Ha Orbánnak korábban sikerül megállítania Brüsszelt....

Ha Orbánnak korábban sikerül megállítania Brüsszelt, Bözsi néni faluja most 562 millió forinttal lenne szegényebb.

A 24.hu utánanézett, nyert-e Orbán Viktor Bözsi nénijének faluja, Nagygéc az elmúlt években uniós forrásokból pénzt. Nyert, egész pontosan 562 millió forintot, amiből az elmúlt években többek között kilátótoronyra, templomfelújításra, őrtűz-oszlopra és látogatóközpontra jutott. Nagygécen Bözsi nénin kívül öt ember lakik, ennek oka, hogy az 1970-es árvíz következtében a falu elnéptelenedett.

A következetes miniszterelnöknek tehát egy olyan nénivel sikerült reklámoznia magát az anyák napjára időzített, könnyfakasztónak szánt videón, akinek faluját saját főellensége az, Európai Unió hozta rendbe néhány éve.



bozsi neni.jpg
 
Nincs az ertelmes vitaval semmi baj, most sincs. :)

Attol altalanos, hogy a tarsadalom jelentos hanyadanak fontos, hidd el, tobben vannak azok, akik barmilyen vallasban, ezoakarmiben hisznek, mint akik nem. Innentol demokratikus alapjogi minoseg, innentol jogallami kerdes.

Bar en aktivan sportolok, a stadionsportok engem ennek ellenere szinten kevesbe hoznak lazba, nem jarok oda, megis, tudom hogy sokakat erdekel, tehat alapvetoen - nem a mai abszurd es gatlastalan viszonyok kozott - nincs problemam vele, hiszen tudom, hogy sokaknak szorakozas, elmeny, ha kimehetnek szurkolni akar.
Nekik fontos, ugy veszem, hogy az en adombol az egyetemeket finanszirozzak es a tudomanyos kutatasokat :) :) illetoleg nagyon tudnam tamogatni otthon, ha elsodleges az egeszsegugyi fejlesztes lenne - ez ugyanis meg a vallasi alapjogoknal is relevansabb.
(A mai abszurd stadionepitesrol mar tudod, mi a velemenyem, reagaltal korabbira, egyet is ertettunk.)
Az autoversenyrol nincsenek infoim, a sztupakrol tudok, a Zalaszantoi termeszetesen kapott palyazati penzeket (erdekes, hogy ugyanott "Mustpenzbol" epitett valamelyik kereszteny felekezet egy kapolnat par eve, szoval erre is van pelda). Mindenki kapjon. Most megmosolyogtattal am :) belegondoltam, az ateistak kaphatnanak akkor "Nemtemplom" zset, vagy "Atemplomhelyeingatlan" tamogatast. Nem zavarna egyebkent.

Amig nincs minden haziorvosi rendeloben sajat ultrahang, helyben-labor, tiszta, modern rendelok, eszkozok, korulmenyek, sfertotlenites, megfelelo penz az orvosoknak es az egeszsegugyi dolgozoknak, addig a muemlekvedelem valoban masodlagos kellene hogy legyen. Ha otthon veletlenul orvoshoz kenyszerulok, mindig bosszant, hogy ami Nemetorszagban mar regen termeszetes, az Magyarorszagon ufoooooo.
nem erted a lenyeget
amire harolkingnek nincs igenye az pusztuljon es tartsa fenn mas ha akarja
amire meg igenye van az meg kozerdek azt tamogatni kell
ha meg amerikaba epitenek a magyarok egy templomot sajat penzbol aztan azt a puspok eladja hogy kifizesse belole a nem magyar pedofil papok bunteteset es utcara teszi a gyulekezetet az meg jo mer az is pusztuljon
 
nem erted a lenyeget
amire harolkingnek nincs igenye az pusztuljon es tartsa fenn mas ha akarja
amire meg igenye van az meg kozerdek azt tamogatni kell
ha meg amerikaba epitenek a magyarok egy templomot sajat penzbol aztan azt a puspok eladja hogy kifizesse belole a nem magyar pedofil papok bunteteset es utcara teszi a gyulekezetet az meg jo mer az is pusztuljon
Ennyire érdekli az egyházat az amerikai magyarok hite....
 
Muemlek... ertem ezalatt a Bazilikat , Esztergomi Szekesegyhazat , ahova meg hivokon kivul a turistak is elmennek, de ez a falu 7 fovel se ut halozattal milyen celt szolgal?
Penz szoras feleslegesen.
Az egyhaznak kell a muemlek templomaikat rendbe tenni es nem az allamnak az adofizetok penzebol.
Melitta, a helyzet az, hogy tőlünk nyugatra senki nem érti a NER rendszerét.
Nem szórják a pénzt feleslegesen.
A pénzt különféle jól-rosszul átgondolt módszerekkel kilopják az állam fennhatósága alól és átirányítják magán számlákra.
A kormány megépíttetett egy kilátót, ára sacc-per-kb 1.000.000, leszámláz 34.000.000-t. 33 mila haszon. A túrricsei polgármester magánpénzt veret, eddigi haszna kb. 80 mila. Az, hogy nem lehet érte cipőt venni a gyerek lábára? Na és??
Az EU elnézi ezt, hiszen a magyarok megsegítése és fejlesztése céljából adott milliárd eurók jó része visszakerül hozzájuk. A magyar új urak vásárolnak mindent, ami szép és jó. Az Orbán család vett egy szállodát Svájcban. Valamelyik magyar oligarcha vett egy kastélyt Franciaországban. Az angol yacht-építő cégek hülyére keresik magukat az orosz és a magyar megrendeléseken. Nem folytatom. De kinek áll érdekében megfojtani az EU befizetők (állampolgáraitól származó bevétel) - Magyarország - EU befizetők (magánszemélyek magánkaszáiba befolyó) pénzáramlást? Az EU milliomosainak biztos nem!
Csak a nem-fideszes magyar polgárok döglenek bele. A regnáló kormány pedig felismerte, hogy a magyarok a jég hátán is megélnek! Nosza, segítik őket ebben a gyakorlatban, vigyék tökélyre!
Nemrég olvastam egy cikket, hogy egy 84%-os mozgássérült ember végre felháborodott: 2010-ben volt 55.000 Ft segélye, ezt később egy utólag hozott törvény alapján visszavették 23.800 Ft-ra (ettől még nem nyitotta ki a száját és csak magában tiltakozott) és ez évben ezt is egy újabb utólag hozott törvény alapján visszavették 5.000 Ft-ra. Na, ezt már kikérte magának! Hát ha mi ilyen birkák vagyunk, nem éri meg minden pénzt átirányítani a vezetők magánpénztáraiba??? A hőbörgők kicsit hőbörögnek, aztán feldobják a talpukat. Téma lezárva, elintézve.
Továbbá ismert, hogy az Orbán kormány bevezette a visszamenőleges törvénykezést. Meghozzák a törvényt most, ami érvényes mától, visszamenőleges hatállyal. A római jog óta ilyen még nem volt. Most van.
 
Éleskés , azért vitába szállnék ám veled , hogy mint irod nyugaton nemszorják felleslegesen a pénzt ! Szorják ám , csak az nemjutt el hazáig ;). Németországban szorja a vasut , épit olyan hidakat melyek vagy 20 éve ott állnak és vezetnek a semmibe , épitenek repülötereket mely már vagy 10 éve " átadásra kerülnek" és az átadásuk mindig kilesz tolva , de ezt majd mindenhol megtalálod . Hogy esetleg az alvállalkozó nemkapja meg a nekijáró pénzt ? na és ? Az Ö baja , de az onager kapja a milliós fizetését és még felelöségre sem lehet vonni ! Tehát ez nem csak "kis hazánk"találmánya , ök csak mint mindig koppintanak , aztán persze hogy elnézzi az EU , mint magad is emlitetted mert azzok is leveszik a sápot , hiszen manapság már Europatávú kiirásra van szükség , aztán meg mint emlitetted nyernek ök is rajta . ;)
 
Tehát ez nem csak "kis hazánk"találmánya
Nem csak a magyarok találékonyak, mint állítod, ha zsebet kell tömni. ezzel nem is vitatkoznék. A folytatásról viszont megfeledkezel, pedig nem elhanyagolható. Határainkon kívül pénzügyi machinációk miatt (sikkasztás, adócsalás, kenőpénz) letartóztattak már minisztert, miniszterelnököt, államelnököt, kisebb rangúakról nem is beszélve.
Nálunk hónapok telnek el mire egyáltalán hajlandóak foglalkozni a képviselő ügyeivel (természetesen felette mindenki tiszta, mint a hó :D - van ember, aki ezt elhiszi? :D)
Szóval lopnak Kelettől-Nyugatig , ez rossz emberi szokás, De nem mindenütt mossák ki a carból az illetőt. :rohog:
 
ezel az a bajom hogy nem tudjuk hogy mennyi is van
nekem eleg sok rokonom van
van koztuk olyan aki mindenfele tamogatast kap mer szegeny de ez nem igyaz mert feketen dolgozik es azt nem latja a hatosag
a vege az hogy jobban el mint a csaladba azok akik rendesen be vannak jelentve ezer ok nem kapnak semmit

azt gondolom hogy nem csak azt kel nezni hogy kinek lehet penzt adni hanem a kulturara is kolteni kel
a szinhazak is kapnak tamogatast pedig azt is lehetne az ehezoknek adni de akkor meg a szineszek eheznenek

Lehet, hogy a te rokonod ilyen ügyes" ember és azt sem vitatom, hogy ő lenne az egyedüli...de ....csak 7 év alatti gyermek 200 ezer éhezik ma Mo-on és akkor hol van még a többi korosztály és az öregek.
Egyébként a rokonodat se vetheti fel jólét a segélyektől, tekintettel arra, hogy az árvaellátás kivételével tavaly március 1-től Orbán megszüntett minden központi segélyezést.
 
"Miközben a francia nép sajnálatos módon keresztbe tett a magyar mintára tervezett lázadásnak (kormányzati pozícióból, összelopkodva a mozdíthatót, vernyogva köpködni az elitet, a pénzembereket, a háttérhatalmat), miközben Áder János könnyfakasztó beiktatási beszéde és Orbán megszokott kocsmai szintű parlamenti performansza ma sem feledtette, hogy hol élünk (majd még ezekre bőven visszatérünk), Magyarország második legnépesebb városának tét nélküli időközi választása Bözsi néni végtelenül kínos, propagandavideós szereplésén túlmutató tanulságokkal szolgált."

https://kolozsvaros.com/2017/05/08/ez-jobban-fajt-mint-bozsi-neni/
 
"Miközben a francia nép sajnálatos módon keresztbe tett a magyar mintára tervezett lázadásnak (kormányzati pozícióból, összelopkodva a mozdíthatót, vernyogva köpködni az elitet, a pénzembereket, a háttérhatalmat), miközben Áder János könnyfakasztó beiktatási beszéde és Orbán megszokott kocsmai szintű parlamenti performansza ma sem feledtette, hogy hol élünk (majd még ezekre bőven visszatérünk), Magyarország második legnépesebb városának tét nélküli időközi választása Bözsi néni végtelenül kínos, propagandavideós szereplésén túlmutató tanulságokkal szolgált."

https://kolozsvaros.com/2017/05/08/ez-jobban-fajt-mint-bozsi-neni/

Nos ez roppant tanulságos volt....a konzekvencia: amíg lószar van, veréb is van.
 
Valami nagy hiba van az Orban communikacioban, vagy szandekosan csinalnak hulyet belole a kollegai. Pr videot csinalhatnak mindenrol de nem egy ilyen lepukkant hazrol es kornyezetrol. A disznoval valo haverkodas es szoba allasa egyszeruen elkepeszto. A rofi nem bent vegzi a 'dolgat" akkor elol a tarsalgas helyen gumicsizma dukal.
Melyik orszag kormanyfoje fotozkodik disznoval? arrol mar nem is beszelve hogy nem eu komortosan van tartva az a sertes, hanem mintha egy cent se menet volna a rofi komfortizalasara a rengeteg eu milliokbol.
Merjunk nagyot almodni es kozben a sz@rban dagonyazunk.
Szornyulkodes es felhaborodas miatt sok media lehozta, de a legnagyobb baj , hogy a kormany media piar videonak tekinti es reklamozza ezt a lesulyto szinvonalon allo videot.
A szinvonal a banyaszbeka alatti. Brusszelbe ezt a videot megneznek rohogogorcsot kapnanak es o lenne Europaba Mr.Kondas .
Nincs ember aki atnezne , mi mehet ki mi nem? vagy mindenkinek lo nezett be a gyerekszobajaba?
Mint ahogy egy allamfo se kopkodi a szotyolat, lehet csinaljak, de hogy ezt nem adjak le adasba az biztos.
Ugyan ez a gond a hazzal is egy lepukkant haz nem reklam, arra nem, hogy jol teljesit az orszag.
Lehet en tevedek es ez a valsosag es nem teljesit jobban az orszag, mert ebbol a videobol ez jon le, mint ha megallt volna az ido 50 eve.
 

Türk kolléga

A linkeden a legtetszetősebb,nagyon találó mondat tetszett!
Ez:
"Az is igaz, hogy én még ilyen megalázkodó, szolgalelkű expozét, mint amit Türk kolléga előadott a szervusz, miniszterelnök úr utáni részben, szerintem soha nem láttam. Talán Semjén, Orbánt vizslató szerelmes tekintete sorolható még ebbe a kategóriába"
Van gyomruk az biztos, ezt a hason csúszást művelni, máris született politikus.
 
Utoljára módosítva:
Valami nagy hiba van az Orban communikacioban, vagy szandekosan csinalnak hulyet belole a kollegai. Pr videot csinalhatnak mindenrol de nem egy ilyen lepukkant hazrol es kornyezetrol. A disznoval valo haverkodas es szoba allasa egyszeruen elkepeszto. A rofi nem bent vegzi a 'dolgat" akkor elol a tarsalgas helyen gumicsizma dukal.
Melyik orszag kormanyfoje fotozkodik disznoval? arrol mar nem is beszelve hogy nem eu komortosan van tartva az a sertes, hanem mintha egy cent se menet volna a rofi komfortizalasara a rengeteg eu milliokbol.
Merjunk nagyot almodni es kozben a sz@rban dagonyazunk.
Szornyulkodes es felhaborodas miatt sok media lehozta, de a legnagyobb baj , hogy a kormany media piar videonak tekinti es reklamozza ezt a lesulyto szinvonalon allo videot.
A szinvonal a banyaszbeka alatti. Brusszelbe ezt a videot megneznek rohogogorcsot kapnanak es o lenne Europaba Mr.Kondas .
Nincs ember aki atnezne , mi mehet ki mi nem? vagy mindenkinek lo nezett be a gyerekszobajaba?
Mint ahogy egy allamfo se kopkodi a szotyolat, lehet csinaljak, de hogy ezt nem adjak le adasba az biztos.
Ugyan ez a gond a hazzal is egy lepukkant haz nem reklam, arra nem, hogy jol teljesit az orszag.
Lehet en tevedek es ez a valsosag es nem teljesit jobban az orszag, mert ebbol a videobol ez jon le, mint ha megallt volna az ido 50 eve.
Melitta.
Nos ez már egy elég jól kinéző falusi ház. Itt tisztaság van igaz megkopott dolgok vannak de, rend van.
Ennél sokkal rosszabbak vannak .
Igen tévedsz ezt a filmet nagyon sokan megnézik és magukra ismernek benne. Lehet hogy az óceán túl oldaláról ez megdöbbentő de , itt ez a boldogság.
A disznóval való haverkodás ez így néz i ha elmész egy falusi házhoz szinte az első hogy megmutassák a hízókat, malacokat és egyéb házi állatokat.
Ez a vagyon!
Nem eu komfortos a disznó tartás? pedig ez is szép rendezett ól.
Ha mangalicát tartottak volna na az lett volna a megdöbbentő:))
Azért becsülik le orbánt mert ők távol vannak és nem hiszik el hogy itt így élnek az emberek.
Nagyon szimpatikus a választóknak az hogy egy miniszterelnők lemegy az ólhoz! Ugyan az történhet mint angliában a brexitnél a vidék az konzervatív és nem szabad lebecsülni.
 
