Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

campona

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma a torontoi Magyarok Hazanak vezetese nagy gondban lehet. Sikerult onmagukat megszavaztatni, de azok akik rajuk szavaztak mar nem kepesek a munkavegzesre, hiszen koruk es egeszseguk mar ezt nem teszi lehetove. Akikre meg epiteni es szamitani lehetne kivul rekedtek az elmult evekben, hiszen az oregek nem akartak meg a szagukat sem erezni. Senki nem hivta oket, sot minden igyekezet azt mutatta, hogy a valasztasig nincs is szukseg rajuk, mert meg lenne velemenyuk es nem a multra hanem a jovore szavaztak volna. Most van egy vezetes, akik a fiataloknak epitik a jovo kulturhazat a fiatalok nelkul, anyagi erkolcsi tamogatas nelkul. Meg utoljara megmutatta az idosebb generacio, hogy ki az ur a hazban. Aztan jonapot! Majd jojjenek a fiatalabbak es mutassak meg, hogy kepesek szarbol varat epiteni. Ha nem kepesek, nekunk ugy is jo, mondjak az 56-os legenyek es leanyzok. Oszt jonapot! es szettarjak a kezuket!

T. Holgyek/Urak,

- "...hiszen az oregek nem akartak meg a szagukat sem erezni."

Velem tortent, NEM a Torontoi Magyar Hazban, hanem ettol nyugatra...

Rendezveny, magyaroknak, Magyar Hazban... uj vagyok(voltam), musorkezdes es vacsora elott erkeztem, fizettem, tobb asztalt is lattam amelyik csak felig volt foglalt. Peldaul egy 12 szemelyes asztalnal vagy 5-6, nalam idosebb ur es holgy ult. Odamentem az egyikhez, megalltam az asztal elott, koszontem, bemutatkoztam es engedelyt kertem, hogy leulhessek.... ami valasznak kaptam, az ahhoz volt eleg, hogy "farral elore" minel gyorsabban tavozzak...es soha tobbet ujra odamenni...
Ennek az esetnek tobb tanulsaga is van, de nem irom le, ezen a kedves olvasom is el tud gondolkodni... erdemes...!

Udv: Campona
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Bum te allitasz valamit neked kene pontositani....
Campona Az itteni MH ban szamozott jegyek vannak a rendezvenyeken foleg a vacsoraknal 8-10 fos asztalok vannak es igy az ultetes ez alapjan tortenik.
Nyilvan vacsora utan mar nem lenyeges ki hol ul vagy beszelget.
 
  • Tetszik
Reagált: Vas

Bumm

Állandó Tag
Állandó Tag
Melitta, ha jol emlekszem On tagja volt a felfuggesztett fegyelmi bizottsagnak. Meselje el nekunk mi volt a felfuggesztes oka? Mi vezetett a felfuggeszteshez? Demokratikus lepes volt ez On szerint az Igazgatosag reszerol? Jogug volt hozza?
Vastol kerdezem: On szerint minden rendben volt a valasztason? 187 lehetseges szavazo hogyan tudott 214 szavazatot leadni a ket elnok jeloltre?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Olajos Ilona aFBB elnoke /elotte Torok / o tud errol felvilagositast adni, ill a MH vezetosege es igazgatosaga.
A privat velemenyem ezer ok volt ami miatt nem csak leszavaztak oket hanem el is tanacsoltak a MH tovabbi tevekenysegetol.
MInden le van itt irva ebben a topicban , amennyiben erdekel olvass vissza.

MIt is szeretnel a jovoben a MH -ban mert az embereket inkabb az erdekelne mint a 3-4 eves storyk ami mar mult ido, a megtortent dolgokon nem lehet valtoztatni, ragodni meg nem erdemes rajta.
Arrol meselj voltal megnezni 14,-en az uj MH-zat? Ha igen beszamolhatnal rola milyemek latod , mennyi ido kell a rendbe hozatalhoz stb.
 
  • Tetszik
Reagált: Vas

Bumm

Állandó Tag
Állandó Tag
Melitta! Valaszolna arra amit kerdeztem? Minden kerdesem a Fegyelmi Bizottsag felfuggesztesevel volt kapcsolatos nem a kizart volt vezetokkel kapcsolatban.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Olajos Icukahoz tudsz egyenesen fordulni a facebookon megtalalod.
Hogy oszinte legyek fogalmam sincs a jelenlegi allapotrol.
Ugy gondolom a legutolso vagyok akit tajekoztatnak en mar csak akkor tudok valamit mikor mar mindenki errol beszel.:(
 

Bumm

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy tűnik áramszünet van a MH környékén, hogy nem válaszolt senki.
Annak idején Melitta még az ellen volt, hogy ne tartsák vissza az információt a vezetők. Változnak az idők.
Judo bajnok is jól indult de úgy tűnik már nem olyan informative. Változnak az idők.
Klári is bekapcsolodott a beszelgetesekbe , de mióta elnök rangon aluli a poor néppel kapcsolatban lenni.
Hiába változnak az idők.

Még arra sem jutott idő a MH-ban hogy kellemes Karácsonyi ünnepeket kivánjanak a tagoknak sem e-mailben sem a website-on.
Változnak az idők.
 
Utoljára módosítva:

Bumm

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt nem rólam van szó kedves Melitta. A MH tagságáról. Vagy Ön kapott ünnepi köszöntőtt?
 
"Picit elméláztam, mikor is lehetett Dunaújvárosban utoljára VIDÁMPARK. Talán pár évtizeddel ezelőtt? Azt tudom, hogy a 60-as években még volt, de ma már nincs pénz ilyen luxusra, minden pénz megy "adósságtörlesztésre" meg az offshore bankokba :).... "
"....Ennek reményében kívánok erőt és egészséges életet a vas városából, Penteléből :)"

Kedves Akizuki! Pedig Pentele (Dunapentele) ott van Dunaújváros mellett, összenőve vele. Azért az évtizedek nem kettesével szaladnak -szerencsére :) Ami biztos, hogy én még a 80-as években voltam a dunaújvárosi vidámparkba, tehát akkor még létezett. Azt hiszem a kilencvenes években amortizálódott le, ma meg már úgy el van gazosodva és szerteszét fosztva, hogy legalább annyira nyomasztó a képe mint a csernobili vidámpark látképének, ahogy láttam egy 2013-as videóban. A lényeg, hogy a nyolcvanas évek derekán biztosan üzemelt.
 
Oldal tetejére