Kötés, horgolás 2017-2018

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Girzsa

Állandó Tag
Állandó Tag
A második Süsüt készítettem el. Nincs befejezve de csatolok három képet. A száját kell még megoldanom mert a az eredetivel nem vagyok teljesen megelégedve. A fejét nagyon szorosra tömtem ezért nem volt elég stabil. Hogy ne bontsam inkább a törzsét bontottam vissza és horgoltam egy kicsit szélesebbre. majd a befejezésnél egy jó nagy kabátgombot tettem a horgolás alá, az elég stabilan tartja. A szemgolyó alatt hogy szebb egyenletesebb legyen a horgolás. egy műanyag flakon kupakjának alsó részét horgoltam be majd varrtam fel. Az orrlyukakat pedig úgy készítettem hogy egy nagyobb szintén műanyag csavar alátátet horgoltam be. A pöttyöket is nem sárgával hanem halványzölddel készítettem, hogy ne legyen annyira rikító.
Nagyon ügyes vagy! :)
 
H

Harmonia62

Vendég
Sziasztok ! Ezt a mintát szerettem volna le fordítani a géppel , de sajnos nem engedi, ilyennel még nem találkoztam, hogy meg adja a mintát , és csak Oroszul érhető el, még lemásolni sem engedi, annyira szép, és jók az útmutató képek is, csak nem tudom melyik mi, már meg tudnám horgolni, ha géppel le tudnám fordítani, ha ebben tudnátok segíteni , nagyon meg köszönném, más nyelven nem tudom van-e ? Amit fordít a gép . Nagyon szépen köszönöm.
 

Csatolások

  • Alvó lány vánkoson.pdf
    6.7 MB · Olvasás: 307
  • tegGbDS7djE.jpg
    tegGbDS7djE.jpg
    190.7 KB · Olvasás: 365

vajdakati

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Kis unokám kedvenc meséje jelenleg a Bogyó és Babóca! Tudnátok esetleg mintával segíteni? Előre is köszönöm!
 
H

Harmonia62

Vendég
Utoljára módosítva a moderátor által:

TDitt

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is ez a legnehezebb, néha jó ideig darabokban állnak a testrészek, mert ahhoz külön ihlet kell hogy összevarrjam, őket. Én a részeket fércelem előbb cérnával mint ahogy a ruha varrásnál szokták, más színnel persze, mert a gombostűk mindig kicsúsznak, izegnek mozognak mondanám. A férceléses mód nekem valamivel jobb.
Más fórumon is próbáltam segítséget kérni, és küldtek egy szuper anyagot Ha valakit érdekel, itt találja:
[HIDE-THANKS]topyvilaga.hu/hu/tippek-es-trukkok/amigurumi-varras-osszevarras[/HIDE-THANKS]
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére