Rengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen Orbán

Többször írtunk már mi is arról, hogy a nagyobbik kormánypárt prominensei vagy a Fideszhez közel állónak mondható emberek közül hányan és kik profitáltak Soros György és alapítványa ténykedéséből. Közéjük sorolható Orbán Viktor, Lázár János, de például Schmidt Mária vagy Habony Árpád is.

A Magyar Narancs most viszont azt is összeszedte, hogy pontosan mennyit köszönhet a párt a milliárdos befektető filantróp tevékenységének.

  • A Rajk- és a Bibó-szakkollégium, melyekből a Fidesz is kinőtt, összesen 11,8 millió forintot kapott a 80-as évek végén, ami mai értéken számolva nagyjából 231 millió lenne.
  • A Fidesz maga (még nem pártként) közel 4 millióhoz jutott a Soros Alapítványtól, ami mai értéken majdnem 125 millió. Ebből jutott az országos hálózat kiépítésére is, irodákra, irodaszerekre, berendezésre.
  • Orbán Viktor 88 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, ’89 augusztusában azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzből alapított Századvég című folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne.
  • 1989 szeptemberében Orbán Viktor Soros-ösztöndíjasként Oxfordba utazott, ahol a Pembroke College-ben kutatási témája „a civil társadalom eszméje az európai politikai filozófiában” volt.
  • Deutsch Tamás szintén Sorosnak köszönhetően járt egy Magyarországon és Angliában működő menedzseriskolába, valamint a University of Tennessee-n.
  • Kövér László is az alapítvány támogatásával kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.
  • Németh Zsolt és Szájer József Oxfordban tanult.
  • Schmidt Mária két társával együtt összesen 1,35 milliót, mai értéken több mint 30 millió forintot kapott egy kutatásra. Egy jeruzsálemi konferenciaútját is az alapítvány fizette, majd az Indiana Universityn is tanulhatott.
  • A ma szintén tele szájjal sorosozó Kósa Lajos 250 dollárért vehetett részt ’88-ban a dubrovniki nyári egyetemen, ezekből a kurzusokból nőtt ki később a CEU maga.
  • Fellegi Tamás mai értéken számítva 2,5 milliót kapott arra, hogy a Connecticuti Egyetemen PhD-zzen.
  • Bába Iván, a második Orbán-kormány külügyi államtitkára mai értéken 3 millióból kutatott, majd ő lett a Kelet-Európa Kutatócsoport vezetője.
  • Hörcsik Richárd, a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyettese ’87 és ’89 között havi 5 ezer forintos (ma nagyjából 105 ezer lenne) ösztöndíjban részesült.
  • Cséfalvay Zoltán harmadmagával végzett palóckutatást, és portugál konferenciára is utazott, összesen – mai értéken – 4 millióból.
  • Soros-ösztöndíjas volt a lex CEU-t a minap államfőként szignózó Áder János is, de a támogatás mértéke nem ismert.
  • Habony Árpád a Soros Alapítvány által hétmillióval megtámogatott könyv- és papírrestaurátor-képzésre járt.
  • Nem apanázst kapott, hanem közvetlenül a szervezetnek dolgozott Mikola István, Stumpf István, Sólyom László, Jeszenszky Géza, Chikán Attila.
  • A CEU-n tanított Illés Géza, és oda járt Kovács Zoltán kormányszóvivő és Kumin Ferenc New York-i főkonzul. Berzétei Ákos külügyi helyettes államtitkár jelenleg is ott tanul
– emlékeztet a Magyar Narancs.

penz2.jpg
 
Elhibazott politika, no go areas nyugaton.

Tudod kedves exzos hany rendör örizte a Christopher dayt Münchenben?
En egyet lattam a felvonulo menet vegen Egy rendörauto egy sofförrel zarta a menetet.
Kesöbb talalkoztam meg kettövel akik az autokat irabyitottak el akik a belvarosba akartak menni.
Egyetlen egy embert nem lattam aki sörösüveggel vagy sertö szavakkal tamadt volna a felvonulokra.
 
A vallasos szervezetekre es a misszionariusaikra gondolok.
A "szentkepeket" imakönyveket nyugaton nyomtattak finaciroztak es sok un tiltott magyarnyelvü könyvet csenpeztek az orszagba.

Emelett hasznosat is csinaltak a par egyhazi iskola szertara jol felvolt szerelve kar hogy a magyarazatok vegen mindig a kereszteny Allah allt. A planetakat a joisten lökte meg hogy keringjenek.
Jól eszembe juthatna most a hittérítő misszionáriusok akik a még meg nem hódított területekből gyarmatot készítettek elő.
De hagyjuk rég volt.
 
A merleg ugy nez ki nyugaton hogy az emberi összetartas a humanitas messze tulszarnyalja a gyülölködök szamat ezt igazolja a segitökeszsegük.

Magyarorszagon egy allamilag elrendelt idegengyülölet van es ez elrettentö.

Felek a valasztas közeledesevel Orban rafog tenni meg egy lapattal. Meddig fogja türni a vilag es mindenekelöt a magyar polgarsag ezt?

érdekes nézőpont ... úgy állítod be a dolgokat mintha óriási tömegek lennének felháborodva, az alábbi linken elleneőrizheted a pártok népszerűségét

http://kozvelemenykutatok.hu/
államilag elrendelt idegengyűlölet ... ezt abból gondolod, hogy a kormány azt állítja elhibázott a német migránspolitika? De milyen Willkommenskultur az, amelyik szívesen látja az afgánokat, pakisztániakat, szíreket, líbiaiakat, de nem szívesen látja a német gyerekeket? Nem a német családokat támogatja.
Miért lenne idegengyűlölet ha alternatívát javasol az elhibázott politika helyett és azt mondja nem importáljuk a terrort, a káoszt, a társadalmi feszültséget.
 
érdekes nézőpont ... úgy állítod be a dolgokat mintha óriási tömegek lennének felháborodva, az alábbi linken elleneőrizheted a pártok népszerűségét államilag elrendelt idegengyűlölet ... ezt abból gondolod, hogy a kormány azt állítja elhibázott a német migránspolitika?
http://kozvelemenykutatok.hu/

Semmi kétség, a popularista propaganda eredményesen dolgozik magyarországon. A kormánynak sikerült felmelegiteni egy csomo szélsöjobboldali gondolatot, az ideologia középpontjában a nemzeti nationalizmus áll, az utca embere szivesen hall parolákat "Magyarországot a magyaroknak"
-
Az egyetlen erö Mo.-on már évek ota a nationalizmus, az idegengyülölet, nemcsak a menekültek hane az egész világ ellen: "Magyarország egy összeesküvés álldozata, de a kormány megvéd benneteket"..
-
A hülyités már anyira ment, hogy "Megvédjük a magyar akácot és a magyar pálinkát" a legtöbb ember számára nem tünt idiotizmusnak, söt pozitivan hatott a kormánypárt ujraválasztásánál.
-
A Magyar kormány egyenlöségjelet tesz migratio és terrorizmus között. A magyar kormány fajvédelmi okokra hivatkozva tagadja meg a szolidaritást.
-
De milyen Willkommenskultur az, amelyik szívesen látja az afgánokat, pakisztániakat, szíreket, líbiaiakat, de nem szívesen látja a német gyerekeket? Nem a német családokat támogatja.
-
Nállunk soha sem állitotta senki, hogy meglennénk elégedve a bevándorlopolitikánkkal. A demokratiára az a jellemzö, hogy az érvek pro és kontra láthatoak. Nállunk vannak akik szerint a kormány tul sokat vannak akik szerint tul keveset tesz a menekültekért.
-
Orbán megmérgezi a lelketeket. Milyen mélyre sülyedt egy ország ahol a "dögöljetek meg" politikával mandátumokat lehet szerezni?
-
Nagyon aljas modon érvesz, ha ez jön a lelked szemetesládájábol: "szívesen látja az afgánokat, pakisztániakat, szíreket, líbiaiakat, de nem szívesen látja a német gyerekeket? Nem a német családokat támogatja."
-
A menekülteket nem állami alkalmazottak fogadták "Willkommen" feliratokkal hanem a nép, felnöttek, gyerekek, önkéntesek és nem érezték megröviditve magaukat mert "Geben ist seliger denn nehmen!" - ismerned kéne neked az idézetet ha már az alkotmányotokban magatokat a kereszténység bástyájának tituláljátok.
-
Egyébbként is honnan veszed, hogy a menekülteknek privilegiumaik lennének a helybeliekkel szemben? Ilyen butaságot csak te mondhatsz.
-
A jog teljesen egyértelmü, a menekülthullám nem járt adonövekedéssel, vagy akár milyen rendelettel ami a helybeli lakoságra nézve hátrányos lenne, ezzel ellentétben az Asyl-jog lett megszigoritva a korábbival szemben.
-
A menekültek igényei megfelelnek az ország szegényebb rétegeinek a problemáival (pl. lakás hiány, oktatás kevés tanár) ezért most sokkal nagyobb az esély arra, hogy a lakásépités, az iskolák támogatása egy impulzust kap. (több lakást olcsobban lehet épiteni mind keveset... )
-
Miért lenne idegengyűlölet ha alternatívát javasol az elhibázott politika helyett és azt mondja nem importáljuk a terrort, a káoszt, a társadalmi feszültséget.
-
A magyar kormány zsigerekböl szit utálatot menekültek ellen. Miféle alternativa Orbántol menekültek millioit egy lakatlan szigetre kihyelyezni aztán nézzétek hogy boldogultok?
-
Hogy képzeli Orbán a "helyben valo segitséget" miközben lönek egy országban, az infrastuktura tönkrevan, vagy egy országban ahol már évek ota nem esett az esö?
-
Vagy vegyük a terrort amire állandoan hivatkozol, azt mondod Parizs és Brüsszel "no go area" de Allepo, Mosszud... szerinted egy hely ahol problémamentesen lehet egy várost ujraépiteni, vetni, aratni?
-
Te valoban nem sok idöt töltesz a gondolkodással. Nekem az a meglátásom, hogy a magyar kormány a saját maga okozta társadalmi feszültséget a menekültekkel akarja elterelni.
-
Most, hogy kifogyott az ellenségkép, a menekültek nem akarnak jönni,
Merkelt ujabban valamilyen okbol kifolyolag nem cikizi, kell Orbánnak egy másik ellenség és elöveszi a szenyesládábol az antiszemitizmust ami egyszer már nagyon jol bevált a nemzeti-nationális példaképe Horthy számára. Undorito.
 
Semmi kétség, a popularista propaganda eredményesen dolgozik magyarországon. A kormánynak sikerült felmelegiteni egy csomo szélsöjobboldali gondolatot, az ideologia középpontjában a nemzeti nationalizmus áll, az utca embere szivesen hall parolákat "Magyarországot a magyaroknak"
-
Az egyetlen erö Mo.-on már évek ota a nationalizmus, az idegengyülölet, nemcsak a menekültek hane az egész világ ellen: "Magyarország egy összeesküvés álldozata, de a kormány megvéd benneteket"..
-
A hülyités már anyira ment, hogy "Megvédjük a magyar akácot és a magyar pálinkát" a legtöbb ember számára nem tünt idiotizmusnak, söt pozitivan hatott a kormánypárt ujraválasztásánál.
-
A Magyar kormány egyenlöségjelet tesz migratio és terrorizmus között. A magyar kormány fajvédelmi okokra hivatkozva tagadja meg a szolidaritást.
Amit itt hagytam az üzenetben ez szóról szóra így van.az ideen gyűlöletet nem látom olyan erősnek és olyan évek óta tartónak.
Erre csak a migráció óta erősítettek rá.
És ha nem idegen gyűlöletként nyilvánulna meg.
Hanem sima nem kérünk tömeges migrációból.
Még megállhatná a helyét.
De ezen hamar túl léptek.
Sőt megfordították, előbb szították az idegen gyűlöletet.
Aztán indokoltak.
Igen ezt is teszi:
kormány egyenlöségjelet tesz migratio és terrorizmus között. A magyar kormány fajvédelmi okokra hivatkozva tagadja meg a szolidaritást.
Első fele hangulatszítás.(bár lehetne tájékoztatás is)De torzító és így már nem tájékoztatás.
A második mondat visszamutat oda, amit a nacionalizmusról írtál.
 
"kormány egyenlöségjelet tesz migratio és terrorizmus között. A magyar kormány fajvédelmi okokra hivatkozva tagadja meg a szolidaritást."

Első fele hangulatszítás.(bár lehetne tájékoztatás is)De torzító és így már nem tájékoztatás.
A második mondat visszamutat oda, amit a nacionalizmusról írtál.

a kormány nem azt mondja, hogy minden ellenőrizeltenül, illegálisan európába került migráns terrorista, hanem azt, hogy meg kell nézni a terroristák közt hány migráns van, vagy másod generációs migráns .... édekes adatokat fogsz kapni ha utánanézel kik követik el az utóbbi években Londonba, Párizsban vagy éppen Németországban a terrorcselekményeket. Vagy vedd számításba milyen jó változásokat hozott úgy általában a migráns invázió és mi várható. Jó-e bátorítani az illegálisan európába özönlőket és nem a helyben maradókat segíteni ?
 
Ha nem láttam, hallottam volna a videót még talán hinnék is neket... de lásd be nyilvánvaló a kötődése a terrorszervezetekhez, tisztán hallotta a kérdéseket, többször is kérdezték. De szerinted, gondolom a sál amit viselt (a palesztin nacionalizmus szimbóluma) az sem szimbólum hanem divat.
-
Megvagyok hatva, hogy enyi energiát forditasz a zsidok védelmére de félek nállad ez is csak arra megy, hogy a gyülöleted tárgyát kibövitsed.
-
Erdekes, hogy te innen az évek távlatábol, egy összevágott videobol megtudod mondani mit hallott a tömegben a lány, mi volt elötte, közben és utána.
-
Bizony volt idö amikor a kendö belekerült a tini- és a popkultura tartozékai közé. Sose felejtem a sokkot amikor a fiam is egy ilyen kendövel a nyakán jelent meg odahaza. Rögtön szobahoztam, hogy a legkevésbé neked lenne szabad ilyet hordanod és elkezdtem a felvilágositást.
-
Ahogy lenni szokott makacs fiatalokkal, a fiam közölte velem, hogy öt nem érdekli a politika, a kendöt a barátnöjétöl kapta és egyébbként is kasmir, egy ilyen finom anyagot nem dob el az ember. Visszavonultam csak nem töröm meg a gyerek akarátát. Nem tartott soká leszokott a kendöhordásrol önszántábol.
-
Maradjunk a témánál, szerintem Soros csak szinonimaként szerepel a plakáton és sajnos ezért olyan hatásos Mo.-on.
-
De nállatok már beépülnek a politikába, pár év és atveszik az irányítást
-
A németországi politikai pártjait vizsgálva bennünket nem fenyegeti ilyen veszély.
Neked jobban kell félni attol, hogy pali-kendö egy parlamenti kellék lesz.
-
morvai.jpg

-
"Midu (Muslime in der Union) néven alakult muszlim csoportosulás a CDU-ban. Az Angela Merkel szövetségi kancellár által vezetett kereszténydemokrata kormánypártban szerveződő csoport alakuló ülésén a muszlim „Allahu akbar” felkiáltás is elhangzott. A csoport tagjai, köztük fejkendőt viselő nők a médiának elmondták: konzervatív szunnita muszlimoknak tartják magukat"
-
Látszik, hogy teljesen tájékozatlan vagy és felvagy heccelve mind egy vadászkutya. „Allahu akbar” egy ártatlan hétköznapi mondás mind a "Jaj istenem" vagy egy másik gyakran használt kifejezés az "Inschallah" ami azt jelenti "Ha isten is megsegit"
-
Nem tudom miért zavar téged, hogy egy keresztényi "értékekre" hivatkozo pártban muszlemok is vannak? Németországban szekularizmus van ami azt jelenti a vallás privát dolog. A CDU-ban nemcsak keresztények vannak hanem zsidok és konfesszio nélküliek is. Látom ez idegen a te hazádban.
-
Vegyük a tényeket: a keresztény demokrata pártnak CDU, knapp 450.000 a testvérpártnak CSU 143.000 aktiv tagja van, ez összesen majd 600.000. A legutolso választáson 2013-ban az unio a mandatumok 41%-át érte el egy 71%-os részvétel esetén, egy 82 millios országban.
-
Kérlek hasonlitsad össze ezeket a számokat a MIDU tagjainak a számával?
Hányan voltak a fényképen? Négyen, öten vagy kilencen? :)[/QUOTE]
 
Utoljára módosítva:
a kormány nem azt mondja, hpgy minden ellenőrizeltenül, illegálisan európába került migráns terrorista, hanem azt, hogy meg kell nézni a terroristák közt hány migráns van, vagy másod generációs migráns .... édekes adatokat fogsz kapni ha utánanézel kik követik el az utóbbi években Londonba, Párizsban vagy éppen Németországban a terrorcselekményeket. Vagy vedd számításba milyen jó változásokat hozott úgy általában a migráns invázió és mi várható. Jó-e bátorítani az illegálisan európába özönlőket és nem a helyben maradókat segíteni ?
Csak az alapmondatodat nézzük meg amit én írtam
Tornando írta:
Első fele hangulatszítás.(bár lehetne tájékoztatás is)De torzító és így már nem tájékoztatás.
ezxos írta:
hanem azt, hogy meg kell nézni a terroristák közt hány migráns van, vagy másod generációs migráns ...
Hol tévedsz?
Ott ahol tévedni akarsz!!
Két féle kommunikáció van.
A nyilatkozat amit fésülnek.
És a köz médiában egész nap folyó műsortéma
Irányított válogatott hírek,Ami folyamatosan azt mutatja, amit Ernő írt.
Plusz még hírek közben a hirdetés.Plusz még Földi László.
Így veszíti el a tájékoztatás szerepét a közmédia.
Az egyenlőség jel kitevés.
És lesz kettős
Egyenlőség kitevő és a jól fésült szöveg eltérés!4

a kettő két ellenkezőt mutat hiszen propagandát is kell folytatni úgy gondolják
A jól fésült nyilatkozatok pedig számonkérhetők.
Innen a tévedésed.
De ha nem kívánatos látnod a kettő dolog, másról szólását hat ne tedd.
 
Utoljára módosítva:
Ha ugy gondolod hogy egyedül többre mentek akkor lepjetek ki az eubol. Sok sikert.
Miért dühítő ha egy ország elfogadja azt ami jár neki de, nem arra fordítja az összegeket amire ajánlják ,
Szokatlan hogy van önálló gondolkodás?
Tiszteljük a másképp gondolkodást.
 
Felek a valasztas közeledesevel Orban rafog tenni meg egy lapattal. Meddig fogja türni a vilag es mindenekelöt a magyar polgarsag ezt?
Persze erősíteni fogja .
A világ mit tehet? Nem csinál törvénytelenséget, nem gyilkol embereket.
A magyar polgárnak meg az a lényeg hogy biztonságban éljen.
Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
 
Olvasom hogy a magyar kormany az antiszemita heccpropagandára a Soros plakatokra 20 millio schweizer frankot adott ki eddig.

A tet nagyon nagy lehet ha enyire fel egy allam. Mi lehet a meg a kormany füle mögött?
Meg akarja örizni a hatalmát. Hogy maradandót alkothasson, amire lehessen visszautalni.
A hű vállalkozói jól belegyenek betonozva.
Semmi rejtély nincs itt.
 
Csak az alapmondatodat nézzük meg amit én írtam
Innen a tévedésed.
De ha nem kívánatos látnod a kettő dolog, másról szólását hat ne tedd.

Szerinten nem én tévedek... sőt az események szerintem engem igazolanak és azt hogy a kormány helyesen ítéli meg a dolgoktat.
néhány érv:
- a magyar kormány nincs egyedül a véleményével a 27 tagállamból 4 nyíltan ellenzi a kötelező kvótát, a többiek csak hallgatólagosan...a lényeg senki sem teljesítette két év alatt
- milyen hamar eltünt a politikából Werner Faymann osztrák kancellár, aztán kezdtek szárnyas kapukat építeni, most meg már harckocsikat küldenek az olasz határra
- az olsz kormány is kezdi megunni a migráns inváziót, kezdik feszegetni a témát, hogy ki fizeti a szállítókat (civil szervezeteket) akik tízezrével szállítják az illegális bevándorlókat

Neked nem furcsa, hogy szinte varázsütésre leáll vagy beindula Líbiából Olaszországba tartó migráció, hasonló a helyzet Törökországgal kapcsolatban is...én furcsállom, ha akarják napi 5000 migránst küldenek ha akarják egyet sem.
 
Utoljára módosítva:
A magyar kormány zsigerekböl szit utálatot menekültek ellen. Miféle alternativa Orbántol menekültek millioit egy lakatlan szigetre kihyelyezni aztán nézzétek hogy boldogultok?
Ez az igazi paraszt gondolkodás, ha arcon vágnak nem azt nézem hogy ki tette hanem visszakézből adok neki...
-
Hogy képzeli Orbán a "helyben valo segitséget" miközben lönek egy országban, az infrastuktura tönkrevan, vagy egy országban ahol már évek ota nem esett az esö?
Akkor hogy éltek eddig az emberek ott?
-
Te valoban nem sok idöt töltesz a gondolkodással. Nekem az a meglátásom, hogy a magyar kormány a saját maga okozta társadalmi feszültséget a menekültekkel akarja elterelni.
Társadalmi feszültség?
Szépen elsímul az..
Most, hogy kifogyott az ellenségkép, a menekültek nem akarnak jönni, Merkelt ujabban valamilyen okbol kifolyolag nem cikizi, kell Orbánnak egy másik ellenség és elöveszi a szenyesládábol az antiszemitizmust ami egyszer már nagyon jol bevált a nemzeti-nationális példaképe Horthy számára. Undorito.
Undorító igaz.
De a kormány nem használja az antiszemitizmus szót.
Csak feszíti a húrt és várja hogy kinél szakad el, és mikor megtörténik akkor rámutat hogy íme ez az ember jön az antiszemitizmus vádjával!
 
Szerinten nem én tévedek... sőt az események szerintem engem igazolanak és azt hogy a kormány helyesen ítéli meg a dolgoktat.
néhány érv:
Érveidet kitöröltem mert én másról beszélek, a közmédia propagandáról, hogy nem tájékoztató hanem egyenlőség kitevő
Te meg arról van-e igaza.
Én elhiszem hogy igaza van bizonyos dolgokban
E
zért nem kell még a te érved is.
Nem is tudom miért erősítesz még rá a kampányára
Dől az a közmédiából.
 
Miért dühítő ha egy ország elfogadja azt ami jár neki de, nem arra fordítja az összegeket amire ajánlják ,
Szokatlan hogy van önálló gondolkodás?
Tiszteljük a másképp gondolkodást.
-
Már ne haragudj de ez a mondat: "Szokatlan hogy van önálló gondolkodás?" a te szádbol, aki egy 40 éven át kommunista diktaturában, tervgazdálkodásban, Moszkvátol valo függöségben élö országban lakott, ahol, béreket fizettek, az embereknek fingjuk nem volt hova megy az adojuk, ahol egy párt létezett és az 99,9%-os eredményekkel nyerte a választásokat.... egy kicsit nevetséges.
-
Te akarsz itt nekünk leckét adni pluralizmusbol egy országbol ahol a közmédiák a kormány szocsövei, a polgárok Nemzetközi konzultatio néven havonta megkapják a kormánytol mit kell gondolniuk.... egy röhely.
-
"Tiszteljük a másképp gondolkodást." - ezzel akarod a kritikát visszautasitani? Hát nem, nem osztottak nektek dilicédulát, hogy ellenálás nélkül mondhasson csinálhasson a kormányotok amit akar. Megmondta Macron is kerek perec, Europa nem egy Supermarkt, nem egyszerü bilateráliás kapcsolat. Nem kell nektek a szövetségbe maradni ha nem akartok.
 
-
Már ne haragudj de ez a mondat: "Szokatlan hogy van önálló gondolkodás?" a te szádbol, aki egy 40 éven át kommunista diktaturában, tervgazdálkodásban, Moszkvátol valo függöségben élö országban lakott, ahol, béreket fizettek, az embereknek fingjuk nem volt hova megy az adojuk, ahol egy párt létezett és az 99,9%-os eredményekkel nyerte a választásokat.... egy kicsit nevetséges.
-
Te akarsz itt nekünk leckét adni pluralizmusbol egy országbol ahol a közmédiák a kormány szocsövei, a polgárok Nemzetközi konzultatio néven havonta megkapják a kormánytol mit kell gondolniuk.... egy röhely.
-
"Tiszteljük a másképp gondolkodást." - ezzel akarod a kritikát visszautasitani? Hát nem, nem osztottak nektek dilicédulát, hogy ellenálás nélkül mondhasson csinálhasson a kormányotok amit akar. Megmondta Macron is kerek perec, Europa nem egy Supermarkt, nem egyszerü bilateráliás kapcsolat. Nem kell nektek a szövetségbe maradni ha nem akartok.
Azt tudom mondani hogy várjuk ki a végét.
 
kell Orbánnak egy másik ellenség és elöveszi a szenyesládábol az antiszemitizmust
Nos hogy ki veszi ki és mit ..ez a hír angliából...
Míg idehaza Soros György kritizálása miatt erőltetik az antiszemita kártyát a toleranciabajnokok, addig az Egyesült Királyságban egekig szökött a konkrét antiszemita bűncselekmények száma.

A Mozgalom az Antiszemitizmus Ellen (CAA) nevezetű önkéntes szervezet kimutatásai sötét képet festenek a brit zsidóság helyzetéről. A jelentésükből kiderül, hogy 2016-ban 1078 zsidók elleni támadás történt az országban. 2015-ben ez a szám 938, egy évvel korábban pedig 746 volt. Ez 44 százalékos emelkedést jelent.

Ennél is elszomorítóbb azonban az a tény, hogy a rendőrség mindössze 89 esetben kezdeményezett eljárást annak ellenére, hogy korábban vehemensen ígérgették a zsidóság védelmét.
 
Nem kell nektek a szövetségbe maradni ha nem akartok.

Kell a piac, nektek jobban kellünk mint ti nekünk....remélem nem godolod, hogy a " norvég alap" meg a "svájci alap" adomány, egyszerüen ezzel a pénzzel bevásárolják magukat az EU piacra.
Gondolod, hogy a nettó befizető Németország a "ráfizetésből" él...nehogy már jótékonysági szervezeteknek tüntesd fel a nyugati országokat, a volt gyarmattartó országokat.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,709
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére