Informatika tananyagok

abrakadabra1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziaszok!

Talan nem en vagyok az egyetlen, aki ahitozik a Petery fele 2013-as Excel Biblia utan. Mivel eleg borsos ara van, arra gondoltam, paran osszeallhatnank es kozosen megvehetnenk a konyvet. Minel tobben vagyunk, fejenkent annal olcsobb lenne. Akit erdekel a dolog, kerem irjon pm-et.
Udv
 
Utoljára módosítva:

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Ha privibe megadod az email címed, akkor elküldöm a Tanfolyam a könyvben CS6-ot magyarul és angolul a Adobe Illustrator CS5 Classroom in a Book-t

Ide is szívesen feltölteném, de nem fogadja el, mert nagynak találja a 147 Mb-t. ha tudjátok hogyan kell egy ekkora file-t ide feltölteni, írjátok meg és akkor feltöltöm. :)
Ha 5-8 MB-nál nagyobb anyagod van, akkor külső tárhelyre tedd (pl. data) és a linket hide-thanks (HTNX) kapcsok közé helyezd.
 

reka101

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresem az Agyhullám: Java (Bert Bates - Kathy Sierra) könyvet. Nem digitálisan!!!! Ha valakinek esetleg megvan és el szeretné adni jelezze.
 

Yenna

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresem Pétery Kristóf - Photoshop CS6 Biblia könyvét. Itt kerestem az oldalon, de nem találtam. Valaki esetleg fel tudná tölteni valahova, és megosztani linken, ha megvan neki? Nagyon megköszönném!
 

kiskecsap

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A GCompris oktatójáték teljes magyar verzióját keresem. A gyerekek használják az iskolában, és itthon is jó lenne használni! Az ingyenes verzióban több, az iskolában használt játék nem elérhető sajnos.
Köszönöm a segítségeteket! Kiskecsap
 
Oldal tetejére