A “Nadrág nélküli metrózás” napja Londonban 2019: tizedik alkalommal rendezik meg

Ha a következő hétvégén metrózni készülsz Londonban, elég nagy meglepetés várhat rád. Több száz londoni fog félmeztelenül utazni a metrókon az idei „No trousers on the tube” , vagyis a nadrág nélküli metrózás napja alkalmából.


no_pants_02.jpg


A zord időjárás ellenére nagyon sok ember részt vesz az évente megrendezett eseményen, amelyet 2019-ben január 13-án, vasárnap délután rendeznek meg. A vicces esemény egy nemzetközi kezdeményezés része – az amerikaiak „No pants subway ride”-ként emlegetik, és 2002-ben indult viccként.

tube11.jpg



Mára azonban világszerte több mint 60 városban – például Tokióban, Moszkvában és Jeruzsálemben – és összesen 25 országban rendezik meg évről évre a szokatlan akciót.

tube2.jpg


Tavaly és azelőtt is többszáz ember vett részt az eseményen Londonban, amit mindig január elején rendeznek meg, és fontos része, hogy a résztvevők végig rezzenéstelen arccal utazzanak, mintha semmi különös dolog nem történne épp. Idén tizedjére szervezik meg itt Angliában a különleges metrózgatást. A szervezők, a The Stiff Upper Lip Society mindenkit arra bátorít, hogy csatlakozzon hozzájuk Westminsternél, mielőtt nekiindulnak a másfél órás utazgatásnak. Utána természetesen lesz afterparty is.

no-pants-subway-ride-new-york-city.jpg


„Délután fél háromkor a résztvevőket csoportokba osztjuk, és elsétálnak majd különböző állomásokhoz” – olvasható az esemény leírásában. „Amikor a csoportvezető kiadja az utasítást, vegyétek le a nadrágotok és tegyétek a táskátokba. Az utazgatás további részében pedig viselkedjetek olyan természetesen, amennyire csak lehet. Olvasgassatok egy magazint, vagy csináljatok bármit, amit normális esetben is csinálnátok a metrón.” Az esemény szervezett része a National Gallery-től indul majd de a város bármely más pontján is lehetnek majd olyanok, akiket nadrág nélkül lehet majd látni.

tube5-1.jpg



„Vehettek fel bundabugyit, de semmi olyasmit, amiről ordít, hogy hogy ezt egy tréfa kedvéért viselitek. Akár két alsóneműt is felhúzhattok, ha úgy számotokra kényelmesebb. Ne vegyetek fel tangát, kiltet alsó nélkül, vagy bármi olyasmit, ami provokálhatja az embereket. Az a célunk, hogy megnevettessük az embereket, nem az, hogy kiakasszuk őket.”

jimmyavenger-1.jpg


an138188619people-ride-on-a-1.jpg


Azt is ki szokták emelni, hogy a részvevők viseljenek minél téliesebb ruhadarabokat felül, például sálat, kabátot, és a lábra is csizmát húzzanak fel, hogy minél nagyobb legyen a kontraszt.

an113256216people-take-part.jpg


A szervezők kiemelték, hogy ez a jellegű meztelenkedés egyáltalán nem törvénysértő. A szervezők szerint a 2003-as szexuális szabálysértésekről szóló törvény értelmében csak az illegális, ha valaki a nemi szerveit teszi közszemlére, és olyanoknak mutogatja, akik nem akarnák látni azt.

tube6.jpg


Megígérték, hogy ha bárki többet levenne, mint a nadrágját, akkor azt azonnal eltávolíttatják a rendőrség segítségével.

tube7.jpg


Hozzátették még azt is, hogy az esemény egy nagyon jó élmény és jó móka, és nem kell félni a hideg időtől, mivel az egész esemény a föld alatt lesz.
 
„Vehettek fel bundabugyit, de semmi olyasmit, amiről ordít, hogy hogy ezt egy tréfa kedvéért viselitek. Akár két alsóneműt is felhúzhattok, ha úgy számotokra kényelmesebb. Ne vegyetek fel tangát, kiltet alsó nélkül, vagy bármi olyasmit, ami provokálhatja az embereket. Az a célunk, hogy megnevettessük az embereket, nem az, hogy kiakasszuk őket.”
Nos ezt a magyarázatot itthon nem tudnák értelmezni.
Nevetni?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,127
Üzenet
4,800,650
Tagok
615,668
Legújabb tagunk
Foss
Oldal tetejére