Kiderült, ki követte el a hackertámadást az amerikai választások előtt

Sikerült azonosítani azokat az orosz ügynököket, akik az amerikai elnökválasztást megelőzően meghekkelhették a demokraták e-mailjeit – adta hírül az Independent.

A vád szerint az ügynökök az ellopott e-maileket a WikiLeaks-nek továbbították, így próbálva Donald Trumpnak kedvező irányba befolyásolni a szavazás végkimenetelét.

Oroszország tagad bárminemű érintettséget, a WikiLeaks megalapítója, Julian Assange szerint pedig nem Moszkvától érkeztek az információk.

Trump, aki szintén cáfolja a híreket, pénteken találkozik ezügyben a titkosszolgálatok képviselőivel.

A gyanúsított ügynökök neve eddig nem került napvilágra.

computer-1591018_960_720.jpg
 
Kelet-európa végzetéről írsz, megdöbbentem ennyi.

Erre a cikkre gondoltam, ami az angliai Daily Express és Sunday Express honlapján jelent meg 2017. január 3-án.

Bemásolok pár mondatot, de ha értesz angolul, akkor a képre kattintva a szenátorok saját szájából is meghallgathatod a videón.

"Két mérvadó szenátor, John McCain és Lindsey Graham az ukrán frontvonalra, Sirokinba utazott, hogy egy válogatott tengerészgyalogos csapat előtt bejelentse, hogy „2017. a támadás éve lesz”, és megígérték, hogy legyőzik Putyint a Kelet-európai harctereken." Ugye érted? Nem Oroszországban, nem az Antarktiszon, nem a Falkland szigeteken, hanem Kelet Európában. Megint az útjában leszünk a két kakaskodó államnak és megint Németország oldalán és megint nem tehetünk semmit és a végén majd megint mi mosakodhatunk.

„Mindketten visszamegyünk Washingtonba és elő fogjuk mozdítani az oroszellenes ügyet. Elég az orosz agresszióból.”

„Itt az ideje, hogy súlyosabb árat fizessenek. Mi nem az orosz nép, hanem Putyin ellen harcolunk.”

„Megígérjük, hogy az ügyüket elvisszük Washingtonba, tájékoztatjuk az amerikai népet az önök bátorságáról és a világ elé tárjuk a Putyin ellenes ügyet.”

Mr. McCain hozzátette: „Azt hiszem, Önök győzni fognak. Biztos vagyok benne, hogy önök győzni fognak, mi pedig mindent meg fogunk tenni, amit tudunk, hogy biztosítsuk önöknek, amire a győzelemhez szükségük van.”

„Mi nem a felszereltség, hanem az önök bátorsága miatt voltunk sikeresek.”

„Ezt köszönöm, és a világ figyel, és a világ figyel, mert nem engedhetjük meg Vladimir Putyinnak, hogy itt sikerrel járjon, mert ha itt sikerül, akkor más országokban is sikerülni fog neki.”

Erről lenne szó, kedves Setni. ;)
 
Csakhogy az oroszok nem avatkoztak volna be, ha előtte az amerikaiak nem avatkoztak volna be, hogy olyan kormány kerüljön hatalomra Ukrajnában, amelyik meghozza ezt a nyelvtörvényt orosz beavatkozásra, ha a Te logikai gondolatmenetedet követjük. :D
Ez egy ördögi kör,vagyis mivel az oroszok támogatta kormány megbukott, az új kormány persze hogy orosz ellenes lett,. innen egy lépés a nyelvtörvény.
Nos ehhez vagy kellett az orosz dezinformáció vagy ez már magától jött....
 
Panama 89 késöbb jutott eszembe, azt módositottam. Ugy 4 órája annak....

Így egyszerűbb, sajnos. :(

USA 2.jpg
US aggressziok - polon.jpg


A lista 2011-ben ér véget. Azóta eltelt 5 év és csak 2015-ben valami 30000 bombát dobtak le 7 országban. Setni szerint az információ a legnagyobb fegyver. Szerintem az a néhány milliócska szíriai, meg iraki szívesebben vette volna, ha információs bombákat dobáltak volna a fejükre. :D
 
Utoljára módosítva:
A harc az nem csak fizikailag történik.
Az információ az egyik legnagyobb fegyver.
A lényeg az írásnak hogy vissza kell szorítani az oroszokat.

Gondolod, hogy a képen azok a katonák akik előtt beszélnek a tankokkal, meg a helikopterekkel azért mentek oda, hogy röplapokat és átkokat szórjanak az oroszokra... :rohog:
 
Így egyszerűbb, sajnos. :(

Csatolás megtekintése 1518723 Csatolás megtekintése 1518724

A lista 2011-ben ér véget. Azóta eltelt 5 év és csak 2015-ben valami 30000 bombát dobtak le 7 országban. Setni szerint az információ a legnagyobb fegyver. Szerintem az a néhány milliócska szíriai, meg iraki szívesebben vette volna, ha információs bombákat dobáltak volna a fejükre. :D
Kérlek ne keverd össze a dolgokat, ilyen listát elég sok országról lehetne írni.
Ezen én nem tudok nevetni....
 
Biztos hogy nem, hisz Ukrajnában nincsenek oroszok........

Miért? Putyin Ukrajnában van? Azt mondták, hogy őt akarják megleckéztetni, de ő Moszkvában van és az még nincs Ukrajnába csatolva! ;)

Irigylem a humorérzékedet. Nekem valahogy nem nagyon van kedvem ezekkel a dolgokkal viccelődni. Nekem már tök mindegy, de nekem is két fiam van és én sem azért neveltem fel őket jórészt egyedül, hogy valamelyik pszichopata kedvéért agyonlőjék. :mad2:
 
Utoljára módosítva:
Miért? Putyin Ukrajnában van? Azt mondták, hogy őt akarják megleckéztetni, de ő Moszkvában van és az még nincs Ukrajnába csatolva! ;)

Irigylem a humorérzékedet. Nekem valahogy nem nagyon van ezekkel a dolgokkal viccelődni. Nekem már tök mindegy, de nekem is két fiam van és én sem azért neveltem fel őket jórészt egyedül, hogy valamelyik pszichopata kedvéért agyonlőjék őket. :mad2:
Az oroszok már a spájzban vannak .
Putyin(oroszok) igenis ukrajnában vannak, megszállták egy független ország részét.
Az ukrajnában harcoló ellenzékiek orosz támogatással harcolnak.
A halállal nem szabad humorizálni!!
 
Jászladány , Te meg csak ne álmodozz , mert igen is Ukrajna Tagja lesz az EU-nak és a NATO-nak is !!! Hiába is szavaztak a Hollandok nem-el tavaly Brüsszel ezt megkerüli egy újonan szerkesztett "törvénnyel" ! Aztán pontosan ugy kapja a milliárdokat mint Görög-Spanyol vagy "bukásra" álló nyugat-europai országok -Stikában-! Hasonlóan a katonai tanácsadokhoz , fegyverekhez ;) Látom a Mariupoli mészárlás a szakszervezeti székházban már kamu vagy ellett felejtve az uraktól itt ? vagy az is csak propaganda , lehet hiszen Steinmeier elvtársat sem engedték oda koszorú letételre mert esetleg "sértené" egyesek érzelmeit ! Na jó hagyjuk mert ez is Putyin fake news mint sok más ami manapság nempasszol a napi hirekbe . Csak én azon csodálkozom , tudom ez off, hogy 2016. december , 19-én volt Berlinben egy terror támadás ahol 12 személy meghalt és vagy 50 súlyosan megsebesült !:dr_64: A médiák max. vagy 2 napig voltak elfoglalva vele , sehol egy tüntetés egy miniszteri felvonulás ellene . Semmi szolidaritás se egy újságba , se egy más hiradóban , igaz az nem Charli Hebdo és még a Kancellár asszony is nagyon visszafogottan beszélt róla , mintha nem is Berlin szivében történt e tragédia !!:o
 
2017. december 31. Istenem, de messze van! A kelet európai emberek nem tudom megérik-e. Lehet, hogy azok közül, akik megérik, a legtöbbnek az lesz a legkisebb baja, hogy érvényesek-e még a szankciók. Hála az amerikai héjáknak.

En csak anyit látok a dátumbol, hogy egy egész évet kell várnia a magyar mezögazdaságnak, hogy valamit megvásároljanak tölle az Oroszok és ezt Putyinnak kell megköszönni.
-
 
Emlékszel Victoria Nulandra? ;)



Nagy baklövés egy az oroszok álltal lehallgatott telefonbeszélgetéssel, bizonygatni, hogy az Oroszok nem hallgatnak le amerikai diplomata vonalakat. :)
-
Aki nem emlékezne, az Oroszok megcapfolták Ukrainában az Amerikai követség telefonját, és a lehallgatott beszélgetést feltöltöttek 2014 febr. 4.-én, a Youtubra "Марионетки Майдана" (Maidan bábfigurái) cimmel. A rekordon a külügyminiszterin Nulands beszélget az Ukrainai US-Amerikai követtel, Geoffrey R. Pyatt-tal.
-
Örülök neki, hogy betetted, ez jol mutatja az oroszok beavatkozo szerepét az Ukrán politikába.
-
Ha meghallgatod a beszélgetést, Nuland megjegyzése egyáltalán nem tükrözi vissza az USA és EU valos viszonyát.
 
Az oroszok már a spájzban vannak .
Putyin(oroszok) igenis ukrajnában vannak, megszállták egy független ország részét.
Az ukrajnában harcoló ellenzékiek orosz támogatással harcolnak.
A halállal nem szabad humorizálni!!

Én csak azt nem értem, miért csak a nyugati sajtó szempontjából nézed a dolgokat. Nézd a másik oldalról is.
A Krím lakosságának 60 %-a orosz. Tartottak egy népszavazást a Krím hovatartozásáról, aminek alapján 90 %-os aránnyal szavazott a lakosság az Ukrajnától való elszakadásra, és kérték az Oroszországhoz való csatolásukat.
Milyen alapon minősítik Amerika és szövetségesei illegitimnek ezt a szavazást?
Puerto Rico is népszavazással csatlakozott annak idején az Egyesült Államokhoz, mégse mondta senki, hogy az Egyesült Államok megszállt egy független országot.

Az Ukrajnában harcoló ellenzékiek oroszok, akik nem akarnak az EU-hoz és a NATO-hoz csatlakozni az oroszokkal szemben. Valahol ez érthető. Az oroszok meg támogatják őket. Én ezt is meg tudom érteni. Mi is támogattuk a romániai magyarokat, amikor fellázadtak Ceaucescu ellen.
Az USA viszont a szíriai ellenzéket támogatja a szíriai kormánnyal szemben. Ezt némiképp kevésbé tudom megérteni, hisz nem amerikai nemzetiségűekről van szó. De egyiket sem tartom humorosnak.
 
Dehogynem, Melitta. Képzeld mennyire örül az EU az ilyen horogkeresztes csapatokkal győzedelmeskedő országnak.

Csatolás megtekintése 1518716

Ez szomoru. Valoban nagyon kellemetlen de sajnos az ár sok szemetet hord magával, gondoljunk csak arra menyit ártottak ezek a képek az 1956-os magyar felkelésnek. Vagy talán te ezen kép után itéled meg az egész eseményt?
-
00001501.jpg

-
A legkevésbé Nulands örülhetett a horogkereszttel villogo nationalistáknak. Nemde?
-
 
Van roma nyelvoktatás és nem 2 % a roma. Nem tudjuk mennyi, mert nem szabad tudnunk. Csak USÁ-ban és Izraelben lehet olyan felmérést készíteni, amiben ilyen kérdés feltehető. Nagyon helyesen! Magyarországnak hivatásból, szövetségi hűségből kötelező hülyének tettetni magát.

Nem tudom mennyi roma van, de a szülészeteken minden második csecsemő roma és szinte minden évben az első újszülött kisgyerek roma.
-
Félek, hogy nem buta vagy hanem egy az igazságot elferditö. Hogyan mersz szemrebbenés nélkül olyat állitani, hogy "nem szabad tudnunk" az ország ethnikumainak a számát. Hát itt van. A forrást ugy hivják, Központi Statisztikai Hivatal.
-
Ethnikai kisebbségek Mo.-on, a 2011-es népszámlálás alapján
190.046 Roma
62.233 Deutsche
17.693 Slowaken
15.620 Kroaten
7.995 Rumänen
5.070 Ukrainer
3.816 Serben
3.040 Slowenen
2.962 Polen
2.509 Griechen
1.358 Bulgaren
1.098 Russinen
620 Armenier
16.081 nem felismert kisebbségek mind pl. Zsidok, Bujawatok, Kinaiak stb.
-
Az meglehet, hogy Mo.-on félelem nélkül nem meri senki bevallani nyiltan. Ez szomoru.
-
Az egyetlen "pedigree" ami nyiltan kimondhato magyarnak lenni?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,909
Tagok
615,340
Legújabb tagunk
Torda Bernadett
Oldal tetejére