Orbán Viktor fiának egyháza erős jellemű srácokat vár, akik nem félnek Jézus menyasszonya lenni

A miniszterelnök fia, Orbán Gáspár gyülekezete hirdetést tett közzé Facebook-oldalán. Eszerint önkénteseket keresnek, mert jelenleg férfi erősítésre van szükségük.

– Gyere és mutasd meg, hogy Jézust követni férfias és kemény feladat! Keresünk edzett, erős jellemű srácokat akik nem félnek Jézus menyasszonya lenni

– írják a posztban.
40766762_2121153821456775_3469502769579163648_n.jpg



A 24.hu riportsorozata nyomán számoltunk be tavaly, Orbán Gáspár egész életét átadta Jézusnak, a Felház rendezvényein ismeretlen nyelven imádkozik. A szervezet annyira megerősödött három év alatt, hogy országos terjeszkedésbe kezdett.
 
Azêrt ha jól belegondolok, előbb vagy utóbb szegény apjukat a sírba teszik ezek a pulyák...
Az egyik mint tanult idegenforgalmi szakember szaros pelenkával országimázst épít, a másiknak nem jött össze a foci sebaj,fiú menyasszonyokat toboroz...
Mi jöhet még? Szegénykém, gondolom széttárja kezeit S csak ennyit mond:- ez van!(kicsit kisebb, kicsit savanyúbb, de az enyém...);)
 
Nem könnyű OV fiának lenni.
Ellenben nincs semmi kivetnivaló abban, ha más utakon jár, mint az édesapja (akire szerintem ráférne egy kis humánum... - lecsúszó állapotban van országa, minden tekintetben, főleg morálisan)
 
Bocsánat, de mikor először meghallottam ezt a hírt, rögtön az jutott eszembe, hogy lehet menni a börtönökbe toborozni. (Egy kicsit szelektív a hallásom is, és most már a látásom is, mert nem erős jelleműt értettem/hallottam csak erős alkatúakat értettem.)

Klasszikusokat csak pontosan: Na fiúk, meg lesztek kettyintve :) :):rohog::rohog::p:p
 
Utoljára módosítva:
Fellini Szatirikonjának sorai jutnak az eszembe:

"Gyertek seregestül selymes örömfiúk, [...] repüljetek a ficánkoló fenekekre; ó Apolló zsenge herélt kakasai..."

Mellesleg mennyivel költőibb (s hitelesebb) lett volna ha ezt a szöveget írják... :)

Az idézet helye, ha netán a fiúk meggondolák magukat:
Fellini, F.: Szatirikon. (Ford. Gábor György), in: Az édes élet. Forgatókönyvek 1921-1969. Második kötet, Gondolat, Budapest, 1970. p. 388
 
A hatalmat logikusan kell felepiteni es gyakoroljak is hisz egyre tovabb tart es nem is szandekoznak lemondani rola.
HAmar a X parancsolattal gyogyitanak , akkor a piros lap osztogatasat le kell cserelni egy receptere ami a Felhazba beutalo, a fiuknak a mennyasszonyi kotelesseguk teljesitesere.Elvegre felkent oldalbordak lettek.
Nincs reklamacio , kifogas se nyafogas, mert az orom apa ad olyant ,hogy a szemetek is kiguvad,mert o az ur es nem a jo Isten, esdekelve lehet sorba allni kinyujtott nyelvcsapasokkal :dr_123:leroni engedtelensegeteket. Vegre mi nok is szohoz jutunk es ellenorizni fogjuk a Felhaz ne hogy pancser modon csinalja az elso ejszaka jogat, elvegre a mennyasszony fiukat a teremtes koronait is kell valakinek megvedeni.:hurra:
Jo ha tudjatok ifju titanok, aggastyanok rank mindg szamithattok. /Ha :dr_173:masra nem de gyeryat tartani ott leszunk/:D
 
Ugy latom a fiuk nagyon meg vannak szepenve, vagy a szavuk is elallt, vagy a remeges lett a rettegessel urra rajtuk.???? Batorsag fiuk, nem minden nap lesz mennyasszony az ember.
Nem kell felni, nem fog fajni, a KAsler ur a gyogyszertarba osztogatja ingyen a gyogyito X parancsolatot.
 
Aparol fiura szall a hatalom akkor nincs mentseg se kifogas elobb utobb kotelezo lesz a fiuknak mennyasszonynak lenni.:p
Ezek utan ezerszer a pride alig ruhaba vidaman tancolva mint kontyos fiu menyasszonynak az ige hirdeteset kovetni.;)

NA fiuk meg lesztek ketyintve.:rohog:

safe_image.php
*
Kérdésem, a fátylat hová kell tenni? Fejre, vállra - esetleg lejjebb?! A -KONTY- már megvan! Oda kell feltűzni a fátylat, szép lesz... Sőt ellenállhatatlan :hurra::rohog:
 
Gyanítom, hogy a gyülekezet Jézus menyasszonya.

Itt szerintem sima tagtoborzásról van szó... Mondjuk annak elég szerencsétlen.
 
Ugy latom a fiuk nagyon meg vannak szepenve, vagy a szavuk is elallt, vagy a remeges lett a rettegessel urra rajtuk.???? Batorsag fiuk, nem minden nap lesz mennyasszony az ember.
Nem kell felni, nem fog fajni, a KAsler ur a gyogyszertarba osztogatja ingyen a gyogyito X parancsolatot.
A férfiak egy speciális csoportjának szól az üzenet az alábbi írás szerint:

"Nem alig leplezett homoszexuális utalás, hogy Orbán Gáspár szektája olyan izmos fiúkat keres hirdetésben, akik Jézus menyasszonyai szeretnének lenni"


Talán ezért nem ugrott rá itt a fórumon senki.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,622
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére