Szijjártó gimnáziumi évfolyamtársát hívta vissza Hollandiából

Magyarország konzultációra hazarendelte Hollandiába akkreditált nagykövetét, így meghatározatlan időre abbamarad a nagyköveti szintű kapcsolattartás a két ország között.

Ezt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentette be pénteken, miután a magyar kormány nagyon felhúzta magát a távozó holland nagykövet 168 Órának adott interjúján.

Gajus Scheltema több okból bírálta a magyar kormányt, a hazánknak jutó támogatásokról szólva például azt mondta, hogy „nem pénzelhetjük a korrupciót”. Valószínűleg ennél is jobban zavarta a magyar kormányt, hogy a holland nagykövet a szélsőséges iszlamistákkal állította párhuzamba. Így:

Itt egy csoport, amelynek tagjai a globalizáció vesztesei, ezért a szélsőségesség, a fanatikus vallásosság felé fordultak, mert ez ad nekik biztonságérzetet. Ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány.

Erre válaszul keményített be Szijjártó, és döntött arról, hogy hazarendeli a hágai magyar nagykövetet.

Kicsi a világ, a hágai nagykövet ugyanis Kocsis András, aki Szijjártó gimnáziumi évfolyamtársa volt, mindketten 1997-ben érettségiztek a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban. Szijjártó B-s volt, Kocsis az A osztályba járt. Itt és itt megnézhetők a tablóképeik.

Közeli ismeretségük alapján azt feltételezzük, hogy Szijjártónak nagy ellenállással nem kellett szembenéznie, amikor a két szövetséges ország diplomáciai viszonyrendszerében meglehetősen szokatlan – saját megfogalmazása szerint is az egyik legradikálisabb – lépésre szánta el magát.

Kocsis egyébként az ELTE jogi karán végzett, 2003-ban kezdett a Külügyminisztériumban, így karrierdiplomatának mondható, évekig Kenyában, Nairobiban szolgált, majd itthon dolgozott a minisztériumban, mígnem Hágában első beosztott lett. Rövid ideig vezette az európai és amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkári titkárságot is.

2016 júliusában nevezték ki hágai nagykövetté, érdemeit nem vitató ismerői szerint is tagadhatatlanul miniszteri hátszéllel.

Mi mást mondhatott volna akkor, mint hogy célja tovább erősíteni a magyar-holland politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatokat. Azt is hangsúlyozta, hogy a magyar-holland barátság több évszázados, így erre a kölcsönös szimpátiára építve dolgozik munkatársaival.

Bita Dániel





4.jpg
 
nem kértünk semmiféle rendszerváltást
Ez nem egészen kristálytiszta. Az MSZMP miért ült le tárgyalni a rendszerváltó elittel (?) és miért adta át a hatalmat? Heccből? A választás azt igazolta, h nem siratják vissza. Később jöttünk rá, h az új urak cinkelt lapokkal játszottak. A gengszterváltás előtt tényleg nem mondták, h a Lajtán túl kolbászból van a kerítés, de azt se amit utána a nyakunkba kapunk. Az elit(?) megszilárdította a hatalmát, mi pedig fújhattunk egy marék tollat.
 
A vilagba rendszerek vannak , valahova kell tartozni ha nem tudsz valasztani akkor valahova odacsapjak az orszagot.
JO lett volna semlegesnek maradni de hat a buszkeseg az okoskodok sokasaga nem igy dontott. Ezert is maradtak az oroszok a sok ok kozul egyik.
NEm kivansag musor ha tonkre megy egy rendszer az egesz keleti tomb nem egy orszag hanem a felvilag ami be volt vorosodve, ott donteni kell maradunk utolso lehetunkig vagy lepunk egyet masfele.
Mo nem egy birodalom aki diktalni tud mindenkinek se terulete se gazdasaga se letszama nincs ehez.
MEg csak nem Svajc ahol a trezorok roskadoznak az odahordott milliard dollaroktol.
80% a befekteteseknek Eu penzbol valosultak meg.
Legalabb hallanank olyan elkepzelest ami alatamasztja milyen jol jarnank ha kilepnenek az EU bol.
NEm csak a hatarok lettek szabadon kozlekedheto hanem a munka vallalas is ami mara mar 2milliard felett van mai hazakuldenek a kint dolgozok.
 
Mashall segelyt kotve fuzbe irhatod egyben hasonlo a mai felzarkoztatasi segelyhez a loveba.

Mintha nepszavazas dontott volna az Eu ba valo belepesrol.....
Igaz hogy tonkrement a szoc tabor? mert mar 27 ev utan is masra emlekeztek mint a valosag.
Tonkre ment gazdasaggal .lejart szavatossagu politikai idealokkal es ugy alles cuzammen az egesz szoc blokk KGST tol egyutt befellegzett.
Mesterseges zullesztes?mi ez csak nem szabotazs?
Amerika fektette meg az egesz orosz hegemoniat es terde kenyszeritette a szocializmust.

Lehet ujra epiteni lehet Putyin melle allni, es ujra eloveni es leporolni a tablakat hogy eljen a megbonthatatlan orok orosz baratsag, azt majd minket is sulyt az emberargo a nyomor, lehet bevezetni a jegyrendszert , az uj zsigakra sorba allni.
A Rihghter duborog a tozsden, hogy jobbak a nyugati gyogyszerek azok is voltak mindig, mert nem stadionokat epitettek hanem kutatasokat finansziroztak .
Szeretsz letérni.Úgy mint:"Mashall segelyt kotve fuzbe irhatod egyben hasonlo a mai felzarkoztatasi segelyhez a loveba."
Nem is értem az első felét
A felzárkóztatási segély része igaz.
De miben hasonló és miben különböző?
Feltétel:Az újjáépítésben hajlandó volt az Amerikai Egyesült Államokkal
együttműködni.
14 milliárd dollárnyi amerikai áru vásárlás. ez a Marshall terv.
A A felzárkóztatási támogatások,gazdasági felzárkóztatásra érkeztek.
Nem volt kötve kitől vásároljunk és mit.
Ez különbség
Összegében hasonló.
Hogy nem jól éltünk vele mind esetben ez látszik.
...............
Az EU-ba lépést én nem is említettem hogy keverted ide?
Hogy miért ment tönkre a szocialista gazdaság félmondatokkal nem lehet leírni.
Vannak jobb nyugat gyógyszerek és vannak nem jobbak.
Ezzel szemben vannak "mesterséges" indokokkal jó gyógyszerek kiejtetése.
EU szabályokat kényre kedvre úgy alakítanak hogy más lobbi érdeket segítsen
Kivett gyógyszerek és a kivett hatóanyagok
Andaxin, fukszin,fenyő kátrány,Algopyrin.
Bocs az Algopyrin van csak receptköteles.
Viszont a formalint időlegesen tiltották
Ennek ellenére még megmarad a magyar gyógyszergyártás.
Valóban jó a Richter Gedeon.De hol a Chinoin, felvásárolták a franciák de legalább dolgozik és nem csukták be?
Nem is ebben van a hátrányunk
Hanem a túlpörgetett gyógyszer reklámok miatt.
Azok nem richteresek.Hatalmas pénzt tolnak bele.5 percenként gyógyszerreklám.Azok pedig nem richteresek.Hanem német, amerikai stb.
A gyógyszerreklámokat be kéne tiltani.
Mert gyógyszer zabáló lett az ország.


Hogy átesel a ló másik oldalára és ezt már halottam:" lehet bevezetni a jegyrendszert , az uj zsigakra sorba allni."
Az autó az autó.Meg is sínylette a Máv.

Amerika fektette meg az egesz orosz hegemoniat es terde kenyszeritette a szocializmust.
Hát ezt elszúrták az oroszok a fegyverkezési versennyel.

Mesterseges zullesztes?mi ez csak nem szabotazs?
Ez azt jelenti:
Vagy a hazánkfiai kenőpénz hatására annál is lejjebb rohasztották mint a természetes állapota.És így juttatták külföldi kézre.(szokott egyszerűsítééssel: piacot vettek)
Jelenti még azt is:Saját maguk kezébe játszották.
Jelenti azt is megvette idegen és bezárta a kötelezettség ellenére.
 
Utoljára módosítva:
DE, kértünk hisz ezért alakultak meg a pártok.
Ki kérte?
Az értelmiség nyüzsgött
Nem is volt népszavazás rendszerváltásra.

Ezt felülről hozták az MSZMP.Engedélyezte és irányította.
Mert érezte végét.
Nem is tudta senki mi lesz.
Az alakuló pártok se sejtették.
Csak a szabadság volt a jelmondat.
Következményekkel nem számoltak.
A pártoknak gőzük se volt miként tovább.
Hogy lehet ekkora társadalmi törés nélkül, megcsinálni.
Jászladány leírta mekkora törés lett
#152
 
Egy percig sem kérdéses szerintem, h a Nyugati országok hirportáljaira sok informció eljut. Ugyanúgy szelektálva lesz tálalva mint minden más országban. Én magyarként tudom, h ami hírekben hallható az kifacsart, gyakran propaganda, és csak a birkanépek hiszik keleten és nyugaton egyaránt, h ők az objektiv hír látnak.
Úgy sejtem az idézetben a teljes szó némileg túlzás, de a szöveghűség miatt ideírtam.

"A Deutschlandfunk rádiónak interjút adott Wolfgang Herles német újságíró, a ZDF televízió volt igazgatója, aki ezúttal nyíltan kimondta, hogy Németországban teljes médiacenzúra működik. Elmondása szerint a sajtóorgánumok többsége “fentről” kapott utasítások mentén kell működjön, és szigorú cenzúra alatt működik – ellenkező esetben nem is működhetne"

Wirtschaftswoche napilapnak nyilatkozva pedig az ARD TV volt vezetője, Ulrich Wickert beszélt arról, hogy a német lakosság nem bízik többé a médiában. Elmondása szerint a média ma nem több, mint a gazdaság része, ennél fogva gazdasági érdekek határozzák meg a működését

..."Ma semmilyen negatív állítást nem tehetünk a menekültek kapcsán ...A tolerancia és demokrácia hibás értelmezésének lehetünk szemtanúi, mert bizonyos dolgokat tabunak minősítenek. Például, vannak olyan pillanatok, amikor el kell ismerni, hogy algériai, marokkói, vagy tunéziai fiatalok voltak azok, akik olyan módon viselkedtek, hogy azt mi Németországban nem tűrjük meg.”

Továbbá szilárd meggyőződésem,h pont úgy ahogy ignorálni tudod itt is a neked nem tetsző dolgokat, ugyanarra képes vagy a német mediában is.

Az viszont egy pozitívum, h elismered, h az arab terroristák nagy problémát jelentenek. Végre te sem félsz nevesíteni egy csoportot mint problémaforrás. Azt meg azért gondolom te is sejted, h az arab terrorsita... hát az arab nemezetiségűek közül kerül ki.-ami persze a tények alapjn gyakran 2. generációs bevándorló volt, nem feltétlen új európai.

Gondolom eljutott hozzád is a hir a magyar köz-médiábol:
"Deutschland schickt Flüchtlinge nicht mehr nach Ungarn zurück" "Die Bundesregierung schickt entgegen der Dublin-Verordnung keine Flüchtlinge mehr nach Ungarn zurück, die dort in die EU eingereist sind - Grund dafür sind die schlechten Lebensbedingungen. "
-
"A Szövetségi köztársaság, a Dublini Rendelet ellenére, nem küld többet menekülteket Magyarországra, akik ott léptek be EU területre - Ennek az oka a rossz életkörülmények.
.
image-1128384-860_poster_16x9-kutb-1128384.jpg

-
Melyik magyar mediában, ujságban lehet erröl olvasni? A segitségedet várom.
 
-
Kedves barátom, te "hireken" keresztül, másod, harmadkézböl értesült menekültekröl, bevándorlokrol, mi együtt élünk, dolgozunk velük.

Ernoe, te fejlődsz! Végre elismered, h azok akik ott élnek ahol a hír történik többlet inormációval bírhatnak mint a fotelből okoskodó híreket nézegető!

ui. Szegedtől etettem, kisértem óvtam a menekülteket amikor kellett, volt h utaztam is velük. Szilárd meggyőződésem, h százszor annyival találkoztam mint te. És kialakult az a meggyőződésem, h javarészt nem menekültek, hanem gazdasági bevándorlók. Akik mentalitásába belefér h gyernekeiket adják el a jobblétért
 
Utoljára módosítva:
-

Igen a német közmédiának egy "feladatot kell betöltenie" és ez az alkotmányban van lefektetve, ehez tartozik, hogy demokratikus, kiegyensulyozott legyen a hirmondás.

A német újságíró kereken kimondta, h nem lehet a migrnsokról negatívumot írni, TILOS.
Ha szerinted ez egy kiegyensúlyozott demokratikus dolog akkor nagyobb a baj mint képzeltem arrrafelé.

Ha pedig úgy gondolod, h a német alkotmányba rögzítva van a hatalom általi cenzúra, ami megtilhat egy számára érzékeny témában ellenvéleményt akkor igen furcsán értelmezed az demokrácia szót. Bár persze a szocializmus is más értelmet kap ha elé kerül a németországból ismert verzió: nemzeti.
 
Gondolom eljutott hozzád is a hir a magyar köz-médiábol:
"Deutschland schickt Flüchtlinge nicht mehr nach Ungarn zurück" "Die Bundesregierung schickt entgegen der Dublin-Verordnung keine Flüchtlinge mehr nach Ungarn zurück, die dort in die EU eingereist sind - Grund dafür sind die schlechten Lebensbedingungen. "
-
"A Szövetségi köztársaság, a Dublini Rendelet ellenére, nem küld többet menekülteket Magyarországra, akik ott léptek be EU területre - Ennek az oka a rossz életkörülmények.
.
image-1128384-860_poster_16x9-kutb-1128384.jpg

-
Melyik magyar mediában, ujságban lehet erröl olvasni? A segitségedet várom.

miért eddig hányat küldtek vissza a dublini rendelet értelmében? Feltételezem rengeteg bevándorló érkezik az EU-ba, aki először Magyarországon lép EU területére, gondolom ukrajnán át jöhetnek, de afganisztán már biztonságos ország, oda símán küldik vissza a németek a menekülteket, meg az albánokat is akik Szerbia felöl jönnek, úgyhogy nem tudom konkrétan miről beszélnek. Nyilvánvaló ha akarnának se tudnának a dublini rendelet szerint magyarországra toloncolni senkit (akit lehetet már visszatoloncolták), az lenne a megnyugtató, ha egyéb módszerekkel sem akarnának erőszakkal betelepíteni senkit...de tíz nap múlva várható a brüsszeli döntés a kötelező betelepítésről.

A EU parlamenti képviselőnőtök Ska Keller már meggondolta magát nem akar szír falvakat telepíteni Magyarországra?
 
Utoljára módosítva:
Az értelmiség nyüzsgött
Ó, nyüzsgött az egész társadalom.
A vidék a földet várta vissza a városiak arra vártak hogy a munkahelyük Rt lesz és lesz benne részvényük.
Általában magasabb bért és a párt funkciós réteg eltünését várták.
Csak azt nem gondoltam hogy bejön majd a nyugati termék áradat és vele együtt a vállalkozói szemlélet..(azt gyártsuk amin a legnagyobb haszon van) Így a magyar termékek nagy része elhúllott..ami talán jogos is volt.
 
A vilagba rendszerek vannak , valahova kell tartozni ha nem tudsz valasztani akkor valahova odacsapjak az orszagot.
JO lett volna semlegesnek maradni de hat a buszkeseg az okoskodok sokasaga nem igy dontott. Ezert is maradtak az oroszok a sok ok kozul egyik.
NEm kivansag musor ha tonkre megy egy rendszer az egesz keleti tomb nem egy orszag hanem a felvilag ami be volt vorosodve, ott donteni kell maradunk utolso lehetunkig vagy lepunk egyet masfele.
Mo nem egy birodalom aki diktalni tud mindenkinek se terulete se gazdasaga se letszama nincs ehez.
MEg csak nem Svajc ahol a trezorok roskadoznak az odahordott milliard dollaroktol.
80% a befekteteseknek Eu penzbol valosultak meg.
Legalabb hallanank olyan elkepzelest ami alatamasztja milyen jol jarnank ha kilepnenek az EU bol.
NEm csak a hatarok lettek szabadon kozlekedheto hanem a munka vallalas is ami mara mar 2milliard felett van mai hazakuldenek a kint dolgozok.

Ez alapvetően teljesen igaz. Hozzátéve, h azért a körülmények áldozata is vagyunk pl méretgazdaság és a politikai immoralitás is betesz nekünk. Igazából a felzárkózás nem volt tökéletes egyik volt "vörös" országban sem. Azok a balti országok tudtak igazán jól teljesíteni, akiknek egyes években a gdp harmada a külföldre kivándorolt munkásaik küldték haza. Az pedig nem lehet célja egy nemzetnek, h szétszóródjon a világban, kvázi megélhetési bevándorlóként.

