Lázár migránsozó videója: válaszoltak Bécsből

Csodálkoznak és megdöbbentőnek tartják a miniszter videóját.

Megdöbbentő, hogy így becsmérli egy szomszédos ország fővárosát Lázár János – idézi a hvg.hu Renate Brauner írását. Bécs nemzetközi ügyekért felelős városi tanácsnoka szerint Lázár vádjai nem igazak és idegenellenesek.

"Bécs város nemzetközi ügyekért felelős városi tanácsnokaként és büszke bécsi polgárként a leghatározottabban tiltakozom az ellen, ahogyan Magyarország miniszterelnökséget vezető minisztere, Lázár János a szülővárosomat egy videójában megjelenítette. Csodálkozunk és megdöbbentőnek tartjuk, hogy egy politikus egy szomszédos országának fővárosát így becsmérli. A vádak tartalmilag nem állják meg a helyüket és elszomorítóan idegenellenesek. Személy szerint csak azt kívánhatom a magyar városoknak, hogy olyanok legyenek, mint Bécs – a világon a legjobb életminőséggel rendelkező város" - írja a bécsi tanácsnok.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, Lázár János kedden Bécsből jelentkezett be, ahol a bevándorlás káros hatásairól beszélt. A két perces videóban a miniszter arról szólt, hogy azokban a városokban, ahol megjelentek a migránsok, megnőtt a bűnözés, és koszosak lettek az utcák.

Majd lekerült a videó az oldalról, Lázár azt írja Facebook-oldalán, hogy a Facebook törölte és cenzúrázta a videóját, ezzel pedig a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti az oldal.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=143&v=0wEiXUanPfg

28795428_195980321134102_8982415940016067360_n.jpg


becs2.jpg
 
Ha a pincéreket vagy az esti müszakban dolgozokat kérderzte volna meg Lázár akkor magyarul is beszélhetett volna. :)
Csodálom, hogy nem vetedött fel Lázárban a kérdés, hogy kitöl mentette meg Magyarország Europát?
-
"Die Wiener Wirtschaftsstadträtin Renate Brauner (SPÖ) meldete sich etwa via Twitter mit harscher Kritik. Als Stadträtin für Internationales und "stolze Wienerin" protestiere sie "auf das Schärfste" gegen die Darstellung ihrer Heimatstadt. "Wir sind verwundert und entsetzt, dass ein Politiker die Hauptstadt eines Nachbarlandes so herabwürdigt", kritisierte Brauner Lázár."
-
Nem tudom honnan tudta Lázár, hogy akit megszolitott egy bevándorlo hiszen nem is tudott velük beszélni. :)
-
Nem igaz, hogy 20 évvel ezelött egyetlen bevándorlo sem volt Ausztriába, ma pedig ott tartunk, hogy több magyar él Ausztriában mind Török.
-
Szerencsére én is készitettem egy filmet Lázárrol Bécsben. :)
-

-
Minnél közelebb a válásztás annal jobban suülyed a nivo a kormány oldalárol.
Ez jo jel, érzik a vesztüket. :(
 
Utoljára módosítva:
-
Lázárnak tudni kéne, hogy a hivatalos adatok szerint manapság több Magyar keresi a kenyerét Ausztriában mind Török (Sziriaiakrol nem is beszélve), és szerintem ezek a választok nagyon megfognak haragudni ha Orbán irodaigazgatoja ocsárolja a külföldiek viselkedését Bécsben.
-
Wien ist erneut zur lebenswertesten Stadt der Welt gekürt
Im Ranking des Beratungsunternehmens Mercer führt Wien bereits seit 2009 das Städteranking an.
Dahinter folgen Zürich, Auckland, München und Vancouver.


"Wien ist auch 2017 die Stadt mit der höchsten Lebensqualität. Zu diesem Ergebnis kommt die jährliche Vergleichsstudie des Beratungsunternehmens Mercer, das Wien zum achten Mal in Folge zur lebenswertesten Stadt kürte. Auf den weiteren Plätzen liegen Zürich, Auckland, München und Vancouver. Das Schlusslicht bildet erneut Bagdad."
-
Bécs 2009 ota, tehát már a 8. alkalommal nyerte el a "leg szeretetreméltobb város cimét"
-
En személyesen nagyon szeretem Bécset, Magyarországra menet oda-vissza eltöltünk mindig egy estét.
Söt megesik, hogy a feleségem lebeszél rolla, hogy tovább menyjünk. :)
-
Wien_start1.jpg

-
271.914.637

-
 
Jancsit látva mindig a Tizedes és a többiek című film egyik mondása jut eszembe. "Báró gyerek, paraszt pofával"
És tényleg nem akarok személyeskedni, de ez nem csak a külbecsre, hanem a belbecsre is vonatkozik esetében.
 
-
Korábban Bécsben nemcsak közel-keleti menekültek hanem kelet Európaiak sem voltak a mai mértékben képviselve.
Ezt tudni kéne egy kormány irodavezetőjének, aki a Vasfüggöny mögött született.
-
Szeretném figyelmeztetni Lázárt, hogy az előítéletei megalapozatlanok.
-
A külföldről jöttek azok akik foglalkozászszerűen eltakarítják a szemetet Bécs utcáin és az épületekböl amit ficsúrok mind maga hátrahagynak.
-
Azt is illene tudni, hogy Bécs 2017-ben 8.-szorra nyerte el egymás után a "leg szeretetre méltóbb város címét"
-
„Wien ist erneut zur lebenswertesten Stadt der Welt gekürt. Wien ist auch 2017 die Stadt mit der höchsten Lebensqualität. Zu diesem Ergebnis kommt die jährliche Vergleichsstudie des Beratungsunternehmens Mercer, das Wien zum achten Mal in Folge zur lebenswertesten Stadt kürte. Auf den weiteren Plätzen liegen Zürich, Auckland, München und Vancouver.”

Meglepett, hogy Orbán irodavezetője Lázár János két részre osztotta a Bécs utcáján járókat keresztényekre és nem keresztényekre. Mintha nem lennének Bécsben vallásos kényszer nélküli emberek?
-
Lehet, hogy ez azzal van összefüggésben, hogy Lázár 6 éven keresztül egyházi vezetőként működött, a Hódmezővásárhelyi Ótemplomi Református Egyházközség Presbiterre volt? Ismerjük a szokásokat, a körbeadott kehelyből először a férfiak isznak. (valószínű a rúzsnyomok miatt)
-
- Nem értem, hogy Lázár miért nem a filmjén látható kéregető hölgyet szólította meg, ahhoz nem kellett volna középfokú német nyelvvizsga.
- Elbeszélgethetett volna vele az anyanyelvén, vagy Románul, Ukránul tehát nagy valószínűséggel egy magyar választópolgár volt a néni.
-
- Hitler is a sok külföldi miatt utálta Becset, az pedig korábban volt mind 20 esztendő. Minden esetre egy közös vonás.
 
Utoljára módosítva:
Lázárnak inkább a firenzei "karneválra" kellett volna elutaznia. Egyébként már nem is tudom, hogy a betelepítési programnak mi a legnagyobb veszélye: (1) az iszlám fundamentalizmus és az ezzel együtt járó terrorfenyegetettség és antiszemitizmus? (2) az európai szélsőjobb erők felerősödése és kormányra kerülése? (3) a liberális értékek és a női egyenjogúság lerombolása? (4) társadalmi és kulturális szegregáció? (5) a szociális ellátórendszerek működésképtelensége és összeomlása? (6) gazdasági mélyrepülést eredményező elhúzódó politikai krízis? (7) az EU szétesése...

De persze lehet, hogy minden rendben van, és az olaszokat és az osztrákokat is csak Orbán propagandagépezete mételyezte meg... A kis zsivány! :)
 
Ez már az ellenzék megváltozott helyzetét mutatja.
Már nem Orbánnak kell hátradőlnie
Hanem az ellenzék megnyugvással láthatja, egy olyan stádiumba került a Fidesz amikor rémült kapkodással hibát hibára halmoz
A Lázár alól kicsúszni látszik a talaj.
Már ilyen dolgokhoz fordul ami többet ront rajtuk mint használ.
Lesz még szembefordulás is és szétfutás a hajóról.
Valaki kérdezi szintén meghökkenve: "Egyébként már nem is tudom, hogy a betelepítési programnak mi a legnagyobb veszélye"
Betelepítési program? Még mindég csak azt látod
Már nem működik az arra kihegyezett kampány.
Ilyen taktikai, hibákat követ el Lázár aki a fő várományos volt
Lázár aki távol tartotta magát a bányászbéka fenekétől
Már süllyed
Hiszen a mondatai ellentétben voltak a képekkel
Ehhez ki se kellett volna menni oda!!!!
A Kossuth rádióban mondanak ilyen monológot
image.aspx

.
 
Utoljára módosítva:
Úgy tűnik megint sikerült a magyar kormánynak az amúgy sem rózsás osztrák -magyar kapcsolatokon még egy fokot
rontani... Számomra csak az derült ki, hogy a jelenlegi magyar politikának nincsen jövőképe.. Ráadásul egyre kevesebb lesz a barátja, akik nélkül jövőt sem lehet építeni... Ugyanis egyre nyilvánvalóbb csak ellenségkép van és figyelem elterelés.. Bécsben már 20 éve működik több muszlim óvoda, iskola... S bizony úgy tűnik akik itt a Krone komentelőire hivatkoznak, azt a nem elhanyagolható dolgot nem veszik figyelembe, hogy az elmúlt pár év alatt megháromszorozódott csak az ott élő magyarok száma is, ami meghaladja a 20 ezret!! A Szlovákokról, lengyelekről ne is beszéljünk, mert ők együtt cca, 150-200 ezren vannak, s ez csak a legálisan , bejelentetten ott élők... Aztán a románok, akik ugyan nagyobb részben az Erdélyi részről települtek át szintén legalább 40 ezren vannak és az egyéb kelet európaiak, na meg a dél-európaiak szintén jelentős számban vannak jelen... Bécs nem egy olcsó város, ezért aztán a magyar terminológiában csak migránsoknak nevezett ottani bevándorlók bizony nem a szegényebbek közül kerülnek ki. Meg kell nézni az újságokat évekre visszamenőleg, a tolvajok, rablók, betörők 70%-a kelet- és a közép- európaiak közül került ki, az életellenes bűnelkövetőknek több mint 90%-a !!! Aztán az a világ összes nagy városában természetes, hogy az azonos kultúrkörhöz tartozók egy negyedben élnek, ahol a belvároshoz és a hagyományos városrészekhez képest a népsűrűség is jóval nagyobb.. Tehát a mindennapok velejárója is szembetűnőbb. Bécsnél maradva, született osztrákot nem igazán látni, a zsúfoltság miatt több a szemét, a különböző nációk miatt sokkal több a konfliktus helyzet.. Lázár úr videóját leforgathatta volna Magyarországon is, hisz az összes nagyobb városnak van olyan negyede ahol nem a "keresztény kultúrkörnek " megfelelő állapotok uralkodnak, sőt egyre romlanak a kilátások is ezeknek a megváltozására. Csak ezek szerint arra ennek a kormánynak nincs semmilyen elképzelése, hogy az itt élők helyzetén hogyan lehetne változtatni, mert ezek szerint az a több mint 20 ezer betelepülő akiket a kormány hozott be anélkül, hogy bármilyen előzetes vizsgálaton átestek volna( ugye még majd a családegyesítés miatt ez a szám akár kétszeres, vagy háromszoros lehet) nem jelent semmi problémát, csak a nem létező migránsok okoznak gondot, még a létező roma kérdéssel szemben is...
Na és nem szúrja senkinek a szemét, hogy a Krone komentelői a jelenlegi városvezetést támadják, s ha elolvassátok az előző olyan cikkeket aminek kapcsán ezt szintén meg lehet tenni, akkor látszik, ugyanazok szinte szóról szóra, ugyanazt írják.. S ez teljesen független Lázár János videójától....
Ja és szerintem az előző hozzászólók közül senki sem bécsi lakos... nem olvassa rendszeresen az osztrák lapokat több évtizede, s nincs lakása Bécsben több évtizede.... Én megfelelek ezeknek a feltételeknek...
 
Utoljára módosítva:
Újabb omlás volt a Nyugati pályaudvaron


Tegnap este 7 óra körül omlás volt a Nyugati pályaudvaron, a pénztárakat a csarnokkal összekötő folyosó csarnok felőli bejáratánál – írta egy olvasónk, aki képet is küldött az esetről.

19587953_569f6a7e6dda259be8bfb027fb418b28_wm.jpg


Legutóbb októberben volt életveszélyes omlás a pályaudvarban, akkor az épület egy részét le is kellett zárni.
Lehet korhazbol videki iskolbol Bp Illatos utrol es meg par negyedrol szornyuseges elhangyagolt kepet kesziteni.
Hogy valaki ugy hazudik , hogy amivel ala akarja tamasztani mondandojat az pont az ellenkezojerol gyozi meg a nagyerdemut....a video alapjan............
Egy szemetet nem latni a videon. Atlagos emberek kozlekednek normalisan feloltozve, a kendo viselese se kell vallasi kellekkent tekinteni mert huvos az ido es sok holgy hord kendot nem csak Becsben hanem Mo-on is.
Aki jart mar Becsbe az tudja nagyon szep varos es elheto minden statisztika szerint is.
Miert nem egy lagerbe latogatott el Lazar ur? hamar a menekult fobiaja van.Lenne mit tanulnia, hogy kell kezelni a menekulteket emberi korulmenyek kozott.
 
Prominor , azt nagyon jól tudod , hogy egy "államtitkári, vagy miniszter" poszt sem jellenti azt , hogy az illetö "Inteligens" , de ez az iskolai végzetséggel sem eggyenlö !;) Az hasonló mint az empátia , vagy van vagy nincs !
 
a Fidesz amikor rémült kapkodással hibát hibára halmoz
Biztos vagy ebben? Pár adalék az utóbbi napokból: (1) Gyurcsány nyilatkozik: ha az ellenzék nyer, újra választásokat kell tartani, mert nem lesz vagy gyenge lesz a koalíció. Szép remények! (2) Szegény Bangóné azt találja mondani, hogy majd április 9-én válaszol arra a kérdésre, hogy elindítják-e a betelepítést. A választópolgár legyen addig is sötétben; ez kell ugye a felelős döntéshez! (3) A liberálisok kerek perec kijelentik (Bősz Anett), hogy szükséges a vizitdíj és a betelepítés. (4) Az ellenzéki együttműködés egy folyamatos komédia! Különösen azok között, akik "ős-ellenségei" egymásnak. Ez az "akarom is, meg nem is" iszonyatos hitelességi deficitet eredményez. (5) Vona öngyilkos ámokfutása Erdélyben. Megértük, hogy a hajdani nemzeti radikálisok románozzák le az erdélyi magyarokat. Ez is gyönyörű azért nem? Vona lassan már beléphetne a liberális internacionáléba. (Persze miért ne tehetné.) Itt tagadhatatlanul a végjátéknak vagyunk a szemtanúi. Nem fog a tábor egy emberként csatlakozni az eszelős tábornokhoz. (Lásd például Morvait!) ... és még sorolhatnám.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,901
Tagok
615,340
Legújabb tagunk
Torda Bernadett
Oldal tetejére