Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós

"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására a feltöltőnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.




Fohosunk egy mulatos ejszaka viharait pihente, mikor megszolalt az az atkozott vekker...........................












Folytasd.....
 
Utoljára módosítva:

E.Ágnes

Állandó Tag
Állandó Tag
A hölgy, csípőit ringatva, kecsesen belibegett az előszobába. Algazöld színű, hínárokkal díszített kalapját finom mozdulattal felakasztotta a fogasra, a nyakában lógó moszatsálat összehajtogatta, és megsimogatta a táskájában nyugtalanul tekergőző varánuszt.
"Az Ön lakása elképesztően száraz, hogy képes itt levegőhöz jutni?" kérdezte méltatlankodva a férfitől.
 

csipkebogyo

Állandó Tag
Állandó Tag
Könyv születik

Ejnye, gondolta a férfi, - alig tette be a lábát, máris nemtetszését fejezi ki. Tekintete közben le-föl vándorolt a nő karcsú testén, majd megállapodott a hosszú, újjakat diszitő, nem mindennapi ékszereken...
- Mintha láttam volna már valahol ezeket a gyűrüket, elmélkedett a férfi, miközben hellyel kinálta a nőt, hogy tovább tanulmányozhassa..
 

VaZsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel kínálhatom meg? - Kérdezte kedvesen a hölgyet.
Talán egy kis vizet kérnék jéggel, hiszen elég meleg van itt. A férfi csendesen vizet töltött a kancsóból majd gondosan ügyelt arra, hogy a pohár átadásakor a nö ujjaihoz érjen.
 

Gyongyi54

Állandó Tag
Állandó Tag
Eszrevette ! Hogyan lehettem ilyen orul, hogy nem vettem le a gyuruimet - gondolta a no. Megprobalta a taskaja ala rejteni a kezet de elkesett. A ferfi kezfogasra nyujtotta a kezet.
Adam vagyok - mondta.
 

erwin27

Állandó Tag
Állandó Tag
"Milyen gyönyörü ujjai vannak" mondta a férfi. "És látom, hogy milyen remek az izlése ha ilyen csodás ametiszt gyürüt visel".
 

E.Ágnes

Állandó Tag
Állandó Tag
A nő kinyitotta a táskáját és egy hosszú, bő, tengerzöld munkaköpenyt vett elő belőle. Magára öltötte, haját türkizkék kendőbe kötötte, és megkérdezte a férfitől, mivel kezdje a munkát.
 

erwin27

Állandó Tag
Állandó Tag
"Tudja". mondta a férfi" azért alkalmazom magát,mert õrült rendetlenség van a lakásomban. Fontos iratok hevernek szerteszél és ezek között van egy életfongosságú amit meg kell keresni. Nagyon sok függ ettõl az irattól mert egy örökséggel van kapcsolatban. Sok it a könyvkuac és rágcsáló is és ha még lesz ideje itt tán tudna ezek ellen valamit tenni".
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag

A nő, ezzel elintézetnek vélte a gyűrű témát, de tévedett. A férfi, nemes egyszerűséggel, mégiscsak rákérdezett az ékszerekre.

- Talán, felvehetne egy védőkesztyűt, hogy megóvja a vegyszerektől az ékszereit. Megkérdezhetem, melyik aukción vásárolta azokat?
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi, odanyújtott a nőnek egy sárga gumikesztyűt, és úgy gondolta, egyelőre nem kérdez többet az ékszerekről.

Leült kedvenc sarki foteljébe, ami az ablak előtt állt, és bámulta a hegyeket és a tavat. Belemerült gondolataiba, és azon tűnődött, hogy mióta lakik az emeleten a krokodilos férfi.

Gondolataiból, a "bejárónő" zökkentette ki, aki kávéval kínálta.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
- Általában cukor nélkül iszom a kávét, de most kérek bele két kockacukrot kedves hölgyem... mi is a neve valójában? -kérdezte Ádám a szorgoskodó nőtől.
 
Oldal tetejére