Én Eura szavaztam anno, ha lenne új szavazás ismét azt tenném. Mert egy globalizált világban élünk ahol mi nem egy nyersanyagra és hatalmas gazdaságra támaszkodó ország vagyunk, nagyon visszasűllyedünk a középkorba egyedül. Oroszország és az Eu szerintem a reális potenciális szövetséges, és utópisztikusnak hangzik de szerintem e kettő közeledni fog egymáshoz- vagy különben kispadról szemlélik USa és Kina hegemonikus küzdelmét.

Ugyanakkor ez az Eu nem az amit hirdet. Most, ebben a pillanatban semmiképp. Szépek az eszmék de megvalosulásuk nem reális illetve van, h nem is célja a jelenlegi hatlamasoknak. Hiba ha azt képzeljük h Lajtán túl minden igazságos, az ottani népek nem is figyelik mi a hasznos a számukra csak csupa önzetlenség.Példakén tállhat előttünk: Usa egy szövetségi rendszerből lett nagyhatalom. Véres polgárháborúban kényszerítette rá akaratát egyik fele a másikra és a mai napig is vannak komoly ellentétek és fejlődési különbségek. de gazdasági ereje olyan jólétet termetett számukra, ami időt és lehetőséget ad a különbségek rendezésére és közös büszke identitás megtermetésére.
Ismerjük maszlov piramisát. először jól kell laknunk, utána kezdhetünk gondolkodni minden máson.
 
A német újságíró kereken kimondta, h nem lehet a migrnsokról negatívumot írni, TILOS.
Ha szerinted ez egy kiegyensúlyozott demokratikus dolog akkor nagyobb a baj mint képzeltem arrrafelé.

Ha pedig úgy gondolod, h a német alkotmányba rögzítva van a hatalom általi cenzúra, ami megtilhat egy számára érzékeny témában ellenvéleményt akkor igen furcsán értelmezed az demokrácia szót. Bár persze a szocializmus is más értelmet kap ha elé kerül a németországból ismert verzió: nemzeti.

Ahol lehet nyilvánosan arrol beszélni, hogy van amiröl nem szabad nyilvánosan beszélni és azt ki is mondják ott nincs cenzura.
-
Az érvelésed olyan mind amikor Orbán kimondta azt amit szerinte nem szabad kimondani Europába és valojában csak azt tette, amit egy magát demokratikusnak tarto államfö nem tesz, ugy beszélt mind a rasszista nácik, ahogy nállunk csak a szélsöjobb pártok kommunikálnak a törzsasztalnál. (Ezt meg is irta rolla a német sajto)
-
Hogy mit értünk "felbujtás" alatt azt megtalálhatod a német StGB 130. §-ának az elsö fejezetében.
-
(Wer in einer Weise, die geeignet ist, den öffentlichen Frieden zu stören, gegen eine nationale, rassische, religiöse oder durch ihre ethnische Herkunft bestimmte Gruppe, gegen Teile der Bevölkerung oder gegen einen Einzelnen wegen seiner Zugehörigkeit zu einer vorbezeichneten Gruppe oder zu einem Teil der Bevölkerung zum Hass aufstachelt, zu Gewalt- oder Willkürmaßnahmen auffordert oder die Menschenwürde anderer dadurch angreift, dass er eine vorbezeichnete Gruppe, Teile der Bevölkerung oder einen Einzelnen wegen seiner Zugehörigkeit zu einer vorbezeichneten Gruppe oder zu einem Teil der Bevölkerung beschimpft, böswillig verächtlich macht oder verleumdet, wird mit Freiheitsstrafe von drei Monaten bis zu fünf Jahren bestraft.)
-
A magyar kormány, ezt a paragrafust, az én meggyözödésem szerint permanens megsérti.
-
Igen nállunk a médiákban nem lehet arra biztatni, hogy löjjünk a menekültekre, még akkor sem ha a következö kommentárba korrigálja magát az illetö és a gyerekeknek megkegyelmezne.
-
screenshot_426.png
 
miért eddig hányat küldtek vissza a dublini rendelet értelmében? Feltételezem rengeteg bevándorló érkezik az EU-ba, aki először Magyarországon lép EU területére, gondolom ukrajnán át jöhetnek, de afganisztán már biztonságos ország, oda símán küldik vissza a németek a menekülteket, meg az albánokat is akik Szerbia felöl jönnek, úgyhogy nem tudom konkrétan miről beszélnek. Nyilvánvaló ha akarnának se tudnának a dublini rendelet szerint magyarországra toloncolni senkit (akit lehetet már visszatoloncolták), az lenne a megnyugtató, ha egyéb módszerekkel sem akarnának erőszakkal betelepíteni senkit...de tíz nap múlva várható a brüsszeli döntés a kötelező betelepítésről.

A EU parlamenti képviselőnőtök Ska Keller már meggondolta magát nem akar szír falvakat telepíteni Magyarországra?
-
Megkérdem mégegyszer, melyik magyar mediában olvastál arrol, hogy nem küldenek vissza menekülteket mert rosszul bántok velük? Nem meri megirni a magyar ujság, vagy hogy van?
-
Eröszakkal nem küldenek magyarországra senkit, az halálos itélet lenne a menekültek számára, tudjuk mi van ha a magyar nép haragra gyullad, olvastuk a lelövöldözött cigányok esetét, hogy a tettesek milyen nehezen lettek kézrekeritve, hogy még mindig a hallgatás leple fedi az esetet, a Terror Házában nem láttam egyetlen képet sem az 1956-os lincselésekröl pedig sajnos ez is hozzátartozik az eseményekhez.
 
Igen nállunk a médiákban nem lehet arra biztatni, hogy löjjünk a menekültekre, még akkor sem ha a következö kommentárba korrigálja magát az illetö és a gyerekeknek megkegyelmezne.

Miért a határőreiteknél, a rendőrjeiteknél dísznek van a fegyver? Nincs megtöltve?
Vagy az olasz hadihajók dísznek vannank a migráns útvolakra kiküldve, nincsenek felfegyverezve, csak kiabálnak a migránsoknak?
Vagy a törökök szépszóval tartják vissza a migránsáradatot? .... ne kábítsuk egymást, kellenek a fegyverek.
 
Utoljára módosítva:
Miért a határőreiteknél, a rendőrjeiteknél dísznek van a fegyver? Nincs megtöltve?
Vagy az olasz hadihajók dísznek vannank a migráns útvolakra kiküldve, nincsenek felfegyverezve, csak kiabálnak a migránsoknak?

Szerintem a fegyverek nincsenek megtöltve mert eddig nem volt szükség rá a határoknál, nem "invázorok" jöttek ahogy Orbán heccel hanem menekültek.
-
Kár, hogy nem olvasol, hallgatsz nyugati mediákat, nállunk a hangnem egészen más. A határnál szolgálo rendörök vagy viziörség a Földközi tengeren a menekültek védelmében hord fegyvert és nem ellenük.
-
Ne haragudj, hogy igy kimondom de a magyar köz-médiában csak azt halottam, hogyan tudjátok a menekülteket távoltartani, egyetlen egy szot nem halottam a magyar mediában ahol a menekültek érdeke figyelembe lett volna véve. Egy szégyen. Undorito.
 
Szerintem a fegyverek nincsenek megtöltve mert eddig nem volt szükség rá a határoknál, nem "invázorok" jöttek ahogy Orbán heccel hanem menekültek.

valószínüleg tévedsz ... a német kormány nehezen tudja hazatoloncolni azokat akiket beengedett ellenőrizetlenül, szóval nem lehetnek menekültek.
Az osztrákok már ezer eurót adnak fejenként csak menjenek már haza azok akiket plüssmacikkal meg lufikkal fogadtak ... kész tragikomédia.
 
valószínüleg tévedsz ... a német kormány nehezen tudja hazatoloncolni azokat akiket beengedett ellenőrizetlenül, szóval nem lehetnek menekültek.
Az osztrákok már ezer eurót adnak fejenként csak menjenek már haza azok akiket plüssmacikkal meg lufikkal fogadtak ... kész tragikomédia.
Sajnos csak a kormany mediat szajkood.
80 ezret kuldtek vissza mer tnem kaptak meg a menekult statuszt. Canada is adott $2000 a hazakuldott es ment magyaroknak, minek is irjam le a felteteleket ,mert majd te a fidesznel utana nezel.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,712
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére