Földönkívüliek, vagy Teremtő Istenek?

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
UFO Akták – Földönkívüli kísérletek.

Új-Mexikóban valaki vagy valami végigsöpört az Egyesült Államok dél-nyugati részén és harminc év alatt több mint tízezer állati tetemet hagyott maga után.


Az állatok kimúlása hirtelen következett be, és pontos oka még ismeretlen. A tetemekből testrészeket és szerveket távolítottak el sebészi pontossággal, és súlyos kivérzés jeleit mutatták. Bár a bűntettek helyszínén rejtélyes módon nem találtak vért.
Előfordultak olyan esetek, amikor a farmerek az égen látott erős fényekről, katonai helikopterekről, vagy UFO-jelenségekről számoltak be.

1311615114szellem3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Hisztéria hullám söpört végig Új-Mexikón és a környező államokon. Mindenki ugyanazt kérdezte: Ki csonkítja meg a szarvasmarhákat és miért?

 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
safe_image.php

A földönkívüliek szövetségben állnak a hadsereggel?

Az egykori NASA alkalmazott és űrrepülőmérnök Clark McClelland már nem újonc, dolgozott már minden egyes űrprogramban, kezdve az 1961-es Merkúr programtól egészen a nemzetközi űrállomás fellövéséig. Személyesen ismer minden űrhajóst az első naptól fogva, és első kézből származó információi vannak saját UFO észlelésekről.

Clark azonban egy ennél sokkal jelentősebb dologról mesélt. Egy titkos űrsikló misszió alatt rövid ideig szemtanúja volt olyannak, aminek nem kellett volna, amikor a űrrepülő monitorjait nézte. Clark látta, hogy egy majdnem 3 méter magas idegen lénnyel beszélget két ürhajós az űrsikló rakterében.

Én, Clark C. McClelland, egykori űrhajós operátor az Űrsikló flottánál, személyesen figyeltem meg egy 2,8-3 méter magas Földönkívülit a 27 inch-es video monitoromon munkám végzése alatt a Kennedy Űrköpontban, a Kilövésirányító Központban. Az idegen lény egyenesen állt az űrsikló rakterében, és beszélgetést folytatott két sisakot viselő amerikai NASA űrhajóssal! Megfigyeltem a monitoromon az idegen lény űrhajóját is, amely stabilan állt hátul, az űrsikló fő hajtóműve mellett. Végig követtem az eseményt, ami 1 perc és 7 másodpercig tartott. Bőségesen volt időm megjegyezni mindazt, amit láttam. Egy Földönkívüli lény volt és egy idegen űhajó!

Egy barátom később kapcsolatba lépett velem, és elmondta, hogy ő is látott egy magas idegen lényt az űrsikló fülkéjében. Igen, az űrsiklónk belsejében! Ezek titkos (Pentagon) küldetések és találkozások voltak.

Az én ellenőrizhető hátteremmel, nincs olyan Szövetségi Kormányzati Ügynökség, mely azt állíthatná, hogy őrült vagyok!

Az űrprogram úttörője vagyok. Közreműködtem a Merkúr, Gemini, Apollo, Apollo-Szojuz, Skylab, Űrsikló, Mélyűr programokban, és a Nemzetközi Űrállomás elindításában.
Akiktől személyes megerősítést kaptam: Walter Cronkite, Major Donald Keyhoe, NICAP Igazgató, Richard Hall, NICAP igazgatóhelyettes, Asztronómus, Dr. J. Allen Hynek stb. Helyettesként szolgáltam Florida államban a Kennedy Űrközpontban, igazgató voltam a MUFON-nál, igazgatója a NICAP-nek (Légügyi Jelenségeket Vizsgáló Bizottság) Cape Canaveral-ban és a Kennedy Űrközpontban. Elismeréseket kaptam szenátoroktól, képviselőktól, katonatisztektől és tudósoktól.

Tény, hogy ez teljes mértékben igazolja barátom, Edgar Mitchell, az Apollo-14 űrhajósának merész kijelentéseit.

Eddigi életemben 650 küldetésnek voltam részese vagy tanúja.

Szakértő vagyok abban, hogy vizuálisan felismerjek minden olyan szerekezetet, amivel az emberi faj valaha is repült, akár titokban, vagy más módon. Tudom, hogy egy Földönkívülit és egy idegen űrhajót láttam.

Igazgató voltam a NICAP 3-as egységnél, ismertem az aktuális X-aktákat Cape Canaveralban és a Kennedy Űrközpontban 1958-tól 1992-ig. Igen, az aktuális X-aktákat! Az idegenek itt vannak! Közöttünk járnak! Lehet, hogy ők ültetik a különböző kormányokat a helyükre szerte a világon.

Azt tudom, hogy nem engedték, hogy ezeket az információkat közzétegyem. Írtam három könyvet, hogy kiderüljön az igazság az egész emberiség számára. Vezetője voltam ennek a témának, és számos NASA, valamint más űrhajóssal is találkoztam az évek során. Részt vettem katonai és NASA programokban 1958-tól 1992-ig. Számos tapasztalatot hallottam a Földönkívüliekről, akiket láttak a Holdon, és más helyeken a NASA űrhajósai. A könyveim ezekről, valamint ennél sokkal többről szólnak.

A NASA nem polgári űrügynökség! A NASA a Pentagon tulajdonában van! Számos titkos Nemzetvédelmi Minisztérium általi programban vettem részt. Ezen programok révén küldtünk titkos műholdakat és egyéb berendezéseket az űrbe, ahol több tagja a személyzetnek is részese volt Földönkívüliekkel való találkozásoknak.

forrás: ujvilagtudat.blogspot.com
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag

Szia Csillagözön!
A filmmel kapcsolatban csak azt kérdezném, hogy az is csak halucináció, képzelgés, ha valaki nem csak felébred, de látja, és meg is érinti ezeket a lényeket? 25 év távlatból is annyira élesen él benne ez az élmény, mintha egy órával előtte zajlott volna le az egész? Vagy mikor fényes nappal megy az utcán, és fura alak lép ki a fekete, és fekete ablakú személyautóból, és megáll az idő, semmi zaj, nem megy az útszakaszon ami nagyon is forgalmas sem autó, sem biciglis, sem gyalogos, és még a madár is hallagat? Vagy felhívják fényes nappal munkahelyén telefonon, és a munkatársai kinevetik, mert őt hívogatják ezek a fura valakik angolul, és fura zaj, zúgás hallattszik a telefon kagylóból, melegszik a füle feje tőle? Vagy az is csak halucináció, hogy lencse űrhajókat lát nappal az utcán? Vagy nem is alszik, épp hogy lefeküdt, még el sem helyezkedett, és lebénul? Ez alvási paralízis lenne? Nem alvás közben jelentkezik-e ez a jelenség normális esetben? Hogy lehet, hogy ő ébren van, hiszen még el sem aludt, de nem tud mozdulni, beszélni sem, csak motyogás jön ki a száján? Hogy lehet, hogy több éves távlatból is annyira élesen emlékszik ezekre az eseményekre, mintha egy órával ezelőtt zajott volna le? Hogy lehet, hogy ezekhez a lényekhez kapcsolódó rendkívül élethű, éles álmok társulnak, és ugyan olyan élesen emlékszik bármelyikre, mint ahogy emlékszik a nappali élete korábbi dolgaira, eseményeire, vagy még sokkal élesebben? Na és a fő kérdés, hogy miért pont vele esnek meg ezek a dolgok? Elkövetett valamit, és ez annak a következménye, büntetés lenne?
Akikkel ezek a dolgok-események nem estek meg, fogalmuk sincs, hogy mit is lehet megélni ezeknek az embereknek, mit kell elszenvedniük, átélniük. Ráadásul még azoknak az embereknek akiknek nincs ilyen élményben részük, nem csak nem hiszik el, de még annyira fura reakciójaik vannak, hogy akik átélik, még ezeket az embereket sajnálják, mivel nem tudják, hogy ha rájuk kerül a sor, lehet, hogy ép ésszel ki sem fogják bírni. Sokuk lehet, hogy beleőrül, tönkremegy, vagy bele is pusztul.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy látszik, ilyenek is vannak.....

Fergus Simpson kozmológus szerint átlagosan 300 kilogrammot nyomnak az idegenek.

Egy kozmológus a Bayes-tétel felhasználásával felvázolta, hogy az idegenek a legnagyobb valószínűséggel jóval nagyobbak nálunk, de sokkal kevesebben lehetnek, mint az emberek.

Az univerzum méreteit ismerve mára már nagyrészt elfogadott, hogy a Földön kívül is létezhet élet – egyértelmű bizonyítékunk azonban még nincs. Egy amerikai kutató speciális valószínűség-számítási módszer segítségével felvázolta, hogyan nézhetnek ki, és hányan lehetnek az idegenek.
Valószínűség-számítással az idegenek felé


Fergus Simpson, a Barcelonai Egyetem kozmológusa a Bayes-féle valószínűség-számítást használta, hogy megállapítsa: mekkorák lehetnek az idegenek, és milyen méretű populációkban élhetnek.

137679977612_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A Bayes-tétel egyébként egy feltételes valószínűség és fordítottja között állít fel kapcsolatot, tehát Simpson számításait még nem érdemes készpénznek venni, de matematikai modellezése érdekes verzió az idegen élet lehetőségeire.

Kevesebben vannak, mint mi

Simpson szerint az idegenek valószínűleg sokkal kevesebben lehetnek, mint mi: a Föld hétmilliárdos népességéhez képest nagyjából 50 millióan élhetnek saját bolygójukon. Ezt egy szemléletes példával illusztrálja: ha elképzeljük, hogy a világegyetem a Föld, a bolygók pedig az országok, sokkal valószínűbb, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott ember Kínához hasonló méretű országból, mintsem egy kisebb államból érkezik.

A Föld nagy civilizációt hordoz

A kozmológus a modelljében azt feltételezi, hogy nem egy, hanem több civilizáció létezik a világmindenségben, és ezek közül a hipotetikusan bennünket meglátogató közösségek valószínűleg a kisebb civilizációkból érkeznének. Simpson azt is alapértelmezettnek vette, hogy Földünk a népességi skála magasabb végén helyezkedik el, tehát a miénk nagy civilizációnak számít az univerzumban. Ebből kiindulva Simpson számítása szerint a hozzánk érkező idegen bolygójának átmérője 95%-os valószínűséggel legalább a Földének 1,4-szerese lehet.

1123378471cats_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Medve méretű ufonauták

Ami az idegenek méretét illeti, a népességgel ellentétben jóval nagyobbak lehetnek nálunk: Simpson szerint átlagosan 300 kilogrammot nyomnak, tehát akkorák, mint egy kifejlett barna medve vagy egy dugong. A modell szerint az idegen lények fele ennél nehezebb, fele pedig könnyebb lehet, mivel a 300 kilogramm egy középszámot jelöl: mintha a Föld összes élőlényének súlyát lemérnénk, majd átlagot vonnánk belőle.

Annak ellenére, hogy számos kutató támadja Simpson modelljének következtetéseit, mégis elmondhatjuk, statisztikailag helyes a megközelítése: a jelenlegi ismereteink szerint nem igazán lehet belekötni a Bayes-féle módszerrel számított eredményekbe. Bizonyosságot azonban természetesen csak az első, harmadik típusú találkozás létrejötte eredményezhetne.

forrás:arxiv.org/origo.hu
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag

Medve méretűek lehetnek az idegenek.


Egy kozmológus a Bayes-tétel felhasználásával felvázolta, hogy az idegenek a legnagyobb valószínűséggel jóval nagyobbak nálunk, de sokkal kevesebben lehetnek, mint az emberek.


safe_image.php


Az univerzum méreteit ismerve mára már nagyrészt elfogadott, hogy a Földön kívül is létezhet élet – egyértelmű bizonyítékunk azonban még nincs. Egy amerikai kutató speciális valószínűség-számítási módszer segítségével felvázolta, hogyan nézhetnek ki, és hányan lehetnek az idegenek.

Valószínűség-számítással az idegenek felé
Fergus Simpson, a Barcelonai Egyetem kozmológusa a Bayes-féle valószínűség-számítást használta, hogy megállapítsa: mekkorák lehetnek az idegenek, és milyen méretű populációkban élhetnek. A Bayes-tétel egyébként egy feltételes valószínűség és fordítottja között állít fel kapcsolatot, tehát Simpson számításait még nem érdemes készpénznek venni, de matematikai modellezése érdekes verzió az idegen élet lehetőségeire.

20150521ufo.jpg

Illusztráció egy medve asztronautáról - akár így is érkezhetnek hozzánk az idegenek

Forrás: Flickr / James Vaughan
Kevesebben vannak, mint mi
Simpson szerint az idegenek valószínűleg sokkal kevesebben lehetnek, mint mi: a Föld hétmilliárdos népességéhez képest nagyjából 50 millióan élhetnek saját bolygójukon. Ezt egy szemléletes példával illusztrálja: ha elképzeljük, hogy a világegyetem a Föld, a bolygók pedig az országok, sokkal valószínűbb, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott ember Kínához hasonló méretű országból, mintsem egy kisebb államból érkezik.
A Föld nagy civilizációt hordoz

A kozmológus a modelljében azt feltételezi, hogy nem egy, hanem több civilizáció létezik a világmindenségben, és ezek közül a hipotetikusan bennünket meglátogató közösségek valószínűleg a kisebb civilizációkból érkeznének. Simpson azt is alapértelmezettnek vette, hogy Földünk a népességi skála magasabb végén helyezkedik el, tehát a miénk nagy civilizációnak számít az univerzumban. Ebből kiindulva Simpson számítása szerint a hozzánk érkező idegen bolygójának átmérője 95%-os valószínűséggel legalább a Földének 1,4-szerese lehet.

20150521ufo1.jpg

Az idegenek nem a korábban képzelt kis zöld lények, hanem medve méretű robusztus földönkívüliek lehetnek

Forrás: Flickr / plaits
Medve méretű ufonauták
Ami az idegenek méretét illeti, a népességgel ellentétben jóval nagyobbak lehetnek nálunk: Simpson szerint átlagosan 300 kilogrammot nyomnak, tehát akkorák, mint egy kifejlett barna medve vagy egy dugong. A modell szerint az idegen lények fele ennél nehezebb, fele pedig könnyebb lehet, mivel a 300 kilogramm egy középszámot jelöl: mintha a Föld összes élőlényének súlyát lemérnénk, majd átlagot vonnánk belőle.

Annak ellenére, hogy számos kutató támadja Simpson modelljének következtetéseit, mégis elmondhatjuk, statisztikailag helyes a megközelítése: a jelenlegi ismereteink szerint nem igazán lehet belekötni a Bayes-féle módszerrel számított eredményekbe. Bizonyosságot azonban természetesen csak az első, harmadik típusú találkozás létrejötte eredményezhetne.


Ez is egy teória. Lehet, hogy valakik találkoztak már ilyenekekkel, én még nem. Még szerencse. A kicsikkel sem akármilyen, hátmég ha ekkorák lennének....
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A Holdkráterek mint ufó-bázisok.


Aki akárcsak néhány éve is foglalkozik komolyan az ufó-jelenséggel, az előbb-utóbb szembesülni fog azzal az elemi ténnyel, hogy a Holdunk tele van űrbázisokkal, amelyek majdnem kizárólag a különböző kráterek belsejében találhatóak.

Ugyanis egyrészt folyamatosan kerülnek elő régi felvételek, melyek vagy a földönkívüli jelenlétet és/vagy a földi elit titkos űrprogramját egyértelműen bízonyítják, másrészt a ma már naponta a Holdra irányított videókamerák és ( amatőr) csillagászati távcsővek is folyamatosan észlelik ezt a jelenlétet, amelyet már sem letagadni, sem félremagyarázni ( pl. madárrajokkal vagy műholdakkal ) nem lehet.

Itt van mindjárt példának Michael Salla legutóbbi Exonews videója, amely egy 1968-as Lunar Orbiter Hold-felvételnek az elemzését tartalmazza:



a587e1d52d73d075573084e1d38b1164.jpg




A fotó legfelső részén ( középen ) a Manilius kráter található, amelyben jól láthatóan egy óriási Space Shuttle-szerű űrhajónak a hosszú elülső törzse tűnik fel a napfényben, sőt, a törzs napfényes végén még a pilotafülke kiugró része is látszik. Ebben az Exonews-videóban ez a felvétel-részlet ki van nagyítva 0p 24mp-35mp között ( Salla baloldalán ), hogy mindenki számára egyértelmű legyen ( ám mi most eltekintünk a kráter alatt levő 200 km hosszú nyílegyenes országút/leszálló pálya kommentálásától ):

A kinagyított részen viszont, mivel a Manilius kráter adatait is tartalmazza ( a kráter 39 km széles és 3,2 km mély ), jól látható, hogy itt bizony nem egy közönséges méretű űrhajóról van szó, hiszen majdnem átéri az egész krátert ( az űrhajó vége árnyékban van ). Erről egy másik videóban jobban is meggyőződhetünk:


Vagy ebben is:


( Meg kell azonban még jegyezni, hogy az utolsó videóban 0p 25mp-35mp között a 1968-as Lunar Orbiter egy holdi tavat fényképezett! )


A Manilius kráterben lévő óriás-űrhajó viszont még nem tűnik használaton kívülinek, mint az a híres Izsák kráteri, legalább 100.000 éve lézerrel kilőtt starwars-szerű űrhajó:

apollo_20_ufo_01.jpg




Tehát a Holdunk krátereiben még mindig nagy a földönkívüli forgalom, melyet az alábbi aktuális felvétel is bizonyít ( ritka az olyan félvétel, amelyen ennyire jól látszik, hogy az ufó a kráterből száll ki! ):

 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A földünk élővé tétele a Szíriusziak által.
(egyik elmélet a sok közül....)

Telepatikus kommunikáció a szíriusziakkal 09/7.-8.-9.

7. Elmúlt idők a Föld bolygón- Jelenlegi idők a Föld bolygón

8. Egy szíriuszi csillagmag lehetséges küldetése a Föld bolygón

9. Mihez kezdjünk a szíriuszi üzenetekkel?




7. Elmúlt idők a Föld bolygón:


-Sok eonnal ezelőtt a bolygó üres volt – lakhatatlan környezettel, életformák nélkül.


-Számtalan év leforgása után, földönkívüliek egy csoportja jött a Földre és számos földi bázist alakított ki. Egy hatalmas projekt vette kezdetét: a Föld ’terraformálása’ – egy üres és élettelen bolygóból egy égi paradicsom megteremtése. A „kertészek” keményen dolgoztak és egy hosszabb időszak után a kezdeti csodás álom valóra vált. Olyan volt, mintha varázslat történt volna: A Föld a Naprendszer ékkövévé vált. Az élet minden színterén „az egyensúly és a harmónia” dominált. Miután elkészült a projekt a „kertészek” elhagyták a Földet és a bolygó bőségben és szépségben folytatta „utazását”.


- Ismét sok eon telt el, míg az első „gyarmatosítók” felfedezték a csodás Föld bolygót. Ámulatba estek a felfedezéseik során és úgy döntöttek megtelepednek itt. Minden életformát kielemeztek ezen a bolygón és végezetül úgy döntöttek továbbra is meg kell őrizni „az egyensúlyt és a harmóniát”. Egy nagy új projektbe kezdtek bele: a bolygó értelmes lényekkel való benépesítésével. De ezt természetes úton tették, nélkülözve minden genetikai beavatkozást. Természetesen ez a folyamat nagyon hosszú időt vett igénybe, de végül sikeresen beteljesítették álmukat: megjelentek az „emberi lények”, fenntartva „az egyensúlyt és harmóniát”. Majd az első „gyarmatosítók” elhagyták a Földet és folytatták utazásukat az univerzumban.


-Hosszú idő telt el a Földön, míg az „első menekültek” megérkeztek. Saját bolygóikról menekültek el, azzal a reménnyel, hogy itt majd képesek lesznek folytatni békés életüket. Felvették a kapcsolatot és együttműködtek a bolygóról származó emberekkel. Semmi sem változott, kivéve a tudatosságbeli [értelmi] szintkülönbségeket.


-De sajnos a menekültek száma szignifikánsan növekedett, megtörve ezzel „az egyensúlyt és harmóniát”. Sok probléma ütötte fel a fejét és apró konfliktusok jelentek meg a különböző csoportok között. Egy nagy gyűlést hívtak össze, ahol minden egyes csoport képviselője jelen volt. Fontos döntést hoztak meg: a menekültek integrációját gyorsított formában kell végrehajtani. Így jött létre a hibiridizáló program, genetikai kísérletek lefolytatásával. Végezetül, jó szándékkal és a különböző menekült csoportok szaktudását összevegyítve egy „újfajta emberi lényt” teremtettek. És ismét megvetette a lábát a Földön „az egyensúly és a harmónia”.


-Sok-sok év telt el, míg a „sötét erők” rátaláltak a Föld bolygó gazdagságára. Csak egy gondolat vezérelte őket: kiaknázni és alárendelni mindent ezen a bolygón. Sorozatos bolygószintű háborúk kezdődtek, szenvedés és szomorúság nehezedett a bolygóra. Az egykori dicső bolygó természete és az emberi lényei önmaguk árnyékává váltak.


-Drámaian lecsökkent a földi népesség, sokan más bolygókra menekültek el. A Föld arculata radikálisan átalakult és csak néhány emberi lény és fejlett emlős élte túl.


-Majdnem fél millió évvel ezelőtt „renegátok” [hitehagyottak] érkeztek a Földre. Újra indult a földi források felkutatása és ördögi kísérletek folytak. A rombolás volt a „terv” azokban az időkben.


-Aztán 250.000-200.000 évvel ezelőtt fontos genetikai kísérleteket hajtottak végre, megjelent a „homo sapiens” és kezdetét vette az emberiség új kalandja.


-Különböző emberi csoportok széledtek szét a bolygón és sok éven keresztül tartották egymás között és különböző földönkívüli csoportokkal a kapcsolatot. Így jött létre sok kultúra és civilizáció és ezek maradványai manapság is sok módon megtalálhatóak. (Kutatva az archeológiát, az ókori vallásokat és mitológiát stb.)


Jelenlegi idők a Föld bolygón:


-Manapság a helyzet bonyolultabb.


-Sok titkos társaság/katonai szervezet létezik, akik különböző földönkívüli csoportokkal működnek együtt (különösen lázadókkal és renegátokkal [hitehagyottakkal]), akiknek olyan közös projektjeik vannak, mint anti-gravitációs űrjárművek gyártása, mesterséges intelligenciával rendelkező rendszerek kiépítése, nanotechnológia és nano-robotok kutatása, hibridizáló programok, elmekontroll szerkezetek, földi időjárás-ellenőrző rendszerek stb.. Ezek a felek egymás ellen harcolnak, hogy megszerezzék a Föld feletti uralmat.


-Azonban sok csillagmag és [csillagközi] menekült különleges küldetéssel inkarnálódott ide a Földre, egy gondolat által vezérelve: hogy visszahozzák „az egyensúlyt és a harmóniát” a Földre.


Küldetésed a Föld bolygón:


-„Emlékezz ki vagy és akkor teljesíteni fogod a küldetésed!


-Hogyan tudsz visszaemlékezni?


-Tegyél fel kérdéseket személyeddel kapcsolatban: spirituális identitás, korábbi reinkarnációk, képességek stb.


-Találd meg a válaszokat (kezd a veled legerősebben rezonáló dolgokkal) különböző forrásokból.


-Kritikus gondolkodással elemezd ezeket a válaszokat, de tarts nyitva elmédet.


-Folytasd ezt a folyamatot kérdésekkel és válaszokkal az életedben és meglepődsz mennyi kapu nyílik meg előtted! Ha törik ha szakad, ne add fel!


“Emlékezz ki vagy és akkor teljesíteni fogod a küldetésed!”





8. Egy szíriuszi csillagmag lehetséges küldetése a Föld bolygón


Kapcsolatteremtő:
-Előre mozdítja a szíriuszi csoportok üzeneteit.
-Az üzenet szolgálhat általános és egyéni érdeket.
-A kommunikáció történhet telepátia vagy csatornázás útján.
-Az üzenetek formailag lehetnek: cikk, tudományos értekezés, költészet, zene vagy festmény.


Gyógyító:
-Elsősorban Szíriuszról származó spirituális energiákat használ.
-A gyógyítást spirituális, energetikai, pszichés vagy fizikai szinten végzi.
-A gyógyítás alanya, lehet emberi lény vagy a természet (állatok, növények, víz, ásványok stb.)


Harmonizáló [Integráló]:
-Elsősorban Szíriuszról származó spirituális energiákat használ.
-Harmonizálja az energiákat az emberi lények a természet (állatok, növények, víz, ásványok stb.) és az univerzum energiái között.


Spirituális tanácsadó:
-Segíti a szíriuszi csillagmagok tudatosodását, az identitásukat és a küldetésüket illetően.
-Módszerei a következők: előző életek felkutatása, csatornázás vagy telepatikus kommunikáció.


Megfigyelő:
-Az emberi társadalom különböző aspektusairól gyűjt információkat.
-A gyűjtő folyamat személyes tapasztalat útján történik.
-A gyűjtő folyamat történhet tudatos vagy tudattalan úton.
-Az információ kutatási célból különböző szíriuszi csoportok számára kerül elküldésre.


Tanú:
-Közvetlenül részt vesz az emberiség különböző és fontos eseményein.
-Az információ szintén speciális felszereléssel kerül rögzítésre a szíriuszi csoportok által.
-Az információ felhasználásra kerül különböző emberi vagy földönkívüli lények cselekedeteinek megítélésére.


Kereső:
-Küldetése, hogy különböző Földön inkarnálódott szíriuszi csillagmagot összehozzon.
-A csapat (csapatok) egyesítése céljából spirituális vagy szociális módszereket használhat.
-Az így formálódott csoportoknak fontos küldetésük van.


Nagykövet:
-Népszerűsíti a szíriuszi kultúrát és civilizációt.
-Kapcsolatokkal rendelkezik a szíriuszi kultúra és civilizáció, valamint a földi kultúra és civilizáció között.
-Olyan személy, aki fizikai kapcsolatban állt különböző szíriuszi csoportokkal.


Szakértő:
-Küldetése bizalmas és nagyon specifikus.
-Általában beépül civil és katonai intézményekbe, struktúrákba, szervezetekbe vagy társaságokba – többé-kevésbé titkosan – azzal a céllal, hogy nyitottságot és tudatosságot terjesszen és hogy átalakítsa őket a jövő számára.
-Magasan képzett szakértő.
-Olyan szíriuszi csillagmag, aki inkarnációjának pillanatától fogva ’ébren’ van és tudatában van, hogy szíriuszi csillagmag.


Szakértő többszörös-szereppel:
-Olyan szíriuszi csillagmag, akinek sokrétű szakértelemmel kell rendelkeznie (fentiek szerint), hogy teljesíthesse komplex küldetését.
-A komplex küldetések nagyobb embercsoportokat és/vagy a Föld bolygót érintik.
-Átvállalhatja más küldetésteljesítő szerepét.
-Olyan szíriuszi csillagmag, aki inkarnációjának pillanatától fogva ’ébren’ van és tudatában van, hogy szíriuszi csillagmag.


Jegyezet:
-Egy szíriuszi csillagmagnak lehet egy vagy többszörös küldetése is egyszerre.
-A küldetés szükség szerint bármikor megváltoztatható.
-Az emberi társadalom fejlődésétől függően több küldetést lehet előremozdítani.





9. Mihez kezdjünk a szíriuszi üzenetekkel?


1.Üzenetek megfejtése


-Az előző cikkekben leírtam a szíriuszi csoporttal való kapcsolatfelvétel módját.


-Akik kipróbálták a módszert különböző tapasztalatokat gyűjthettek.


-Ezek az üzenetek lehetnek egyénre szabottak, formailag pedig: gondolatok, képek, érzések, vágyak, érzékelések, álmok vagy asztrális utazások.


-A spirituális tapasztaltok gyűjtése fontos mozzanata lehet a személyes fejlődésünknek, de ami még ennél is fontosabb az az üzenet a tapasztalás mögött.


-Ha megvan az üzenet, valóban képesek vagyunk megfejteni azt?


-A megfejtés nem könnyű feladat, mert az üzenet szimbólumokat tartalmaz.


-Ezek pedig olyan jelentéssel bírnak, melyek életünk több aspektusát lefedhetik.


-Tehát meg kell értenünk, mi az, ami igazán fontos számunkra egy specifikus összefüggésben, térben és időben meghatározva.


-Ennek megítélése a fejlődési fokunktól függ keresésünk során.


-De ennek a finom erénynek a megszerzése [felépítése] az időn múlik.


-Ez azt jelenti türelemre és kitartásra van szükségünk.


-És hosszú idő elmúlásával megbízhatunk forrásunkban.


2.Egy adatbázis létrehozása az üzenetek számára


-Nos, megbízunk a forrásunkban és sok üzenetünk van.


-Ekkor szükséges az üzenetek számára egy adatbázis felépítése.


-Ez nagyon fontos lépés, kulcsfontosságú a keresésünk során.


-Kutatásokba kezdhetünk ezekre az információkra alapozva.


-És rájövünk, sok dolog függ össze a spirituális utunkkal: identitásunkkal, küldetésünkkel, általános információkkal stb.


-A jövőre nézve látnunk kell, mit kell kutatnunk, hogy életünket egy nagyobb összképbe illeszthessük.


3.Az üzenetek használata a mindennapokban


-Megvan az átfogóbb képünk.


-El kell döntenünk, hogy folytatjuk „utazásunkat” vagy megállunk.


-Ha megállunk, mire akar kilyukadni az összes információ? És minden erőfeszítésünk és erőnk hiábavaló volt?


-Nos, logikusnak tűnhet folytatni.


-És a következő lépés az üzenetek „végrehajtása”.


-És sok kérdés fog felbukkanni:


+Könnyű vagy nehéz a feladat?


+Kedveljük az üzentet vagy sem?


+Szükséges valamin változtatni az életünkben?


+Mi lesz mások véleménye rólunk?


+Rendelkezünk-e a szükséges bátorsággal?


-Ezután a gondos megfontolás után, követni fogjuk küldetésünket.


4.Kizárólag szíriuszi csillagmagoknak: Ébredjetek!


-Nem azért inkarnálódtál a Földre, hogy segítsenek rajtad, hanem, hogy te segíts!


-Tehát felejtsd el a siránkozást, hogy milyen nehéz itt lenni, emlékezz a küldetésedre!


-Rendelkezel az erővel, hogy túlszárnyald a nehézségeket; máskülönben nem inkarnálódtál volna ide!


-Te vagy az összekötő kapocs a földi civilizáció és a szíriuszi civilizáció között!













Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Forrás:http://kristalyhang.wordpress.com


http://aseorkha.files.wordpress.com/2013/05/telepathic-communication-with-sirians-013.pdf


http://spirittrainchronicles.com/2013/05/11/leslee-aseorkha-telepathic-communication-with-sirians/
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Az UFO-k miatt kellett meghalnia Kennedynek és Marylin Monroe is tudott.

Egy megdöbbentő állítás szerint Kennedy elnök halála előtt tíz nappal követelte, hogy betekintést nyerhessen az azonosítatlan repülő objektumokkal foglalkozó aktákba.

John Fitzgerald Kennedynek a CIA főnökéhez írott, eddig ismeretlen levelének tanúbizonysága szerint az elnök nem sokkal a halála előtt látni kívánta azokat a szupertitkos dokumentumokat, amelyek az UFO-észlelésekkel foglalkoztak. A dokumentum dátuma: 1963. november 12.

William Lester, a témával foglalkozó több könyv szerzője állítása szerint a CIA – most először – az információk szabad áramlásáról szóló törvény értelmében bocsátotta rendelkezésére az itt látható levelet, mialatt új művéhez végzett kutatásokat.

Az ufókutatók egy része szerint a nyilvánosságra hozott dokumentum bizonyíték lehet arra, hogy Kennedyt azért ölték meg, mert túl sokat tudott az azonosítatlan repülő objektumokról, vagy többet akart tudni a kelleténél.
Az elnök egy második, a NASA-nak címzett feljegyzésében abbéli kívánságának ad hangot, hogy az űrkutatásban együtt kéne működni az oroszokkal. Lester szerint JFK-nek az ufók kapcsán megnyilvánuló érdeklődésének köze volt a Szovjetunió miatti aggodalmaihoz.



Az űrkorszak hajnalán, amikor a Szovjetunió – elsőnek küldve az űrbe ember alkotta tárgyat, élőlényt és embert – behozhatatlannak vélt előnyre tett szert a versengésnek ezen a területén, az Egyesült Államokban sokan úgy gondolták, a kommunista szuperállam lehet a felelős a megmagyarázhatatlan égi jelenségekért is.

Lester szerint Kennedyt az aggasztotta leginkább, hogy amennyiben az ufójelenséget valóban a Földre látogató űrlények okozzák, a Szovjetunió ezt könnyen félreértheti, bizonyos jelenségeket amerikai agressziónak tekinthet, és ez akár termonukleáris háborút is eredményezhet.

JFK-t 1963. november 22-én gyilkolták meg máig ismeretlen körülmények között, ismeretlen okból. A különféle konteók a CIA-t, a KGB-t, a maffiát, Kubát, a kubai ellenzéket teszik felelőssé.

Az ügyben kiadott Warren-jelentés szerint a gyilkos egy magányos elkövető, Lee Harvey Oswald volt, aki közepes lövész létére egy dallasi tankönyvlerakat ötödik emeletéről találta volna el több száz méterről, halálos pontossággal többször is mozgó célpontját egy gyatra olasz karabéllyal.

Marilyn Monroe szerint JFK lezuhant UFO-kat látott

Nemrég megjelent új bizonyítékok alátámasztják annak a CIA-tól kiszivárgott dokumentumnak a hitelességét Marilyn Monroe állítólagos lehallgatásáról, mely nem sokkal 1962 augusztus 4-i gyanús halála előtt történt. A lehallgatási dokumentumból kiderült, hogy Monroe azt tervezte, hogy egy sajtótájékoztatót tart arról, amit Kennedy elnök mondott neki, miszerint ellátogatott egy ismeretlen légierő létesítménybe, ahol lezuhant UFO roncsokat látott.

A Monroe lehallgatási dokumentumot először 1992-ben szivárogtatta ki egy UFO kutató, majd 1994-ben került nyilvánosságra. A CIA még nem erősítette meg eredetiségét, így továbbra is vitatható. Az új bizonyíték, ami nemrég derült ki azt mutatja, hogy a kiszivárgott dokumentum nagyrészt megfelel a CIA által 1963-ban használt minősített információkról szóló jelentés szabvány nyomtatványával.

Vagy valaki megszegte a törvényt hamisítással, vagy egy szabvány CIA minősített tájékoztató jelentés nyomtatványt használt fel Monroe halálának időpontjában, vagy a Monroe lehallgatási dokumentum valóban egy titkos jelentés Monroe és barátainak lehallgatásáról.

Ez az, amit az állítólagos 1962 augusztus 3-án kelt CIA lehallgatási dokumentum mondott Monroe Kennedyt és az UFO-kat illető információiról:

"1. Rothberg szóban sokszor jelezte, hogy voltak (Monroe-nak) titkok, amiket el akart mondani, ami nem kétséges, hogy az elnökkel és a főügyésszel történt találkozókról származik. Az egyik ilyen "titok" megemlíti az elnök látogatását egy titkos légibázison az űrből származó dolgok vizsgálata céljából. 2. A célszemély ismételten felhívta a főügyészt és panaszkodott az út miatt, ahol őt az elnök és a testvére figyelmen kívül hagyta.3. A célszemély azzal fenyegetőzött, hogy sajtótájékozatót tart, és mindent elmond."
A CIA hírszezési jelentésének felfedezője Lee Nicholson az Outpost Fórumtól. Április 14-i fórum cikkében leírta, hogy mit talált, miután ellátogatott a CIA elektronikus olvasótermébe:

"A cikkhez történő kutatás során több órát töltöttem a CIA elektronikus olvasótermében, keresve az 1960-as évek dokumentumai között, hogy megpróbáljak példát találni hasonló betűtípusra, ami a kérdéses dokumentumban látható... Találtam egy CIA tájékoztató jelentést 1963 március 18-i keltezéssel a következő tárgyban: "Tervezett szovjet űrrakéta kilövés", amelyet 2011 július 16-án hoztak nyilvánosságra. Ez a hiteles CIA tájékoztató jelentés tökéletes egyezést mutatott stílusában és kivitelében a kiszivárgott 'Marilyn dokumentummal'."
Nicholson tovább folytatta az új felmerülő tények leírását a nyilvánosságra hozott CIA dokumentum és a Monroe lehallgatás dokumentum összehasonlításával:

"Valójában egy közeli összehasonlítás néhány fontos új tényt eredményezett. Először is most már látjuk, hogy mindkét dokumentum pontosan ugyanazt a levélformát vagy tájékoztató jelentés sablont használja. Feltehetően a szerzőjének lehetett egy rakás ilyen "üres" formanyomtatványa, amit egy írógépbe helyezett, hogy rágépelje a vonatkozó információkat, mielőtt titkosították és a megfelelő helyre került. Azt is láthatjuk, hogy mindkét dokumentum ugyanazt a másodlagos betűtípust tartalmazza, ami valójában az 1960-as évek IBM írógépein általánosan használt Courier típus."
Nicholson ezután leír egy sor párhuzamot az 1963-as titkosított infomációs jelentés és a kiszivárgott Monroe lehallgatási dokumentum között. Arra a következtetésre jutott, hogy ezek nagyrészt egyeznek, így mindez arra utal, hogy a Monroe dokumentum valódi.





A Monroe lehallgatási dokumentum eredetiségének következményei meghökkentőek. Ebből az derül ki, hogy mindössze egy nappal halála előtt Monroe azt tervezte, hogy egy sajtótájékoztatón felfedi, amit Kennedy elnök bizalmasan mondott neki az UFO-król. A tény, hogy a CIA megfigyelte és lehallgatta a telefonhívásait, a CIA-t közvetlenül érintetté teszi Monroe gyanús halálában, és az UFO-kra vonatkozó információk eltussolásában.
Forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/az-ufo-k-miatt-kellett-meghalnia.html#.U4Lsl_l_vcg
Amerikai Népszava
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Az UFO-k miatt kellett meghalnia Kennedynek és Marylin Monroe is tudott.

Egy megdöbbentő állítás szerint Kennedy elnök halála előtt tíz nappal követelte, hogy betekintést nyerhessen az azonosítatlan repülő objektumokkal foglalkozó aktákba.

John Fitzgerald Kennedynek a CIA főnökéhez írott, eddig ismeretlen levelének tanúbizonysága szerint az elnök nem sokkal a halála előtt látni kívánta azokat a szupertitkos dokumentumokat, amelyek az UFO-észlelésekkel foglalkoztak. A dokumentum dátuma: 1963. november 12.

William Lester, a témával foglalkozó több könyv szerzője állítása szerint a CIA – most először – az információk szabad áramlásáról szóló törvény értelmében bocsátotta rendelkezésére az itt látható levelet, mialatt új művéhez végzett kutatásokat.

Az ufókutatók egy része szerint a nyilvánosságra hozott dokumentum bizonyíték lehet arra, hogy Kennedyt azért ölték meg, mert túl sokat tudott az azonosítatlan repülő objektumokról, vagy többet akart tudni a kelleténél.
Az elnök egy második, a NASA-nak címzett feljegyzésében abbéli kívánságának ad hangot, hogy az űrkutatásban együtt kéne működni az oroszokkal. Lester szerint JFK-nek az ufók kapcsán megnyilvánuló érdeklődésének köze volt a Szovjetunió miatti aggodalmaihoz.



Az űrkorszak hajnalán, amikor a Szovjetunió – elsőnek küldve az űrbe ember alkotta tárgyat, élőlényt és embert – behozhatatlannak vélt előnyre tett szert a versengésnek ezen a területén, az Egyesült Államokban sokan úgy gondolták, a kommunista szuperállam lehet a felelős a megmagyarázhatatlan égi jelenségekért is.

Lester szerint Kennedyt az aggasztotta leginkább, hogy amennyiben az ufójelenséget valóban a Földre látogató űrlények okozzák, a Szovjetunió ezt könnyen félreértheti, bizonyos jelenségeket amerikai agressziónak tekinthet, és ez akár termonukleáris háborút is eredményezhet.

JFK-t 1963. november 22-én gyilkolták meg máig ismeretlen körülmények között, ismeretlen okból. A különféle konteók a CIA-t, a KGB-t, a maffiát, Kubát, a kubai ellenzéket teszik felelőssé.

Az ügyben kiadott Warren-jelentés szerint a gyilkos egy magányos elkövető, Lee Harvey Oswald volt, aki közepes lövész létére egy dallasi tankönyvlerakat ötödik emeletéről találta volna el több száz méterről, halálos pontossággal többször is mozgó célpontját egy gyatra olasz karabéllyal.

Marilyn Monroe szerint JFK lezuhant UFO-kat látott

Nemrég megjelent új bizonyítékok alátámasztják annak a CIA-tól kiszivárgott dokumentumnak a hitelességét Marilyn Monroe állítólagos lehallgatásáról, mely nem sokkal 1962 augusztus 4-i gyanús halála előtt történt. A lehallgatási dokumentumból kiderült, hogy Monroe azt tervezte, hogy egy sajtótájékoztatót tart arról, amit Kennedy elnök mondott neki, miszerint ellátogatott egy ismeretlen légierő létesítménybe, ahol lezuhant UFO roncsokat látott.

A Monroe lehallgatási dokumentumot először 1992-ben szivárogtatta ki egy UFO kutató, majd 1994-ben került nyilvánosságra. A CIA még nem erősítette meg eredetiségét, így továbbra is vitatható. Az új bizonyíték, ami nemrég derült ki azt mutatja, hogy a kiszivárgott dokumentum nagyrészt megfelel a CIA által 1963-ban használt minősített információkról szóló jelentés szabvány nyomtatványával.

Vagy valaki megszegte a törvényt hamisítással, vagy egy szabvány CIA minősített tájékoztató jelentés nyomtatványt használt fel Monroe halálának időpontjában, vagy a Monroe lehallgatási dokumentum valóban egy titkos jelentés Monroe és barátainak lehallgatásáról.

Ez az, amit az állítólagos 1962 augusztus 3-án kelt CIA lehallgatási dokumentum mondott Monroe Kennedyt és az UFO-kat illető információiról:

"1. Rothberg szóban sokszor jelezte, hogy voltak (Monroe-nak) titkok, amiket el akart mondani, ami nem kétséges, hogy az elnökkel és a főügyésszel történt találkozókról származik. Az egyik ilyen "titok" megemlíti az elnök látogatását egy titkos légibázison az űrből származó dolgok vizsgálata céljából. 2. A célszemély ismételten felhívta a főügyészt és panaszkodott az út miatt, ahol őt az elnök és a testvére figyelmen kívül hagyta.3. A célszemély azzal fenyegetőzött, hogy sajtótájékozatót tart, és mindent elmond."
A CIA hírszezési jelentésének felfedezője Lee Nicholson az Outpost Fórumtól. Április 14-i fórum cikkében leírta, hogy mit talált, miután ellátogatott a CIA elektronikus olvasótermébe:

"A cikkhez történő kutatás során több órát töltöttem a CIA elektronikus olvasótermében, keresve az 1960-as évek dokumentumai között, hogy megpróbáljak példát találni hasonló betűtípusra, ami a kérdéses dokumentumban látható... Találtam egy CIA tájékoztató jelentést 1963 március 18-i keltezéssel a következő tárgyban: "Tervezett szovjet űrrakéta kilövés", amelyet 2011 július 16-án hoztak nyilvánosságra. Ez a hiteles CIA tájékoztató jelentés tökéletes egyezést mutatott stílusában és kivitelében a kiszivárgott 'Marilyn dokumentummal'."
Nicholson tovább folytatta az új felmerülő tények leírását a nyilvánosságra hozott CIA dokumentum és a Monroe lehallgatás dokumentum összehasonlításával:

"Valójában egy közeli összehasonlítás néhány fontos új tényt eredményezett. Először is most már látjuk, hogy mindkét dokumentum pontosan ugyanazt a levélformát vagy tájékoztató jelentés sablont használja. Feltehetően a szerzőjének lehetett egy rakás ilyen "üres" formanyomtatványa, amit egy írógépbe helyezett, hogy rágépelje a vonatkozó információkat, mielőtt titkosították és a megfelelő helyre került. Azt is láthatjuk, hogy mindkét dokumentum ugyanazt a másodlagos betűtípust tartalmazza, ami valójában az 1960-as évek IBM írógépein általánosan használt Courier típus."
Nicholson ezután leír egy sor párhuzamot az 1963-as titkosított infomációs jelentés és a kiszivárgott Monroe lehallgatási dokumentum között. Arra a következtetésre jutott, hogy ezek nagyrészt egyeznek, így mindez arra utal, hogy a Monroe dokumentum valódi.





A Monroe lehallgatási dokumentum eredetiségének következményei meghökkentőek. Ebből az derül ki, hogy mindössze egy nappal halála előtt Monroe azt tervezte, hogy egy sajtótájékoztatón felfedi, amit Kennedy elnök bizalmasan mondott neki az UFO-król. A tény, hogy a CIA megfigyelte és lehallgatta a telefonhívásait, a CIA-t közvetlenül érintetté teszi Monroe gyanús halálában, és az UFO-kra vonatkozó információk eltussolásában.
Forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/az-ufo-k-miatt-kellett-meghalnia.html#.U4Lsl_l_vcg
Amerikai Népszava

Lehet, hogy az ufók miatt is a bögyében volt Amerika igazi urainak az elnök, de kétségtelenül azért kellett meghalnia, mert el akarta venni a magánbankoktól a pénz kibocsátásának a lehetőségét és egy állami banknak adta át. Miután eltemették, Johnsonnak az volt az első rendelete, hogy visszaadta a FED jogát a dollár kibocsátására és kamatra adására az államnak. Ez az oka, hogy az egész világ azért dolgozik, hogy a Rotchildok, Rockefelerek és a többi jól éljen és ez az, aminek lassan vége lesz és ez az oka, amiért milliószám gyilkolják az embereket.

Tudom, ez off, csak hogy ne maradjon ez a téves elképzelés Kennedy haláláról. Ő volt az utolsó amerikai elnök, aki megpróbált harcolni Amerikában az ellen, hogy egy nem megválasztott, a társadalom által nem számon kérhető háttérhatalom irányítsa az elnököt. Most ez van. Meg is látszik a világunkon.

 
Utoljára módosítva:

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag

Lehet, hogy az ufók miatt is a bögyében volt Amerika igazi urainak az elnök, de kétségtelenül azért kellett meghalnia, mert el akarta venni a magánbankoktól a pénz kibocsátásának a lehetőségét és egy állami banknak adta át. Miután eltemették, Johnsonnak az volt az első rendelete, hogy visszaadta a FED jogát a dollár kibocsátására és kamatra adására az államnak. Ez az oka, hogy az egész világ azért dolgozik, hogy a Rotchildok, Rockefelerek és a többi jól éljen és ez az, aminek lassan vége lesz és ez az oka, amiért milliószám gyilkolják az embereket.

Tudom, ez off, csak hogy ne maradjon ez a téves elképzelés Kennedy haláláról. Ő volt az utolsó amerikai elnök, aki megpróbált harcolni Amerikában az ellen, hogy egy nem megválasztott, a társadalom által nem számon kérhető háttérhatalom irányítsa az elnököt. Most ez van. Meg is látszik a világunkon.


Kennedy és a rabszolgaság.jpg
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
UFO támadásban sérült meg egy autó Amerikában? Az FBI lefoglalta a Ford Mustangot- állítólag...
www.facebook.com/Enigmatv

(igaz, vagy nem...döntse el mindenki maga)

Az első hallásra hihetetlenül, vagy még inkább komolytalannak hangzó incidens valójában koránt sem volt ennyire vicces. Főleg annak a fiatal párnak nem, akik számára egy kellemesnek indult péntek délutáni kikapcsolódás vált valóságos rémálommá.

Az eset 2013. szeptember 6-án történt, amikor egy Észak-Karolinában élő fiatal pár úgy döntött, végre a saját szemükkel is meglesik a hírhedt Brown Mountain környéki fényeket. Alig egy órányi autózás után azon a helyen parkoltak le (Wiseman’s View), amelyet a barátaik úgy jelöltek meg, hogy onnan lehet a legjobban megfigyelni a jelenséget.

Nagyjából két óra várakozás után aztán, megpillantottak egy furcsa fényt a hegygerinc felett, tőlük alig néhány száz méterre, nyugatra. Az UFO egy ideig még a hegygerinc mentén haladt, nem sokkal később azonban irányt váltott és feléjük indult. Átjött a hegygerinc felett, majd miután odaért az autójukhoz, többször is – látszólag szándékosan – erősen rácsapódott a jármű tetejére. A rettegő szemtanúk úgy érezték, mintha direkt tönkre akarná tenni azt.

A pár elmondta, az egyik nagyobb ütés az autó hátsó részét találta el, amitől betört a hátsó ablak, beszakadt a csomagtartótető, a hátsó tengely és lengéscsillapító pedig olyan súlyosan megrongálódott, hogy mozgásképtelenné vált a jármű.

Az incidensről mindjárt másnap beszámolt a helyi sajtó is. A seriff hivatalának szóvivője az újságíró kérdésére elmondta, ez volt az első eset, hogy valaki arról számolt be, a Brown Mountain Fények gyakorlatilag “lecsaptak az őket szemlélőkre”. Mildred Rivers szóvivő megerősítette, hogy az autó tetején és hátulján is komoly károk keletkeztek.

Az incidens hírét hallva a Paranormal For You bloggerei is felkeresték a Seriff Hivatalát, hátha bővebb információkhoz jutnak az esettel kapcsolatban. Owen Scruggs, a seriff helyettese ugyan nem akart kamera elé állni, de az egyik kávézóban elmondta nekik, hogy arról a helyről, ahol az állítólagos támadás történt, már többször számoltak be furcsa, természetfelettinek tűnő dolgokról, de ilyesmihez még csak hasonló sem történt soha és hozzátette, egész életében nem látott még ehhez foghatót:

“Az autó egy felülről érkező támadás következtében sérült meg, ez egyértelműen látszik. Olyan, mintha egy óriási kalapáccsal felülről jól megcsapkodták volna. Megpróbáltunk festékmintákat venni a sérülések helyéről, de a rendkívül mély és durva karcolások és horpadások ellenére sem találtunk rajta semmiféle idegen anyagot.”

A bloggerek természetesen megpróbálták lefotózni a sérült autót, de a seriff-helyettes azt közölte velük, hogy a támadást követő hétfőn egy nagy fekete terepjáróval néhány FBI ügynök érkezett a városba, akik az autót egy szürke ponyvával betakarták, majd le is plombázták, nehogy bárki be tudjon nézni alá. Másnap aztán visszajöttek egy trailerrel és elszállították a gépjárművet, de azt nem tudta megmondani, hogy hova.

A bloggerek szerint beszélgetés közben a seriff-helyettesnek egyszer csak megszólalt a telefonja, majd a hívó fél arra utasította, hogy fejezze be a beszélgetést a bloggerekkel és távozzon a kávézóból. Scruggs az erre irányuló kérdésre sem volt hajlandó elárulni, hogy ki hívta, csak annyit mondott, nem beszélhet többet a dologról, majd láthatóan gondterhelt arccal felállt az asztaltól és elhagyta a kávézót.

Azóta már a Sheriff Hivatala sem beszél az esetről. Az egyik újságírónak, aki az esetről telefonon próbált érdeklődni állítólag azt felelték, hogy nem is tudnak az incidensről.

A különös jelenségről azóta is minden évben – főként szeptember és november között – beszámolnak a szemtanúk. Az eredetét természetesen számtalanszor vizsgálták már. Eleinte a közlekedő vonatok világítására gyanakodtak, később földfényekkel magyarázták, de hivatalosan ma sem tudni, hogy pontosan mi okozza őket.

forrás: ittvannak.hu


 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Dulce – Sötét titkok.

Az Új-Mexikó állambeli Dulce közelében, a Jicarilla Apache Indian Reservation területén lévő Archuleta-fennsík alatt majdnem két mérföld mélyen található létesítmény létezéséről nagyon kevesen tudnak a világon. Itt van a Föld legelső és fő egyesített USA-kormány/idegen biogenetikai laboratóriuma.

A többszintes létesítmény legalább hét ismert szinttel rendelkezik, valamint egy központtal, amit a bázis biztonsági személyzete irányít. Lefelé haladva egyre szigorúbbak a biztonsági intézkedések. Több, mint háromezer real-time kamera található szerte a komplexumban a kulcsfontosságú pontokon (kijáratok és bejáratok). A Dulce közelében lévő biztonsági kijáratok száma meghaladja a százat. A legtöbb az Archuleta-fennsík közelében van, mások délre, Dulce Lake-nél, vagy keletre, Lindrith közelében. A mélyebben található szekciók természetes barlangrendszerekbe csatlakoznak.



A Szürkék:
A legtöbb idegen az 5., 6. és 7. szinten tartózkodik, szálláshelyük az 5. szinten van. Az idegen faj, akik a komplexum legnagyobb részét irányítják, a Szürkék, akiket ma már az Új Világrend ellenségeiként tartanak számon. Az ötvenes években nagyszámú embert használtak kísérleteikhez. A hatvanas években ez az arány megnőtt, a Szürkék kezdtek gondatlanná válni, tevékenységük pedig öncélú lett.

A hetvenes évekre igazi szándékaik nyilvánvalóvá váltak, de a kormány “Különleges Csoportja” továbbra is falazott nekik. A nyolcvanas évekre a kormány végre felfogta, hogy nincs védelem a Szürkék ellen. Ezért intézkedéseket hoztak, hogy felkészítsék a lakosságot a nem emberi, földönkívüli lényekkel való kapcsolatra.

Egy Thomas C. nevű ember, aki az ún. “Dulce-papírok” ellopása révén vált ismertté, azt állítja, hogy több, mint 18.000 Szürke van a Dulce-bázison. Azt is elmesélte, hogy egy kollégája hogyan találkozott szemtől szembe egy hat láb magas Reptoiddal, aki a házában materializálódott. A Reptoid nagy érdeklődést mutatott a falon található, Új-Mexikót és Coloradót ábrázoló térképek iránt.

dulce1.jpg


A térképek tele voltak színes gombostűkkel, amik a az idegenek által elkövetett csonkítások, eltérítések, idegenek barlangjainak, UFO-aktivitás, repülési útvonalak, ősi romok vagy feltételezett idegen földalatti bázisok helyeit jelölték. A kormány egyes tagjai azt szeretnék, hogy a közvélemény tudomást szerezzen arról, mi is történik. Mások (az Együttműködök) azt akarják, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy a kisszámú Elit túlélje a konfliktusokat.



Rabszolga hibridek előállítása (emberek által végzett) klónozással:
A “Titkos Kormány” a világ legnagyobb és legkorszerűbb biogenetikai kutatólaboratóriuma (ez Los Alamosban található) által tökéletesített eljárás segítségével klónozott embereket. Az elit emberek így rendelkeznek saját, feláldozható rabszolga-fajjal. A Szürkékhez hasonlóan az USA-kormány is termékenyített meg nőket titokban, majd három hónap elteltével eltávolították a magzatot, és annak növekedését laboratóriumban gyorsították fel.

A biogenetikus programozás (DNS-manipuláció) után egy implantátum segítségével rádióhullámok útján lehet őket irányítani. Több más embert is implantáltak hasonló készülékekkel. Ezek telepatikus kommunikációs csatornákként és telemetrikus “agymanipulációs” eszközökként funkcionálnak. Ezt a hálózatot a DARPA fejlesztette ki és állította üzembe. Többek között funkciói közé tartozik a rádió-hipnotikus intercerebralis (agyféltekék közötti) irányítás és az elektronikus memóriatörlés.

Továbbfejlesztették a rendkívül alacsony frekvenciájú és elektromágneses hullámok kibocsátására képes berendezéseket, amelyek képesek émelygés, fáradtságérzet, ingerlékenység, vagy akár halál okozására is. Az ilyen irányú, organizmusok közötti biodinamikus kapcsolatokkal foglakozó kutatások eredményezték azt a technológiát, amely képes megváltoztatni a genetikai felépítést és gyógyítani.

Nyilvános és titkos kutatások:

Az USA Energiabizottságának titkára, John Herrington a Lawrence Berkeley Laboratóriumot és az Új-Mexikóban található Los Alamos Nemzeti Laboratóriumot jelölte meg új genetikai kutatóközpontokként az emberi gének megfejtésére irányuló program keretében. A gének tartalmazzák a genetikailag kódolt utasításokat, amelyek egy egyszerű sejt, egy megtermékenyített petesejt élő organizmussá válásához szükségesek.

“Az Emberi Gén Projektnek lesz talán a legnagyobb közvetlen hatása a ma előttünk álló tudományos kezdeményezések közül”, mondja David Shirley, a Berkeley Laboratórium igazgatója. Ez a kutatás már évek óta folyik titokban a Dulce-ban található biogenetikai laborokban. A 6. szintet az ott dolgozók csak “Rémálom Hallként” emlegetik. Itt találhatóak a genetikai laborok. Az ott zajló bizarr kísérleteket egyszer valaki a következőképpen írta le:

“Többlábú ‘embereket’ láttam, akik félig embernek, félig polipnak néztek ki. Voltak hüllőszerű emberek és szőrös szerzemények, amiknek emberi kezeik voltak, és úgy sírtak, mint a csecsemők, emberi szavakat utánoztak… Volt ott egy csomó gyíkszerű ember ketrecekben. Azokat a teremtményeket aligha lehetne halakkal, fókákkal, madarakkal vagy egerekkel összetéveszteni. Volt több ketrec (és tartály) szárnyas humanoidokkal, groteszk, denevérszerű lényekkel… de méterestől kétméteresig. Sárkányszerű szerzemények és drako-reptoidok.”

dulce2.jpg


“A 7. szint még rosszabb. Sor-sor után sorakoznak a lefagyasztott emberek és ember-keverékek. Vannak embriótároló tartályok is, amikben humanoidok találhatóak a fejlődés különböző állapotaiban. Gyakran láttam ketrecbe zárt embereket, általában elkábítva vagy gyógyszerezve, de néha kiabáltak és segítségért könyörögtek. Nekünk azt mondták, hogy menthetetlenül őrültek, és az őrültség gyógyítását célzó, veszélyes gyógyszertesztekben vesznek részt. Megtiltották, hogy beszéljünk velük. Az elején még el is hittük. Végül 1978-ban az ott dolgozók egy kis csoportja felfedezte az igazságot. Így kezdődött a Dulce-i háború.”

Amikor az igazság kiderült, hogy embereket állítanak elő eltérített nőkből, akiket akaratuk ellenére termékenyítenek meg, alakult egy ellenálló csoport. Nem sokat tehettek, és tagjaik merényletek áldozatai lettek vagy “különös körülmények között elhaláloztak”.

Mint ahogy az korábban említésre került, több, mint 18.000 idegen van a Dulce-komplexumban. 1979 végén volt egy összetűzés, főleg a fegyverzet, haditechnika miatt, és a földi tudósok és a katonai személyzet nagy részét megölték. A létesítményt bezárták egy időre, de jelenleg működik.
Az emberek és állatok eltérítései ritkábbak lettek a nyolcvanas évek közepére, amikor a Berkeley-i laborok elkezdték a mesterséges vér előállítását a Dulce-i létesítmény számára. William Cooper a következőket állítja:

“Egy összetűzés során a Delta Csoport (ez valószínűleg nem azonos a Delta Force-szal) hatvanhat embere életét vesztette. A Delta Csoport a felelős az összes idegenekkel kapcsolatos program biztonságáért.”

A Delta Csoport tagjain jelvények láthatók: egy fekete háromszög piros háttér előtt. A ‘delta’ a görög ábécé negyedik betűje. Az alakja háromszögletű, és egyértelműen egy szabadkőműves jelre hasonlít. Minden bázisnak megvan a saját szimbóluma. A Dulce-i bázis jele egy háromszög, benne a görög ‘tau’ betűvel. A jel meg van fordítva, így a háromszög lefelé mutat. A “háromszög és három oldalirányú vonal” jelvényt látták “repülő csészealjakon”. Más jelek leszállásokat és idegen űrhajókat jelölnek.



A Dulce-i komplexum belseje
A biztonsági tisztek repülős kezeslábast viselnek, aminek bal mellrészén látható a Dulce-i jelvény. A standard kézifegyver a “flash gun”, ami egyaránt hatásos emberek és idegenek ellen. Az azonosító-kártyákon (amiket az ajtók és liftek működtetéséhez használnak) a Dulce-i jelvény, felette pedig egy fénykép van. A “kormány embereinek” ID-kártyáin az USA címere látható, valamint latinul az Új Világrend szavak.

A második szint után minden belépő súlyát meztelenül megmérik, majd egy fehér egyenruhát kapnak. Az összes fontos terület bejárata előtt mérlegek vannak beépítve. Az adott személy kártyáján található súlynak és kódnak egyeznie kell, vagy az ajtó nem nyílik ki. Bármilyen súlyeltérés (ami meghaladja a három fontot) esetén a rendszer riadóztatja a biztonsági személyzetet. Senki nem vihet ki vagy be semmit az ilyen területekre/ről. Az ellátmányt, felszerelést például egy biztonsági szállítószalag-rendszeren továbbítják. Az idegen szimbólumnyelv sok helyen megtalálható a létesítmény területén.

A bázis építése alatt (ami több év alatt több szakaszban történt) az idegenek részt vettek tervezésben és az építkezésben. Az ott dolgozó személyek nem mindig értették az általuk összeszerelt berendezések technológiáját, azok mégis működtek az összeállítás után. Például: a lifteknek nincsenek drótkötelei. Mágneses elven működnek. A mágneses rendszer a falakba van építve.

dulce3.jpg


Nincsenek hagyományos elektromos berendezések. Minden fejlett mágneses elven működik. Ebbe a mágnesesen indukált világítórendszer is beletartozik. Nincsenek hagyományos világítótestek. Az összes kijárat mágnesesen működik. Állítólag, ha valaki egy nagy mágnest helyez egy bejáratra, akkor ez azonnali megszakítást idéz elő. A rendszert a karbantartóknak kell ilyenkor rendbe tenni.



Tudatmanipulációs kísérletek
Dulce-ban folytak kutatások tudatkontrolláló implantátumokkal, bio-pszi és rendkívül alacsony frekvenciát használó készülékekkel kapcsolatban is, amelyek képesek hangulat, az alvás vagy a szívverés befolyásolására.

A DARPA ezeket a technológiákat emberek manipulációjára használja. Így koordinálják a tevékenységeket, irányítják az ilyen műveletek résztvevőit. Hasonló kutatásokat végzett az ötvenöt tudósból álló “Jason-csoport” is. Titokban felhasználták a technológiák sötét oldalát, és az eredményeket elrejtették a közvélemény elől.
Más projekteket a Nevadában található Groom Lake-i létesítményben (más néven 51-es körzet) végeztek. Ilyen programok voltak például az ELMINT (elektromagnetikus hírszerzés), biológiai, kémiai hadviselés, stb.

A 4. szinten található munkák kiterjednek az emberi aura kutatására, az álmokra, a hipnózisra és a telepátiára is. Tudják, hogyan manipulálható az ember bioplazmikus anyaga. Le tudják lassítani a szívverést mélyalvást okozó delta hullámokkal, képesek statikus sokkot okozni, majd újraprogramozni egy neurologikai számítógépes kapcsolaton keresztül. Adatokat és programozott reakciókat tudnak az emberi tudatba ültetni.

Az emberiség (vagy legalábbis egy része) belépett pszichikai erők technologizálásank korába. Fejlesztések folynak az ember/gép kommunikáció, a nanotechnológia, biotechnológiai mikrogépek, pszi-háború, elektronikus memóriatörlés, a rádió-hipnotikus intercerebralis irányítás és különböző (kémiai szerekkel, ultrahanggal, optikai úton és elektromágneses sugárzással történő) viselkedésbefolyásoló technikák terén.



Forrás rejtelyekszigete
 

Soligor

Állandó Tag
Állandó Tag
Betolakodók (1992) – teljes film.

A forgatókönyv megtörtént esetek felhasználásával készült, Budd Hopkins azonos című könyve nyomán.


ab_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A neves pszichiáter, Dr. Neil Chase egyik páciense, Lesley Hahn hallucinációkra, emlékezetkiesésekre panaszkodik, és az orvos szerint komoly üldözési mániában is szenved. Természetesen félelmeire Lesley nem tud racionális magyarázattal szolgálni.

Nem sokkal később egy másik betegén, Mary Wilkes-en fedez fel hasonló tüneteket az orvos: a két páciens rémálmai és félelmei megdöbbentő hasonlóságokat mutatnak, pedig nem is ismerik egymást. A pszichiáter megpróbálja kideríteni, milyen titkok rejtőznek a különös esetek mögött.

Kezdeti kételyei lassan eloszlanak, de a feltárulkozó igazság nem nyugtatja meg, sőt! Vajon valóban földönkívüliek állnak a háttérben? Ha igen, akkor vajon megmenteni, vagy elfoglalni akarják világunkat?

 
Oldal tetejére