Sport "betérő" lányoknak fiúknak!

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Az új őrület San Diegóból indult, méghozzá a Hotel Del Coronado-ból, ahol a vendégek részt vehetnek egy 45 perces sellő edzésen, mindössze 20 dollárért (azaz körülbelül 5 ezer forintért). Tuti, hogy számodra is furán hangzik először, mégis elképesztő, hogy mennyi előnye van ennek a víz alatti mozgásnak.

sello-fitnesz-cosmopolitan-2.jpg
Hogy miiiik vannak :eek::eek::o:D

A legfontosabb tartozék az extrém edzés során a sellő uszony, amit a lábakra kell erősíteni, szóval tényleg igazi sellőnek érezheted magad alakformálás közben! Veronica Rohan fitneszedző szerint ennek segítségével olyan izmokat mozgathatsz meg, amiket talán ezelőtt még soha! Ráadásul nem csak a lábadat vagy karjaidat erősítheted meg, hanem az egész testedet, hiszen az uszony miatt rá vagy kényszerülve arra, hogy a tested minden pontját átmozgasd. Állítólag az edzés annyira népszerű, hogy a világon egyre több helyen tartanak órákat, főleg Angliában és Dániában számít most nagyon menőnek!
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
XRaid-laserGames.png
Ez már nagyon 21. századi fittness :eek::)

Egy igazi akció sport. Itt te vagy a katona, és úgy érezheted magad, mintha a harcmezőn lennél. Nem csupán fiús sport. A lányok is ugyanúgy rajonganak érte. Egy ruhát kell felvenned, ami érzékeli az ellenfél lövését. Ha a fénnyel rá világít a ruhádra, akkor találatot kaptál, amit érzel is, hiszen a ruha rezegni fog. Taktikai játék, ami kellő türelmet és nem kevés kitartást igényel.
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
az biztos, hogy a fenti harmincnapostol megerosodik a hasizom...
uszogumihajacska alatt, ha nem vigyazunk a helyes etkezesre :D.
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
16114016_1184136185032908_1383102266415799161_n.png
:eek::D:rohog:Azért"Pista bácsi"jól mutat mellette...meg laza is :D sport nacija szinte fenomén :D a trikó origi :D ez a bicepszről is elmondható :Dnem is tudtam,hogy az öreg hónalj gyantáztat is :D
 
Oldal tetejére