USA Diversity Visa program

galfi3

Állandó Tag
Állandó Tag
jóóó kis potenciális bevándorlok adatbázis kiépítési lehetőség.
no meg 50000 uj adófizető humm... azt hiszem, nem kedvelem az usát. pedig nencs velük semmi bajom. De mégis hát mit képzelnek ezek, hogy izé lottozhatnak emberek sorsával vagy mi?
szerintem ne regisztrálj!
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
jóóó kis potenciális bevándorlok adatbázis kiépítési lehetőség.
no meg 50000 uj adófizető humm... azt hiszem, nem kedvelem az usát. pedig nencs velük semmi bajom. De mégis hát mit képzelnek ezek, hogy izé lottozhatnak emberek sorsával vagy mi?
szerintem ne regisztrálj!
na szerintem ez egy eleg meggondolatlan,vagy talan irigy(? )megszolalas volt .
Nyilvan aki nem kedveli az USA-t az nem jelentkezik. galfi3 ha't jo ha nem jelentkezel, mastol venne'd el alehetoseget aki szeretni kijutni az USA-ba .
Kulonben is regebben mikor e'n ennek utana neztem a Romaniaiak ki voltak zarva a vizumlottozasbol .Masik 9 orszaggal egyutt.
De valoszinuleg valtozott azota , nem tudom . Nezzetek utana .
 

galfi3

Állandó Tag
Állandó Tag
Hááát lehet, hogy igazad van és meggondolatlan gondolat volt amit irtam...
Azt hiszem abbol indultam, ki, hogy nemrég voltam egy marketinges elöadássorozatonn ahol azt probálták a fejünkbe tömködni, hogy mennyire értékes egy pontos adatbázis és,hogy milyen sokféle dologra lehet használni. vagyis ha sms-ben megrendelsz egy háttérképet akkor belekerülsz a sondaipsos adatbázisába ahól mint potenciális ügyfelet fognak kezelni. Lehet,hogy nem veszel soha semit tőlük de attól még ott vagy.
és hát az az igazság, hogy a marketing találémány melegágya nem más mint az USA. szerintem ők tudnak mit kezdeni egy nagyon tág 55 milliós adatbázissal.

mondhatnám, hogy meggyőződésem, hogy az itt kialakitott adatbázist nem csak a vizumlottora használja fel az amerikai kormány.
nem néztem át tüzetesenn, hogy mit ir az apróbetüs részben.

de ettül függetlenül igazad van. Nem kell mindig rosszra gondolni, csak gyakrann. :)
Igazából igy nincs semmi bajom az amerikaiakkal. Nagyon sok mindent tett amerika a világgban. Jót is és rosszat is. (kiegyensulyozva hogy ne bántsak senkit) igazad van értelmetlen buta dolog ezt vagy azt gondolni vagy mondani telyes információ hiányában. kérlek nézéétek el nekem.

Ami biztos az az, hogy ebből a programból az amerikai kormány épített egy borzalmasann értékes adatbázist amit fel tud használni nagyos nokféle dologra.

ennyi :D
 

Rezso

Állandó Tag
Állandó Tag
Milyen borzalmasan ertekes adatbazist?? Azt, hogy ki szeretne az USA-ba menni? 10-bol kb. 8 ember a vilagon, ehhez olyan nagyon nagy adatbanyaszat nem szukseges. Es meg mit tudnak meg rolam? Egy csomo olyan dolgot, ami ha nem is nyilvanos, de a jogsimra pillantva megallapithato? Hat az sem egy nagy durranas. Es meg mit? A marketing guruk majd kuldenek nekem jobbnal jobb ajanlatokat? Azt igy is kapok a postaladamba eleget, majd ezentul nem 5, hanem 8 papirlapot hajitok a kukaba. Na bumm.

Mibe kerult ez nekem? 10 perc volt a jelentkezes kitoltese on-line

Mit nyerhetek vele? Szerencsere nem az eletem mulik rajta, jol erzem itt Kanadaban magam - de egy kicsivel tobb mozgaster sosem art.

Ha esetleg megkapnam az USA PR statust, es rajonnek, hogy megsem szeretem az amerikaiakat, akkor San Francisco kinai negyedebe koltoznek, vagy Floridaba a puerto ricoiak koze, vagy del-kaliforniaba a mexikoiak koze. Vagy tuntetoleg egyaltalan be sem tennem a labamat az USA-ba, igy jol osszezavarva az adatbazisukat. :)

p.s.: ha az amerikai kormany barmi is erdekelne veled kapcsolatban, akkor a yahoo.com mailszerverei joval tobbet elarulnanak rolad, de az email cimed alapjan ugy latszik, hogy amikor oda beregisztraltal, meg nem ultel vegig egy nephulyito marketing eloadast.
 

Amigo

Állandó Tag
Állandó Tag
Rezso,roviden es velosen.Viszont minden egyes szo igaz,amit leirtal.Sokan elvannak tajolodva,vagy hianyos a figyelmuk.De lassan azert alakul.Lassan,de biztosan.
 

galfi3

Állandó Tag
Állandó Tag
hát persze van akai szereti, hogy egy szám lehet egy nagy rendszerben
háát hajrá kedves fogyasztó!
 

E.Ágnes

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenki "szám" valahol, akár fogyasztó, akár nem. Ez kikerülhetetlen, és mégcsak nem is új dolog. A rendszereket viszont megválogathatjuk, senki sincs rákényszerítve, hogy ebben a rendszerben legyen számadat!
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Rezso ,Kanadai szuletesuk nem jelentkezhetnek erre. Igy volt 10 eve . Azota valtozhatott.
De ha nem Kanadaban szulettel akkor sok sikert es szerencset. Az esely meg van , kitartas e s probald ujra ha nem sikerul . ;-)
Kedves Galfi3 , valamennire biztos igazad van, de amikor mi toltottuk ki akkor igen minimalis informaciot kertek, es abbol semmijen adatbazist igazan nem tudnak csinalni . Akkor ennyit kerdeztek :
Hol szulettel, mikor szulettel, mi a foglalkozasod, es Mi a cimed (hogy valaszolni tudjanak ) ennyit kerdeztek .. Ez egy amerikai adatbazisra lehet eleg ,de akkor az egeszsegukre !!! ;-)
 

Rezso

Állandó Tag
Állandó Tag
Gabizita,

Szerinted Kanadaban szuletett feherembernek adnak olyan nevet epelmeju szulok, hogy "Rezso"?????? :)
Csupan 3 eve sikerult bevandorolnunk (skilled worker class). A fenti informaciot azoknak tettem fel, akik szeretnenek kivandorolni civilizalt orszagba, de mas uton nincs eselyuk.
Aki nem akar kivandorolni, az meg ne izgassa magat vele. ;)
 

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
hát persze van akai szereti, hogy egy szám lehet egy nagy rendszerben
háát hajrá kedves fogyasztó!

Nezd Galfi,
Ha neked munkad, bankszamlad vagy auto jogsid van, akkor mar egy szam vagy a rendszerben.
Magyarorszagon plane, mert a mai napig is van szemely azonosagi igazolvany.

Fogyaszto??? Szerintem adig oruljunk amig meg fogyasztok lehetunk. ;)
 

Godfather

Állandó Tag
Állandó Tag
Én regisztrálom magam,mert úgy hallottam,hogy tavaly minden 50. magyar ember kapott zöld kártyát az USA-ba.Szerintem ez nem annyira rossz arány már.Aki mer,az nyer.:) Igaz,hogy még csak egyetemen tanulok és nincs munkám,de sosem árt azért,ha az embernek zöld útja van az Egyesült Államokba.
 

donna

Állandó Tag
Állandó Tag
Hmmm. Ezt a minden otvenedik magyart hol hallottad? Milyen statisztika alapjan? Ha megnezed a nyertesek listajat, igen keves magyar nyert zoldkartyat...
:p
Donna


Én regisztrálom magam,mert úgy hallottam,hogy tavaly minden 50. magyar ember kapott zöld kártyát az USA-ba.Szerintem ez nem annyira rossz arány már.Aki mer,az nyer.:) Igaz,hogy még csak egyetemen tanulok és nincs munkám,de nem árt azért,ha az embernek zöld útja van az Egyesült Államokba.
 

Laci268

Kitiltott (BANned)
Az, hogy minden 50. nyer azt olyan oldalon lehet olvasni ami hamisítvány. Olyat is láttam már, hogy ha 100 dolcsit fizetsz, akkor három évig bent leszel a kalapban és a rep. jegyet is fizetik ha nyersz :) Csak egy kicsit oda kell figyelni. Ha jól emlékszem kb 250 Magyar kapott így vizumot.
 

donna

Állandó Tag
Állandó Tag
Az, hogy minden 50. nyer azt olyan oldalon lehet olvasni ami hamisítvány. Olyat is láttam már, hogy ha 100 dolcsit fizetsz, akkor három évig bent leszel a kalapban és a rep. jegyet is fizetik ha nyersz :) Csak egy kicsit oda kell figyelni. Ha jól emlékszem kb 250 Magyar kapott így vizumot.


Van az vagy 138 is...



Diversity Visa Lottery 2007 Winners, by Geographic Region

AFRICA
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=600><TBODY><TR><TD scope=row>ALGERIA - 912 </TD><TD scope=row>ERITREA - 582 </TD><TD scope=row>NAMIBIA - 8 </TD></TR><TR><TD scope=row>ANGOLA - 13 </TD><TD scope=row>ETHIOPIA - 6,871 </TD><TD scope=row>NIGER - 62 - </TD></TR><TR><TD scope=row>BENIN - 218 </TD><TD scope=row>GABON - 42 </TD><TD scope=row>NIGERIA - 9,849 </TD></TR><TR><TD scope=row>BOTSWANA - 1 </TD><TD scope=row>GAMBIA , THE - 50 </TD><TD scope=row>RWANDA - 41 </TD></TR><TR><TD scope=row>BURKINA FASO - 95 </TD><TD scope=row>GHANA - 3,088 </TD><TD scope=row>SAO TOME & PRINCIPE - 2 </TD></TR><TR><TD scope=row>BURUNDI - 16 </TD><TD scope=row>GUINEA - 146 - </TD><TD scope=row>SENEGAL - 228 </TD></TR><TR><TD scope=row>CAMEROON - 1,461 </TD><TD scope=row>GUINEA-BISSAU - 5 </TD><TD scope=row>SEYCHELLES - 4 </TD></TR><TR><TD scope=row>CAPE VERDE - 3 </TD><TD scope=row>KENYA - 2,337 </TD><TD scope=row>SIERRA LEONE - 540 </TD></TR><TR><TD scope=row>CENTRAL AFRICAN REP. - 13 </TD><TD scope=row>LESOTHO - 0 </TD><TD scope=row>SOMALIA - 160 </TD></TR><TR><TD scope=row>CHAD - 28 </TD><TD scope=row>LIBERIA - 734 </TD><TD scope=row>SOUTH AFRICA - 287 </TD></TR><TR><TD scope=row>COMOROS - 7 </TD><TD scope=row>LIBYA - 37 </TD><TD scope=row>SUDAN - 569 </TD></TR><TR><TD scope=row>CONGO - 687 </TD><TD scope=row>MADAGASCAR - 21 </TD><TD scope=row>SWAZILAND - 5 </TD></TR><TR><TD scope=row>CONGO , DEMOCRATIC </TD><TD scope=row>MALAWI - 18 </TD><TD scope=row>TANZANIA - 148 </TD></TR><TR><TD scope=row>- REPUBLIC OF THE - 42 </TD><TD scope=row>MALI - 76 </TD><TD scope=row>TOGO - 1,592 </TD></TR><TR><TD scope=row>COTE D'IVOIRE 308 </TD><TD scope=row>MAURITANIA - 17 </TD><TD scope=row>TUNISIA - 124 </TD></TR><TR><TD scope=row>DJIBOUTI - 11 </TD><TD scope=row>MAURITIUS - 8 </TD><TD scope=row>UGANDA - 213 </TD></TR><TR><TD scope=row>EGYPT - 7,229 </TD><TD scope=row>MOROCCO - 4,922 </TD><TD scope=row>ZAMBIA - 92 </TD></TR><TR><TD scope=row>EQUATORIAL GUINEA - 1 </TD><TD scope=row>MOZAMBIQUE - 4 </TD><TD scope=row>ZIMBABWE - 73 </TD></TR></TBODY></TABLE>


ASIA
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=600><TBODY><TR><TD scope=row>AFGHANISTAN - 80 </TD><TD scope=row>IRAQ - 80 </TD><TD scope=row>NEPAL - 1,529 - </TD></TR><TR><TD scope=row>BAHRAIN - 1 </TD><TD scope=row>ISRAEL - 126 </TD><TD scope=row>OMAN - 1 - </TD></TR><TR><TD scope=row>BANGLADESH - 5,901 </TD><TD scope=row>JAPAN - 333 </TD><TD scope=row>QATAR - 1 </TD></TR><TR><TD scope=row>BHUTAN - 2 - </TD><TD scope=row>JORDAN - 63 </TD><TD scope=row>SAUDI ARABIA - 27 </TD></TR><TR><TD scope=row>BRUNEI - 0 - - </TD><TD scope=row>NORTH KOREA - 6 </TD><TD scope=row>SINGAPORE - 46 </TD></TR><TR><TD scope=row>BURMA - 651 </TD><TD scope=row>KUWAIT - 42 </TD><TD scope=row>SRI LANKA - 383 </TD></TR><TR><TD scope=row>CAMBODIA - 177 </TD><TD scope=row>LAOS - 9 </TD><TD scope=row>SYRIA - 40 </TD></TR><TR><TD scope=row>HONG KONG SPECIAL </TD><TD scope=row>LEBANON - 86 </TD><TD scope=row>THAILAND - 81 </TD></TR><TR><TD scope=row>- ADMIN. REGION - 81 </TD><TD scope=row>MALAYSIA - 76 </TD><TD scope=row>TAIWAN - 398 </TD></TR><TR><TD scope=row>INDONESIA - 245 </TD><TD scope=row>MALDIVES - 0 - </TD><TD scope=row>UNITED ARAB EMIRATES - 19 </TD></TR><TR><TD scope=row>IRAN - 1,361 </TD><TD scope=row>MONGOLIA - 113 </TD><TD scope=row>YEMEN - 43 </TD></TR></TBODY></TABLE>

EUROPE
<TABLE border=0><TBODY><TR><TD>ALBANIA</TD><TD align=right>1,988 </TD></TR><TR><TD>ANDORRA</TD><TD align=right>0</TD></TR><TR><TD>ARMENIA</TD><TD align=right>691</TD></TR><TR><TD>ARUBA</TD><TD align=right>5</TD></TR><TR><TD>AUSTRIA</TD><TD align=right>74</TD></TR><TR><TD>AZERBAIJAN</TD><TD align=right>125</TD></TR><TR><TD>BELARUS</TD><TD align=right>705</TD></TR><TR><TD>BELGIUM</TD><TD align=right>57 </TD></TR><TR><TD>BOSNIA & HERZEGOVINA </TD><TD align=right>90</TD></TR><TR><TD>BULGARIA</TD><TD align=right>1,674 </TD></TR><TR><TD>CROATIA</TD><TD align=right>40 </TD></TR><TR><TD>CYPRUS</TD><TD align=right>7 </TD></TR><TR><TD>CZECH REPUBLIC</TD><TD align=right>85</TD></TR><TR><TD>DENMARK</TD><TD align=right>50 </TD></TR><TR><TD>ESTONIA</TD><TD align=right>40</TD></TR><TR><TD>FINLAND</TD><TD align=right>33 </TD></TR><TR><TD>FRANCE</TD><TD align=right>380 </TD></TR><TR><TD>FRENCH POLYNESIA</TD><TD align=right>10</TD></TR><TR><TD>FRENCH SOUTHERN AND ANTARCTIC LANDS</TD><TD align=right>1</TD></TR><TR><TD>GUADELOUPE</TD><TD align=right>3</TD></TR><TR><TD>MARTINIQUE</TD><TD align=right>2 </TD></TR><TR><TD>NEW CALEDONIA</TD><TD align=right>3</TD></TR><TR><TD>REUNION</TD><TD align=right>8 </TD></TR><TR><TD>GEORGIA </TD><TD align=right>323</TD></TR><TR><TD>GERMANY</TD><TD align=right>1,047 </TD></TR><TR><TD>GREECE</TD><TD align=right>41 </TD></TR><TR><TD>GREENLAND</TD><TD align=right>3</TD></TR><TR><TD>HUNGARY</TD><TD align=right>138 </TD></TR><TR><TD>ICELAND</TD><TD align=right>13 </TD></TR><TR><TD>IRELAND</TD><TD align=right>160 </TD></TR><TR><TD>ITALY</TD><TD align=right>214 </TD></TR><TR><TD>KAZAKHSTAN</TD><TD align=right>177 </TD></TR><TR><TD>KYRGYZSTAN</TD><TD align=right>123 </TD></TR><TR><TD>LATVIA</TD><TD align=right>75 </TD></TR><TR><TD>LIECHTENSTEIN</TD><TD align=right>0 </TD></TR><TR><TD>LITHUANIA</TD><TD align=right>298</TD></TR><TR><TD>LUXEMBOURG</TD><TD align=right>6 </TD></TR><TR><TD>MACEDONIA, FORMER YUGOSLAV REP. OF</TD><TD align=right>213</TD></TR><TR><TD>MALTA</TD><TD align=right>4 </TD></TR><TR><TD>MOLDOVA</TD><TD align=right>273 </TD></TR><TR><TD>MONACO</TD><TD align=right>1</TD></TR><TR><TD>NETHERLANDS</TD><TD align=right>88</TD></TR><TR><TD>NETHERLANDS ANTILLES</TD><TD align=right>8 </TD></TR><TR><TD>NORTHERN IRELAND</TD><TD align=right>42</TD></TR><TR><TD>NORWAY</TD><TD align=right>21</TD></TR><TR><TD>PORTUGAL</TD><TD align=right>29</TD></TR><TR><TD>MACAU</TD><TD align=right>8</TD></TR><TR><TD>ROMANIA</TD><TD align=right>1,255 </TD></TR><TR><TD>SAN MARINO</TD><TD align=right>0</TD></TR><TR><TD>SERBIA & MONTENEGRO</TD><TD align=right>505 </TD></TR><TR><TD>SLOVAKIA</TD><TD align=right>171 </TD></TR><TR><TD>SLOVENIA</TD><TD align=right>7 </TD></TR><TR><TD>SPAIN</TD><TD align=right>97</TD></TR><TR><TD>WESTERN SAHARA</TD><TD align=right>1</TD></TR><TR><TD>SWEDEN</TD><TD align=right>121 </TD></TR><TR><TD>SWITZERLAND</TD><TD align=right>104 </TD></TR><TR><TD>TAJIKISTAN</TD><TD align=right>84 </TD></TR><TR><TD>TURKEY</TD><TD align=right>1,418 </TD></TR><TR><TD>TURKMENISTAN</TD><TD align=right>59</TD></TR><TR><TD>UKRAINE</TD><TD align=right>7,205</TD></TR><TR><TD>UZBEKISTAN</TD><TD align=right>1,536 </TD></TR><TR><TD>VATICAN CITY</TD><TD align=right>0</TD></TR></TBODY></TABLE>


NORTH AMERICA
BAHAMAS , THE - 12

OCEANIA
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=600><TBODY><TR><TD scope=row>AUSTRALIA - 532 </TD><TD scope=row>NEW ZEALAND - 205 </TD></TR><TR><TD scope=row>Christmas Islands - 0 </TD><TD scope=row>Niue - 0 </TD></TR><TR><TD scope=row>Cocos Islands - 1 </TD><TD scope=row>PALAU - 3 </TD></TR><TR><TD scope=row>Cook Islands - 3 </TD><TD scope=row>PAPUA NEW GUINEA - 6 </TD></TR><TR><TD scope=row>FIJI - 514 </TD><TD scope=row>SAMOA - 10 </TD></TR><TR><TD scope=row>KIRIBATI - 0 </TD><TD scope=row>SOLOMON ISLANDS - 2 </TD></TR><TR><TD scope=row>MARSHALL ISLANDS - 1 </TD><TD scope=row>TONGA 109 </TD></TR><TR><TD scope=row>MICRONESIA , FEDERATED STATES OF - 4 </TD><TD scope=row>TUVALU - 7 </TD></TR><TR><TD scope=row>NAURU - 1 </TD><TD scope=row>VANUATU - 0 </TD></TR></TBODY></TABLE>

SOUTH AMERICA, CENTRAL AMERICA, AND THE CARIBBEAN

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=600><TBODY><TR><TD scope=row>ANTIGUA & BARBUDA - 2 </TD><TD scope=row>DOMINICA - 12 </TD><TD scope=row>PERU - 1,274 </TD></TR><TR><TD scope=row>ARGENTINA - 86 </TD><TD scope=row>ECUADOR - 170 </TD><TD scope=row>SAINT KITTS AND NEVIS - 4 </TD></TR><TR><TD scope=row>BARBADOS - 9 </TD><TD scope=row>GRENADA - 6 </TD><TD scope=row>SAINT LUCIA - 4 </TD></TR><TR><TD scope=row>BELIZE - 5 </TD><TD scope=row>GUATEMALA - 43 </TD><TD scope=row>SAINT VINCENT AND </TD></TR><TR><TD scope=row>BOLIVIA - 88 </TD><TD scope=row>GUYANA - 17 </TD><TD scope=row>THE GRENADINES - 3 </TD></TR><TR><TD scope=row>BRAZIL - 488 </TD><TD scope=row>HONDURAS - 28 </TD><TD scope=row>SURINAME - 3 </TD></TR><TR><TD scope=row>CHILE - 42 </TD><TD scope=row>NICARAGUA - 19 </TD><TD scope=row>TRINIDAD AND TOBAGO - 85 </TD></TR><TR><TD scope=row>COSTA RICA - 18 </TD><TD scope=row>PANAMA - 14 </TD><TD scope=row>URUGUAY - 4 </TD></TR><TR><TD scope=row>CUBA - 427 </TD><TD scope=row>PARAGUAY - 20 </TD><TD scope=row>VENEZUELA - 226 </TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Pedroh

Állandó Tag
Állandó Tag
ha azt nézzük, hogy tavaly 6,4 millió jelentkező volt és 55 ezer kap vízumot, az durván 1:100 arány - nem rossz, jobb mint a lottó :)
 
Oldal tetejére