A zimbabwei first lady feladta magát a rendőrségen

Gyanúba keveredett Grace Mugabe, a zimbabwei diktátor felesége, miszerint megvert egy előkelő modellt. A first lady ezt követően kedden feladta magát egy dél-afrikai rendőrségen


„Teljesen kiborult, elkezdett ütni és nem hagyta abba. Fogalmam sem volt mi történik, ki kellett másznom a szobából mielőtt el tudtam futni.”

– mondta a szóban forgó modell, Gabriella Engels a News24 nevű médiumnak. A nő a 93 éves zimbabwei diktátor egyik fiához ment látogatóba a hotelbe, ekkor történt az incidens, állítása szerint pedig a first lady testőrei végignézték az egészet. A modell meg is sérült a támadás során, több fotót is feltöltött az internetre egy, a homlokán található sebről.

Az ügy következtében vélhetően még nagyobb figyelem irányul majd a zimbabwei first ladyre, aki az elmúlt időben egyre többször hallatja a hangját. Múlt hónapban például először jelentette ki nyilvánosan azt, hogy 93 éves férjének, Robert Mugabének ki kell jelölnie az utódját, ezzel mintegy jelöltet csinálva magából a jövő évi választások előtt.

Grace Mugabe már korábban is került hasonló szituációba, egy 2009-es hongkongi kiruccanása során egy fotós vádolta meg azzal, hogy megverte őt.

(Index)

mugabe.jpg
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,534
Tagok
615,660
Legújabb tagunk
kisliget
Oldal tetejére