Gyógyító kód Ismeritek?

Érdekes, hogy itt is felmerült az agykontroll gondolata, mint hasonló technika, ezt mondta nekem az az orvos-természetgyógyász is, akivel a GYK-ról beszélgettünk. Elmondása szerint ő „csalódott” a kódban, szerinte olyan, mint az agykontroll.
Magam részéről, mivel sajna az agykontrollt sem gyakoroltam, hiába végeztem tanfolyamot, a theta healing technikához tudom még hasonlítani, igaz azt nem tanultam, hanem konzultáció résztvevője voltam. Abban is a régi érzéseket kell felidézni, és hát bizony úgy vagyok vele, hogy … ez nem is annyira könnyű! Hiába jut eszembe valami negatív történés, gondolat, (hál’istennek-?) már nincs az a szörnyű kísérő érzés, amit akkoriban éreztem. De a probléma (egészségügyi) ugye fennáll, tehát valami nagyon nincsen rendben… és ha a „Szív Ügyei Feltárójának” (milyen szép neveket adott neki az írója :)) kategóriáit vizsgálom, akkor mégis azt látom, hogy valahol csak ott vannak ezek a negatív érzések… de végül is hol?!
Hát, ezzel van problémám többek között, persze nemcsak ezt nem értem a könyvben, de ez az egyik, aminek nyomán kétségeim támadtak, vajon jól csinálom-e? A beazonosítatlan érzések, képek nélkül is lehet, ill. érdemes-e a kódokat használni?

Nekem igen komoly egészségügyi probléma miatt kéne jól működtetnem a rendszert, csak… hamar elfogy a bizalom, hamar támad a kétség… tényleg működik mindenkinél? Tényleg bármiféle problémára? Nekem is, nálam is? Ahogy ugye Larissa is fejtegeti, hogy mi van ha genetika? Én azt kérdem, mi van ha orvosi műhiba, mi van azzal a sérüléssel, amire már orvos is azt mondta, gyógyíthatatlan, a szellemekkel tárgyaló látó sem "lát" megoldást rá… megannyi kérdés, amire nincs válasz a könyvben. :)

Az sem elhanyagolható körülmény, honnan lehet tudni, h tényleg működik a rendszer mindenkinél minden problémára. Mikor derülhet ez ki, ha hetek is eltelhetnek egy-egy kisebb eredmény jelentkezéséhez? Akkor mi van a nagyobb problémákkal?

Ok, lehet azt mondani ezek után, hogy nekem elsősorban a bizalomra kéne gyúrni… de arra nincsen időm, nincs hozzá türelmem. Ja, hogy akkor meg a türelemre…. ;)

Hát igen, ahol sok a probléma, ott sok mindenre lehetne/kéne fókuszálni, ezért is találom ígéretesek a kategóriákat, azt hiszem ott (is) olvastam, hogy alapból minden negatív érzés a félelemből indul ki… hát akkor kezdjük talán azzal.. (?)

De máris megszólal az aggódó anyai szív, hogy a gyerekemnek – aki felnőtt fejjel még mindig helyét keresi az életben, aki nem fogad el tanácsot, mert „ ő majd tudja” – aki a különféle jobbnál-jobb szemléletfejlesztő- formáló, és úgymond „lélekgyógyító” technikákkal sem akar „szüttyögni” :) szóval, hogy akkor elsősorban őérte kellene végeznem inkább a GYK-t, és aztán nekem, ha pedig mindkettőnkért dolgozom, akkor mi marad a napból másra? :)
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia sadrokk!

Ami a gyógyulást illeti, talán nem fog minden GYK használó meggyógyulni, de elvileg valamilyen szintű javulás szinte mindenkinél várható. Gondolhatod, hogy bármilyen gyógyításról szóló könyvben a minél sikeresebb kimenetelű esetekről írnak, nem a sikertelenekről. Bár van valahol a könyvben egy példa két migrénesről, az egyiknek nagyon hamar elmúlt a fejfájása, míg a másiknak 1 évbe tellett.

Szerintem ne agyalj annyit az érzéseiden, ha már kezdenek a rossz érzetek elmúlni az jó jel! A lényeg a kéztartások! Én is csak lassan haladok a gyógyulással, de meg vagyok róla győződve, hogy működik a módszer, ugyanis sok gondom volt az alvással és mihelyst elkezdtem kódolni, napokon belül határozottan jobban kezdtem aludni. Egyszer voltam regressziós hipnózison, ott némi előző életek beli lelki szeméttől szabadultam meg és utána pár hónapig kifejezetten jókat aludtam. Mondta is aki hipnotizált, hogy ez annak a jele, hogy kiment a stressz, de azt is mondta, hogy jönnek újabbak, így idővel megint rosszabbul aludtam.

Ha nincs kitartásod, türelmed a GYK-hoz (ami kár lenne), próbálkozhatnál még kineziológussal, aki izomteszt alapján időben meg tudná határozni, hogy mikor keletkezhetett a problémád. Egyébként kineziológiával se megy a gyógyulás egyik napról a másikra, bár az is teljesen egyedi, van, akinek rövid időn belül igen pozitív irányt vehet az egész élete.
De ha gondolod, asztrológushoz is elmehetsz (lehet, hogy a betegséged sorsszerű, együtt kell élned vele,stb.), vagy egyéb szakemberhez.
A látó látomásában azért nem bíznék meg vakon.:) Jó példa erre, ha valami bűncselekményhez kérik ilyenek szakértelmét. Az eredmény katasztrofális. Eddig egy esetről hallottam, ahol valóban jónak bizonyult a látomás. Az orvosokat meg inkább hagyjuk. Azt se venném készpénznek. Gyógyítani nem tudnak, azt a GYK könyv is írja.

A gyermekedet illetően, hidd el, más is nehezen találja a helyét az életben, akár idősebb korában is. Attól még mert valaki tanult valamit és olyan területen dolgozik, nem biztos, hogy sínen van, mert mi van, ha nem is szereti azt csinálni és nem is sikeres. Arról nem is beszélve, mennyien nem találják a helyüket ebben az országban sem.

Még visszatérve a gyógyítás témához, vannak betegségek, ahol egyszerűen jobban oda kell figyelni az embernek magára (pl. táplálkozás) és máris sokat javíthat az életminőségén. Ez természetesen problémafüggő, de pl. léteznek jó táplálékkiegészítők is, amiket talán érdemes szedni. Néha elég komoly betegségeknél is sokat segíthetnek, igaz, ezekre nem könnyű rábukkanni.
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
egyetlen gyógyítás van amit a test maga végez: gyógyul, mert együttműködésre és optimális működésre tervezte az élet !

ami külső segítség használhat ! az az értő (koncentrált)figyelem ... ez bármilyen fizikai formában is megnyilvánulhat szerencsekőtől
a legvadabb modern technikáig vagy műtétben át is ... a kód aminek mindenképp jelen kell lenni az a jelen !
(tehát a metodus nem számit az csak a koncentráció mankója)
mert a betegség egy önrontó gondolati HIT az élet egy részéről , mely mivel az életben nincs jelen a tudatalattiba
s azon át a testben válik teremtetté..
sokszor hosszú évek állandó újragondolásával... ezért gyógyíthat ' akár a most! szó is
...koncentráció és jelen
s a test gyógyulás felé fordult
 

