Papírfonás

gledag

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Nekem miért nem működik a link?:(

Kód:


Szerverváltás volt, a régi szerverre feltett you tube beágyazások nem jönnek elő, más topikokban sem.
A http-vel kezdve, ha a 2 legközelebbi idézőjel közöttit felmásolod a címsorba, elvileg be kellene töltődnie, s láthatod a klipet. /az idézőjel nem kell/

Most újra bemásolom ide:


 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Little Gem 24

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Linkre nem tudtam kattintani,de bemásoltam a gugliba és beadta a videót. Nem semmi a kézügyesség! Örülök,ha a sima fonást megtanulom és végre csinálok valami szépet és hasznosat.

Amíg írtam érkezett egy üzenet,ahol már megjelenik a videó is. Ugyanezt találtam én is a keresés alapján,de köszi.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

gledag

Állandó Silver Tag
Állandó Tag

Little Gem 24

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Elkezdtem a következő dobozt. Sajnos kevés időm van minden nap,de azt a kicsit is kihasználom. Eddig, vagyis ma ennyit csináltam : ( a dátumot ne nézzétek a képeken, nem állítottam be a gépet :) )
Ha valaki még nem kezdett bele, akkor hajrá.Élvezetes dolog. Már alig várom,hogy ez is készen legyen!
Akár eddigi tapasztalataimat is megosztom,segítek ha szeretné valaki,mert higyjétek el nincs minden a neten és én is küszködtem apróságokkal,mire rájöttem a technikára.
Jó éjt :) SDC14321.JPG SDC14322.JPG SDC14323.JPG SDC14324.JPG SDC14325.JPG SDC14326.JPG
 

Little Gem 24

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon jó lett:) A széle is szépen el van dolgozva. Szerintem a belső dobozt nyugodtan kiveheted, ha átkened falazurral. Száradás után ugyanolyan kemény lesz, mintha vesszőből lenne.
Falazur? Ezt még nem hallottam,inkább akril festéket javasoltak.Vagy lakkot.Én arra gondoltam,hogy ipari papírragasztóval dolgozom és mi lenne ha azzal kenném át?Vízes alapú,de száradás után a víz nem oldja.
A peremen is javítanom kell,mert ehhez a befejezéshez a szál rövid lett és itt-ott alig tudtam mit átdugni.Találtam egy egyszerűbbet a neten, a következőn azt fogom kipróbálni.
De köszönöm a dícséretet. :)
Már el is kezdtem a következő dobozt.A kezdésen is finomítottam,kevésbé látszik a karton.
SDC14331.1.JPG SDC14331.JPG
 

VikkZsuzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sorba próbáltam már mindegyiket. Az akril, egy ekkora dobozhoz, túl drága és csak alapozásnak felel meg, ettől még lakkréteget kell felvinni rá. A lakk zárt helyiségben nagyon büdös tud lenni és csak szintetikus oldószerrel lehet lemosni, ha mégis valamit összekenek. A falazúr jött be a legjobban. Nincs szaga, vizes bázisú, gyorsan szárad, nem kell alapozás és a végeredmény erős, fényes felületet ad.
 
Oldal tetejére