Rejtélyek, furcsaságok, talányok

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a zseniális találmány mentheti meg az emberi civilizációt


Julian Melchiorri még csak most diplomázik az angol iparművészeti egyetemen, de a nevét az elmúlt pár napban sokan megjegyezték. Julian a Tufts Egyetem kutatóival közösen fejlesztett ki egy mesterséges levelet, ami fény hatására oxigént termel, pont úgy, mint a Földön található növények.

A mesterséges levél – Julian Melchiorri
A fiú a selyem egy speciális fehérjét és egy algákban található anyagot használt arra, hogy létrehozza a mesterséges levelet. Ezután csak fényre van szükség, és találmány máris elkezdi átalakítani a levegőben található széndioxidot oxigénné.

Lámpa, ami oxigén is termel – Julian Melchiorri
A levél használható például épületek külső és belső felületeinek beborítására, amik így folyamatosan tisztítanák a városok szennyezett levegőjét.

Így nézne ki egy épület, ami közben úgy működne, mint egy erdő – Julian Melchiorri
A találmány az űrkutatásban is nagyon sokat segíthet. A növényeket termeszteni a súlytalanság állapotában nagyon bonyolult, nélkülük viszont nehezen megoldható, hogy az űrhajósoknak legyen elég oxigénjük egy hosszútávú űrutazás során. A mesterséges levél viszont a súlytalanságban is működik, így ki lehet vele “tapétázni” az űrhajó belsejét.

http://mivoltma.444.hu/2014/07/31/ez-a-zsenialis-talalmany-mentheti-meg-az-emberi-civilizaciot/
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Idegen faj lakóhelye lehetett?
Képeken a rejtélyes Q-telep
Az ősi Q-telep feltárása számos izgalmat rejt. Sokak szerint földönkívüli kapcsolatokat is felfedhet.
Átrepülni Guatamala, Mexikó és Belize alacsonyabban fekvő területei fölött annyit tesz, mint Közép-Amerika utolsó nagy vadonját látni. Annak ellenére, hogy az egyre intenzívebb fakitermelés és erdőirtás létében fenyegeti, ez a zöldellő erdő továbbra is a vadvilág mennyországa, illetve a világ egyik legfontosabb régészeti tája marad. 1300 évvel ezelőtt a maja civilizáció sűrűn lakott hátországa volt, magas piramisok és terjeszkedő paloták által uralt nagyszerű városokkal, melyek terein az istenkirályaiknak állítottak bonyolult mintákkal faragott emlékműveket.
q_telep_maja_faragvany.jpg q_telep_tabla.jpg q_telep_kez.jpg q_telep_3_d.jpg
Ezek a régóta elhagyatott városok ma már csak fagyökerek által összefűzött kőhalmok. A maja romok, még a legérdekesebbek is, többnyire megmaradnak a tudományos folyóiratok lapjain, de van közöttük néhány, mely bizonyos ismertségre, sőt, titokzatosságra tett szert. Az 1970-es években rablásból származó szobrok egész sorozata - mindegyik részletes képírásos felirattal - tűnt fel a műkincspiacon, szinte egy időben. Talán egy, még fölfedezetlen, de fontos városból származnak? Sokan gondolták így, és a Q-telep nevet adták neki a spanyol que?, vagyis melyik? szóból rövidítve.

spacer.gif

A legfurcsább tárgyak

Erényöv »
UFO-szobor »
Találmányok »
Ártó festmény »
Gyilkos ékszer »
Mozgó koporsó »
Nem létezhetne »
Sárkánymagzat »
Titokzatos leletek kerültek elő
A Q-telep pontos helyére vonatkozóan csak a feliratokban vannak utalások. Több kövön is megtalálható egy vésett jel, a királyi címer, mely a különböző királyságok saját istenkirályait azonosítja. A klasszikus korban - i. sz. 250-999 - a birodalom ötven ilyen királyságra oszlott, legtöbbjük nagyon korlátozott kiterjedésű városállam volt. Ez a bizonyos vésett embléma az egyik legismertebb volt, a kaan, a kígyó királyságát jelképezve. Ez rendkívül fontos, de ma még azonosítatlan királyság volt, és fővárosáról sincs semmi adat.

