Orgiákat rendezett a plébánián a szexmániás katolikus pap

A 48 éves olasz pap legalább 15 szeretőjét az interneten is futtatta.
A páduai Andrea Contin atyánál talált szexuális segédeszközök és videók arra utalnak, hogy orgiákat rendezett a plébániáján.

A 48 éves olasz papot azzal is vádolják, hogy a házi készítésű pornófilmjeit pápák nevével ellátott dobozokban rejtegette, miközben a szeretői közül legalább 15-öt az interneten futtatott, különböző feleségcserés oldalakon. Állítólag nudista strandokra és szvingerklubokba is járt a barátnőivel Dél-Franciaországban.

A rendőrség azután kezdett nyomozni, hogy három nő, akik a pap hívei közé tartoztak bejelentést tett. A hívek már tavaly nyáron is bejelentést tettek a helyi püspöknél, de az egyház nem szólt a rendőrségnek mondván, hogy előbb a saját vizsgálatukat akarják befejezni.

Egy 49 éves nő, aki önkéntesként dolgozik a templomban elmesélte, hogy viszonya volt a pappal, le is feküdtek egymással a plébánián. Azt mondta, eleinte nem értette, miért veszi körül ennyi nő a papot, később viszont összeállt a kép.

A hírek szerint a pap időközben Horvátországba költözött a családjával, akik igyekeznek őt megvédeni a nemzetközivé dagadó botránytól. Contint egyelőre nem tartóztatták le, de az ügyészség vizsgálja a vádakat – írja az Independen

pap.jpg
 
Nemet terrorrol beszamoltunk de nem lehet minden esetben mindrol hisz mit is tudunk csinalni ,mint szornyulkodni es elitelni. Ugyan azt irjuk le minden terrornal, es mi nem politikai napi lap vagyunk. Termeszetesen felhaborit a Torok terror akcio engem is.
Migransokrol rengeteg cikk volt es mivel Mo mar mutatoba sincs ,nincs miert a top hirekbe legyen nalunk.
Egy egy arabus eroszakoskodott egy novel , nagyon meg kell bunetetni es kivagni az orszagbol, de ugyan akkor az nap olvastam hogy Mo 5 not csaptak agyon reszegen vagy gyuloletbol, vagy pillanatnyi fehaborodasba.
Nem ertheto a torokoknel se , de a nemetekhez mennek ha befogadast neyernek akkor hogy lehet hogy terroristaskodnak.... a torokok harcolnak es nem valogatnak a kurdokat vagy a felkeloket vagy epen az oroszokat nyirjak ki ilyen nincs Nemetorszagba. MAjd szazezer korul van akiket sittre vagtak .......szoval Eldoran ugy nez ki terrorizalja a sajat nepet is . Felhaborito minden terror a gyava emberek sportja.
Az eges zvilagnak ossze kell fogni a terroristak ellen,mert mindenki szenved tole, borzalmas koltsegek a biztonsagi szolgalatok technikak ,hogy par orult miatt igy kelljen elnunk majd minden orszagba. Az aldozatokrol nem is beszelve akik eletet elvettek.

A papok peldakent vannak allitva akkor igazan peldas erkolcsi eletet kell eljenek.
 
De valahogy nem igazán érthető, ha csak erről esik szó folyamatosan egy fórumon.
-
Kedves CahuNzi
-
Az erdötöl nem látod a fákat. Nem antiklerikális hanem menekültellenes plakátokkal van Mo. kitapétézva.
-
Ahogy olvashatod, a többség nem azt veti a Pap szemére, hogy 15 növel szexelt, hogy partnercserés partykon vett részt, hogy "futtatta" a kielégitetlennek tünö barátnöit, amig ez a partnerei beleegyezésével, szabadon történik. Még az sem zavarhat bennünket ha egy papi szeminárium csak homoszexuálisokbol állna.
-
A protestáns papok feleségeit, a szeretkezésük eredényét, a gyerekeiket látjuk, nem vagyunk felháborodva.
-
A katholikus keresztény egyházzal az a probléma, hogy megfosztja a papjait a szexualitásuktol, elvárja töllük, hogy dacoljanak a természet ellen. Ez embertelenség a 21. században ahol az állatkereskedések nem hajlandok állatokat egyesével eladni mert tudják milyen kinzást jelent ez.
-
Probálj meg egy Kakadut, tengeri-malacot... egyesével venni egy zoo-kereskedésben. Nem megy.

-
Természetesen vannak a-szexuális emberek, Jézusnak sem voltak nemi vágyai - ahogy ezt egy Wuppertáli polgári biroság megállapitotta az evangeliumot vizsgálva.
-
A keresztény katholikus papok munkaadoja embertelen, a cölibatus eltörlese jelentösen magváltoztatná az egyesületet.
-
Valoszinü ti is kaptatok már spam-mailt, amiben ismeretlenek kézrátétellel penis-nagyobbitást kinálnak. Hát ehez nem kell theologusnak lenni, de honnan tudná ezt egy emberke aki hittanorán és gyontatoszékben lesz felvilágositva.
 
És tegyük hozzá, hogy még csak nem is irigy bika, mert nem akarta magának kisajátítani az egész háremet. Juttatott a morzsákból másoknak is. :)
*
Véleményem, hogy már régen meg kellett volna szűntetni ezt a papi nőtlenséget. Jól tudom, az egyházi vagyon az, amit így, ezen módon véd az egyház, legalábbis a katolikusoknál. Túl kellene ezen már lépni, végülis 2017-et írunk, igaz, csak pár napja, de talán a nagytekintélyű Pápa és az egyházi testület átgondolja ezt az emberi természet elleni határozatot.
 
Kedves CahuNzi
-
A magukat a keresztény kultura védöinek kikiálto popularista pártok a kereszténységet teszik a menekülthullám okozojává. Nem szivesen de beteszek ide egy plakátot.
-
https://afdmh.de/wp/wp-content/uploads/2016/06/Kirche-Fluchtursache-2-fb.jpg
-
Hidd el barátom, a vallásszabadságnak elöbb lesz vége ha ezek az emberek veszik át egy országban az irányitást és ezt már megkezdték Mo.-on, ahol jobban hozzáférnek ezekhez a szervezetekhez.
-
A M.-egyház a kormány kezéböl van etetve, ennek az a következménye, hogy becsülendö vallásos gondolatok elvannak nyomva.
-
Nem a valláskritika ami kicsinálja a vallásokat hanem azok akik magukat a kereszténység "védöbástyának" nevezik. :(
-
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,126
Üzenet
4,800,565
Tagok
615,663
Legújabb tagunk
Extractionqac
Oldal tetejére