cirbolya49

Új tag
Sziasztok! Köszönöm a sok jó bejegyzést. Szerintem nem szabad feladni a módszer gyakorlását, hiszen problémáink nagyon hosszú idő alatt alakultak ki, nagyon sokáig naponta "gyakoroltuk" a negatív viselkedést, nem lehet rövid idő alatt elmulasztani. Sajnos nekem is problémám van a koncentrációval, de az is igaz, hogy amikor az ember észreveszi, hogy már megint máshol van, akkor vissza lehet térni. Az érzésekről pedig annyi, hogy mindenkiben benne van a harag, düh, amit nem ad ki magából, inkább önmaga ellen fordítja (ez a betegség). Az önmagunk iránti szeretettel, önmagunk elfogadásával is gondunk van, erre is lehet gyúrni. A megbocsátásról pedig csak annyit, hogy másoknak sokkal könnyebben megbocsátunk, mint magunknak (hányszor szidjuk magunkat, ahelyett, hogy megdicsérnénk, hogy milyen jó, hogy észrevettük a hibánkat, legalább tudjuk, hogy legközelebb min kell változtatni). Nekem is javult az alvásom, nehezebben "gurulok" be, sőt egy kellemetlen egészségügyi panaszom is mérséklődött (még nem múlt el teljesen, de csak 2 hete foglalkozom a kóddal).
 

bigeleo

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumozók!
Hosszabb ideje nem tudtam részt venni a beszélgetésben, de nagy örömmel olvastam a sok hasznos gondolatot, amit leírtatok. Kiemelném "MOST" gondolatait, amivel nagyon egyetértek. Ez a kiindulópont. Mindannyian sok módszerről olvastunk és sokat kipróbáltunk, több kevesebb sikerrel. Én is azt gondolom ezeknek az a lényege, hogy segítse a koncentrációnkat, a belső figyelmet erősítse. Nagyon fontosnak tartom a szembenézést, elfogadást és a hitet a továbblépésben. Ezt sok módszerrel el lehet érni, mindenkinek meg kell találnia a saját maga által leginkább elfogadhatót, amiben jól érzi magát, aminél eléri azt, hogy nincs tele kételyekkel. Nem véletlen, hogy ezen a fórumon sem csak egy metódusról esik szó. Sőt azokat amelyeket megtanultunk vagy elolvastunk, lehet a saját képünkre formálni és figyelni az érzéseinket és a hatást. Erről nagyon jókat értekeztünk korábban Larissával a GYK-val kapcsolatban is, mert mindannyian kicsit a saját képünkre formáltuk az alkalmazást. A lényeg, hogy ne legyünk görcsösek, ne másoljuk egy az egyben mások megoldását, mert neki úgy az sikeres volt - az neki volt sikeres. Nekünk ez ahhoz jó adalék, hogy átgondoljuk a saját utunkat.
A GYK-nál nekem sem sikerült az eredendő okokat, képeket felidézni. El is engedtem. Bár néha ugranak fel képek, helyzetek korábbi eseményekről, de ez abszolút véletlen. Sőt engem külön idegesít, hogy 1-10-es skálán értékeljem a rossz érzésem (előtte, utána). Pedig ezt sok módszer javasolja, hogy kézzelfoghatóvá váljék a pozitív változás és ez ösztönözzön. Nem csinálom, mert bosszant, inkább magamra figyelek. A GYK-nál én a jelenlegi érzéseimre vagy egy adott problémára koncentrálok, ezt foglalom bele az indító imába. Aztán a kéztartások alatt pozitív gondolatokkal árasztom el az agyam. Kezdetben ezek nagyon általánosak voltak, ugyanazokat az előre kitalált szavakat, gondolatokat mantráztam magamban vagy időnként hangosan kimondtam. Most már az adott érzéshez, problémához igazított mondatok jutnak eszembe, ezeket ismételgetem, ahogy jön, érzésből.
De fontos, hogy a módszertől ne csodát várjunk. Nekem az vált be, hogy úgy csináltam az egyes módszereket (időnkét többet is vegyítve), hogy az jóérzéssel, nyugalommal töltsön el. Aztán volt amikor megtörtént a csoda, máskor pedig csak szép lassan haladtam előre, de olyan is volt, amikor azt éreztem semmivel sem lett jobb (aztán idővel kiderült, hogy ez sem volt teljesen igaz). Ez egyéntől és a probléma jellegétől függött mindig (főleg, ha másokon akartam segíteni). Viszont, ha elfogadtam a módszert (pl.: a GYK-t), minél többet csináltam, annál jobban kinyílt számomra, egyre inkább ráéreztem az ízére, ösztönből csináltam. És engem ez motivált. Ebben nekem nagyon sokat segített a Larissával való beszélgetés.
 
Sziasztok! Néhány hétig csináltam, de kb. 4 hónapja nem kódolok...ahogy befejeztem a könyvet, lassan elmúlt a lelkesedésem is... csalódott lettem... Amíg olvastam, várakozás teli lelkesedés volt bennem, ami a végére elfogyott... Úgy éreztem, mégsem azt kaptam, amit vártam.
Nem igazán tudom a dologhoz fűződő érzést meghatározni, de úgy tűnt nekem, hogy az író a kelleténél nagyobb körítéssel vezette be a lényeget, ugyanazt a dolgot több megközelítésben adva elő... így 290 oldalt szánva arra, ami 29 oldalon is elfért volna :) aztán nálam az sem működik, h keresgéljek a régi élményeim által kiváltott érzéseim között, és sorszámozzam azon a skálán...:(
Nem emlékszem, volt-e utalás arra, hogy pl. műtét v sugár-kemoterápia utáni (beavatkozás!) kellemetlen tünetre lehet-e/érdemes-e alkalmazni GYK-t? Az is egyfajta stressz... testnek, léleknek...
A végén hivatkozik egy weboldalra, ahol regisztrálni lehetne a könyvet, ami után egy csomó bónuszt kapunk, közöttük egy 10-15 oldalas személyre szabott jelentést. (nálam itt ment ki a biztosíték) 291. old. Ilyennel valaki már rendelkezik??
Voltak persze nagyon érdekes, néhol oldalnyi gondolatok, amiket megjelöltem, h majd ezekhez később még visszatérek, de... nem tudom rávenni magamat.

Pedig a módszer valószínűleg működik, hisz' rengeteg a pozitív visszajelzés, vagyis én nem értettem meg valamit, mert béna vagyok... o_O

Folytatnom kéne............. (?)
Valakinek, valami eredmény?

 

Kedves Zoltán!
Hálásan köszönöm Neked Kollár Kata videóját, története nagyon érdekes, tanulságos, többször nézhetős... :) Ilyeneket keresgéltem én is hajdanán, amikor a kálváriám kezdődött, de leginkább a lehetőséget kerestem, ami valahogy nem jött úgy, mint Katának... Mi kell hozzá, szerencse? nem tudom...
Nagyon igaz amit a hitről mond, a környezet (helyes) hozzáállásáról, ezek nélkül nem működne.... és amit a végén mond a beletörődésről... ami lehet akár elfogadás is.... én esetemben inkább elfogadása a lassan megváltozhatatlannak "hitt" helyzetnek... bár ha beletörődnék, elfogadnám, akkor a GYK-dal sem találkoztam volna... De erő és kitartás nélkül nem megy, én pedig már fáradok... ha fiatal lennék mint ő, talán több lenne az energiám is.
Kata példája sokaknak erőt adhat a betegséggel szembeni harchoz.
:)
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia bigeleo!

Szívesen megosztom a tapasztalataimat, csak egyelőre 5 hét után még nem tudok nagy sikerekről beszámolni. Rá kellett döbbennem, hogy rengeteg bennem a stressz, folyamatosan jön fel és összességében még nem is mondhatnám, hogy olyan szörnyű életem volt. Igaz, nem tudom, hogy az előző életekből hozott lelki szeméttel mi van.

Abban igazad van, hogy van, aki nincs is olyan állapotban, hogy magának kódoljon. A minap egy ismerősömnek akartam ajánlani a gyógyító kódot, de azonnal elutasította, anélkül, hogy bővebben kifejthettem volna neki. Az is biztos, hogy ez a „gyógymód” se való mindenkinek.

Egyfelől kicsit furcsállom, hogy nincs egyéb érdeklődő a fórumon, másfelől viszont én is éveken át kerestem egy hatékony stresszoldó módszert. Próbálokoztam pl. EFT/faster EFT-vel, orosz gyógymódokkal, kapcsolatteremtő gyógyítással lényegében nulla közeli eredménnyel, kineziológusnál is jártam, az jó volt, de maga a személy nem jött be, ill. járni kellett volna hónapokig-évekig, ott se lehet tudni, hogy mikor lesz eredmény.

A gyógyító kódban az tetszik, hogy rugalmas, bármikor bármennyiszer végezhető, bárki részére, gyakorlatilag nincs költségvonzata (csak max. a könyv) és nem kell a problémámat idegen szakember orrára köti, akit valójában úgyse érdekli, csak úgy tesz mintha.

Én a kódolás alatt kellemes képekre próbálok gondolni, de gyakran végül a napi teendőimen, ill. egyéb bajaimon agyalok, ami biztos nagyon nem jó! Az jó ötlet, hogy pozitív szavakat mormolsz, ki fogom próbálni, pl. a béke, szeretet szavak erős hatásúak.

Nálam is vannak gátló tényezők, a meg nem bocsátás, haragtartás, ezeket beépítettem az ima végére, kérve, hogy bocsássak meg mindenkinek és szálljon el belőlem minden harag. Nem tudom, mennyire jó ez így, lehet, hogy ezért jön fel nálam minden annyira.

Ezt az egész stresszoldást valahogy úgy tudom elképzelni, mintha felmennék egy koszos padlásra, ami tele van mindenféle régi kacattal (emlékek) és elkezdem apránként kipakolni, a padlót felmosni. És néha bizony előjönnek elfeledettnek hitt, de még mindig kellemetlen élmények, amik felkavarnak. Tudom, hogy jó úton haladok, de még van mit tennem...

nem arról van szó h nem való hanem arról mindenkinek
hanem arról h el kell jutnia a betegítő gondolkozás megváltoztatásának képességéhez és még csak nem is a valóság felé csak a változás irányába
ez lehet egy placebo tabletta de lehet a tyúk tollának egyenként való megszámolása is

a gyógyító erő mindig a most ! mert most ...mindig most van
 
Utoljára módosítva:

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumozók!
Hosszabb ideje nem tudtam részt venni a beszélgetésben, de nagy örömmel olvastam a sok hasznos gondolatot, amit leírtatok. Kiemelném "MOST" gondolatait, amivel nagyon egyetértek. Ez a kiindulópont. Mindannyian sok módszerről olvastunk és sokat kipróbáltunk, több kevesebb sikerrel. Én is azt gondolom ezeknek az a lényege, hogy segítse a koncentrációnkat, a belső figyelmet erősítse. Nagyon fontosnak tartom a szembenézést, elfogadást és a hitet a továbblépésben. Ezt sok módszerrel el lehet érni, mindenkinek meg kell találnia a saját maga által leginkább elfogadhatót, amiben jól érzi magát, aminél eléri azt, hogy nincs tele kételyekkel. Nem véletlen, hogy ezen a fórumon sem csak egy metódusról esik szó. Sőt azokat amelyeket megtanultunk vagy elolvastunk, lehet a saját képünkre formálni és figyelni az érzéseinket és a hatást. Erről nagyon jókat értekeztünk korábban Larissával a GYK-val kapcsolatban is, mert mindannyian kicsit a saját képünkre formáltuk az alkalmazást. A lényeg, hogy ne legyünk görcsösek, ne másoljuk egy az egyben mások megoldását, mert neki úgy az sikeres volt - az neki volt sikeres. Nekünk ez ahhoz jó adalék, hogy átgondoljuk a saját utunkat.
A GYK-nál nekem sem sikerült az eredendő okokat, képeket felidézni. El is engedtem. Bár néha ugranak fel képek, helyzetek korábbi eseményekről, de ez abszolút véletlen. Sőt engem külön idegesít, hogy 1-10-es skálán értékeljem a rossz érzésem (előtte, utána). Pedig ezt sok módszer javasolja, hogy kézzelfoghatóvá váljék a pozitív változás és ez ösztönözzön. Nem csinálom, mert bosszant, inkább magamra figyelek. A GYK-nál én a jelenlegi érzéseimre vagy egy adott problémára koncentrálok, ezt foglalom bele az indító imába. Aztán a kéztartások alatt pozitív gondolatokkal árasztom el az agyam. Kezdetben ezek nagyon általánosak voltak, ugyanazokat az előre kitalált szavakat, gondolatokat mantráztam magamban vagy időnként hangosan kimondtam. Most már az adott érzéshez, problémához igazított mondatok jutnak eszembe, ezeket ismételgetem, ahogy jön, érzésből.
De fontos, hogy a módszertől ne csodát várjunk. Nekem az vált be, hogy úgy csináltam az egyes módszereket (időnkét többet is vegyítve), hogy az jóérzéssel, nyugalommal töltsön el. Aztán volt amikor megtörtént a csoda, máskor pedig csak szép lassan haladtam előre, de olyan is volt, amikor azt éreztem semmivel sem lett jobb (aztán idővel kiderült, hogy ez sem volt teljesen igaz). Ez egyéntől és a probléma jellegétől függött mindig (főleg, ha másokon akartam segíteni). Viszont, ha elfogadtam a módszert (pl.: a GYK-t), minél többet csináltam, annál jobban kinyílt számomra, egyre inkább ráéreztem az ízére, ösztönből csináltam. És engem ez motivált. Ebben nekem nagyon sokat segített a Larissával való beszélgetés.

Nagyon fontosnak tartom a szembenézést, elfogadást és a hitet a továbblépésben.
nem kell :)
sokkal egyszerűbb
csináld azért mert ! ami a célod ( szántszándékkal )
ok -okozat ok a tett, okozat az elvárt ( az más kérdés hogy esetleg mindenféle új igényed születik pl több sétára egészségesebb ételre ezek a mellékhatások )
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia bigeleo!

Nagyon rendes vagy, hogy máson segítesz! Látod, a „jutalom” se marad el! Az esetedből úgy tűnik, hogy egy konkrét eseményt (kellemetlen élethelyzetet) hamar pozitívra lehet fordítani a kódokkal. De nem akarod inkább megtanítani a barátodnak, hogy magán végezze? Hogy kezeled a tudatos konfliktust? A konyvben nem találtam erre vonatkozóan semmi konkrétat, a gátló tényezőknél nem esik róla szó. Egyéb pozitív fejlemény?

Nekem egy régi egészségügyi problémám van, amivel küszködök, nagyon lassan javul az állapotom, most még bónuszként a szezonális parlagfű allergiámat is megkaptam, azt is próbálnám eltüntetni. Először párhuzamosan kezdtem így már 2 problémámat gyógyítani, aztán olvastam, hogy egyszerre csak 1 üggyel lehet foglalkozni. Minden esetre az előző évekhez képest enyhébb az allergiám, eleve később is jött csak elő, ez már mindenképpen pozitívum.

A fő problémám apránként javul, valahogy kissé az agykontrollra emlékeztető módon, inkább több ötletem támadt, hogy hogy segítsek a szervezetemnek a gyógyulásban.

Az a legnagyobb gondom, hogy egyiket se tudom konkrétan semmilyen eseményhez, negatív képhez kötni, tehát nem tudom, hogy mégis milyen rossz emléket kellene semlegesítenem ahhoz, hogy teljesen meggyógyulhassak. Valahol megvisel a „stresszoldás”, még sokszor rossz a kedvem, levert vagyok, de már több mindent higgadtabban, lazábban veszek. Jópár eddig számomra érthetelen dolog is kezd értelmet nyerni, valahogy mintha kezdenék megvilágosodni, gondolom ez a stresszoldás kellemes mellékhatása.

Összességében nagyon komoly lehetőségeket látok a gyógyító kódokban, szeretném még sok mindenre kipróbálni, esetleg más módszerekkel kombinálni, szerintem a határ a csillagos ég.
parlagfű ellen parlagfüvet?
 
Sziasztok

Én kaptam egy személyes kódot azt be másolom ide
-hátfájásom 3 nap alatt elmúlt
-reggeli köhögő roham elmúlt

folytatom napi 3.4szer 20-25 percig,volt hogy egy órát csináltam

Kedves Zoli!

Küldöm a tennivalóid összegzését.

A lenti teendőkön kívül segítség lehet még: http://agyogyitokod.hu/segedanyagok/

A kéztartások végzésekor fontos, hogy mindegyiken menj végig legalább egyszer. Érezni fogod, hogy mely helyeken kell hosszabb időt eltölteni, és azt is, hogy hol lesz elég a minimum fél perc.
Tehát lesz, amikor mondjuk fél perc után fogsz kéztartást váltani, és lesz, ahol később.

Közben pedig képzelj jókat és szépeket!



Téma: ítélettől való félelem, egzisztenciális félelmek is (10)

Kép: vártad a postásd (9)

Ima: Kérem, hogy minden, az általam okozott balesethez kapcsolódó ismert és nem ismert negatív kép, egészségtelen meggyőződés, destruktív sejtmemória és az összes testi probléma kiderüljön, kinyíljon és meggyógyuljon azáltal, hogy megtölt a fény, az élet és Isten szeretete. Azt is kérem, hogy ez a gyógyulás 100-szor vagy még többször hatékonyabb legyen.”

Igazságközpontú Állítások (lassan és hangosan mondogatván):

- Erős, kiegyensúlyozott személyiség vagyok, és élményeimet pozitív eredménnyel dolgozom fel.
- Elmúlnak a félelmeim, elmúlnak, elmúlnak.
- Elfogadom a múltat úgy, ahogy van.
- Képes vagyok új életet kezdeni.
- Megtalálom és megélem a belső békémet.
Kéztartások:

1. Bal kéz ádámcsutka, jobb kéz orrnyereg
2. Bal kéz halánték, jobb kéz orrnyereg
3. Mindkét kéz állkapocscsont
4. Mindkét két halánték
5. Bal kéz orrnyereg, jobb kéz ádámcsutka
6. Mindkét két ádámcsutka

Intenzitás:
45 napig, naponta kétszer, alkalmanként 12 percig. Nincs felső határ, naponta bármennyit csinálhatod. Ez a minimum.
 
Sziasztok! Agydaganattal műtöttek. A műtét sikerült de megsuketultem, lebenultam a jobb oldalamra. Mire koncentráljak? A komplex betegségre vagy egyenként? Suketseg, benasag, arcideg bénulás?
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Agydaganattal műtöttek. A műtét sikerült de megsuketultem, lebenultam a jobb oldalamra. Mire koncentráljak? A komplex betegségre vagy egyenként? Suketseg, benasag, arcideg bénulás?

Szia! Egy külföldi GYK fórumon olvastam, hogy egyszerre több problémára is lehet koncentrálni, legfeljebb lassabban hat. Én így csinálom. Amikor mondod a mondókát, felsorolod a problémáidat. Ha lesz javulás, várjuk a beszámolót! Sok sikert!
 
Szia bigeleo és a többi olvasó!
Néhány hete én is elolvastam a könyvet, nekem is nagyon tetszett és elkezdtem végezni a gyakorlatokat.
Találtam a youtube-on néhány videót és időzítőt (official healing code timer - ha a youtube keresőjébe ezt így beírod, elsőként ezt fogja kidobni), ill. a könyv ábrái alapján folytatom a gyakorlatokat naponta 2x.

Először számszerűsítem a problémámat, majd hangosan felolvasom a könyvben leírt "imát" (behelyettesítve a saját problémámat) és az időzítő segítségével elkezdem a gyakorlatsort. Általában érzek az adott ponton, ahová épp tartom az ujjaimat bizsergést, de ez kellemes, nem zavaró.

A problémám még jó 2 hét után ugyan nem szűnt meg, viszont az alvásom minősége rengeteget javult, aminek nagyon örülök, mert az utóbbi időben azzal is sok gondom volt. A jobb alvás mindenképpen stresszmentesebb állapotra utal, tehát a gyakorlatok biztos jó hatással vannak rám. Amikor elkezdtem a gyakorlatokat eleinte jobb lett a hangulatom, majd rosszabb és a problémám is rosszabbodott egy kicsit. De türelmes vagyok és bizakodó, hogy teljesen rendbe fogok jönni. :)
A könyvben leírtak közül nekem sem minden világos, valószínűleg nekem is el kell még párszor olvasnom, ill. próbálok a neten is kutakodni.

Nálam eddig ugyanez! Az alvásom javult, nem kelek fel hajnal 2kor mint eddig. Vegig alszom az éjszakát.
 
Ezt írta Balázs :

Kérdésem: Mire koncentráljak? A komplex betegségre vagy egyenként? Suketseg, benasag, arcideg bénulás? daganatom jelenleg nincs, de kiujult azt mutatja az mr kontrasztanyag. Nem vagyok benne biztos, hogy a kezjelek alatt mit mondogassak, mire gondoljak. Azt választom, hogy szeretem az életet és magam anélkül, hogy összehasonlítanám magam másokkal.- ezt szoktam mondani.

Nem lettem okosabb...

Kedves Árpád!

Egyszerre egy témával foglalkozz.

Nézd meg a Segédanyagok menüt is a honlapunkon, ott egy csomó kérdést tisztázok: agyogyitokod.hu

A kéztartások alatt csak a jóra, az elérni kívánt eredményre gondolunk. Ilyenkor mondogatjuk a megerősítő mondatokat is.

Egy vagy több másik mondatot kéne válassz, ezt nem érzem annyira erősnek a jelenlegi helyzetedben (bár ez is jó, maradhat valami konkrétabbal együtt).

Szeretettel:

Balázs
 
Utoljára módosítva:

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt írta Balázs :

Kérdésem: Mire koncentráljak? A komplex betegségre vagy egyenként? Suketseg, benasag, arcideg bénulás? daganatom jelenleg nincs, de kiujult azt mutatja az mr kontrasztanyag. Nem vagyok benne biztos, hogy a kezjelek alatt mit mondogassak, mire gondoljak. Azt választom, hogy szeretem az életet és magam anélkül, hogy összehasonlítanám magam másokkal.- ezt szoktam mondani.

Nem lettem okosabb...

Kedves Árpád!

Egyszerre egy témával foglalkozz.

Nézd meg a Segédanyagok menüt is a honlapunkon, ott egy csomó kérdést tisztázok: agyogyitokod.hu

A kéztartások alatt csak a jóra, az elérni kívánt eredményre gondolunk. Ilyenkor mondogatjuk a megerősítő mondatokat is.

Egy vagy több másik mondatot kéne válassz, ezt nem érzem annyira erősnek a jelenlegi helyzetedben (bár ez is jó, maradhat valami konkrétabbal együtt).

Szeretettel:

Balázs
Szerintem tedd azt, amit jónak érzel! :)
A könyv régebben íródott, azóta sok visszajelzést kaptak a szerzők és arra jutottak, hogy nem szabad szigorúan ragaszkodni a könyvben leírtakhoz. A legfontosabb a kéztartások, ill. hogy csinálja az ember napi 2-3x.

Egy német fórumon olvastam, hogy egyszerre lehet több problémára is koncentrálni, én is ezt teszem és működik. Igaz, van, ahol fizikai síkon is tenni kell a probléma megoldása érdekében.
http://www.energieimpulse.net/komplementaere-heilweisen/heilarbeit/healing-code/#comment-809

De megkérdezheted az írót is, elvileg előbb-utóbb válaszolnak:
http://www.askaboutthehealingcodes.com/
 
Oldal tetejére