Kötés, horgolás 2018. november 13-tól

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Relabor

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Az alábbi Stip and haak mintákat keresem. Örülnék, ha megosztaná valaki.
 

Csatolások

  • bagoly.jpg
    bagoly.jpg
    9.3 KB · Olvasás: 284
  • bárány - kicsi (1).jpg
    bárány - kicsi (1).jpg
    122.9 KB · Olvasás: 273
  • medve - kicsi.jpg
    medve - kicsi.jpg
    3.8 KB · Olvasás: 294

Ragzse

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez nagyon cuki,köszönöm,de olyasmire gondoltam, mint a képen,baba test, és állati kiegészítők,de evvel is már tudok mit kezdeni ☺
 

Csatolások

  • Screenshot_2019-04-01-19-48-37-1.png
    Screenshot_2019-04-01-19-48-37-1.png
    490.2 KB · Olvasás: 313

Gabri-Ella

Állandó Tag
Állandó Tag
Jóóóóóreggelt Vietnám :D Mondhatnám de nekem inkább "Dojcsland" másnak meg más, szóval maradjunk a szép jó reggelt mindenkinek-nél :dr_26:
Ha már húsvét közeledik és ha már becsippentődött derék miatt kényszerpihenő,hát horgoljunk :) Tegnap elkezdtem egy úgy néz ki überbrutál nagy nyulat és elmélkedésem közben fennakadt egy gondolat. Húha, de hiszen a szomszédok is szoktak kapni valamit. Eszembe jutott egy spirálos nyúl.Már régen is keresetm a leírását, most megint nekiveselkedtem, de nincs. Pedig valahol az oroszoknál meg kell, hogy legyen. De ha mégsem, akkor nekem elég lenne, ha valaki mutatna egy olyan leírást amivel a folyamatosan szélesedő spirális horgolást eltudom készíteni. Mert ez biz úgy készült. A körlapok és közé egy gyöngyös megoldás nekem nem tetszik. A többi már csak ujjgyakorlat lenne. Na, ha eddig elolvastad akkor már dicséretet érdemelsz és meg is mutatnám az óhajtott akármit :) Köszönöm ha segítesz :hurra:
 

Csatolások

  • 0de729097503a6ffef8a43322c5a30b9.jpg
    0de729097503a6ffef8a43322c5a30b9.jpg
    102.9 KB · Olvasás: 220
Utoljára módosítva a moderátor által:

pöttyösdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Jóóóóóreggelt Vietnám :D Mondhatnám de nekem inkább "Dojcsland" másnak meg más, szóval maradjunk a szép jó reggelt mindenkinek-nél :dr_26:
Ha már húsvét közeledik és ha már becsippentődött derék miatt kényszerpihenő,hát horgoljunk :) Tegnap elkezdtem egy úgy néz ki überbrutál nagy nyulat és elmélkedésem közben fennakadt egy gondolat. Húha, de hiszen a szomszédok is szoktak kapni valamit. Eszembe jutott egy spirálos nyúl.Már régen is keresetm a leírását, most megint nekiveselkedtem, de nincs. Pedig valahol az oroszoknál meg kell, hogy legyen. De ha mégsem, akkor nekem elég lenne, ha valaki mutatna egy olyan leírást amivel a folyamatosan szélesedő spirális horgolást eltudom készíteni. Mert ez biz úgy készült. A körlapok és közé egy gyöngyös megoldás nekem nem tetszik. Csatolás megtekintése 1661424 A többi már csak ujjgyakorlat lenne. Na, ha eddig elolvastad akkor már dicséretet érdemelsz és meg is mutatnám az óhajtott akármit :) Köszönöm ha segítesz :hurra:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ez is a körlap-gyöngy kombóval készült. Körlapot nem tudsz spirálban horgolni. Szalagot tudsz spirálban horgolni.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére