Kedvenc filmem

Alexy18

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem két kedvenc filmem van. :) Az egyik a Sárkányszív amit még nagyon kicsi koromban láttam és egyszerűen imádom benne a sárkányt. :) A másik az egy Adam Sandler film a Távkapcs, egy olyan vígjáték amiben van tanulság és sok jó poén amin még akkor is tudok nevetni ha mr 3x egymás után láttam a filmet. :)
 

Santy

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy pár :)

Magyar filmek:
- Abigél
- Zebegényiek
- Szeressétek Ódor Emíliát
- Sárika drágám
- Bohóc a falon
- Régi idők focija
- Nem szoktam hazudni
- Irány Mexikó

Külföldi:
- Rango
- A galaxis örzői
- Szerelmem Szarajevó
- 21,22 jump street
 

jessike

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki szereti a skandinávokat: Dina vagyok, Ádám almái, Megváltás, Hogy szeretsz, és a nagyon ütős Vadászat! Mads Mikkelsen mindegyikben felejthetetlen alakítást nyújt!
 

staccato

Állandó Tag
Állandó Tag
Édes november:cool:

Rém-Rom :cool:

jupiter felemelkedése (2014, 6ch.)
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

123agilaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Wim Wenders: Berlin fölött az ég (Der Himmel über Berlin) - 1987
(1998-ban egy gyenge, ám népszerű remake készült belőle az Angyalok városa címmel Nicolas Cage és Meg Ryan főszereplésével)
 
Sziasztok!

Az én egyik kedvenc filmem az Igazából szerelem. Tetszik a hangulata, nagyon neves és híres színészek nyújtanak benne kitűnő alakítást, jó a témája, hogy leköti a figyelmet, de mégsem nehézkes. Mindenkinek ajánlom, mert habá már elmúlt karácsony, de sosem megy ki a divatból, ahogyan a szerelem sem. :)
 

S. József

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem vagyok nagy filmnéző, de a Könyörtelenek című 2003-as svéd film igazán tetszett. Sajnos elég kevés film az, ami igazán tetszik, ez közéjük tartozik.
Hozzáteszem, én a filmeket nem a látványelemek mennyiségén ítélem meg, hanem a történetnek kell számomra igazán vonzónak lennie.
 
Oldal tetejére