Nincs az ertelmes vitaval semmi baj, most sincs. :)

Attol altalanos, hogy a tarsadalom jelentos hanyadanak fontos, hidd el, tobben vannak azok, akik barmilyen vallasban, ezoakarmiben hisznek, mint akik nem. Innentol demokratikus alapjogi minoseg, innentol jogallami kerdes.

Bar en aktivan sportolok, a stadionsportok engem ennek ellenere szinten kevesbe hoznak lazba, nem jarok oda, megis, tudom hogy sokakat erdekel, tehat alapvetoen - nem a mai abszurd es gatlastalan viszonyok kozott - nincs problemam vele, hiszen tudom, hogy sokaknak szorakozas, elmeny, ha kimehetnek szurkolni akar.
Nekik fontos, ugy veszem, hogy az en adombol az egyetemeket finanszirozzak es a tudomanyos kutatasokat :) :) illetoleg nagyon tudnam tamogatni otthon, ha elsodleges az egeszsegugyi fejlesztes lenne - ez ugyanis meg a vallasi alapjogoknal is relevansabb.
(A mai abszurd stadionepitesrol mar tudod, mi a velemenyem, reagaltal korabbira, egyet is ertettunk.)
Az autoversenyrol nincsenek infoim, a sztupakrol tudok, a Zalaszantoi termeszetesen kapott palyazati penzeket (erdekes, hogy ugyanott "Mustpenzbol" epitett valamelyik kereszteny felekezet egy kapolnat par eve, szoval erre is van pelda). Mindenki kapjon. Most megmosolyogtattal am :) belegondoltam, az ateistak kaphatnanak akkor "Nemtemplom" zset, vagy "Atemplomhelyeingatlan" tamogatast. Nem zavarna egyebkent.

Amig nincs minden haziorvosi rendeloben sajat ultrahang, helyben-labor, tiszta, modern rendelok, eszkozok, korulmenyek, sfertotlenites, megfelelo penz az orvosoknak es az egeszsegugyi dolgozoknak, addig a muemlekvedelem valoban masodlagos kellene hogy legyen. Ha otthon veletlenul orvoshoz kenyszerulok, mindig bosszant, hogy ami Nemetorszagban mar regen termeszetes, az Magyarorszagon ufoooooo.
NEM. Szerintem keresztény az aki igenis eljár hétvégenként a templomba ÉS FIZETI AZ EGYHÁZI ADÓT. (ha nem katolikus stb, akkor a maga felekezetének fizeti). Az hogy benyögi hogy szerinte ő vallásos, nem érv, ettől ő még nem hisz annyira hogy igazán fontos legyen neki az egyházak támogatása. a „maga módján” hinni akkor is tud ha nem jár templomba, az igaz, de ekkor nem is érdekli őt a templom annyira, ugye?

Nézd. Sport = MAGÁNÜGY. Magyarul HOBBY. Az élsportot én élből leszarom úgyis, mert csak a doppingolás és csalás melegágya, már rég nem a sportolók mérkőznek azokon a versenyeken, hanem a kémikusok, vegyészek, hogy ki tud ügyesebb doppingot kitalálni, amit legalább 10 évig nem fedeznek fel. Meg melyik műszerész tud ügyesebb, kisebb de erősebb elektromotort beépíteni a biciglibe, stb.
Ehhez hasonlóan, a vallás is MAGÁNÜGY, azaz HOBBY.

És mi a szarért támogasson az állam HOBBYT, hm?! Főleg ha ilyen kevés pénze van...

Az egyetemek, kutatások, stb, általában az oktatás, az viszont NEM hobby, mert abból fejlődik az ország, annak konkrét HASZNA van, vagy legalábbis lehet haszna, potenciálisan. Felfedezések, gazdaságélénkítés, beruházások is, mert az ország a képzettebbn munkaerő miatt ide vonzza a cégeket. Az tehát igenis KÖZÜGY.

Az egészségügy is KÖZÜGY, mert egyszer mindenki lesz beteg, meg öreg, stb. Vallásos, hívő, NEM mindenki lesz. És ha lesz is, hihet templom nélkül meg papok nélkül is. Vagy a te istened olyan szánalmas, hogy nem hallja meg a szívből jövő imát, csak akkor ha azt templom belsejében mondják, tömjénfüsttől bűzölögve?!

Az állam igenis közügyeket támogasson, ne hobbykat. Utóbbi csak arra jó hogy a korrupció melegágya legyen. Meg hogy vitatkozni lehessen, melyik egyház „történelmi”, milyen „réginek” kell lennie ahhoz hogy méltó legyen támogatásra, stb. Rengeteg szarpofozós vita feleslegesen. Egyiknek se egy fillért se, ez tiszta helyzet, tartsák el a híveik! Ugyanez igaz a szememben a sportra is. Nem kell „élsport”, és nem kellenek ehhez hasonlóan „él-egyházak” se. Versenyezzenek egymással a sportolók, oké, meg az egyházak is, ha akarnak, de saját pénzből. Nem államiból.
 
Nagyon szimpatikus a választóknak az hogy egy miniszterelnők lemegy az ólhoz!
Választói attól el vannak ájulva ha köpködi a szotyi héját.( A többségnek elég ennyi. Lelkük rajta.) Itthon ez már uncsi pálesztől a disznóvágásig nem újdonság.
De ez megy külhonba is! Ezzel aztán adunk az országimázsnak. Legközelebb az jön, h nyereg alatt puhítjuk a húst?
 
Választói attól el vannak ájulva ha köpködi a szotyi héját.( A többségnek elég ennyi. Lelkük rajta.) Itthon ez már uncsi pálesztől a disznóvágásig nem újdonság.
De ez megy külhonba is! Ezzel aztán adunk az országimázsnak. Legközelebb az jön, h nyereg alatt puhítjuk a húst?
De, mivel a választók többsége a határon innen él így tökéletesen eljut hozzájuk az üzenet. A külföld nem sok embert foglalkoztat akiket igen azok meg már ott élnek vagy tervezik a kimenetelt.
A többségnek bőven elég ennyi legyen nyugalom legyen rend és ne zaklassák őket .
Hihetetlen de, élni akarnak.
 
Mikor Europat akarjuk megrendszabalyozni es helyes utra teriteni akkor peldaval kell szolgalni ami nem nagyon megy.
Nem becsulom le a videket es az ott elo embereket, voltam en is videken lattam takaros kis mini gazdasagot malacokkal tyukokkal loval konyha kerttel stb.
Allitsuk meg Brusszelt , miert is? hogy ezt a szintet konzervaljuk?
Mo-nak ez a reklamfilmje?
Melyik orszag elnoke mutat be ilyent magarol?
Trump, vagy a mi miniszter elnokunk Canadaba, vagy a francia uj elnok vagy a nemeteknel latsz ilyent vagy a Putyin a szegenyseget a lepusztult hazakat vagy a disznokat mutogatja?

Orban nem csak a videket kepviseli hanem az egesz orszagot.

A videk se ilyen lepukkant allapotban van, hanem sok sok sikeres gazdasag takaros kis falvak szep viragokkal tisztasaggal stb.
Innen mar csak egy ugras a budai varba valo koltozese.

Egy 7 fos "falunak" ahol tilos epitkezni milyen jovokepe van?
Ez a falu kep kepviseli az orszagot? Ugyan en varosba szulettem es tenyleg a felkezemen megszamolhatom hany videki gazdasagot lattam, de hogy mind jobb allapotban voltak az biztos.
 
Mikor Europat akarjuk megrendszabalyozni es helyes utra teriteni akkor peldaval kell szolgalni ami nem nagyon megy.
Nem becsulom le a videket es az ott elo embereket, voltam en is videken lattam takaros kis mini gazdasagot malacokkal tyukokkal loval konyha kerttel stb.
Allitsuk meg Brusszelt , miert is? hogy ezt a szintet konzervaljuk?
Mo-nak ez a reklamfilmje?
Melyik orszag elnoke mutat be ilyent magarol?
Trump, vagy a mi miniszter elnokunk Canadaba, vagy a francia uj elnok vagy a nemeteknel latsz ilyent vagy a Putyin a szegenyseget a lepusztult hazakat vagy a disznokat mutogatja?

Orban nem csak a videket kepviseli hanem az egesz orszagot.

A videk se ilyen lepukkant allapotban van, hanem sok sok sikeres gazdasag takaros kis falvak szep viragokkal tisztasaggal stb.
Innen mar csak egy ugras a budai varba valo koltozese.

Egy 7 fos "falunak" ahol tilos epitkezni milyen jovokepe van?
Ez a falu kep kepviseli az orszagot? Ugyan en varosba szulettem es tenyleg a felkezemen megszamolhatom hany videki gazdasagot lattam, de hogy mind jobb allapotban voltak az biztos.
Értelek, de ha a külföldi média kigúnyolja ezt a videót akkor ismét az lesz hogy tessék a külföld bennünket kinevet. Összezár a választói oldal hisz rajtunk nevetnek.
Brüsszel kigúnyol de a menekülteket ide akarja küldeni...
arra jók lennénk.
Ide hordja európa szemetét de, meg kell nézni van még magyarországon saját hízó!!
Nem génmódosított, nem tápozott igazi búzán és egyéb gabonán hízott jószág. Csak egyék meg nyugaton azt valamit.
Tudjuk mi hogy mi kell a magyarnak...szalonna kolbász, pálinka. Brüsszel ezeket akarja elvenni tőlünk pálinkát ne főzzünk igyuk a viszkit, ne lehessen otthon vágni az állatokat....állítsuk meg!!!
(ez jár az emberek fejében és ha egymás közt vannak így beszélgetnek)
 
Brüsszel ezeket akarja elvenni tőlünk pálinkát ne főzzünk igyuk a viszkit,
Látod ez a "Brüsszel betiltja a pálinkaőzést" az olyan marhaságok egyike, amit sikerült elterjeszteni, EU ellen hergelni a népet, mert sokan el is hitték. Pedig csak a zárjegy nélküli árusításról volt szó, és az EU-nak volt igaza, fizettünk is érte. De arról úgy hallgattak Orbánék, mint car a gazban. Az rontott volna a reklámjukon. :mad:
 
Ihaj csuhaj sose halunk meg. A pajinka ol es nyomorba dont.
50liter igazan orok mamort ad. Lehet lebutitani az orszagot a sarga foldig. Senki nem mondta hogy Henessyt igyon palinka helyet. A jozan elet az smafu meg meg gondolatba se otlik fel.
Osszezar ez a valaszto reteg remek, es ki fog jol jarni ?ok? en fogadok hogy nem ok,veletlenul se az az ut hogy lepesrol lepesre elore a fejlodes utjan hanem konzervaljuk a lereszegedest a kocsmai szintet , a primitiv eletkorulmenyeket. Tudod en olvasatomba ez egyre szukebb reteg es nem ok fujjak a passzat szelet ket feles kozott.
A menekultek nem jarnak kocsmaba igy meg veletlenul se talalkozhatnak veluk , amugy sincs egy se , de van keritesunk , a duma meg amit a kormany mond azt szajkozzak ,sajna ez nem eu komform ugy nez ki.
NEm kell behozni semmit az Eubol es mar nem kell szemetet enniuk se. Mert ugye szemet az ahogy patyolat tisztan van a diszno tartva , jobb ha a sajat piszkaba fekszik azt vagy kipucolja a palinkatol dulongelo diszno gazda vagy majd ha jozan lesz es eszebe jut, addig erlelodik a gondolat es izesedeik a malac husa.. Ettol lesz izletes a diszno, nem a fertotlenito szerektol.
Igaz hogy a genmodositott buza es termenyeket hasznalok csupan 10 evvel elnek atlagba tovabb mint az ettol elzarkozo orszagokba. Minek is annyit elni, a kocsma is bezart.

Az orszag aprajanak nagyjanak es foleg vezetojenek felzarkoztatast kell segiteni bemutatni ,mert a lemaradas egyre nehezebb lesz behozni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,608
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére