Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

sorcier

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Éppen most ért nagy szomorúság minket. Az idióta szomszédunk este fél hétkor úgy petárdázott a kertjében, hogy szegény kicsi kutyusunk (akit nyáron
fogadtunk örökbe, csak egy kis akárkifia, de nagyon aranyoska) világgá ment, a fiam alig tudta behozni a házba a nagy pireneusinkat. Azután elment (a fiam)
a kicsi kutyut keresni, de sajnos nem találta meg, valahol a kerten keresztül ment el. Most sírni való kedvem van a Morzsi miatt, hogy félhet szegényke
valahol.
Ettől függetlenül kívánok mindenkinek békés, örömökben gazdag új évet és jó egészséget.
:mad2:A mi szomszedaink is petardaztak,de a Jules benn van velunk,persze igy is reszketett minden izeben szegeny.
 

Csillucs86

Állandó Tag
Állandó Tag
BÚÉK! Össznépileg családostul elaludtunk, éjfélkor megébredtünk, a kutyák elő se jöttek, de már 1 előtt újra aludtunk. Nálunk teljes a létszám, mindhárom bumburnyák megvan, fél háromkor voltam a kazánra tenni, mert megébredtem, hogy fázok és akkor engedtem ki őket a kennelből.
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
A szilveszter nálunk csak úgy kettesben történt. A gyerekek ahányan annyifelé. Én a gép előtt filmeket néztem éjfélig (A szív bajnokai és A nevem Khan)Nem egy vidám film egyik sem és mély mondani valója van,de a gyerekek ajánlották, hogy ha már nem akarom megnézni velük a Mennyei királyság -ot akkor ezek közül válasszak. Én meg telhetetlen voltam, bár a második filmet nem kellett volna megnéznem. Feles-társ kérdezte is na min pityeregsz már megint.
No de túl vagyok rajta. Este nem vittük ki a szemetet nehogy felgyújtsák ezért hajnalban kelni kellett . A durrogtatás nagyon korán kezdődött kb úgy 6 és 7 óra között. Folyamatosan kisebb nagyobb szünetekkel aztán úgy 1 óra tájékán elcsendesedett minden.Én is ledőltem egy kicsit,de a sok kólától nem tudtam aludni. Most itt téblábolok a konyha és a gardrób között. A lencsét beáztattam, majd délfelé megcsinálom. Most várom,hogy elálmosodjam aztán alszom egy kicsit.
 
Utoljára módosítva:

sarolta51

Állandó Tag
Állandó Tag
Most már mondhatom, hogy ez az év is jól kezdődik: reggelre előkerült a Morzsink. Mikor felkeltem, már itt várt az ajtó előtt.
Biztos valahol a kertben volt, de annyira félt, hogy még a hívásunkra sem került elő, de az is igaz, hogy annyira durrogtattak,
hogy csak reggel mert előbújni a rejtekhelyéről. :dr_24:
A nagy kutyánkat mindig bezártuk, mert az előző években csak úgy este 11 után kezdtek el petárdázni, de tegnap még korán volt
ehhez. Ezentúl már délutántól be lesznek zárva. :)
 

Szalárd

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves munkatársam felhívta a figyelmemet egy népi bölcsességre miszerint az év első napján nem szabad varrni,mert bevarrjuk a tyúkok fenekét,és ez balszerencsét hoz!:rohog::rohog::rohog::rohog:
Szerencsére nincs egyetlen tyúkom se,tehát engem ez a dolog nagy valószínűséggel nem érint:D:D:D

Sarolta,örülök,hogy előkerült a Morzsi,biztosan nehéz éjszakája volt szegénynek! Lizike is egy órát vacogott az ölemben és kapaszkodott a karomba ahogy a kis lábacskái bírták. A német juhász és a spániel békésen végigaludta a hajcihőt a kazánházban...

Csilla,úgy látom a te kutyáid se kispályások ha hülyeségről van szó!:rohog::rohog: Csoda hogy nem billent fel a talicska!..
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szilveszter túlélve.Meglehetősen rövid tüzijáték volt, főleg a korábbi évekhez képest. De az állatoknak ez is elég volt. Messzebb volt, azokat szívesebben néztük. Kutya meg van. Meg volt rémülve rendesen, menekült a konyhába,győztük kitessékelni. Én is azon gondolkodtam, merjek-e hímezni.Tegnap megálltam, ma tuti nem fogom.Mondjuk babona megfordítva: Elvarrjuk a múlt év összes rossz dolgát, és kész.Tudjátok mit csináltam úgy egytől fél háromig?Nem találnátok ki.A Modern keresztöltés számainak jó néhány része nem volt szétszedve, (még most se), és azokat téptem szét, és raktam kategóriánként, számszerint sorrendbe.Egy újság hiányzik csak, a 43-as. Megyek koncertet nézni. Anno még nem volt színes tv-nk, átmentünk a szomszédunkhoz, ott volt, emlékszek micsoda nagy dolognak számított.Ott csodáltuk a koncert színeit családilag.
 

ringalex

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha minden babonát figyelembe vesz az ember csinálhat egyáltalán valamit?
ha mosol elfolyik a szerencse, ha söpörsz kisöpröd, ha csinálsz valamit (dolgozol) keményen fogod csinálni az évben.
Lehet egyáltalán valamit "büntetlenül" csinálni. Lencsét is hiába eszem minden évben...

Ha szigorúan vesszük ez hímzés nem varrás...

Tegnap mostam, kitakarítottam akkor mikor ? ha most nem..
 

sarolta51

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma nem varrok, mert vannak tyúkjaink :dr_9:és mivel szépen tojnak, nem szeretném bevarrni a hátsó felüket ;).
Viszont bőszen számolok - egy mintát a vásznamra, mert holnap kezdeném a hímzését. :cool:
A kutyusunk úgy alszik mint a bunda, ráfeküdve a nagy kutya hátsó felére (na jó, a farkára), így mintha paplanon
feküdne.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére