Rátámadtak egy kanadai rabbira Budapesten

Felvétel készült az elkövetőről, a Tett és Védelem Alapítványnál lehet bejelentést tenni.

Keressük a képen látható személyt, aki az Árkád bevásárlóközpont egyik üzletében megtámadta, és tettlegesen bántalmazta a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbit – adta hírül a Tett és Védelem Alapítvány Facebook-oldala.

29684108_925305744295865_3372094156846399488_n.jpg


Figyelem!!!
Keressük a képen látható személyt, aki az Árkád üzletház I-style üzletében megtámadta és tettlegesen bántalmazta a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbit. Minden előjel nélkül megütötte a rabbit, a fejéről leverte a kipát, majd sebtében próbált távozni az üzletből. Az eset 11.50-kor történt és szemtanúja volt a rabbi felesége, leánya és testvére is. Az elkövető gyávaságára jellemző, hogy 'bátor' tette után inkább elmenekült, ám a felelősségrevonástól nem tud elbújni. Alapítványunk feljelentést tesz az ügyben és kéri azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a képen látható elkövető kilétéről, tartózkodási helyéről.
A bejelentéseket az [email protected] e-mailen, a http://tev.hu/jogsegely/#online-bejelent oldalon vagy a +36 1 510 0000 forródróton várjuk.

A támadó – mint olvasható – minden előjel nélkül megütötte a rabbit, a fejéről leverte a kipát, majd sebtében próbált távozni az üzletből. Az eset ma, csütörtökön 11.50-kor történt, az atrocitásnak szemtanúja volt a rabbi felesége, leánya és testvére is. Az illető aztán menekülőre fogta a dolgot. Az alapítvány feljelentést tesz az ügyben, és kéri azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a képen látható elkövető kilétéről, tartózkodási helyéről.

A bejelentéseket az [email protected] e-mailen, ezen az oldalon, vagy a +36 1 510 0000 forródróton várják.

nepszava
 
Utoljára módosítva:
Munster ma delutan.
Egy furgon hajjtott a kavezo vendegei koze.

4 halott
9 ember eletveszelyes serulessel korhazban
kb 30 ember serult meg

De az igazan felhaborito, amirol mar a 7. oldalt irja tele atagsag, az az, hogy egy civil szervezet szerint levertek egy kipat a rabi fejerol.
Azt hiszem jol jellemzi a mai magyar politikat

"Anschlag in Münster: Täter soll "psychisch auffälliger Deutscher" sein - kein Hinweis auf terroristisches Motiv"
"A tettes állitolag egy lelkileg labilis német volt - semmi jel egy terrorista cselekedetre."
-
Ez egy borzaszto dolog. Bele se mer gondolni az ember abba, hogy hozzátartozoink, barátaink, ismeröseink is lehettek volna az álldozatok között. Részvétem a hozzátartozoknak, jobbulást a sérülteknek.
-
Nem akarok kapitált csinálni belölle de láthatjuk tök mindegy milyen állampolgár,
milyen vallási képzet követöje valaki.
 
Utoljára módosítva:
Megtalálta a rendőrség a Budapesten megvert rabbi támadóját
A férfi az Árkád Üzletház egyik üzletében támadt rá a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbira. A rendőrség elfogta a bántalmazót.
Egy ismeretlen fekete ruhás személy megtámadta a Pészach ünnepére családjával Magyarországra látogató kanadai rabbit az Árkád Üzletház egyik üzletében. Az esetről először a Tett és Védelem Alapítvány számolt be Facebook-oldalán.
Mint írták, a rabbival tartózkodó családtagoknak sikerült felvételt készíteni az elkövetőről, melynek alapján az alapítvány jogsegélyszolgálatának közreműködésével feljelentést tettek a rendőrségen. A rendőrség másnapra elfogta az elkövetőt, és közösség tagja elleni erőszak vádjával gyorsított eljárás keretében továbbították az ügyet a Bíróságra. A Btk. szerint az ilyen cselekmények maximális büntetési tétele 5 évig terjedő szabadságvesztés lehet – közölték.
A rabbi bántalmazásának hírére a közösségi médiában többezren ítélték el a támadást és fejezték ki együttérzésüket a rabbi családjával. A Tett és Védelem Alapítvány szerint meggyőződésük, hogy Magyarországon, mint egy az immunrendszerét egészségesen tartó társadalomban az ilyen esetek a jövőben is egyöntetű elutasításra találnak.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,126
Üzenet
4,800,567
Tagok
615,663
Legújabb tagunk
Extractionqac
Oldal tetejére