Milyenek a Magyarok?

ratalics

Állandó Tag
Állandó Tag
Annál is inkább mert ezt csinálják a britek is Arthur királlyal, Avalonnal meg az izraeliek is, az egyiptomiak is és mesélhetném végtelenségig. A németekről meg jobb ha nem is beszélek, főleg nem a náci-korszak idejéről, miszerint ők az atlantiszi faj...:rolleyes:. Miért ne tehetnénk ezt mi is? Főleg ha még nekünk kézzelfogható történelmi bizonyítékaink is vannak, ellentétben azokkal, akiket felsoroltam feljebb. Nem kell olyan nagyon kutakodni, hiszen az internet letölthető Arthur Koestler, magyar származású (egyébként zsidó író) könyve a "Tizenharmadik törzs". http://terebess.hu/keletkultinfo/13torzs_1.html
de fenn van egy interjú aYT-on Slomo Sand történésszel, aki a Tel-aviv Egyetem professzora. Címe "Shlomo Sand interjú 1. rész" és "Shlomo Sand interjú 2. rész"

Miért volna tilos a magyaroknak átértékelni a történelmüket, amit a papok és a habsburgok írtak, na meg az olyanok, mint az akadémikus Glatz Ferenc aki szerint a magyarok ősei "... akiknél a gyermek és nőgyilkosság régi tradíció... görbe lábú gyilkosok, primitív hordák, nyelvük nem lévén csak makognak, s a sokkal műveltebb szláv törzsek szavait lopták el... "

Nem tilos tájékozódni és nem bevenni mindent, amit a hivatalos, fizetett Glatz-félék a fiatalok fejébe vernek az egyetemeken. Érdekes elolvasni ezt a tanulmányt is, amit egy Ausztráliában éle külföldre szakadt hazánkfia írt amikor a középkori és jelenkori irodalomban keresgélte, hogy mivel is cáfolhatná azt a bizonyos történelmi fantomidőt, ami épp a mi honfoglalásunk idejére esik..."A Karoling-kor régészeti hiányosságai és bizonyságai (1)" (5 részes) - http://kepeskeresztenyseg.blog.hu/2011/02/09/karoling_kor_regeszeti_hianyossagai_es_bizonysagai.

Akit valóban érdekel a népek történelme, az elől semmi sincs elrejtve, csak olvasni kell.:)


Sajnos ez is amolyan típuspélda. Te is folyton "idézgeted" ezt a "bizonyos körök" által Glatz-nak tulajdonított szöveget, miközben a notórius terjesztői és te is pontosan tudod, hogy Glatz sose vélekedett így. Természetesen. Akik ezt kitalálták, pimasz hazugok.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Sajnos ez is amolyan típuspélda. Te is folyton "idézgeted" ezt a "bizonyos körök" által Glatz-nak tulajdonított szöveget, miközben a notórius terjesztői és te is pontosan tudod, hogy Glatz sose vélekedett így. Természetesen. Akik ezt kitalálták, pimasz hazugok.

Ugyan már! Pontosan így vélekedett. Sajnos még hatalmat is kapott hozzá, amikor őt küldték tárgyalni a szerbekkel, amikor azokról a gyalázatos tettekről volt szó, amit a magyarokkal elkövettek a Vajdaságban. Mindenre van bizonyíték. Szemtanúk, fültanúk, jegyzőkönyvek és könyvek. Ha neked rokonod, akkor védd csak, szép dolog, de nekem nem rokonom.
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom, amit olvastam:
"Ez a megoldás Magyarország problémáira!
írta: Traian Norbert



Szia,
Nem ismerjük egymást, ezért a legelső dolog, amit tisztáznunk kell a következő:

- Ezekért a sorokért egy fillért sem kapok senkitől. Sem cégtől, sem párttól, sem egyháztól, sem a Chemtrailtől, senkitől!
- Nem vagyok zsidó, sem cigány, sem kommunista, és ha ezek közül bármelyiket gyakran emlegeted szitokszóként, szerintem ne raboljuk egymás idejét.
- Nem egy jól működő nyugati államban élek, távol a problémáktól, hanem Magyarországon, Székesfehérváron.
- Hús-vér 26 éves, diplomás, szakmáján kívül elhelyezkedett informatikus vagyok, aki hetente elmegy haverokkal sörözni.
És most mutatok egy képet:
kamp%C3%A1ny%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91.jpg

Ezt itt kérem, nevezzük problémának. Oldalakon keresztül lehetne sorolni, hogy miért (egyenlőtlen verseny, aránytalan felhatalmazás..stb), de mi itt most megpróbálunk valamit elindítani, aminek lehetőleg egy megoldás lesz a vége.
A megoldáshoz először is tudni kell, hogy miért nem megy el valaki szavazni, miért marad otthon a szavazókorú lakosság majdnem FELE! Akárkit kérdeztem erről, javarészt a következő válaszokat kaptam:
- Úgysem számít, nem változik semmi.
- Itt csak akkor fog történni valami, ha vér folyik az utcán (később jobbik szavazó lett).
- Nincs kire szavazni.
- Bárki nyer, mi veszítünk.
- Stb.
Itt most el lehetne merengeni közhelyeken, de inkább képzeljük magunkat a másik helyzetébe. Akinek van minimális alkotmányjogi ismerete, az tudja, hogy immár kirakatdíszletekbe kapaszkodva hisszük magunkat demokráciának, és ez sokakat elkeserít. Hogy csak az egyik legszemléletesebb aktuálpolitikai példát említsem, itt van az amerikai kitiltási botrány, amiben jó eséllyel a NAV elnöke is érintett.
Napi szinten hallunk korrupciós ügyekről (minden oldalról), de ez most más! Itt egy olyan emberről beszélünk, aki annak a hivatalnak az elnöke, ami közvetlenül beszedi az adódat. Magyarra fordítva: HA igazak az amerikai vádak, akkor Te, én, MI éves szinten 993.180 Ft adót fizetünk be az átlagkeresetből egy bűnöző által vezetett hivatalnak. Nem az MSZP, nem a DK, nem a Jobbik mondja politikai érdekből, hogy bűnöző, hanem a Lázár és Orbán által is fontos szövetségeseknek nevezett USA. A vád alól Vida Ildikó könnyen tisztázhatná magát, ehelyett hirtelen szabadságra indult, és rohamtempóban elhagyta az országot:

Videó:



De tudod mit? Legyünk végtelenül jófejek, és az ártatlanság vélelme nevében, tételezzük fel, hogy makulátlan. Akkor már csak az internetadóról, a trafikokról, a 3000 mrd. Ft magánnyugdíjról, a röghöz kötésről, földpályázatokról, 700 nm-es Szíjjártó villáról, rekord-közeli államadósságról, stadionokról, hajléktalanüldözésről, az 1 millió munkahelyről, a hónapos orvosi várólistákról, 56-ozás utáni orosz seggnyalásról, stb. kéne beszéljünk, de ezeket mind-mind ismered. Ami történt ezekkel az ügyekkel kapcsolatban, az a rendszerváltás utáni legsiralmasabb részvételi arányt eredményezte az önkormányzati választásokon. Több, mint 4.000.000 honfitársunk nem élt a szavazati jogával, és ez önmagában is megdöbbentő kiábrándultságot jelent. Még egyszer, miért?
- Úgysem számít, nem változik semmi.
- Itt csak akkor fog történni valami, ha vér folyik az utcán.
- Nincs kire szavazni.
- Bárki nyer, mi veszítünk.
- Stb.
DE IGENIS SZÁMÍT! Nem fog lepottyanni az égből Jézus, nem fog a földön manna teremni, és nem fognak maguktól megszűnni a bűncselekmények! Ha már minden kommunikációs csatornát megfertőzött a pártpolitika, és minden intézményben ott vannak a korrupt káderek, akkor új hidakat kell építeni, és új épületeket emelni, és ez nem 2 napos meló! Kőkemény, verítékes munka, és aki nem hajlandó dolgozni érte, a gyümölcseit sem érdemli meg!

Magunkon kívül SENKIRE nem számíthatunk! Minden csatornán keresztül azt akarják elhitetni velünk, hogy arra van igény, amit a jelenleg regnáló hatalom művel. Ez tévedés! Nézz még egyszer a 4 millió emberre, akinek ez nem felelt meg, nézd meg a választási statisztikákat! A Fidesz 2014-ben kb. annyi szavazatot kapott, amivel 2006-ban, nemhogy 2/3-ot nem kapott, de VESZÍTETT (évszámokra kattintva a bizonyíték). Hogy lehetséges ez? Hát úgy, hogy átszabták magukra a választási törvényt!
Négymillió ember az országunk majdnem FELE! Ha ehhez hozzáadjuk azokat, akik nem a FIDESZ-re szavaztak, az azt jelenti, hogy 8 millió embernek nem felel az meg, ami 2 milliónak igen! Ezek után, a 20%-os támogatottságra nekem senki ne mondja, hogy a nemzet egységesen támogatja ezt az értékpusztítást, mert a nemzet 80%-a szívből elutasítja!

MEGOLDÁS
Előre szólok, hogy helyetted senki nem fogja kimosni a szennyest! Az én szerepem is csak annyi, hogy megpróbálok elindítani valamit, ami úgy érzem, hogy 8 millió ember kívánsága. Nem lesz hibátlan, és biztos vagyok benne, hogy amint nőni kezd, minden oldalról igyekeznek bemocskolni. De aki gyáva, az nem érdemli meg a szabadságot sem!

A 4 millió ember apátiájának már tudod az okát: Nincs kire szavazni… Azt is tudod, hogy egy fideszt leváltó párt, nem a földből nő ki néhány nap alatt! Ez kőkemény közösségépítő munka, emberi jellemek folyamatos próbája, fontos döntések sorozata, és akkurátus végrehajtása.

1.) Közösségépítés
Tetszik, nem tetszik, csak az a párt kormányozhat, aminek van megfelelő társadalmi támogatottsága. A fidesznek kétségtelenül van ilyen, és azt is el kell fogadni, hogy szavazatok megszerezhetőek 10%-os rezsicsökkentéssel. Ez abból fakad, hogy egy jelenlegi párt sem tudta érthetően elkommunikálni, hogy végső soron ennek a többszörösét fizetik vissza. Magyarázat híján, a szegénységben élőknek az a párezer forint is ajándéknak tűnik. Itt érkeztünk el máris az első fontos válaszúthoz! Milyen irányelvek mentén építsük a közösségünket:
A) Populista bullshit: Hangoztassuk, hogy a nép gyermekei vagyunk, és párezer forintos gesztusokat téve tereljük el a figyelmet a minisztereink százmilliós ingatlanvásárlásairól. Teszik ezt ott, ahol 3 millió ember él szegénységben. Itt tanuljunk is meg valamit! A „miniszter” szó jelentése szolga. És nem a nép szolgálja a minisztert!
B) Tue speaking: Elfogadjuk, hogy előbb van a vetés, és csak utána az aratás, mert ez a természet rendje! Te is tudod, hogy van, akinek csak az iga jut, mások néha el tudnak menni szórakozni is, megint mások masszívan dőzsölnek. Ez egy hatalmas aránytalanság következménye, amit azonnal mérsékelni kell! Itt nincs helye mellébeszélésnek! Aki nyomorog, annak a terheit azonnal mérsékelni kell, akinek van miből, annak növelni! Utóbbi sem fog éhezni, de a rászorulónak az a párezer forint választóvonal lehet éhség és jóllakottság között! Ebből egy biztos következmény származik: azonnal fel kell számolni az egykulcsos adót!

Te is láttad számtalanszor, hogy aki édes szavakat használt, az romlást hozott az országunkra. Mi lenne, ha most a másik utat választanánk? Itt kezdődik az őszinte beszéd, mert ha ez nincs, akkor növeszthetünk szép karokat, miközben elüszkösödik a lábunk. Onnantól kezdve a test nem lesz egészséges, és az ország sem egységes. Harmónia kell!

De hogy lehet megszólítani 4 millió kiábrándult embert? Nem szavaztak, mert visszaéltek a bizalmukkal. Hányingerük van a mostani politikától, ezért egy mostani politikus nem is járhat sikerrel. Az kell, hogy a saját vezetőiket termeljék ki, ezért szóba sem jöhet olyan ember, aki vezető tagja a jelenlegi politikai pártok bármelyikének, vagy politikai szervezetnek. Sőt, tovább megyek! A felsőoktatási HÖK tagok is tiltólistára kerülnek. Ha tanultál felsőoktatásban, valószínűleg tudod, hogy miért, ha nem, akkor ízelítőnek írd be google-ba, hogy „Pistának jó lesz”, vagy „erőszak a gólyatáborban”.

Tiszta emberekre van szükség, akik a saját bőrükön érzik a problémákat. Sújtva vannak általuk, és békés megoldást akarnak! A tisztaság a legfontosabb szempont, ezért a legideálisabb jelöltek a frissdiplomás fiatalok.
Mert:
- Koruknál fogva valószínű, hogy nem voltak tagjai egy pártnak sem, és az előző rendszer sem korrumpálta őket.
- A munkanélküliség egyik legnagyobb elszenvedői.
- Javarészt innen kerül ki a legtöbb kivándorló. Értik a kivándorlók okait, és ezért kezelni is tudják.
- Nem tudnak gyereket vállalni. Nem azért, mert nem szeretnének, hiszen ez a legcsodálatosabb ajándék az életben. Hanem mert nem látják biztosítva a feltételeket. Értik a fiatalok gyerekvállalási gondjait, és ezért kezelni is tudják.
Ha a tettrekészség a fiatalság érdeme, a bölcsesség mindenképpen időskori jutalom. Ezért játszadozzunk el a gondolattal, hogy egy majdani kormányban bár fiatalok a miniszterek, a tényleges javaslatok kidolgozását, idős, többdiplomás szakemberek végzik, akik évtizedes tapasztalatokkal segítik államtitkári szinten a munkát. Nem ördögtől való gondolat, hasonlóképpen működik ez a világ egyik legfejlettebb jóléti országában, Svédországban, de pl. Ausztriában is 27 éves a külügyminiszter.
Így teremtődne harmónia a jövedelmek után a fiatal és idős együttélésében is!

Most pedig a „hogyan?”-ról:
Figyeld meg, hogy amikor egyik napról a másikra kiderül egy internetadó; NAV botrány; hallgatói szerződés, több tízezres tömeg verődik össze a semmiből! Mi lenne, ha ezt a tömeget először is megpróbálnánk egy állandó közösségbe integrálni? Ha ez a közösség már megvan, elkezdhetjük megkeresni magunk között azokat az embereket, akik alkalmasak vezetőnek.
De első lépés a közösségépítés! Én a magam egyszerű civil szintjén annyit tudok tenni, hogy napokig fogalmazva 1-1 ilyen cikket, csokorba szedjem a problémáinkat. Ne csak akkor kapj észbe, amikor kiderül, hogy milliókat fizetsz be bűnözőknek, miközben egyik napról a másikra robotolsz!

A cikk után 2 dolgot tehetsz:
- Bezárhatod az oldalt, és nem törődsz azzal, hogy mit művelnek veled. Tovább reménykedhetsz majd valami messiás hirtelen megjelenésében, hogy egyik napról a másikra politikusok kevesebbet lopnak, de szerintem ez nem fog bekövetkezni!
VAGY
- Nincs több kifogás, nyafogás, hogy nincs jobb! Keressük meg az alkalmas embereket, és gyűjtsük Őket össze! Szervezzük meg magunkat, és pucoljuk ki a Parlamentből azokat, akik elfelejtették szolgálni a közjót!

Első körben semmit nem kell tenned. Ne foglalj hidakat, ne gyújtogass épületeket, ne menj ki sehova! Mindössze oszd meg ezt a cikket, hogy mások is értesüljenek róla, hogy igenis van MÁS!
Aztán ha ez megvan, IDE kattintva nyomj a tetszik gombra! Fontos, hogy tartani tudjuk a kapcsolatot!

Hamarosan érkezem a folytatással, de mivel nincs titkárnőm, aki ezeket legépelné, a türelmeteket kérem! Addig is, egy történettel búcsúzom, sziasztok!

Élt egy férfi, akinek a házát áradás fenyegette. Amikor a szomszédai elmentek, velük tarthatott volna. „Nem (mondta a férfi), én Isten segítségét várom!”. A víz tovább emelkedett.
Arra jött teveháton egy férfi:
- Ugorj fel, mentsd magad! (mondta)
- Nem! Én Isten segítségét várom!

A víz elérte a háztetőt. Arra evezett egy csónakos, de a férfi nem szállt be a csónakba, „én Isten segítségére várok!”. Végül megfulladt.

Nagyon dühös volt, amikor Isten színe elé került:
- MIÉRT NEM MENTETTÉL MEG!? (förmedt rá)

Isten így szólt:
- A szomszédodat küldtem érted, egy tevét küldtem érted, egy csónakot is küldtem! Mi mást tehettem volna még?
http://novus.blog.hu/2014/10/23/ez_a_megoldas_magyarorszag_problemaira
Folytatás:
http://novus.blog.hu/2014/11/07/megoldas_magyarorszag_problemaira_masodik_lepes_971 "
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Utoljára módosítva:

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag

Kedves Csillagozon. Egy kicsit el vagyok veszve. Nem igazan kovetem hogy miert tetted be ezt a videot a muszlim imamtol? :o

Most mar ennyire antiszemitak lettunk hogy a muszlim zsido ellenes propagandat kell beideznunk?

Figyejj Csillagozon, nekem van jo aron elado imaszonyegem masodkezbol ha erdekel. Valoszinuleg szukseged lesz ra hamarosan, ha igy folytatjuk.
Eddig csak mohamedanok terdeltek rajta de neked meg hasznodra lehet jutanyos aron.
Minegy hogy milyen propagandat veszunk be, a lenyeg hogy zsido ellenes legyen?
Megdobbenve tapasztaltam, hogy Draga Jo Baratnem Kyra kedvelte ezt.:eek:
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kedves Csillagozon. Egy kicsit el vagyok veszve. Nem igazan kovetem hogy miert tetted be ezt a videot a muszlim imamtol? :o

Most mar ennyire antiszemitak lettunk hogy a muszlim zsido ellenes propagandat kell beideznunk?

Figyejj Csillagozon, nekem van jo aron elado imaszonyegem masodkezbol ha erdekel. Valoszinuleg szukseged lesz ra hamarosan, ha igy folytatjuk.
Eddig csak mohamedanok terdeltek rajta de neked meg hasznodra lehet jutanyos aron.
Minegy hogy milyen propagandat veszunk be, a lenyeg hogy zsido ellenes legyen?
Megdobbenve tapasztaltam, hogy Draga Jo Baratnem Kyra kedvelte ezt.:eek:

Valaki itt elfogult. :) Az igazságnak nincs vallása és azt hiszem nem is vallásról volt szó. Ez a sejk meg nem egy gyilkos terrorista, hanem tudtommal tanár egy amerikai egyetemen. Aki gyilkol, az felőlem lehet muszlim, keresztény vagy ateista, vagy politikus, nekem tök mindegy. Az gyilkos. Nem vallásból van kevés, hanem humanizmusból.
 

naivbalek

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy egyeseknek mennyi idejük van politikával foglalkozni, pedig nem is fizetik meg őket érte. Minden bizonnyal nincs rendben a szexuális élete (de szar lehet a politikusoknak..). Ez tapasztalat. Akinek rendben a párkapcsolata minden téren, annak eszébe nem jut politizálni, csak teszi a dolgát s maga szintjén, ahogy mindenkinek kellene.
Valóban azt szokták mondani, hogy az vezeti az országot akire többen szavaztak. Ez hihető és el is hiszik(én is így hittem), de nem igaz. Ilyenkor előszeretettel veszik elő az ellenzők, hogy hányan nem szavaztak (hibásan idevéve a nem szavazókat is, mintegy alátámasztva az érveket). A lényeg, hogy az nyer akire összességében a legkevesebben nem szavaztak. Akik pedig nem mennek szavazni, azok egyértelműen a győztesre szavaznak és nem ellene, hiszen akkor elemetek volna szavazni, de így az eredményre szavaznak bármi is lesz, hiszen a közönyük annak kedvez aki megnyeri a választásokat. Ezt nem lehet máshogy (félre)magyarázni!
(Sokan ha a saját (hibás) logikájukat végigvezetnék, és nem állnálak le a nekik tetsző eredménynél, rájönnének milyen ostobaságokat gondolnak. Nem is lenne ennyi felesleges vita.)

Először magunkat kell rendbe tenni minden téren. Utána családunkat közeli hozzátartozónkat. Majd tágabb családunkat. Persze mindezt egymást segítve, senkinek szemiféle kárt nem okozva. És ha ez megvan, mindenki megtette, akkor már rendbe is van minden.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagozon. Egy kicsit el vagyok veszve. Nem igazan kovetem hogy miert tetted be ezt a videot a muszlim imamtol? :o

Most mar ennyire antiszemitak lettunk hogy a muszlim zsido ellenes propagandat kell beideznunk?

Figyejj Csillagozon, nekem van jo aron elado imaszonyegem masodkezbol ha erdekel. Valoszinuleg szukseged lesz ra hamarosan, ha igy folytatjuk.
Eddig csak mohamedanok terdeltek rajta de neked meg hasznodra lehet jutanyos aron.
Minegy hogy milyen propagandat veszunk be, a lenyeg hogy zsido ellenes legyen?
Megdobbenve tapasztaltam, hogy Draga Jo Baratnem Kyra kedvelte ezt.:eek:

Nem érted......

Soha a büdös életben nem érdekelt, hogy ki milyen nemzetiségű, fajú, vallású.

Egyszer Szikora Róbert mesélte - tudod, Szepes Mária unokája, hogy Kubában találkozott valamilyen látó emberrel, aki azt mondta, hogy minden embernek életei során egyszer zsidónak, egyszer cigánynak kell születni, hogy megtapasztalja azokat a megaláztatásokat, melyeket ennek a két népnek a tagjai kapnak életük során. Nem, mintha a többi nem kapna, de talán náluk érvényesül legjobban. Ha valaki nagyon haragszik valakire, azt mondja, hogy büdös zsidó, vagy büdös cigány, a legnagyobb "békeidőben" is.

Már írtam: aki a teremtésben hisz, az minden vonatkozásban fogadja el a spiritualitást...
 
Utoljára módosítva:

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Hogy egyeseknek mennyi idejük van politikával foglalkozni, pedig nem is fizetik meg őket érte. Minden bizonnyal nincs rendben a szexuális élete (de szar lehet a politikusoknak..). Ez tapasztalat. Akinek rendben a párkapcsolata minden téren, annak eszébe nem jut politizálni, csak teszi a dolgát s maga szintjén, ahogy mindenkinek kellene.

Milyen igazad van! Politizálás helyett mindenki menjen haza dugni...:rohog: Aztán majd csak lesz valami! Ha más nem sok kis csávó. Orbán Viktorok, Putyinok, Obamák meg csináljanak amit akarnak! :hurra:

Így aztán majd helyreáll a rend! Közben megint Európát készülnek megszórni néhány bombával, rakétával, HEMP-pel, annyi baj legyen. Mi már hozzászoktunk, hiszen az első két világháborút is itt tartották meg a Rendezők és nem egy másik földrészen... :D

Először magunkat kell rendbe tenni minden téren. Utána családunkat közeli hozzátartozónkat. Majd tágabb családunkat. Persze mindezt egymást segítve, senkinek szemiféle kárt nem okozva. És ha ez megvan, mindenki megtette, akkor már rendbe is van minden.

Ó, köszönjük, köszönjük Effendi, a bölcs tanácsokat! Esküszöm nélküled sosem jutott volna eszünkbe...:dr_24:

Képzeld el, ezt én mind megtettem! Akkor most már el is jött a világbéke? Holnaptól már bezárják a ciános aranybányákat? Leszerelik az atombombákat? Nem használnak fosszilis üzemanyagokat? Elengedik a bankok csalással legalizált deviza-hiteleiket? Hazaküldik a katonákat? ...(dugni...:D) ...

Ajjaj, kedves "naivbalek". Jó nicknevet választottál:cool:
 
Utoljára módosítva:

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaki itt elfogult. :) Az igazságnak nincs vallása és azt hiszem nem is vallásról volt szó. Ez a sejk meg nem egy gyilkos terrorista, hanem tudtommal tanár egy amerikai egyetemen. Aki gyilkol, az felőlem lehet muszlim, keresztény vagy ateista, vagy politikus, nekem tök mindegy. Az gyilkos. Nem vallásból van kevés, hanem humanizmusból.
Ez altalanositasnak igy jol hangzik draga Baratnem, de had boncoljak bele kicsit.
Az igazságnak nincs vallása és azt hiszem nem is vallásról volt szó.
Igen valaki elfogult (na jo egy kicsit en is az vagyok) a draga sejk elvtras ragyogo zsido ellenes propagandat produkalt, es igazad van nem mint vallas hanem mint nep ellen uszit.
Szoval szerinted amit mondott az az igazsag?

Ez egy igen muvelt ragyogo szpiker. Nem terrorista a szo legszarosabb ertelmeben, de miutan muvelt es baromi jol beszel kifogatva a fel-igazsagokat az a muveletlen muszlim jihadista a beszede utan felveszi a robbano mellenyt es elmegy a piacra gyerekeket es haziasszonyokat gyilkolni. Pontosan a muveltsege, pozicioja teszi legalabb olyan veszelyesse mintha golyoszoro lenne a kezeben.

Ha azt mondana, hogy a penzugyi hatter hatalom keze van ezekben a dolgokban (es igen sok penzes mocsok zsido is van kozottuk) es nem feligazsagokat ferditene el, akkor mas fekvese lenne a gyereknek.

Na hagyom inkabb mert mar igy is szokatlanul sokat fecsegtem...:)
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem érted......

Soha a büdös életben nem érdekelt, hogy ki milyen nemzetiségű, fajú, vallású.

Egyszer Szikora Róbert mesélte - tudod, Szepes Mária unokája, hogy Kubában találkozott valamilyen látó emberrel, aki azt mondta, hogy minden embernek életei során egyszer zsidónak, egyszer cigánynak kell születni, hogy megtapasztalja azokat a megaláztatásokat, melyeket ennek a két népnek a tagjai kapnak életük során. Nem, mintha a többi nem kapna, de talán náluk érvényesül legjobban. Ha valaki nagyon haragszik valakire, azt mondja, hogy büdös zsidó, vagy büdös cigány, a legnagyobb "békeidőben" is.

Már írtam: aki a teremtésben hisz, az minden vonatkozásban fogadja el a spiritualitást...
Ertelek en Csillagozon. Csak nem ertettem, hogy milyen alkalombol vagy meggondolasbol tetted be a videot.
Mint elrettento pelda? Vagy kovetendo utmutatas?
Nehez megallapitani kommentar nelkul igy csak az a tamaszpont amit a sejk mond.
Már írtam: aki a teremtésben hisz, az minden vonatkozásban fogadja el a spiritualitást...
Valahogy ezt a mondatot sem ertem ahogy ide beszurod. Mi a kapcsolat ezen megallapitas es a video kozott?

De ha mar spiritualitas, mi a "minden vonatkozas" ? Te ismered a spiritualitas minden vonatkozasat? Mert ha igen akkor en nagyon szeretnem hallani.
Persze lehet, ez nem a leg megfelelobb topik ennek megtargyalasara.:)
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Na, ha mar ennyit teptem a szamat akkor had rukkolok elo meg valamivel.
Szamomra a topik cime egy kisse zavaro.
Milyenek a Magyarok? Ez a kerdes azonnal magaban hordozza az altalanositas veszelyet.

Melyik Magyarok?
A kalandozo Magyarok akik felegettek es vegig gyilkoltak fel Europat? Vagy akik hosi halalt haltak kulombozo fuggetlensegi harcokban?
Azok a Magyarok akik vilag elismerest valtottak ki a tudomany sport vagy muveszet teren vagy azok akik miatt Becsben a boltosok kiirtak hogy "Magyar ne lopj"?
Az irigy, feljelentgeto szomszed, vagy az a szomszed aki megosztotta az utolso falat kenyeret?
A leha tolvaly Magyar vagy az a paraszt esetleg munkas vagy mernok aki ledolgozza a segget es eleteben nem csalt?

Valaki felvilagosithatna mert igy homalyban maradok.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Na csak valaszul, had idezzem be draga jo Hahalman Ur hozzaszolasat tobb evvel ezelottrol ha valaki nem olvasta volna. Melegen ajanlom vissza lapozni...


Milyenek a magyarok?

Szerintem okosak - es butak, megbizhatoak - es megbizhatatlanok, dolgosak - es lustak, szeretok - es gyulolkodok, talalekonyak - es esetlenek, stb. stb. stb.

Magyarul: a magyarok olyanok, mint minden mas nep.

En nem hiszek egy megvaltoztathatatlan 'nemzeti karakterben'. Hisz aki itt ir - jot vagy rosszat - az maga is magyar. Ha rosszat ir, azt ugy irja hogy o nem az; ha jot, altalaban ugy hogy onmagarol is azt hiszi, hogy a joba tartozik.

Ha valami kulonbseget tesz koztunk es masok kozott, az a kulturank, s azon belul is az a tarsadalmi szemlelet, amit iranyadonak vallunk magunkra nezve. Nem 'tortenelmileg', nem Arpad vagy Matyas vagy Rakoczi vagy Kun Bela vagy Szalasi vagy Kadar vagy anyamkinja idejen, nem tegnap vagy ezer evvel ezelott - hanem ma.

Itt.

MOST.

Sajnos jelenlegi kulturank, jelenlegi tarsadalmi dialogusunk sokkal inkabb a megosztast, a kirekesztest, az egyeni onzest, az onvedelmet hangsulyozza az epites, az osszefogas, az onzetlenseg helyett. Ez nem egy egyedi vagy 'verbeli' magyar tulajdonsag; mas nepeknel is elofordult, sokszor, sokaig, s hozza rendszeresen (csak nezd meg 'a nemetet', mondjuk a 17-ik szazadban...). Teny, hogy van hagyomanya - de mint emlitettem, ez a tobbi nep hagyomanyaiba is beletartozik!

A kulonbseget az teszi, hogy ki, mikor, melyik nemzeti 'hagyomanyt' kivanja apolni, s azert O MAGA mit tesz. Ez az onmegvalosito profecia. Ezt nem a politikai rendszer hatarozza meg (habar nyilvanvaloan oriasi hatast fejt ki ra), hanem az egyen dontese, az egyen viselkedese.

Ha eleg sok ember orzi ugyanazt a hagyomanyt - ha egyre tobb ember egyre tobbet tesz hogy alkalmazzak Geza Istvanhoz intezett intelmeit a vendegek tiszteletevel kapcsolatban, inkabb mint (mondjuk) Szalasi vagy Rakosi vagy Csurka szavait a 'rejtelmes ellenseg' kiirtasaval kapcsolatban; ha egyre tobb ember felismeri Kossuth bolcsesseget az emigraciobol; ha egyre tobb ember koveti sajat vallasanak szavait a szeretettel es a turelemmel kapcsolatban; ha egyre tobb ember egyre kevesebbet foglalkozik azzal, hogy a szomszednak milye van es mibol telik neki arra; ha egyre tobb ember egyre tobbet segit masokon ahelyett, hogy azon panaszkodna hogy neki nem segit senki es tartozik mindenki - akkor ugyanugy MAGYAR hagyomanyokat kovet. Azokat a hagyomanyokat, amiket erdemeskovetni.

A magyar olyan ember, amilyen Te - vagy eppen EN vagyok. S ha a tarsadalmi gondolkodas vagy kozeleti szellem ezt nem tukrozi, az nem a tot, a szerb, az orosz, az amerikai, vagy az etiop hibaja - hanem az ENYEM. Mert nem teszek eleget ahhoz, hogy a hangom masok is halljak; mert energiam tobbseget nem hidak, hanem falak epitesebe vetem; mert nincs hitem a sajat nepemben.

Van egy erdekes angol mondas: amikor ujjal mutogatsz valakire, nem veszed eszre, hogy az ujjad rad is visszamutat.

Csak a szemelyes kis barom velemenyem...;)
 
Utoljára módosítva:

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag

A magyar olyan ember, amilyen Te - vagy eppen EN vagyok.;)

Ugyan Pitti! Csak ezt ne mondtad volna. Te mindig egyenesen közölted a véleményedet amióta olvaslak, inkább most is a saját véleményedet szerettem volna olvasni, nem az ilyen multikulti maszlagot. Te olyan vagy mint más? Olyan, mint a muzulmánok? Ugyan.... Én, mint magyar nem vagyok olyan és még sok mindenkire nem hasonlítok. Benneteket ott kint teljesen "megrontottak". Miért kellene az eszkimónak olyannak lenni, mint egy mexikóinak? Vagy egy japánnak miért kellene olyannak lenni, mint egy arabnak?

Mindenki más és ez így jó, hiába próbálják a vezetőitek a fejetekbe verni azt a baromságot, hogy mindenki egyforma és tök mindegy nő vagy vagy férfi vagy csináld ugyanazt. Nők menjenek harctérre, férfiak vegyék feleségül a saját katonatársuka... Elmebeteg társadalom.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Kyra maradjal a magyaroknal, mivel a topic is errol szol es nem a szlovakokrol zsidokrol cionistakrol.
Ugy gondolom, egyaltalan nem elunk elmebeteg tarsadalomba, es remekul meg vagyunk a multikulturaban.
Harcolnak a nok is , hazasodhatnak egymas kozott az azonos nemuek,es senkit itt nem haborit fel,mert minden embernek joga van elni es boldogulni olyan tarsadalomba ahol nem kirekesztes a reszuk.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Ugyan Pitti! Csak ezt ne mondtad volna. Te mindig egyenesen közölted a véleményedet amióta olvaslak, inkább most is a saját véleményedet szerettem volna olvasni, nem az ilyen multikulti maszlagot. Te olyan vagy mint más? Olyan, mint a muzulmánok? Ugyan.... Én, mint magyar nem vagyok olyan és még sok mindenkire nem hasonlítok. Benneteket ott kint teljesen "megrontottak". Miért kellene az eszkimónak olyannak lenni, mint egy mexikóinak? Vagy egy japánnak miért kellene olyannak lenni, mint egy arabnak?

Mindenki más és ez így jó, hiába próbálják a vezetőitek a fejetekbe verni azt a baromságot, hogy mindenki egyforma és tök mindegy nő vagy vagy férfi vagy csináld ugyanazt. Nők menjenek harctérre, férfiak vegyék feleségül a saját katonatársuka... Elmebeteg társadalom.
Azert masoltam be Hahalman irasat mert en nem tudtam volna ilyen jol kifelyezni.
Azt hiszem Baratnem atsiklottal a lenyeg felett.
Nem kell olyannak lennunk mint a muszlimok vagy eszkimok (bar itt maris fel lehet tenni a kerdest hogy milyenek a muszlimok vagy az eszkimok).
Azt mondta a Magyar pontosan olyan mint te vagy en. Szamomra ez ugy jon le hogy ha en lopok akkor valaki szemeben a Magyar tolvaj, ha segitek valakin akkor a Magyar segitokesz. Erzed a kulombseget?

Az, hogy "megrontottak" minket itt kint igazan csak nezopont kerdese. Inkabb ugy mondanam, hogy megvaltoztattak. Megtanultunk toleransnak lenni masokkal szemben es nem lealtalanositani egy nepet, vallast vagy kulturat egy par tagja alapjan.

Itt senki sem mondja azt, hogy mindenki egyforma, hanem azt, hogy mindenki egyforman ertekes a maga modjan amig ki nem derul az ellenkezoje.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Azert masoltam be Hahalman irasat mert en nem tudtam volna ilyen jol kifelyezni.
Azt hiszem Baratnem atsiklottal a lenyeg felett.
Nem kell olyannak lennunk mint a muszlimok vagy eszkimok (bar itt maris fel lehet tenni a kerdest hogy milyenek a muszlimok vagy az eszkimok).
Azt mondta a Magyar pontosan olyan mint te vagy en. Szamomra ez ugy jon le hogy ha en lopok akkor valaki szemeben a Magyar tolvaj, ha segitek valakin akkor a Magyar segitokesz. Erzed a kulombseget?

Az, hogy "megrontottak" minket itt kint igazan csak nezopont kerdese. Inkabb ugy mondanam, hogy megvaltoztattak. Megtanultunk toleransnak lenni masokkal szemben es nem lealtalanositani egy nepet, vallast vagy kulturat egy par tagja alapjan.

Itt senki sem mondja azt, hogy mindenki egyforma, hanem azt, hogy mindenki egyforman ertekes a maga modjan amig ki nem derul az ellenkezoje.

Kedves Pitti! Én nem vitázom veled, csak azt kérdezem, hogy akkor mi bajod van ezzel a sejkkel? Ő is egyforma és értékes a maga módján...:) Nem én kezdtem el, hogy valaki nem felel meg a kényes ízlésemnek, hanem te. Nekem jó ez a sejk is, meg jó vagy te is. Ő is mond valamit, ami neked nem tetszik, te is, ami biztos neki nem tetszik.

Te észre sem veszed, hogy milyen mélyen belétek ültették a gyűlöletet, sőt, még azt is elképzelitek magatokról, hogy micsoda toleránsak vagytok. Na meg demokraták! Egészen addig, amíg olyasmit hallotok, ami tetszik a fületeknek, ha nem akkor mindent elkövettek, hogy elhallgattassátok... Pittikém! A kettős mérce még neked sem áll jól. :dr_4:
 
Oldal tetejére