Kibújt a bilincsből és elhúzott a rendőrautóval a texasi nő

A 33 éves Toscha Fay Sponslert bolti lopás miatt tartóztatták le a texasi Lufkinban, és a protokoll szerint megbilincselve a rendőrségi SUV hátsó ülésére ültették beszíjazva.

Amíg azonban a rendőrök még a helyszínen vacakoltak, a felügyelet nélkül hagyott Sponsler óvatosan kikapcsolta az övet, kibújt a bilincsből, és a megfelelő pillanatban előre mászott a vezetőülésre.

Innentől őrült autós üldözés vette kezdetét, melyet a rendőrautók a fedélzeti kameráikkal rögzítettek is: Sponsler 160 km/h sebességgel menekült üldözői elől, és a 23 percig tartó hajsza végén aztán elvesztette uralmát a jármű felett, a rendőrök pedig végre lekapcsolták, ismerteti az esetet az NBC.

A lufkini rendőrök le is vonták a tanulságot, és mostantól a rendőrautóikban egy ablak választja el a hátsó ülésen ülő gyanúsítottaktól a rendőröket. Az eset sokkal rosszabbul is végződhetett volna, nemcsak a közveszélyes száguldozás miatt, de az autóban egy shotgun is volt, és a rendőrök többször is úgy látták, hogy Sponsler az üldözés alatt a lőfegyverhez nyúlt, de szerencsére használni már nem volt alkalma, de így is épp elég van a rovásán ahhoz, hogy súlyos börtönbüntetést kaphasson.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=HIdvy_LX9y4

18250121_f6e2958e82ce934e0974447fcabe3ec3_wm.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,127
Üzenet
4,800,613
Tagok
615,667
Legújabb tagunk
PLiza
Oldal tetejére