Agykontrollos tippek, módszerek

Kerti Viola

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez szemtorna és sok mindenre jó, de gyulladásra nem is gondoltam.
Látásjavításra is jó. Főleg a monitor bámulás közben! :)
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha már agykontrollos tippek módszerek (remélem jó helyen osztom meg) annó az agykontrollos könyvből sikerült egy módszert elsajátítanom, ami a fáradt (akár hegesztést következtében szemgyúladás)szem gyógyulásában segít. Ennek a lényege, hogy csukott szemmel kezdjünk el fel-le, majd jobbra-balra "nézni". Ezt kb. 5 percig használva, nekem több ízben a kötőhártya gyúladást is sikerült elkerülnöm. Elméletileg a szemizom kerül edzésre ezzel a módszerrel.

Szia! A szemtornát én is szoktam alkalmazni, többször kellene csak sajnos kicsit lusti vagyok. Viszont én nyitott szemmel, majd a tenyerem össze dörzsölöm és letakarom a szemem és ugyan azokat a gyakorlatokat letakart szemmel is elvégzem. Ezt a módszert egy videón láttam és eléggé meggyőzött ahhoz, hogy én is elkezdjem gyakorolni. A kitartásommal van egy kis baj de dolgozom rajta. Ime a videó: http://www.youtube.com/watch?v=u606i4JchnM
 
P

PókerTomi

Vendég
És igen a póker is! A texas holdemet elismerik SZELLEMI SPORTNAk, aki játszott már tudja, hogyan értem, hogy biza jo hatással van az agykontrolra.
 

dylan73

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Otthagytam a munkahelyem, magánvállalkozásban tanítok mostantól, és AK-zom naponta.
Jönnek is a kliensek! És nem csak hirdetésre, hanem felbukkannak máshogy is - amit az AK hatásának tudok be!

tipp:
- elképzelni, hogy konkrétan beírsz új tanítványt a határidőnaplóba...
- várostérképen felvillannak helyek, ahol érdeklődők laknak... és aktiválódnak...

ja, bővülésre is AK-ztunk feleségemmel, és közben ráugrott az egyik macskánk,
másnap szólt egy tenyésztő, hogy adnak ajándékba macskát - hát, bővültünk még egy macsekkal :)
 

zsuzsixyz

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem is nagyon érdekel ez a téma, de még nem foglalkoztam vele a gyakorlatban. Van valamilyen javaslatotok számomra, hogy kezdőként milyen gyakorlatokkal próbálkozhatnék először, hogy kipróbáljam magam az agykontrollban?
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy jó ötlet, aki végzett agykontroll Ultra tanfolyamot és dohányzik, az programozza magát a cigarettát leszokás szempontjából, hogy például már nem esik jól a cigaretta és nincs miért tovább szívni!
 

dambala

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Annó találtam nagyon jó hanganyagokat pl (5hz téta, alfa anyagokat) mióta hallgatom jobb lett a munkahelyi kapcsolatom (mert mindig támadtak a főnökök pedig én hajtok a legjobban és legtöbbet)! Főnökeim ajándékokkal látnak el heti 2szer ill. mindig hívnak magukhoz kerti bulira és hosszú 7végékre! Aki szeretné ezeket az anyagokat írjon privátban és mihelyt tudom küldöm szeretettel :) !
 

Szecuna

Állandó Tag
Állandó Tag
Mióta megtanultam olvasni, szinte folyton ezt a hobbimat űzöm. Mikor az agykontrollal próbálkoztam, körülbelül ugyanolyan mély érzés volt, mint olvasás közben. Csak olvasni sokkal jobb érzés.
 

Emmyke

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Forum Tarsak, Targyak keresevel adjatok nekem tippeket. Elveszettem a lakasban, vagyis a haloszobamban a hordozhato wincsesteremet, mar napok ota keresem de meg nem talaltam meg. Jo lenne ha valaki segiteni tudna hogy hol lehet. Elöre is köszönöm a segitsegeteket.
üdv. Emmyke
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! A szemtornát én is szoktam alkalmazni, többször kellene csak sajnos kicsit lusti vagyok. Viszont én nyitott szemmel, majd a tenyerem össze dörzsölöm és letakarom a szemem és ugyan azokat a gyakorlatokat letakart szemmel is elvégzem. Ezt a módszert egy videón láttam és eléggé meggyőzött ahhoz, hogy én is elkezdjem gyakorolni. A kitartásommal van egy kis baj de dolgozom rajta. Ime a videó:

ne erőlködj éppen elég ha akkor teszed ha eszedbe jut ( a többi negatív program !)
a test szokott szólni - hallgasd -
 
Utoljára módosítva:

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Mióta megtanultam olvasni, szinte folyton ezt a hobbimat űzöm. Mikor az agykontrollal próbálkoztam, körülbelül ugyanolyan mély érzés volt, mint olvasás közben. Csak olvasni sokkal jobb érzés.
érdekes h mondod az olvasás élményt
amikor elkezdtem tudtam h ki kell fogjak magamon - mert a rendszerességgel -hadilábon állok
kitaláltam h meditációt mindig mosollyal kezdem ( nekem bevált)
 

katrinc5

Új tag
Szia,

Nálam ugyanez volt hangversenyeken, de ott inkább lámpaláz volt és ennek hatására csúszott az ujjam a billentyűzetről, mert izgultam..., és emiatt féltem, hogy félrenyomom, mert csúszik az ujjam, pedig hiába tudtam a darabot normálisan. 50 fő előtt a mai napig bennem van a lámpaláz, de ha ismerősök előtt játszom, mondjuk max. 10 fő, ez már nincsen jelen (19 éve lassan már zongorázom)... Nem tudom mi a kiváltó oka, de pl. én még beszélni se tudok, ha zongorázom, mert totál félre klimpírozok ám :D

Zenesuliba/egyetemre jársz zongorázni?kiss

Szerintem csináld azt, hogy fokozatosan kezdj el zongorázni először 7-8 fő részére (ismerősök), majd kicsi idő után emeld megint pár fővel és így tovább, amíg mondjuk el jutsz 50 főig (lehetnek ismerősök). Vagy amit még tudsz csinálni, hogy menj be egy hangszerboltba csak úgy, mintha zongorákat néznél vásárlás szempontjából (persze ez csak "kamu szöveg") és mondd meg az eladónak, hogy szeretnéd kipróbálni, milyen a hangzása, és ülj le és kezdj egy rövidebb darabot lejátszani..., nem kell teljesen először, mivel kipróbálod csak a zongorát, és ha mondjuk úgy érzed, hogy elrontanád, vagy a kontroll kicsúszik a kezedből, leállhatsz a darabbal, mivel CSAK kipróbáltad a zongorát hangzás téren és ezzel ők is tisztában vannak, mert jelezted nekik. Szerintem ez jó módszer lenne, mert ott azért vad idegen(ek) előtt ülsz le játszani.

Szerintem ez egy nagyon jó módszer. Egyedül nekem is ment a zongora, de ha már hallgatóság volt remegtek és csúszkáltak az újaim, ettől meg még rosszabbul ment. Nem csak te vagy így. A nyugtatóról sürgősen szokj le, mert észre sem veszed és függő leszel. Én pont az ellenkezőjét gondolnám. Valami olyan helyen /a hangszer bolt nagyon jó erre/kellene zongorázni, ahol nem ismernek, bármikor abba hagyhatod minden indok nélkül. Az sem baj, ha nem tökéletes a hangzás, az ütem. Senki nem ismer, nem fog megszólni a barát a nagynéni. Nincs tétje. Nekem kevés volt az önbizalmam és mindég azt gondoltam nem tudom elég jól eljátszani. Növeld az önbizalmad! Ne vegyél tudomást a körülötted lévő világról. Játsz úgy minta egyedül lennél az egész teremben. A nagyok is tévednek, de ezt ők már megtanulták leplezni.
Próbáld ki neked melyik jön be jobban. Kitől tartasz jobban, az ismerősöktől, vagy az idegen emberektől.
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
bocs szerintem meg koncentrációs probléma ez ,
ha játszottam nem maradt másra figyelmem én is jobban élveztem
miért gondolom - nálam fordítva volt mindenki kétségbe esett- (én is)
mert próbákon mennél többet gyakoroltam, annál kevésbé sikerült hibátlanul
viszont élesben ment -
tőlem várták a zenét- és én zene voltam
viszont mindenkitől hallottam- h rossz a gyakorlást hallani
ha úgy éreztem tudom- próbán- én is meglepődtem amikor elrontottam


mint az olvasás lehet úgy is olvasni h csak átfutod
de megint más olvasni h belemerülsz érzed és oda mégy
 

Shery

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a topick is elakadt kisseee ...
En csak ajänlani tudom Lama Csöpp vezetett meditäcioit, ingyen letölthetö,( ha netän nincs közelbe net ) nem sietös, kellemes hang hordozäs , egesz napra kihat , megujjulsz töle , magadert, a csalädodert, a földert...
Es nem utolso sorban pozitiv törteneseket is bevonzhatsz vele, mivel rezges szint emelö hatäsa van ha vegig csinälod....
Szeretettel tölem , Nektek :))
Bocs ha mär nem fogalmazok magyarosan, de igyekszem:))))
 
Oldal tetejére