Merkel a kanadai miniszterelnökkel tárgyalt Ukrajnáról

Angela Merkel német kancellár Kanadában járt, ahol nyomatékosította, hogy az ukrán válság katonai eszközökkel nem megoldható.

Angela Merkel német kancellár Stephen Harper kanadai miniszterelnökkel folytatott megbeszélést, majd szerdán az ukrán és az orosz elnökkel is találkozik Minszkben. Merkel és Harper a közös sajtótájékoztatón egybehangzóan bírálták Oroszországot a Krím félsziget elcsatolása, és Ukrajna-politikája miatt.

harper-merkel-540x405.jpg


Az agresszív orosz hozzáállás veszélyessé teszi az ukrajnai helyzetet. Minden opciót nyitva kell hagyni a válság megoldására – jelentette ki Harper.

Merkel – aki Washingtonból érkezett Kanadába – ismételten hangsúlyozta, hogy Ukrajna területi egységének meg kell maradnia. A kancellár és Barack Obama amerikai elnök is azon a véleményen volt, hogy az európai határok megváltoztathatatlanok. Berlin egyértelműen elutasítja az ukrán hadsereg fegyverekkel való támogatását, de Washington mérlegeli a döntést.

Harper és Merkel tárgyalásán az EU és Kanada között készülő szabadkereskedelmi egyezmény is napirenden volt. Egyetértenek abban, hogy az egyezmény fontos gazdasági előnyöket biztosít – főként a gyengébb gazdasági növekedés idején – és új lehetőségeket ígér mindkét fél számára.
 
Amerika embargót követel az Uniótól hogy megsarcolja az Oroszokat DE ő továbbra is szállít nekik SŐT az EU kimaradásával megnövelte a szállításait!!!!!!!
Frászt!Inkább az uniós cégek ,államok szegnék meg a szankciókat,mert pénzéhesek!
Mistral-osztályú helikopterhordozó-deszanthajó 2db -a franciák épitik az oroszoknak
AW-139 vegyes felhasználásu helikopter (azaz katonai célra is) ,amit olasz segitséggel Moszkva melletti gyárban szerelnének össze,majd gyártanának a szankciók ellenére.
Soroljam még??????????
 
Honnan veszel te ilyen infokat, mikor ar Putyin is beismeri az elso lepeseit.
HA olyan kozel vagy miert is nem mesz Putyinhoz?
Azert vedd figyelembe se az ukrajnai magyarok se az eu 99% nem ker a Putyin fele demokraciabol.
Megnyugtatlak nem az amcsi katonak mennek, ha mennek, hanem a Nato es abba minden tagorszag katonai benne vannak.
Amerika elleneseged meg semmi nem tamasztja ala.
Sajnos Melitta, itthon rengeteg ilyen kommenttelőt látok :(
 
Jól elkalandoztunk, de visszatérve a cikkre, én mindössze annyit írtam, hogy ebbe az ukrán válságba most nem kéne beleavatkozni Amerikának, mert úgy látom, megint nincs képben a helyzetet illetően. Egyébként maguk az ukránok sem szeretnének idegen beavatkozást.

A mai Amerikával nekem máskülönben nincs semmi bajom, bár követ el politikai baklövéseket, azt, hogy az emberi jogokért ki akar állni, azt én méltányolom. Csupán arra akartam utalni, hogy az amerikai rendszer sem tökéletes, és az amerikai történelmet is vérrel írták. De az irány, amerre most halad, az nekem is szimpatikus.

Azért nem kéne ebbe a konfliktusba beleavatkoznia, mert szerintem az ukrán úgyis meg fog egyezni az orosszal. Ukrajna olyan nagy mértében függ Oroszországtól (2 millió ukrán dolgozik Oroszországban, és minden nyersanyagot onnan kapnak, stb.) hogy úgysem fog sokáig tartani ez a púposkodás. Felesleges lenne ezt a konfliktust amerikai-orosz ellentétre kiélezni. Szerintem Merkel is így gondolja.
Már azt se kellett volna, hogy behülyítették az ukránokat, hogy szakadjanak el az orosztól. Minek az EU-nak Ukrajna? Hisz olyan szegény, mint a templom egere. A többi szegény EU tagállammal se tud mit kezdeni, ahogy velünk se. Vagy direkt az oroszt akarja macerálni?
Tényleg nem tanultál semmit a szovjetek 70 éves garázdálkodásából?
Vagy azt szeretnéd hogy ujra orosz vazallus legyünk?
Elmondanám Ukrajna is az europai kontinensen van.
S a szuverenitását megsértette Oroszország.Ennyi!!!
 
Szerintem ezt a válságot egyértelmüen Ukrajnának köszönhetjük. Nem azt mondom, hogy az oroszok szentek de ök akkor keményitettek be amikor látták az ukránok nem kimondottan becsületes játékát. Vagyis az oroszellenes ukránok játékát.
Meg ugye az USA is csak azt csinálta ha vahol nem tetszett valami küldte a hatodik flottát vagy a hadsereget. Mi a különbség?
Akkor magyarázd meg nekem hogy miért ismerték be az oroszok,hogy a Krim elfoglalása katonai müvelet volt?Az ilyen hadmüveletet nem lehet 5 perc alatt összedobni,2 nap alatt előkésziteni logisztikailag!Erre már évek óta készültek!!!
Egy szuverén ország ellen,amelynek területi sérthetetlenségét Oroszország is garantálta 1996-ban?
Ez nem szerződésszegés ????
Ennyire nem lehetsz naiv,hogy hiszel Putyin ártatlanságában!
 
Szervusztok ,
Engem különben az utolsó bekezdésben levö szerzödés érdekelne meg az Amikkal köttendö TTIP mely majdnem teljesen titkos . Kérdem én akor hun is van a "szuverén"??:rohog: Aztán hogy háború lesz e vagy sem azt már réges régen eldöntötték a Solymok , nekünk abba beleszólásunk nincsen . Csak az a szerencsétlen nép az aki sajnálok . Putinak meg Obamának kéne ezt az egészet amit szereztek már 15 menetben eldönteniük egy szoritóban
Analema , igen Amerikától messze van ! Ha esetleg lessz ez a mi hátunkon lest megküzdve .
Gyula sajnos nekem még közelebb van ,szinte a kertek alatt.
Nem kell 15 menet...s Putyinnak kössék hátra mindkét kezét!
 
megvaltonak tenyleg nem az ---- attol SOKKAL TOBB !!! mert tesz is tevolegesen nem csak szentzsolozsmat morzsol...
kerdem En te hol elsz ??? -- ha nem latod azt az Amerika majmolast ami otthon folyik kozben szelesen jo nagyokat kopkodnek es fujjognak , mikozben egy tiszta mondat egy rosszul mondott angol szo bekeverese nelkul el nem hagyja a szajat .
Ma diplomaciai uton vivnak csatakat DE ahhoz olyan egyenek kellenek kik ertik azt a nyelvet . putyin erteni fogja mert rakenyszeritik a megertesre .
Putyin csak ez erő szavát érti-mint a régi szovjet-orosz vezetők!
 
Nem mondtam, hogy fúj Amerika, de megváltónak se tartom Amerikát. És nagyon sajnálom, ha az ottani életforma az itteni etalon.
Egyik nagyhatalmat se pártolom. Az én szememben egyik se jobb, mint a másik.
Akkor áruld már el nekem melyik hatalom sérti meg rendszeresen más államok légterét olyan katonai repülőgépekkel amelyek nukleáris robotrepülőgépeket hordoznak?
Ime:http://www.pecomp.hu/index.php/38-h...ver-lehetett-egy-norvg-lgtrbe-repl-orosz-gpen
S ismerve az oroszokat nemcsak ezen a repülésen lehetett felfüggesztve rá nuki.Ez elvileg szerződésszegés.Ráadásul ezek a "Medvék" veszélyeztetik a polgári légi forgalmat,mert nem tisztelik a nemzetközi légi folyosókat.Több esetben csak hajszálon múlt hogy ki tudta őket kerülni utasszálitó gépek.S ezek a kommunista vörös csillagos gépek bizony ott vannak mindenütt a nemzetközi hajózási vizek fölött.
Oroszország katonai droktínájában le van irva,hogy adott esetben nukleáris megelöző csapást is mérhetnek!
Az USA droktínában ez speciel nincs.
Akkor melyik fél játszik cinkelt lapokkal?
Szereted,nem szereted,de az internetet is az USA-nak köszönheted .
 
Oroszország katonai droktínájában le van irva,hogy adott esetben nukleáris megelöző csapást is mérhetnek!
Az USA droktínában ez speciel nincs.

Az USA-nak nem kell, hogy benne legyen, ők anélkül is megtették Hirosimában.

Felesleges sorolni a nagyhatalmak mocsokságait, egyik se jobb a másiknál.
Az internetet pedig az amerikai fegyverkezésnek köszönhetem, azt meg az oroszoknak. Ja és a világ első műholdja meg orosz volt :)
 
Az USA-nak nem kell, hogy benne legyen, ők anélkül is megtették Hirosimában.

Felesleges sorolni a nagyhatalmak mocsokságait, egyik se jobb a másiknál.
Az internetet pedig az amerikai fegyverkezésnek köszönhetem, azt meg az oroszoknak. Ja és a világ első műholdja meg orosz volt :)
Az első fellött mühold szovjet szinekben repült ez igaz...
Csakhogy elfogott/átcsábitott német mérnökök tervei/koncepciói alapján ,akárcsak a hordozórakéta (annak a V2 volt az öse-ezt el is ismerték).
Eisenhower-ék pedig szándékosan hagyták hogy a szovjet lője fel elsőként,mert igy (mivel a szputnyik megkerülte a földet) később nem hivatkozhattak arra hogy a a majdani kémmüholdak megsértik a légterét.
Speciel pedig az USA hadserege nem követett el tömeges nemi erőszakot,s nem voltak katyn tipusú tömeges kivégzések.
Az Usa nélkül ég mindig valami szovjet főtitkár képét kellene csokolgatnunk,ajnároznunk félgyarmati sorban.Lehet fujolni,de ez az igazság.
 
Az Usa nélkül ég mindig valami szovjet főtitkár képét kellene csokolgatnunk,ajnároznunk félgyarmati sorban.Lehet fujolni,de ez az igazság.

Az USA a kisujját se mozdította, se 56-ban, se semikor értünk. De lehet imádni Amerikát, meg akit csak tetszik, én nem imádom egyik politikai rendszert se, nekem egyformán álnok és képmutató mindegyik.
 
Azt hiszem a kanadai miniszterelnöknek is volna mit tanulni Ukrajnáról! Itt nem arab birkapásztorokkal áll szemben! A videó bemutatja, ahogy a toborzótiszt próbálja a férfiakat rábeszélni, hogy menjenek katonának, egy ukrán nő átveszi a szót tőle és alaposan beolvas neki, meg azoknak a nyugati hatalmaknak, akik teljesen hülyének nézik ezt a népet.

Hát tessék, lehet megérteni, hogy miért kell kiirtani őket. Belőlük sosem lesz engedelmes birkapásztor.



Itt angolul van a felirat és ukránul beszél a nő vagy oroszul? de a magyar fordítást beteszem a You Tube-hoz egy hozzászólásomba.

Nos meghallgattam.
A nő CSAK oroszul beszél. (Meg is lepődtem volna, ha csak egy ukrán szót is belesző).
Ami érdekes, hogy a "kedves oroszok" rendszeresen támogatják őket (míg a csúnya kijeviektől" semmit sem kapnak - mármint a donyeckiek - ő mondja.
Nem is tudom, ha én elnök lennék, támogatnám-e azokat, akik nem csak, hogy deklaráltan elszakadtak tőlem (lásd DNR, LNR), de még lőnek is rám?
Érdemes 4.57-nél meghallgatni: mi protyiv Jevropi ...- azaz mi Európa ellen vagyunk, nekünk csak a baráti orosz nép kell.

Tehát középen maradva és nem részrehajlóan: a hölgyemény és környezete - bár nem tekintik magukat Ukrajna részének - az infrastrukturális és szociális támogatást elvárják. (Más videókban meg panaszkodnak, hogy Kijev nem küldi a nyugdíjakat, GYES-t...)
Én ezt csak úgy tudom értelmezni, hogy a a géppuskagolyót nem lehet megenni... a tank nem ad vizet és áramot... stb.

Sajnálom szegényeket, mert reális helyzetképet senki sem akar eléjük tárni.
(Értem itt ez alatt, hogy ezen területek az Ukrán GDP- hez való hozzájárulásuk 1.6*-esét kapták vissza, tehát több, mint másfélszeresét. A "banderovcik" etetik (etették) őket, hisz a szénbányákban ritkán szoktak tehenet fejni, disznót vágni... és csak nehéziparból nem tudja egyetlen ország sem fenntartani magát.
Ami hiba volt - az a fránya nyelvtörvény tavaly februárban. Vissza is vonták márciusban, de már elkéstek vele.

Amúgy, ha már március - maga Putyin szólta el magát - ott van valahol a videó a YT-n - hogy biz átlépték az ukrán határt, hogy megvédjék az orosz ajkúak érdekeit, igaz ez valamikor áprilisban volt és csak így utólag lenne jelentősége, de, ha megtalálom, belinkelem.
Az egyenlőtlen harcról meg annyit, hogy vajh ki adta a KUB rendszert a maláj gép lelövéséhez (csak a fegyvert, az észt, meg a szaktudást nem)?
Honnét van a szakadároknak a csak az oroszoknál rendszeresített Tornádó rendszerük?
Nem folytatom. Valaki azt írta, hogy minek az EU-nak a csóró Ukrajna.
Lehet, most csóró, de a II. v.h-ban a németek vagonszám vitték innen a fekete földet, mert a világ egyik legjobb termőföldje.
A szovjet érában az unió (no nem az európai, hanem a szovjet) éléskamrájának nevezték és folytathatnám. Tehát vannak ott azért értékek csak invesztálni kell(ene) oda - nem keveset. Persze nehogy úgy, ahogy a magyar növényolaj vagy cukoriparnál tették.
 
Gyula sajnos nekem még közelebb van ,szinte a kertek alatt.
Nem kell 15 menet...s Putyinnak kössék hátra mindkét kezét!
Szervusz ,
na nem istudom , de szerintem ez ugy nem lenne egészen tiszteséges , de igaz ma már mit is várhatnánk el ? Tisztesség ?? Kié és mié ?? Tudod a Háborúban meghal elöször az igazság és csak a Propoganda él , de az nagyon . Hiszen az a Misztrál nevü hajóra való szerzödés mikor is készült ? Kérlek informáljál már engem öreg bolondot ?? Ki az a Nuland asszony aki szerint 5 Milliárd $ lett Ukrajnába invesztálva ? Kinek és hová ment ez a pénz ? Nem véretlenül mondjuk volt az a Majdani tüntetés az ugynevezett Oligárgok ellen , aztán most kik is üllnek ott fönt a székben ?? Nem pont ugy mint otthon egymást váltották az ugynevezett "demokratikus" erök , és fény udvaraik ?? Vagy azt hiszitek , hogy csupán emberbaráti szolgálatból lett Kerry és Biden úr gyermeke Ukrán gázcégek vezére ? Magam még hallotam Biden úr beszédét a yuotube-n a Havard hallgatói elöttt amikor maga jelenti ki hogy nyomást gyakoroltak az EU-ra a szankciókal kapcsolatban . Illetve nem Brzinsky mondotta , hogy a Kievi "forradalom" az a Moszkvainak a föprobája ?
Aztán már ugy megkérdezném álnokul , hogy mi is van az Iráki vegyifegyverekkel ? Még eddig Amerika nem találta meg azt a sok ide-oda futkárózó teherautót amellyel azt készitik . Vagy gondolom felvették magukra azt a láthatatlan köppenyet , meg hogyan is volt véretlenül a Chille-i rendszerváltás ?? Nem valamilyen "külföldi" elháritó szervezet rendezte azt meg ?? Ja igaz ök csak "tanács adok" voltak , pont ugy mint Vietnánban is . Hogyan is hivják Agent Orange vagy mi a szösz az a növény nemesitö anyag , amely miatt még ma is nyomorék gyermekek születnek ? Vagy esetleg Napalm bombák , ja tudom én tévedek , hiszen Amerika csak védekezett hiszen Vietnám öket támadta meg . Ki is támogatja az ISIS-t anyagilag ? Gondolom az Oroszok , valoszinüleg hiszen más ilyent nem tenne meg .
Flamingo , figyelj csak nem gondolod esetleg hogy mondjuk Ukrajnára pont az a sor várna mint reánk az EU-ban ? Hogy vezetöi pont ugy eladnák az országot mint eddig is tették a saját hasznuk érdekeiért ? Nem a mi úraink a Parlamentben döntöttek a Magyar mezögazdaság-Magyar ipar sorsáról az EU érdekei ellenében ? Nem Kohl Kancellár kérésére lett a marha állományunk meg tizedelve ? Lett "privatizálva" cukorgyáraink majd bezárva ? Ma vehetünk Lengyel meg Szlovák tejnek nevezett akármilyen italt csak tejett nem aztán lehetne sorolni tovább mint magad is irod , honnét is jönn az étolaj ? Nem Szlovákiából ?? Lehet tévedek akkor elnézést kérek .
 
Látod én is emiatt a vakság miatt bosszankodom az embereken.45 év szovjet megszállás nem volt elég nekik?

Csak az igazság kedvéért. Azt a 45 éves szovjet megszállást csak magunknak köszönhetjük. Nem a szovjetek támadták meg Magyarországot hanem forditva.
Az ukrajnai magyarok nem kértek az ukrán demokráciából sem.
 
Akkor magyarázd meg nekem hogy miért ismerték be az oroszok,hogy a Krim elfoglalása katonai müvelet volt?Az ilyen hadmüveletet nem lehet 5 perc alatt összedobni,2 nap alatt előkésziteni logisztikailag!Erre már évek óta készültek!!!
Egy szuverén ország ellen,amelynek területi sérthetetlenségét Oroszország is garantálta 1996-ban?
Ez nem szerződésszegés ????
Ennyire nem lehetsz naiv,hogy hiszel Putyin ártatlanságában!
Persze, hogy kellet, hogy legyen katonai része Krim visszacsatolásának de mivel az orosz lakosság nagy többségben van nagy szerep nem jutott nekik. De azért nem árt kicsit átgondolni Krim, hogy lett Ukrajna része? Hruscsov egy tollvonással Ukrajna részévé tette 1954-ben. Népszavazás? Az mi? Böven elég volt Hruscsov egyszemélyben. Igaz akkor a világon nem volt ember aki gondolta volna, hogy Szovjetunió valaha is szétesik. Ha már igy szörözünk akkor az is tény, hogy Krim visszatérését népszavazás döntötte el.
 
Gyula, nekem is az az érzésem, hogy Ukrajnára az EU-ba belépés után nagyon fájdalmas évek jönnének. Az iparban a mezögazdaságban a vállalatok futószalagon mennének csödbe.
 
Szervusztok ,
látom otthon is jól müködik a Média ! Tudomásom szerint az Orosz repülögépek eddig egyetlen állam légterét sem sértették meg , mivel ez mindennapi esemény pont ugy mint a NATO vagy más ország Nemzetközi légtér használata . Iletve az ugynevezett "ellenfél" légvédelmének probára téttele . Mi is van azzal az állitolagos Svédországbeli Orosz tengeralatjáróról ? Hogy az hamis hir volt ? Na és , de már megvan a tettes Putin !!!:rohog: Aztán aljas módon , szokásom szerint kérdeze már meg valaki mondjuk a Nyugatnémet ma öregebb Nöket az itt állitott nem létezö nöi eröszakról ? Igaz erröl nem lehetett felmérés tenni hiszen ök szabaditottak fel bennünket . Aztán hogyan is volt Europa feldarabolása ? Nem a Nyugati hatalmak járultak hozzá , hogy Sztalin megkapja a Keleti országokat ? Nem kell már most a történelmet újrairni , igaz tudom hogy az Oroszok támadták meg 44-ben Ukrajnát és vonultak be Németországba . Aztán magam mivel dolgoztam a volt NDK területén és nem a Pravdából de nem is a CNN-töl hallottam , hogy az Amerikai katonákkal elégsok "szakértö" érkezett akik szépen kirámolták a gyárakat , vitték magukkal Nordhausenböl a Rakétákat és annak épitésiterveit , rámolták ki a Magdeburgban levö Német Nemzeti Bank arany és ezüst készletét mielött az "Oroszok" oda értek volna . Meg aztán nem is tudom hogyan is hivják azt az Náci úrat aki azokat a Bombákat kitalálta amellyel ugye Angliát bombázták , hová is ment Ö ? Tehát maradjunk annyiba , hogy egy háború után mindig is a gyöztes irja újra a történelmet . Pont ugy mint az utobbi 100 évben otthon , " Vörös terror-fehér terror" mindig mikor ki volt a hatalmon .
Sajnos az utolsó széles látókörü igazi újságiró Peter Scholl-latour-ral eltávozott a pártattlan újsagiró is evilágról aki megmerte mondani bármikor is a valóságot és nem tolmácson keresztül kommunikált a riportjai alanyával .
Ps. majd elfelejtettem . Megtudná mondani valaki , hogy hol láthatok azzok a Müholdas felvételek az MH17-es repülögép lelövéséröl amelyröl Obama úr beszélt ?? Mert én hiába keresem még nem találtam meg .
 
Utoljára módosítva:
Ezek a tengeralattjáró esetek már rég meghaladták a józan ész határát. A forgatókönyv igy van irva: valaki meglát valamit amiröl azt mondja, hogy egy tengeralattjáró periszkópja. Van esetleg egy kép is ami ki tudja miért de soha nem éles. Most is volt de ahogy én láttam az a homályos messziségben lévö valami egyszerüen úgy nézett ki mint egy vitorláscsónak leeresztett vitorlával.
Utána jönnek az ilyen-olyan hadihajók és megerösitik, hogy van tengeralattjáró. Két hétig hajóznak ide-oda, le és fel azután hirtelen roló le minden befejezve. Vége.
 
Szervusztok ,
látom otthon is jól müködik a Média ! Tudomásom szerint az Orosz repülögépek eddig egyetlen állam légterét sem sértették meg , mivel ez mindennapi esemény pont ugy mint a NATO vagy más ország Nemzetközi légtér használata . Iletve az ugynevezett "ellenfél" légvédelmének probára téttele .
Ez azért így nem igaz. 2004-ben a belgák elfogtak (NEM LELŐTTEK, hanem beazonosítottak, majd távozásra késztettek) egy Szu 27-t például. Az "orosz légtérsértések" lényege a reakcióidők mérése és abból következtetések levonása, hogy javult-e, modernizálódott-e valami.
Való igaz nem méterekre, hanem centikre közelítik meg a légtérhatárokat és "néha" átcsúsznak. Mellesleg mekkora közös légtere van az oroszoknak Japánnal vagy Kanadával? (Merthogy ott is elő-előfordulak esetek...)
Mi is van azzal az állitolagos Svédországbeli Orosz tengeralatjáróról ?
Mint az köztudott, az oroszok rendelkeznek a legpontosabb tengeralatti térképekkel. (Még napjainkban is!) Így egy esetleges konfliktuskor övék a legjobb surranópálya.
Hogy az hamis hir volt ? Na és , de már megvan a tettes Putin !!!:rohog: Aztán aljas módon , szokásom szerint kérdeze már meg valaki mondjuk a Nyugatnémet ma öregebb Nöket az itt állitott nem létezö nöi eröszakról ? Igaz erröl nem lehetett felmérés tenni hiszen ök szabaditottak fel bennünket . Aztán hogyan is volt Europa feldarabolása ? Nem a Nyugati hatalmak járultak hozzá , hogy Sztalin megkapja a Keleti országokat ? Nem kell már most a történelmet újrairni , igaz tudom hogy az Oroszok támadták meg 44-ben Ukrajnát és vonultak be Németországba . Aztán magam mivel dolgoztam a volt NDK területén és nem a Pravdából de nem is a CNN-töl hallottam , hogy az Amerikai katonákkal elégsok "szakértö" érkezett akik szépen kirámolták a gyárakat , vitték magukkal Nordhausenböl a Rakétákat és annak épitésiterveit , rámolták ki a Magdeburgban levö Német Nemzeti Bank arany és ezüst készletét mielött az "Oroszok" oda értek volna . Meg aztán nem is tudom hogyan is hivják azt az Náci úrat aki azokat a Bombákat kitalálta amellyel ugye Angliát bombázták , hová is ment Ö ? Tehát maradjunk annyiba , hogy egy háború után mindig is a gyöztes irja újra a történelmet . Pont ugy mint az utobbi 100 évben otthon , " Vörös terror-fehér terror" mindig mikor ki volt a hatalmon .
Ehhez a részhez nem szólnék hozzá, legfeljebb annyit, hogy miért is cselekedtek volna másképp mindkét oldalon? (ÉRDEK!!!!)
Sajnos az utolsó széles látókörü igazi újságiró Peter Scholl-latour-ral eltávozott a pártattlan újsagiró is evilágról aki megmerte mondani bármikor is a valóságot és nem tolmácson keresztül kommunikált a riportjai alanyával .
Ps. majd elfelejtettem . Megtudná mondani valaki , hogy hol láthatok azzok a Müholdas felvételek az MH17-es repülögép lelövéséröl amelyröl Obama úr beszélt ?? Mert én hiába keresem még nem találtam meg .
Ha tudsz oroszul Gyulám itt van némi polémia:
https://gmorder.livejournal.com/1113736.html
Itt pedig magyarul találsz némi vitaanyagot:
http://vilagterkep.atlatszo.hu/2014/07/24/mh-17-zicherman-elferditi-a-tenyeket/
Viszont azoknak, akik úgy vélik, hogy az orosz katonák nem vesznek részt az ukrán háborúban javasolt az alábbi cikk -
(még azoknak is akik nem tudnak oroszul):
http://news.eizvestia.com/news_poli...yushhego-suhoputnyh-vojsk-rf-lencov-fotovideo
Azért egy kis segítség: Lencov altábornagy (hölgyeknek mondom - Magyarországon 2-3 van csak belőlük, olyan magas rang) donyecki bányászként nyilatkozik az ukrán katonák polgári személyekkel szembeni kegyetlenkedéseikről.
Csak azt felejtették el, hogy ami egyszer a netre kikerül...
A fényképen pedig - talán látható, hogy nem farsangi bálon van maskarában.
 
Utoljára módosítva:
Szervusz Flamingo ,
megértem amit irsz , de sajnos a Svédek is beismerték hetek múltán , hogy az Kamu volt , de ez pont olyan mint az Iraki teherautok ! Esö után köppönyeg ! Aztán magad is tudod , ha a kis zöld emberkék a Marsról nemfoglalják el a Krimet akkor ma több csillagos lóbogá lengene a zászlórudon . Aztán szerinted az egységes Nato repülögépei nemteszik meg pont ezt a játékot az Oroszokkal ? Ezt minden már megbocsájts "katonai" szakértö ha megkérdezik beismeri , pontosan ezért nem is hivják meg öket egyetlen TV-show-ra sem mert ilyenkor a "politikusok" blamálva vannak !!;) Hiszen amikor az a lökött Maoista Portugál Barroso kijellentette , hogy Putin aztmondta neki , hogy két hét alatt Kiewben lenne , akkor a Német Generális megmondta , hogy ez nem igaz mert neki nem kell ahhoz két hét és egy felelös politikus ilyent nem jellent ki . Igaz Barroso utána szépen visszakozott is e kijelentéstöl , az újságirók voltak mondotta akik ezt eltulozták , na ez jellemzö rájuk . Ja talán emlékszel Albright asszonyra nem ? Nem ö jellentette ki hogy az Oroszoknak túlsok az ásványi kincsük ahhoz hogy azt egyedül uralják ??? Megtudnád nekem vidékinek magyarázni , hogy hogyan is kell ezt értelmezni ???? Mondjuk ugy mint azt a kijelentését is hogy Ö csinál az 500 000 éhenhaló Iraki gyerekre ?? Jó inkább befejezem mert tudom ez nem politikai oldal , csak nem egyoldalról kellene néznünk a dolgokat , és Amerika soha , de soha a saját területén nem harcolt sajnos . Mert akkor nem igy viselkedne , ha tudnák az mit is jelent , nemtudom mit is szolnának , ha mondjuk Hiroshima valahol ott lett volna , vagy My lai esetleg Ben Tre , Falludjaról nem is szólva . :( Ezzel csak azt akarom mondani , hogy a háború elsö halotja mindig is az igazság , sajnos .
 
Szervusz Flamingo ,
megértem amit irsz , de sajnos a Svédek is beismerték hetek múltán , hogy az Kamu volt , de ez pont olyan mint az Iraki teherautok ! Esö után köppönyeg ! Aztán magad is tudod , ha a kis zöld emberkék a Marsról nemfoglalják el a Krimet akkor ma több csillagos lóbogá lengene a zászlórudon .
Azért ez a balti államok esetén sem történt meg. Ha meg a Fekete tengert vesszük, Románia, Bulgária, Töröko. mind NATO tagállam, tehát ez sem igazán helytálló. Az már annál inkább, hogy a Földközi tengerre kijárat kell az oroszoknak...
Aztán szerinted az egységes Nato repülögépei nemteszik meg pont ezt a játékot az Oroszokkal ? Ezt minden már megbocsájts "katonai" szakértö ha megkérdezik beismeri , pontosan ezért nem is hivják meg öket egyetlen TV-show-ra sem mert ilyenkor a "politikusok" blamálva vannak !!;)
Természetesen, hisz Powerst az U2-ével több, mint 5o éve kapták el.
Hiszen amikor az a lökött Maoista Portugál Barroso kijellentette , hogy Putin aztmondta neki , hogy két hét alatt Kiewben lenne , akkor a Német Generális megmondta , hogy ez nem igaz mert neki nem kell ahhoz két hét és egy felelös politikus ilyent nem jellent ki . Igaz Barroso utána szépen visszakozott is e kijelentéstöl , az újságirók voltak mondotta akik ezt eltulozták , na ez jellemzö rájuk . Ja talán emlékszel Albright asszonyra nem ? Nem ö jellentette ki hogy az Oroszoknak túlsok az ásványi kincsük ahhoz hogy azt egyedül uralják ??? Megtudnád nekem vidékinek magyarázni , hogy hogyan is kell ezt értelmezni ???? Mondjuk ugy mint azt a kijelentését is hogy Ö csinál az 500 000 éhenhaló Iraki gyerekre ?? Jó inkább befejezem mert tudom ez nem politikai oldal , csak nem egyoldalról kellene néznünk a dolgokat , és Amerika soha , de soha a saját területén nem harcolt sajnos . Mert akkor nem igy viselkedne , ha tudnák az mit is jelent , nemtudom mit is szolnának , ha mondjuk Hiroshima valahol ott lett volna , vagy My lai esetleg Ben Tre , Falludjaról nem is szólva . :( Ezzel csak azt akarom mondani , hogy a háború elsö halotja mindig is az igazság , sajnos .
Senki sem állította, hogy az amik angyalok, pláne, ha politikusok...
és ez igaz az oroszokra és a többi nációra is.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,798
Tagok
615,335
Legújabb tagunk
KevinSon
Oldal tetejére