Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

57310

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Nem kellene a böngészőt molesztálni. Ha több száz oldalon kiválóan működik vele minden , akkor....???
És balga ember az, aki a figyelmeztetést kikapcsolja!!
Lehetne kérni, hogy olyanok adjanak itt tanácsot, akik nem visszafelé hajtanák a dolgokat?
1,"Régi böngészőt használj"( Beka Holt)
2, "Ki lehet kapcsolni a figyelmeztetést, ha ez zavar..." (qmpp)
Okoska! Holnap kapcsoljam ki a vírusvédelmet is, ha jelez valamit.
És most a böngészőre fogjuk rá azt is, hogy több napja egyetlen nekem szóló válaszról sem kaptam értesítést emailban, mint eddig mindig?

Az oldal a protokoll szerint nem biztonságos, meg is indokolja, hogy miért.
A böngésző először megnézi, hogy hová akarsz menni, és ellenőrzi a kapcsolat biztonságát.
Ez a weblap nem ad magáról semmiféle információt, ez pedig a mai világban komoly veszélyt jelenthet, a feltöltött adatok szempontjából. Ezt jelzi a böngésző!
Ne a másik böngészőt dicsérjük, mert az nem figyel ilyen dolgokra.
Mindig, mindenhol a maximális biztonságra kell törekedni.
Ezt tudjátok Ti is, az oldal karbantartói, ápolgatói is.
Ha a fotón látható helyzet nem áll fenn, cáfoljátok meg.
 

Csatolások

  • 0 CH2.bmp
    2.9 MB · Olvasás: 8
Utoljára módosítva:

57310

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Újra itt vagyok. Szót fogadtam, és megpróbáltam másik böngészővel.
Az eredmény ugyanaz, Az album alján a 4 éve feltöltött képek, és a közepén a tegnap előttiek
Tehát innen kezdve kérem, hagyjuk el, a böngészőre való mutogatást!!
 

Csatolások

  • Imrucika album.bmp
    3.8 MB · Olvasás: 4

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Mire vagy picinyem kivancsi? Milyen informaciora vagysz? Hol kene leregisztralnom, mert azt nem fotoztad le, hogy milyen oldal az ami ennyire kivancsi?
Esetleg rosszban santikalsz ? Mert vagy 5 helyen kint van meg a cimem, telefonom elerhetosegem is a korom is , majd potolom a labmeretemet a magassagomat es a kiloimat.
Arra nem gondolsz hogy en nem tartom biztonsagosnak a foton levo oldalt?

Hogy megnyugodjal, a Canadahun biztonsagos oldal. Spam leveleket nem kuldunk de meg hir levelet se, mindenki maga allitja be mit es min telefonon pc -n laptopon stb hogy kivanja hasznalni .
Mellesleg canadai oldalon vagy, igy nem kene csodalkozni ha nem minden magyar oldalon van leregisztralva .
 

57310

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Drága, arany csillagom! Nagyon jól esik a kedveskedésed :) Komolyan!! Nem a Te adataidat hiányolja a böngésző biztonsági beállítást figyelése.( és én sem) hanem a weboldal biztonságosságát ellenőrzi. A fotó, a böngésző figyelmeztetése, amit rajtam kívül több tízmillióan használnak. Nem egy kémoldal fotóját mellékeltem. Szerinte az oldalon megadott adatokhoz illetéktelenek is hozzáférhetnek. ( lehet, hogy csak adat továbbítás közben) " Mellesleg canadai oldalon vagy..." ezt tudom, és hol a szerver? -- Aki "rosszban santikal", az sokféleképpen megtehetné, hiszen tudod ( vagy nem) létezik a Dark Web: a net sötét oldala -a károkozás már rutin munka lenne. A lényeg a lényeg, engem legfőképpen az zavar, hogy ismerőseim fotói között nem tudom megnézni, és véleményezni az újakat.( nem találom meg, eldugódnak a régiek közé ) És ez böngészőtől független.Valamint nem kapok értesítést a válaszokról ( játék, témák...) Puszi!
 
Utoljára módosítva:
C

Chalamade

Vendég
Ha alapszinten értenél hozzá, akkor tudnod kellene, hogy a figyelmeztetés arról szól, hogy nyílt csatornán küldöd belépéskor a felhasználó nevedet és jelszavadat.
Milyen érzékeny adatot adtál meg, amit féltened kell? Tartok tőle, hogy semmit. A tanusítvány, amit még hiányolsz pedig pénzes buli. Így nem hiszed el, hogy a Canadahun az a Canadahun? Reklamációdat mire alapozod, mit adtál, hogy "elvárásaid " legyenek.
És igen, a Firefox olyan böngésző, amit, ha nem kényszerül rá a felhasználó, hanyagolni kell. (Ügyfélnek face to face xar!) Tele van biztonsági résekkel, és erőforrászabáló.
Előnye a hátránya is (ettől nem biztonságos), hogy a nem korrekt utasításokat is végrehajtja, emiatt szeretik a szakmájukat nem túl magas szinten űző "webmesterek".
És ne gyere a nyílt forráskóddal, az csak annyit jelent, hogy "hobbiból" javítgatják, szemben a jól megfizetett és nem kislétszámú üzleti alapú fejlesztőkkel.
Az ingyenes, kilinkelhető képhelytárért pedig sűrű köszönetet kellene mondanod, nem pedig az sort miatt reklamálnod.
Jelzős szerkezeteidet pedig tartsd meg a családtagjaidnak.
 

57310

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Vegyél vissza a flegmaságodból !! El lehet ezt mondani kevésbé fellengzősen is. Aki figyelmeztetést kap, az (ha van egy kis esze) komolyan veszi. Nem mindenki professzor,és tudja a web működésének minden csínját-bínját- mint gondolom te - tehát a saját szintjén kezdi keresni a megoldást a hibajelzésre.
Nem te lettél viccesen megszólítva, azt hiszem!!!! Tehát a családomat akkor emlegesd, amikor én a tiedet ( magadban most épen megteheted)
És az általam írott megszólítás arányban állt az én felém áradó szeretettel: Így szólított meg: "Mire vagy picinyem kivancsi?" És én ezt nem vettem sértésnek, főleg , mert nekem szólt!!
Majd ha a megszólított sértőnek érzi, akkor Ő fog jelezni! JÓ???
Melitta kedveskedett, én is.
A z interneten sok százezer, vagy millió oldal van, amit használunk, de egyik sem vagdalódzik azzal, hogy ingyenes. Ha valaki hibát jelez, azt megköszönik, válaszolnak, és többnyire találnak megoldást a javítására.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Chalamade
Koszonom beirasod. Sajnos aranyoskam orok reklamalo semmi se jo neki ezert elcelodtem vele.. En merem allitani keves forum van ami ilyen fejlett minden kattinhato, minden tobb helyrol elerheto raadasul meg egy halom lehetoseggel is ki lett egeszitve Pl galleriak , blogok, stb. Arrol nem beszelve egyre tobb helyen zarodnak be a forumok mert nem lehet kontrolalni stb.
Mivel minden ingyenes , mi ennyit tudunk adni. Goyonak koszonve fejleszteseket up date es o nem all a canadahun alkalmazasaban .Ingyen onkentes munkaval jarulnak hozza a kormanyosok is hogy zavartalan legyen a forum mukodese.
Ezt a munkat otthon tobb informatikus es segitok munkaja egy ekkora oldal ,mukodtetese amit mi onszorgalombol teszunk.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A z interneten sok százezer, vagy millió oldal van, amit használunk, de egyik sem vagdalódzik azzal, hogy ingyenes. Ha valaki hibát jelez, azt megköszönik, válaszolnak, és többnyire találnak megoldást a javítására.

Gondolod mi nem latjuk a hibat? csak eppen dolgozunk es nincs ido megcsinalni, de ahogy lesz ,meg lesz oldva.
Igazan orulok hogy talaltal tobbszaz weboldalt ezek szerint ezutan mast boldogitasz az orok reklamalasoddal.
Ingyenes oldalakat ilyent mint a Canadahun mertekben es valasztekban nem igen tudsz mondani csak bloffolsz mint otthon szokas.
 

Wimp

Állandó Tag
Állandó Tag
Nektek sem működik a kereső, vagy csak nekem?
Ezt kapom: "The search could not be completed. Please try again later."
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Nektek sem működik a kereső, vagy csak nekem?
Ezt kapom: "The search could not be completed. Please try again later."
Egy kötelező frissítés települt a szerverre, amihez újra kell állítani néhány paramétert. ezt a webmester meg is fogja tenni, amikor a feladatai során odaér.
Addig sajna marad a guglis keresés. (A Google keresője a ch-ra állítva - azaz a kereső sor végén a :canadahun.com…)
 

bumbayo

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kötelező frissítés települt a szerverre, amihez őjra kell állítani néhány paramétert. ezt a webmester meg is fogja tenni, amikor a feladatai során odaér.
Addig sajna marad a guglis keresés. (A Google keresője a ch-ra állítva - azaz a kkereső sor végén a :canadahun.co…)
a guglis keresés se mükszik…
 

57310

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
csak bloffolsz mint otthon szokas.
Szia Melitta! Onnan "kintről" ha nem muszáj te ne szóld le az "OTTHONT". Ehhez semmi alapod nincsen.? Mire jó ez? Igen rengeteg fórumot látogatok, mert igyekszem magamat folyamatosan fejleszteni. Minden téren ( elektronika, csillagászat, ......sőt most még az üveges ismerteket is bevettem a sorba. ( itt ilyesmi nincsen) Én ilyen vagyok, minden érdekel, és , hogy ne szóljak hozzá felkészületlenül a témákhoz , tanulok. nem reklamáltam, KÉRDEZTEM!! Az nem ugyanaz. És milyen lekezelő, használhatatlan választ kaptam. Ha én mondjuk a PC fórumon azt javaslom valakinek, hogy kapcsolja ki a hibajelzést, annak komolyan vétele helyett, másnap nem kellene visszamennem. Mert itt azt kaptam megoldásnak. De ha jó így minden, akkor jó. Szia, további szép napot.
 

57310

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ha alapszinten értenél hozzá, akkor tudnod kellene, hogy a figyelmeztetés arról szól, hogy nyílt csatornán küldöd belépéskor a felhasználó nevedet és jelszavadat.
Milyen érzékeny adatot adtál meg, amit féltened kell? Tartok tőle, hogy semmit..
------------------------------
Chalamade, vagy ki is vagy a sok közül...azt írtad: "Ha alapszinten értenél hozzá, akkor tudnod kellene, hogy a figyelmeztetés arról szól, hogy nyílt csatornán küldöd belépéskor a felhasználó nevedet és jelszavadat."

ÉS TUDOD, HOGY MÉG MI MINDENT??? Valamennyire otthon vagyok a témában!!

„cookie-ban” rögzített, weboldal látogatottságára vonatkozó adatok (a látogatás időpontjával és az IP címemmel , (és több más adattal együtt, még a böngészőm adataival is ) a látogatott oldal szervereire kerülnek átvitelre és letárolásra.
------------
Tehát nem bagatelizálható, ha a látogatott oldal nem biztosít megfelelő védelmet, -mondjuk kapcsolódás alatt - akár az IP címemet, akár más adatot ekkor kinyerhetnek az adatáramlásból "rossz emberek"
És normális ember nem osztogatja a nagyvilágba az IP címét!!
És ha én banki ügyeket is intézek a számítógépeken, akkor ez nem szerencsés dolog.
Tehát ha alapszinten értesz hozzá, ezt tudnod kellene.
Ezt ne vitatkozásnak vedd, ( bár a vitatkozás, egy normális dolog két értelmes ember között) csak ne nézd teljesen butának a kérdezőt.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Az eddig ideírt soraid alaőján igazán nem értem, hogy, ha ennyire instabilnak/nem megfelelőnek/veszélyesnek/hibásnal…. találod a CH működését, akkor miért nem hagyod itt?
Nem kötelező tagnak lenni/maradni.
------------------------------
Chalamade, vagy ki is vagy a sok közül...azt írtad: "Ha alapszinten értenél hozzá, akkor tudnod kellene, hogy a figyelmeztetés arról szól, hogy nyílt csatornán küldöd belépéskor a felhasználó nevedet és jelszavadat."

ÉS TUDOD, HOGY MÉG MI MINDENT??? Valamennyire otthon vagyok a témában!!
Akkor remélhetőleg nem ugyanazt a nick-et és jelszót használod a CH-hoz, mint a levelező programodhoz/banjfiókodhoz/munkahelyi adataid táveléréséhez.
„cookie-ban” rögzített, weboldal látogatottságára vonatkozó adatok (a látogatás időpontjával és az IP címemmel , (és több más adattal együtt, még a böngészőm adataival is ) a látogatott oldal szervereire kerülnek átvitelre és letárolásra.
------------
Tehát nem bagatelizálható, ha a látogatott oldal nem biztosít megfelelő védelmet, -mondjuk kapcsolódás alatt - akár az IP címemet, akár más adatot ekkor kinyerhetnek az adatáramlásból "rossz emberek"
És normális ember nem osztogatja a nagyvilágba az IP címét!!
Neked fix IP címed van? Nem a szolgáltató ad minden alkalommal egyet az ép szabadon lévőkből?
És ha én banki ügyeket is intézek a számítógépeken, akkor ez nem szerencsés dolog.
Ha te megfelelő bank hozzáférését használod, az biztos kettős auonosítást használ (a jelszavadon kívül pl az sms-ben küldött ideiglenes azonosítót pluszban).
Tehát ha alapszinten értesz hozzá, ezt tudnod kellene.
Ezt ne vitatkozásnak vedd, ( bár a vitatkozás, egy normális dolog két értelmes ember között) csak ne nézd teljesen butának a kérdezőt.
A fél millió tagunkból rajtad kívül még senki sem aggódott, hogy a CH nem https-t használ.

Én sem vitatkozásnak, inkább egyszerűsítésnek vagy ha úgy tetszik, megnyugtatásnak szánom a soraim.
 

zeroprime

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Amikor próbálok keresni, folyamatosan több napja ezt dobja:
CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma - Hiba
The search could not be completed. Please try again later.

ugyanez az üzenet jön, ha a profilomnál szeretném lekérni hozzászólásaim is!

pls help!
 
Oldal tetejére