A húsz éven át tartó vita során, melyben a különböző elméletek váltakozó szerencsével küzdöttek egymással, mindig jelen voltak azok, akik szerint a calakmuli hatalmas romok a kígyófőváros romjai. A műemlékek nagy száma - legalább 117 - normális esetben egyszerűen eldönthetné ezt a kérdést.

Az itt található puha mészkő azonban nagyon szétmállott, és az évezredes trópusi esőzések erősen lecsiszolták a feliratokat. Csak a lekopott feliratoknak az elmúlt évek alatt történt alapos vizsgálata és az újonnan feltárt leletek hoznak biztos eredményt. 1996-ban egy NASA-műhold a maja erdőt fürkészve ősi utak után kutatva valamilyen maradványt észlelt Los Veremos, egy chicleros - gumivágók - által épített tóparti tábor közelében, Guatemalában.
A kezdeti expedíciók egy esetleges kenukikötőt találtak, míg egy közeli dombról egy törött, kőfeliratos emlék került elő. A Howard Egyetemhez tartozó Peabody Museumdolgozói, Ian Graham és David Stuart által vezetett nagyobb expedíció a következő évben feltérképezte ezeket a romokat, La Coronának - a korona - nevezve őket, és több hosszú feliratot is találtak.


A Q-telepnek is köze lehet az idegenekhez?
Ha megoldja is a Q-telep rejtélyének egy részét La Corona felfedezése, az őserdők továbbra is eltakarják a további részeket. A munka folytatásával és jókora szerencsével még fel lehet fedni a többit. A Q-telep utáni vadászat igazi őserdei kaland, azonban nem csupán az ismeretlen felfedezése miatt vonzza a kutatókat és a közvéleményt. Sokak szerint ugyanis a hely felfedezése újabb fontos eleme annak a kirakónak, mely látni engedi azokat az összefüggéseket, melyek a maják földönkívüli kapcsolataira vonatkozhatnak.
q_telep_isten.jpg q_telep_kalendarium.jpg
Sokan úgy tartják, a Q-telep felfedezése mindennek kulcseleme lehet, nem véletlen ugyanis, hogy az ősi civilizáció ilyen mértékben az őserdő mélyén hozta létre egyik legjelentősebb települését. A laikusok a telep kutatásától remélik a világvége titkainak megfejtését is, az ősi maja kalendárium szerint ugyanis az istenek 2012-ben térnek vissza, mellyel új korszak, egyesek szerint pedig egy globális kataklizma veszi kezdetét.

A földönkívüliekről szóló összeesküvés-elméletek hívei hisznek abban, hogy a maják istenei valójában egy idegen civilizáció követei voltak, akik nem csupán tudást adtak át az emberiségnek, de, mint ahogy több ősi város esetében is igazolódni látják, le is telepedtek közéjük. Épp ezért sürgetik sokan a telep feltárását, úgy vélik ugyanis, hogy annak titkai fontos információkat hordozhatnak a 2012. december 21-i, téli napforduló eseményeiről.

Cikkünk az Athenaeum Kiadó Hetven rejtély szerte a világból című könyve alapján készült. Képek: www.ihs.issaquah.wednet.edu; achristoffersen.blogspot.com; theconspiracyfiles.blogspot.com.
http://www.femina.hu/terasz/idegen_faj_lakohelye_lehetett
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokfelé olvasható, hogy az angyalok nem nélküliek, azaz bármely nemet magukra ölthetik, vagy ami még valószínűbb, mi magunk láthatjuk tudatszintünknek megfelelően befogadó, lágy, vagy kiáradó, erőteljes energiáikkal harmonikusan, vagy nőiesnek, vagy férfias jellegűnek.

A gyermeknek, aki még ártatlan és tisztán lát, nincsenek erről kétségei.
Egy osztálytalálkozó alkalmával egyik szülőpáros magával hozta a 2 és 3 év közötti gyermeket (Petit), akit örökbe fogadtak. A gyermekkel én addig soha nem találkoztam, arról sem volt fogalmam, nem a saját gyermekük.
Mivel 1 ideig intézetben nevelkedett, így örökbefogadó szülein kívül mindenkivel tartózkodó volt, kezét sem lehetett megfogni. Osztálytársaim tudtak erről, tiszteletben is tartották ezt.
Ahogy engem meglátott, beszédessé és barátságossá vált, sőt az én ölembe kérezkedett.
Sétára kerekedtünk szüleivel, és néhány osztálytárssal, és Peti rám szólt, nyújtva a kis kezét az enyém felé: "Kezem?" Elhaladtunk 1 templom mellett, melynek az oldalában 1 szobor alak van. Peti rákérdezett, ez ki? Mivel én lágyabb vonásokat láttam a szobron, nénit találtam válaszolni.
Peti kijavított: "bácsinéni!" Ekkor lepődtem meg, a gyermek remekül érzékelte, tulajdonképp 1 angyal, aki lehet néni is, bácsi is:)

Az egész délután úgy telt, hogy Peti a közelembe húzódott, kéz a kézben sétált velem, pici keze szinte elveszett az enyémben, és osztálytársaim nem győzték kérdezni, "mit csináltál vele"?:) Természetesen semmit, csak szétárt karral jeleztem feléjük. A szülők épp akkor kerestek bébiszittert hozzá, és nagyon örültek volna... de nekem itt folyik az életem, nekik meg jóval távolabb.. bár így utólag, lehet vállalnom kellett volna.. Egy életre emlékezetemben marad :dr_175:
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Megoldották a szibériai lyukak rejtélyét
Valószínűleg metángázszivárgás miatt keletkeztek óriási, legalább 70 méter mély és 30 méter széles kráterek a földben Észak-Szibériában, az oroszországi gázmezőkön. Ez elég rossz hír a bolygónk jövője szempontjából: a metán a globális felmelegedés miatt olvadó permafroszt, azaz öröké fagy alatt lévő területek alól szabadult fel.
Egy orosz kutatócsapat, amely a krátereket kutatja július közepe óta, 9,6 százalékos metánkoncentrációt mért az egyik lyuk alján, ami 50 ezerszer több, mint a levegő átlagos metántartalma, írja a Nature.
Így néz ki a hatalmas lyuk egy légi felvételen:

Lejátszás
Óriási lyuk tátong Szibériában

Andrej Plehanov, a kutatócsoport vezetője szerint az olvadást a kivételesen meleg 2012-es és 2013-as nyár okozta, amikor az átlaghőmérséklet 5 Celsius-fokkal magasabb volt a szokásosnál a térségben. Plehanov szerint a rendkívüli időjárás miatt a permafroszt megolvadt, beszakadt, és így kiszabadult az alatta felhalmozódott metán.
Más kutatók azonban úgy vélik, nem a helyi időjárás, hanem a hosszú távú globális felmelegedés okozta a permafroszt olvadását, mert egy-két szezonnyi melegebb időjárás nem lehet elég egy ekkora lyuk keletkezéséhez. Az elmúlt 20 évben a 20 méter mélyen lévő permafroszt átlagosan két fokot melegedett a levegő felmelegedése miatt – mondta a Nature-nek Hans-Wolfgang Hubberten.
Hubberten elmélete szerint egy vastag jégréteg alá beszorult metán szabadult fel akkor, amikor a permafroszt megolvadt. „A gáz nyomása addig növekedett, amíg elég nagy volt ahhoz, hogy lelökje magáról a felső rétegeket egy óriási robbanás kíséretében. Így keletkezett a kráter" – fejtette ki a tudós. Huberten egyébként sosem látott ehhez hasonló krátert az Északi-sark környékén.
A szibériai permafrosztban hatalmas mennyiségű metán van szilárd, fagyott formában. Az így keletkező metán-hidrát bizonyos hőmérsékleten stabil és fagyott marad, de ahogy a permafroszt olvadni kezd és csökken a belső szilárdsága, egyre több gáz keletkezik a talaj felső rétegében, és végül ez tör a felszínre.
6571760_03ea29a13d520cd9b6adf9d8bc0e17b5_wm.jpg

Ha a metánkitörés legközelebb az egyik közeli gázföldön történik, az súlyos balesethez vezethet, ahogy az is aggodalomra ad okot, hogy a környéken lévő falvak alatt is bármikor beszakadhat a föld.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag


Sierra Leonéban ebola járvány van. A betegeket úgy lopkodják ki a kórházból a hozzátartozók, mert félnek a fehér embertől...

"A Tulane Egyetemnek a térségben évek óta tevékenykedő munkatársai éppen a hatóságok által a 2014-es Ebola járvány epicentrumaként meghatározott területeken dolgoznak. A kutatók más intézményekkel együttműködve végzik munkájukat. Ilyen például az USAMRIID, az amerikai hadsereg Maryland-i Fertőző Betegségek Orvosi Kutató Intézete, ami köztudottan a biológiai hadviseléssel kapcsolatos kutatásokra specializálódott. Sierra Leonéban a Tulane csapat a vérzéses lázak (mint amilyen az Ebola, vagy a Lassa-láz) diagnosztikai tesztjeivel kapcsolatos kutatásokat végez.

A Tulane kutatói a monoklonális antitestek terápiaként történő alkalmazásával kapcsolatos kísérleteket is folytatnak, bár az Egyetem sajtónyilatkozata szerint ezek nem Afrikában folynak."

„Az Ebola vírus elleni, TKM-Ebola nevű RNSi génterápia, az amerikai védelmi minisztérium Orvosi Ellenintézkedés Rendszerek és Biológiai Védelmi Terápiák (MCS-BDTX) részlegével kötött 140 millió dolláros szerződés keretén belül kerül kifejlesztésre.”

Hát ez érdekes...

Ez az ebola jó kis biológiai fegyver lenne. Állítólag már van ellenszere, de nincs "bevizsgálva" és az a két amerikai kaphatta meg csak, akik Sierra Leonéban dolgoztak és megbetegedtek.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag


Döbbenetes, és mennyien nem veszik észre, hogy a Nyúédzs az ödög "Lucifer" követőivé válnak! Ébredj emberiség, mert rabszolgasorsból ördög táborába sorolnak benneteket!!!!!!!
 
Utoljára módosítva:

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag


Döbbenetes, és mennyien nem veszik észre, hogy a Nyúédzs az ödög "Lucifer" követőivé válnak! Ébredj emberiség, mert rabszolgasorsból ördög táborába sorolnak benneteket!!!!!!!


Lehet, hogy én rosszul értem, de véleményem szerint a filmekből és a tévéből ránk ömlőn szennyről van szó, nem a New Age-ről. A New Age az intézményesített vallások számára tűnik fel úgy, mint Lucifer, de szerintem nekik volna mit söpörgetni a portájukon. A szennyet pedig olyanok öntik ránk és a gyerekeinkre, akik nagyon is hívei az egyik-másik vallásnak. Inkább az egyiknek...
clear.png
Na, őnáluk sosem volt buzi-felvonulás és nem is lesz! És Gagát sem fogják meghívni az országukba koncertezni. :dr_64:

Na, igen és nézz utána kik is alapították az illuminátit. Nyugodt lehetsz nem a New Age volt a bűnös. Nézd csak meg ezt a filmet a You Tube-n. Nem szúrom be, mert vannak akik igen szeretnek mindent félremagyarázni. Ted Pike filmje, keress rá a YT-on.
 
Utoljára módosítva:

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Elbocsátották a professzort, mert felfedezése a dinoszauruszok és az ember egyidejű létezésére mutat

dinosaur-human-2-370x243.jpg
Forrás: shtfplan.com

A mai oktatásban alapfeltevés, hogy a dinoszauruszok és az ember soha nem találkozhattak a földön, mert létezésüket több tízmillió év választja el egymástól.

Mark Armitage, a Kaliforniai Egyetem kutatója azonban alapjaiban rengette meg ezt a feltételezést.

A tudós egy montanai ásatás során az eddigi legnagyobb triceratops szarvat tárta fel. Alaposabb vizsgálatok azt is megmutatták, hogy a lelet nemcsak méret szempontjából különleges, de olyasmit is tartalmaz, amit eddig egyetlen korábbi dinoszaurusz minta sem: lágy szövetmaradványokat.

Kutatási eredményei megdöbbentették kollégáit, hiszen a lágy szövetek fennmaradása arra enged következtetni, hogy a dinoszauruszok nem 60 millió évvel ezelőtt haltak ki, hanem még néhány ezer évvel ezelőtt is éltek Észak-Amerikában (mivel a lágy szövetek a feltételezett több millió év alatt rég lebomlottak volna).

Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen jelentőségteljes felfedezés eredményeként a kutatók több figyelmet szentelnének a lehetőségnek, hogy az ember és a dinoszauruszok valóban együtt élhettek a földön, de sajnos még véletlenül sem ez történt.

Mark Armitage kutatási finanszírozását megszüntették, a kutatási eredményeket „elhallgattatták”, a tudóst pedig elbocsátották az egyetemről.

A jelek szerint a felfedezés olyan jelentőségteljes volt, hogy az egyetem kurátorai attól tartottak, a kérdés túlságosan közel hozná a tudományt a valláshoz.

Az egyetem egyik tisztségviselője nyíltan kimondta az elbocsátás okát:

„Nem fogjuk tolerálni az Ön vallását ezen a tanszéken.”

A hivatalos nyilatkozat arra a következtetésre alapozza a döntést, hogy a Biblia szerint az emberi történelem hozzávetőleg 6000-10,000 éves, ami egyes tudósok szerint eleve bizonyítja, hogy a Biblia nem tartalmazhat semmi igazságot. Ezek a tudósok úgy gondolkoznak, hogy mivel szerintük a dinoszauruszok több mint 60 millió évvel ezelőtt éltek, a Biblia nem mondhat igazat, ha a teremtést nem több mint 10.000 évvel ezelőttre teszi.

Az új felfedezés azonban az Ótestamentumban említett rejtélyes lényeket is új megvilágításba helyezheti. Bár a Biblia legrégebbi könyvei nem a triceratopsot említik, a tanniyn-ról (sárkány vagy szörny) és a behemótról több könyvében is olvashatunk, amelyek a legtöbb kutató szerint hol óriási kígyót, hol óriáshüllőt, sárkányt vagy tengeri szörnyet jelölnek.

„Nézd csak a behemótot, a melyet én teremtettem, a miként téged is, fűvel él, mint az ökör! Nézd csak az erejét az ő ágyékában, és az ő erősségét hasának izmaiban! Kiegyenesíti farkát, mint valami czédrust, lágyékának inai egymásba fonódnak. Csontjai érczcsövek, lábszárai, mint a vasrudak.” Jób 40:10-13

[Időkjelei: Érdekes módon az újabb magyar fordításokban behemót helyett vízilovat olvashatunk Jób könyvében. Talán a fordítók nem jártak még állatkertben, ha szerintük a víziló farka olyan, mint valami cédrus…]

A Pacific Justice Institute (PJI) sajtóközleménye szerint Armitage jogviszonyát vallási alapon mondták fel, mert egy ellentmondásos elmélethez szolgáltatott bizonyítékot:

„Vallási nézetei miatt elbocsátani egy alkalmazottat nemcsak helytelen, de törvénytelen is,” mondta Brad Dacus, az intézet elnöke. „Az pedig, hogy mindezt egy tudományos vélemény elhallgattatása érdekében teszik egy állami egyetemen, különösen aggályos. Ez az egész akadémikus társadalom számára ébresztőként és figyelmeztetésül kellene, szolgáljon.”

Bírósági dokumentumok szerint az egyetem, a lágy szövetek felfedezését követő rövid időn belül megkérdőjelezte Armitage indítékait, kiabálva közölve vele, hogy „Nem fogjuk tolerálni az Ön vallását ezen a tanszéken!”

A 30 éves kutatómunkát és számos komoly publikációt felmutató tudóst ezt követően elbocsátották, pénzhiányra és arra hivatkozva, hogy egyetemi pozíciója csupán átmeneti volt. Ez újdonság volt a kutató számára és ellentmond minden korábbi nyilatkozatnak és hivatalos dokumentumnak.

Michael Peffer, a PJI jogásza a következőket tette hozzá:

„Egyértelművé vált, hogy az egyetemi oktatás által erénynek kikiáltott „diverzitás” és „intellektuális kíváncsiság” nem érvényes azokra, akik vallásos nézőpontból indulnak ki. A pert részben ezeknek az eszméknek a védelmében indítottuk.”

Az alábbi videóban Mark Armitage elmagyarázza legújabb kutatásának eredményeit (angol nyelven):
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
http://www.origo.hu/techbazis/20140814-lebego-okovaros-mentheti-meg-az-emberiseget.html

Lebegő ökováros mentheti meg az emberiséget
A jövőbeli klímamenekültek számára jelenthet menedéket az a teljesen önfenntartó, lebegő ökováros, melyet Vincent Callebaut többszörös dijnyertes belga épitész tervezett.

A fejlődő országok gyors növekedése miatt egyre nagyobb az igény a természeti erőforrások iránt, és egyre nehezebb 2 Celsius fok alatt tartani a globális felmelegedést. A globális felmelegedés és a klímaváltozás hatására a tengerszint folyamatosan növekszik. Csupán egyméteres emelkedés kell hozzá, és víz alá kerül Uruguay 0,05, Egyiptom egy, Hollandia 6, Banglades 17,5, és az Óceánián fekvő Marshall-szigetek 80 százaléka.


20140814okosvaroslilypad-az-onmagat-fenntarto-lebego3.jpg

Lilypad az önmagát fenntartó, lebegő ökováros

Forrás: Vincent Callebaut Architectures
Csupán ez az egy méter 50 millió ember életét fogja érinteni. Az OECD becslései szerint az évszázad végére a tengerszint-emelkedés ötször ennyi, 250 millió ember kényszerít otthona elhagyására világszerte. A világ bruttó hazai termékének (GDP) 9 százaléka kerülne veszélybe.

“Az úszóvárosok menedéket nyújtanak a jelenleg tengerparton, és szigeteken élő lakosság számára, akikből klímamenekültek lesznek a század végére” - mondta Vincent Callebaut, az ökosziget tervezője.

20140814okosvaroslilypad-az-onmagat-fenntarto-lebego4.jpg

Félig szárazföldi, félig vízi komplexum

Forrás: Vincent Callebaut Architectures
A Lilypad egy önfenntartó komplexum lenne: félig vízi, félig szárazföldi. A waterlily, a tavirózsa angol kifejezés után kapta nevét: a virághoz hasonlóan lebegne az óceán felszínén. A mesterséges szigetre telepített élővilág önmagát tartaná fel. A biológiai sokféleség garantálna a növény- és állatfajok fennmaradását, fejlődését. A város káros anyag kibocsátása gyakorlatilag a nullával lenne egyenlő.

20140814okosvaroslilypad-az-onmagat-fenntarto-lebego.jpg

Vincent Callebaut belga építész tervezte

Forrás: Vincent Callebaut Architectures
Egy úszó sziget 50 ezer ember befogadására képes. A hideg- és melegáramlatoknak köszönhetően utazna az óceánon. A város szívében, a központi lagúnában gyűjtenék össze az esővizet, melyet aztán lágyítanának, megtisztítanának.

20140814okosvaroslilypad-az-onmagat-fenntarto-lebego5.jpg

Megújuló energiaforrásokat használna fel a szükségletek biztosítására

Forrás: Vincent Callebaut Architectures
A lakók energiaszükségletét alternatív technológiákkal, megújuló energiaforrásokkal - nap, szél, hidraulika, biomassza, árapály és hullámerőművek, geotermikus és ozmotikus energia - oldanák meg. A légkörben felhalmozódó széndioxidot is feldolgoznák, és hasznosítanák kémiai eszközökkel. Az üvegház-hatású gázt sóoldattal alakítanák át értékes elemekké.

20140814okosvaroslilypad-az-onmagat-fenntarto-lebego2.jpg

Valós helyszíneken, így Monacóban tesztelték a látványt

Forrás: Vincent Callebaut Architectures
A mesterséges szigetek biztonságosak is lennének: megvédené lakóit a természeti katasztrófáktól. A lakóépületek mellett irodák, szabadidős központok, és mezőgazdasági területek kapnának rajta helyet.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
A fejlődő országokban inkább óvszert kellene osztogatni....nem megcsinálni kellene (azt a legkönnyebb) nyolc éhező gyereket , hanem csak kettőt normálisan felnevelni (remélem, ez még nem rasszizmus....)
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
A fejlődő országokban inkább óvszert kellene osztogatni....nem megcsinálni kellene (azt a legkönnyebb) nyolc éhező gyereket , hanem csak kettőt normálisan felnevelni (remélem, ez még nem rasszizmus....)


Lehet így is csinálni,nem muszály ilyen drága úszó városokat építeni.
A Fülöp-szigeteken élő emberek egész ügyesen megoldották,iskolát ,házakat különböző használati tárgyakat készítettek az amúgyis felhalmozódó hulladék petpalackokból.
ontozo-pet-palack.jpg petpalack seprű.jpg palacképület.jpg pet1öntöző.jpg Petpalackból iskola fülöpszigetek.jpg pet_arab.jpeg
 
Oldal tetejére