Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Brokkoli krémleves, maradék köretekhez sertés tarja, kis sütik Lipóti pékségtől, kávé. Férjem túrós pogácsát süt, ebből már csak holnap reggel ehetek. Végre újra lesz császárkoronánk! Ősszel négy szép hagymát rendeltem Gödöllőről, már bimbózik!
Csatolás megtekintése 1660788 Csatolás megtekintése 1660789 Csatolás megtekintése 1660790 Csatolás megtekintése 1660791 Csatolás megtekintése 1660792
Zsuzsa!
...hogy Te milyen szerencsés vagy...:hurra:
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap sóskát főztem, sült tarjával, krumplival.
Ma egész nap a kertben voltunk, rendezkedtünk. Kellemesen elfáradtam. Csak hideg kaja volt.
Majd holnap főzök valami finomat, csak még nem tudom, hogy mit. Én rakott krumplit ennék, majd megkérdezem a férjem, mit szól hozzá.
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Kísérletezős kedvem volt ma.
Összeraktam a grillezőt, és sütöttem néhány zöldséget, vastaghúsú paprikát, paradicsomot, padlizsánt, kicsit megpirítottam pár darab leveszöldséget, aztán főztem belőlük egy finom fűszeres tárkonyos zöldséglevest joghurttal, és aprócska krumpligombóckákkal.
Annyit beszéltetek a palacsintáról, hogy megkívántam. Túrós-barackos palacsinta csokiöntettel.
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma reggel csőtörésre ébredtünk. A férjem volt az ügyesebb, a wc tartályában még volt egy adag víz, úgyhogy ő nem volt bajban, én annál inkább.
A kávéhoz volt ásványvíz, aztán irány a kert. Milyen jó, hogy szombaton takarítottam.
Még a fejem is megfájdult.
Ma maradékot akartunk enni, de délelőtt ráértünk, elmentünk vásárolni, aztán visszafelé a fagyasztóból előszedtünk egy doboz pörköltet. Mára csak tésztát főztem hozzá. Azt hittem vadpörkölt, de marha volt. Finom volt.
Most pihenő van. Bekapcsoltam az infra fütést a faházban, majd csak este megyünk haza. Remélem addigra végeznek a munkások, és lesz víz.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére