Titokzatos események az égen

pinkygreen

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Megint én, tegnap valami nagyon furát láttunk a párommal, gondoltam megosztom veletek, hátha van ötlet. Este 10:45 körül mentünk ki az erkélyre, nagyon felsős volt az ég. Már a szemem sarkából feltűnt, h fény van az égen, épp akartam mondani h valamelyik csillag/bolygó látszik az égen, mikor feltűnt hogy kettő van és mozognak. Hangtalanul, egyenletes sebességgel repültek (nincs a közelben légifolyosó). Neonzöld színű volt mindkettő, nagyon fényesen világítottak. A fény szélének elmosódásából lehetett sejteni, hogy valamivel a felhők felett vagy között járhatnak, de így is jól kivehető volt, hogy kb. 10-15 kis gömbből állnak össze. Na most akinek van ötlete, hogy ufo-n kívül ezek mi a szöszök lehettek, ossza meg legyen kedves, mert eléggé megijedtem. Úgy 2 percig voltak láthatóak, míg a horizonton eltűntek. (Nem hinném hogy hagyományos repülőgép vagy vadászgép volt, errefelé gyakoriak a hadgyakorlatok szóval azt felismerem.)
 

Szpacsi1

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezeken a felvételeken is megszelídített mocsári gáz tömörülések láthatók, melyeket léghajó hajtóművekkel kereszteztek.:eek:



A második videóra pedig mindegy, hogy milyen magyarázatot adunk, mert mindegyiknek az ellenkezője is igaz lehet....:eek:



*******************************************************************************************************

Mind a 2 videó privát! Nem lehet őket megnézni!..
:oops:
 

oregfiu1936

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocs hogy írok . Ezeket a jelenségeket nem tudom sem igazolni, sem cáfolni, de vannak. 1968- ban Juniusi dél előtt végeztük szerény tevékenységünket két tanulómmal, mikor az egyik szól nézzem mi van dél délkelet irányába az égen. Egy kör alakú tárgy világos barnás színnek látszott, a talajhoz viszonyítva 60-70 fokban látszott. A tárgy még 1 óra múlva is ott volt, a kunmadarasi röptér légvonalbon 9kmter ( repülő gép bőven volt a hangjától szenvedtünk is eleget ) hajtómü hang majd jön a gép. Igen magasan repült és szerencsénkre éppen a tárgy és közöttünk szállt el a gép nem fedte le a korong alakját. Dél után 2 óra táján elindult nyugati irányban igen lassan 6 óra körül eltünt, hogy hogyan nem volt rá időm megfigyelni. Sokan látták hogy mi volt ez ma is rejtély. Ezt Tiszaörsről láttuk.
 

jakica

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok kemény dolgot láttam már az égen,és a földön is!! Amikor valakinek beszéltem ezekről a dolgokról csak poénnak vette! reménytelennek tartom a téma boncolgatását,pedig már lassan 25 éve kémlelem az eget és a földet!! :)
 
Oldal tetejére