéröl. :D
-
Az összeesküvéselméleteket vallo furrier75, nyilván egy magyaralapitásu szekta tagja, állando tapsot arat a hozzászolásaival. :(
-
Aggodom értetek :D :D
Látjuk egymást a "világvége után" a 23.-án.

Ezek szerint nem az amerikaiak őrületes fegyvermániája a hibás a sokadik fegyveres ámokfutásban, hanem a maják (illetve elődeik) időszámítása és főleg az, hogy még napvilágra is került, hogy létezik egy ilyen naptár.

Remek, Ernő, logikából megbuktál.

Már csak arra kellene kitalálnod valamit, hogy miért mindig Japánban, Svédországban, Németországban, Usában történnek ezek a dolgok és a "magyar alapítású szektákban" még sohasem?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére