Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

lona1224

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki szereti az olasz kicsit történelmi beütésű könyveket az olvassa
Marina Fiorato regényeit.Nekem nagyon bejött. Föleg a Botticelli titok c.regénye.
 

VMV

Állandó Tag
Állandó Tag
Sophie Kinsella Emlékszel rám című könyvét olvastam és nagyon, nagyon jól szórakoztam! Megjegyzem már többet is olvastam tőle és mind igen élveztem!
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Amelia Hutchins: Figthing Destiny (The Fae Chronicles 2.)
Jó volt, izgalmas, bár a túl sok szexjelenetet egy idő után már átlapoztam. Szerintem el lehetett volna adni a könyvet kevesebb szexszel is.
 

Lorelei009

Állandó Tag
Állandó Tag
Én Robin Lafevers Gyilkos kegyelem című könyvét fejeztem be ma. Az elején megijedtem mert nehezen szokta, meg a stílust és lassan vált érdekessé a történet de kb a 100.oldaltól le sem tudtam tenni. :) csak ajánlani tudom azoknak akik még nem olvasták és azoknak is akiknek tetszett Sarah J Maas Üvegtrónja vagy Kristin Cashore könyvei :)
 

Lorelei009

Állandó Tag
Állandó Tag
On Sai: Calderon, avagy hullajelölt kerestetik
Sci-fi, egy magyar írónő tollából. Nagyon jó volt, izgalmas, újszerű, humoros. Bármikor szívesen olvasnám tovább, gondolom, van második rész.
Szia! A 2.részt azóta elolvastad? Én most készülök. Az első viszont valami fantasztikus volt, hihetetlen tehetsége van az írónőnek. Engem végig lekötött :)
 

Lorelei009

Állandó Tag
Állandó Tag
Collen Houck A tigris átka c. Könyvet olvastam legutóbb. Nagyon jól indult, imádtam az indiana jones beütést de a vége...nagyon idegesített Kelsey..
Én is pont így voltam vele! Sőt eszembe se jutott a tigris kettőssége addig míg 2 lábra nem állt :D szerintem az indiana jones-os mivolta izgalmas volt de igen, a vége kegyetken idegesítő lett. De azt olvastam ez később csak rosszabb lesz...
 

Lorelei009

Állandó Tag
Állandó Tag
Jojo Moyes: Akit elhagytál

Az írónő hozta a szokott formáját, a könyv letehetetlen. Történelmi, romantikus szál, kicsit bűnügyi, szóval minden megtalálható benne ami a könyvet könyvvé teszi...
Nekem a Tiltott gyümölcs című könyve nem nyerte el a tetszésemet. Kiszámìtható és vontatott volt számomra. Az Akit elhagytál viszont sokkal jobban tetszett, Az utolsó szerelmeslevél és Mielőtt megismertelek c könyveit hagyom a végére mert állítólag azok a legjobbak és a !csúcson kell abbahagyni' :)
 

Lorelei009

Állandó Tag
Állandó Tag
John Green: Csillagainkban a hiba
Nehéz bármit is írnom – éppen most fejeztem be, és olyan nehéz a szívem, hogy egy pillanatra Haselnek érzem magamat.
Alig kapok levegőt.
Talán Gus miatt, talán a soha ki nem mondott dolgok miatt, talán a holland tulipánember miatt vagy csupán az elkerülhetetlen feledés ténye nyomta rám a bélyegét?
Két fiatal, akik rossz időben voltak, rossz helyen, talán még rossz bolygón is?
Nem.
Augustus értelmetlenül értelmes halála mindenkit ráébreszt, hogy nem tehetünk semmit, akarva akaratlanul is mind gránátok vagyunk, és repeszeket fogunk magunk mögött hagyni, ki kevesebbet, ki többet, ki mélyebbre fúródik majd, ki nem.
Szókimondóan megható történet, arról, hogy egy betegség hogy nevel felnőttet gyerekekből. Megható történet egy szerelemről, ami életet ad két haldoklónak. Szívszorító történet a… miről is?
Az életről.
Csak az életről.
john-green-csillagainkban-a-hiba.jpg
Csak egyetérteni tudok veled :‘)
 

Lorelei009

Állandó Tag
Állandó Tag
Még nem fejeztem be - 10% van hátra - a Divergent trilógiából... Hát, elég ellentétesek az érzéseim vele kapcsolatban. Mivel egyszerre olvastam mind a hármat, kicsit most már kezd sok lenni.
Eredeti nyelven olvasom, és meg kell mondanom, hogy elég egyszerű a nyelvezete. Mondjuk szeretném annak betudni, hogy az írónő egy 16 éves lány nevében ír... nem pedig annak, hogy ő maga is 22 éves :)
Ha valaki szerette a Hunger Games-t, akkor ezt is érdemes kézbe vennie.
Én magyarul olvastam az első 2 részt az elmúlt években, újra is kell olvasnom őket a 3.rész előtt de félek a kezembe venni :D
 

Lorelei009

Állandó Tag
Állandó Tag
Brandon Hackett: Az időutazás Napja

A mostani regényei elgondolkodtatók, érdekes témákat feszegetnek, de szívesen olvasnék tőle régimódi űr-opera történeteket is, mit pl. az Erdőhold ciklus.
Tervezem elolvasni a könyvet mert érdekel a téma. Esetleg valami mellette-ellene tanács/érv? :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére