Hírek Felvett egy férfi 1,7 millió hitelt, kifizetett 1,5 milliót, és még 6,4-el tartozik.

Vajon mit fognak rólunk a jövőbeli emberek gondolni?

Milyen emberek éltek itt, milyen érzések, milyen beállítottság, milyen értékrend szerint töltötték mindennapjaikat?

Mert mit lehet elmondani egy olyan országról, társadalomról, ahol megtörténhet az alábbi:

-1 700 000 Ft. hitelt felvett autóvásárlásra egy férfi,

-1 500 000 Ft-t kifizetett, ennél tovább nem bírta,

– 3 400 000 Ft. tartozásról állít ki a közjegyző fizetési meghagyást,

- a bíróság ezt felviszi 6 400 000 Ft-ra,

-a kocsit bekebelezik, jelenleg leértékelődött lakását elárverezik 4 000 000 Ft-t,

-utcára kerül még 2 400 000 Ft. tartozással.

Mindez a nyílt színen zajlik, úgy, hogy

a hitelesek csoportjának:

-egyik része nem tesz semmit,

-másik része erőn felül cselekszik az ügy megoldásáért

a nem hitelesek csoportjának:

-kisebbik része messziről némán figyel,

-nagyobbik része megvetően, lenézően ’úgy kell nekik’ hozzáállással viszonyul,

a külhoni magyarok:

-a kormány által lekenyerezve,

a külföldön dolgozóknak:

-pedig kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy az egész társadalomra hatással lévő, embereket kisemmiző, évek óta folytatódó csalás sorozatra figyelmet, energiát fordítsanak. Holott az egész gazdasági rendszerbe beleivódva teszik tönkre a magyar kisvállalkozókat, semmisítik meg a magyar embereket hazájukban.

Tehát egy ici-pici csoport ismerte csak fel, hogy a baj társadalmi méretű, hogy nem lesz gyermekeinknek hol élnie, mert nem lesz HAZA.

Az egész ország tudja, hogy a földet befektetés céljából felvásárolják azok, kiknek a földműveléshez, állattartáshoz semmi közük.Az egész ország tudja, hogy a média azt tudósítja, amit hallatni akarnak, amit direkt akarnak, hogy tudj. Hazug statisztikákat alakítanak kényük kedvükre. Csökkent a bűnelkövetők száma, csökkent a munkanélküliség, nagyot nőtt a gazdaság, nőtt a fogyasztók bizalma, a nettó átlagkereset: 175 363 Ft., ……

Az egész ország tudja, hogy a pályázati pénzek politikai ismeretségek alapján jutnak el nyertes gazdáikhoz. Minél közelebb állsz a tűzhöz, annál esélyesebb vagy.

1,5 milliárd Ft. nyertes pályázat létezik szúnyogirtásra egy nyári idény alatt, miközben valójában a közalkalmazotti munkabér nettó 77 000 Ft. átlagban. Csak kár, hogy ezzel az irtással a vérszívók legrosszabbja nincs megsemmisítve.

Az egész ország szeme láttára rabolják ki és teszik földönfutóvá a fél országot „devizahitel” szerződésének aláírására hivatkozva.



És a 21. sz.-i Magyarországon élő ember némán hallgat. És végignézi, ahogy Magyarországot megsemmisítik.

Hogy lett ekkora mértékű a közöny?

Vajon milyen leírás lesz 150 év múlva a történelemkönyvekben Magyarországról és a megsemmisítés folyamatát végignéző emberekről?
 
Közöny...de miért?
Egyszeru a valasz.
Nem a devizahitelesek erdeklik azoknak a kamuoldalaknak a letrehozoit, amin ez a hir is megjelent. Tarsa a hirnek, hogyan dobta ki a szuloszobarol Orban lanya a masik szegeny szulni keszulo kismamat, aztan a masik hir hogy mar ki is rugtak a szuleszet foorvosat amiert nem biztositott elsobseget a minisztertelnok lanyanak...

Kozony...

Mert a sajto egy jelentos resze mar teljesen megbizhatlan itt is, ott is...

De termeszetesen nem muszaj kozonyosnek lenni! Lehet likeolni az oldalt ahol az ilyen es ehhez hasonlo marhasagok megjelennek.

A devizahitelesek gondja egy tenyleg valos komoly dolog, amin nagyon kellene a megoldas, de ezt nem likevadasz kauuoldalak fogjak sajna megoldani

Hat ezert a kozony. Mert mar nem tudsz hinni senkinek, mivel a politika mindent tonkre és hazugga tett
 
Közöny...de miért?

Ekkora kamattartozást nyilván nem egy-két év alatt halmozott fel. Ha ő évekig nem tett semmit, csak várta a csodát, ami persze nem jött el, akkor engem most miért izgasson, miért sajnáljam?

Az elmúlt 15 évben nagyon sokan mentek külföldre dolgozni, hogy fizetni tudják az otthoni bedőlt hitelt. Azok, akik nem várták ölbe tett kézzel, hogy majd jön valaki, aki megoldja helyettük a problémájukat, azok mára már mind visszafizették a hiteleiket kamatostól, és újra normális életet élhetnek.
Ők meg nem sajnálatot, hanem tiszteletet érdemelnek.
 
Ez nem a társadalomról szól. Nevelés, lehet magyarázni jobbról és balról is de az igaz az az, hogy tényleg addig kell nyújtózkodni amíg a takarója ér az embernek.
 
Mit vártatok az UNIOTÓL,az egész ipart tönkre tették hogy tagok lehessünk, és magán kézbe került szinte minden. ja szocialista ország ahol minden tulajdon eredendően oszthatatlanul közös, nem léphet az Unióba be?
 
Lett választási csalások sorozata, kezdődött az uniós csatlakozással, azóta se vége hossza a csalásoknak, és az Unió mindig hallgatásban van e téren?
 
Ne szívassatok, pár napja jelent meg egy (bizonyára kurmány propagandista forrásból származó) hír, hogy az átlag magyar családoknak 27 milliós vagyona van :-D

https://index.hu/gazdasag/2019/04/09/27_millio_forintja_volt_2017-ben_egy_atlagos_magyar_csaladnak/

Micsoda gazdagság!

És ez úgy jött ki, hogy megkérdeztek 6000 rózsadombit meg budai várban lakó kisvasúttulajdonost :)))))
Gondolj bele egy átlagos tégla építésű ház árát veszik alapul, de miféle számítás alapján, mint írod rózsadomb
 
Ja még nem tudod mi az a rém és mi az ha ember szóval egybe van írva, értem a szemellenzőt vedd fel, rémember korában élünk nekik mindent szabad
Ezt most te komolyan írod?
Hogy jutottál idáig?
De, mindenki úgy magyarázza azt amit nem ért ahogy magának betudja magyarázni.
Oppsz most találtam erre gondolsz?
A Rémember zenekart 1995-ben alapította három budakeszi fiatal, Áron, Fibula és Geiger, Dolezsai Gergővel együtt. 1997-ben új basszusgitáros, Jero csatlakozott a csapathoz, majd 2004-ben ismét személycsere történt, Jero-t Fischer Máté váltotta. A zenekar tagjai 2005 óta Londonban élnek és játszanak.
 
Ne szívassatok, pár napja jelent meg egy (bizonyára kurmány propagandista forrásból származó) hír, hogy az átlag magyar családoknak 27 milliós vagyona van :-D

https://index.hu/gazdasag/2019/04/09/27_millio_forintja_volt_2017-ben_egy_atlagos_magyar_csaladnak/

Micsoda gazdagság!

És ez úgy jött ki, hogy megkérdeztek 6000 rózsadombit meg budai várban lakó kisvasúttulajdonost :)))))

Nem kell a Rózsadomb. Ha egy családnak Budapesten lakása van szinte biztosan megvan ez az összeg. Pl. a legendás "Havanna" lakótelepen is ilyen áron röpködnek a panellakások. (Persze a Havannával már 20 éve sem volt baj, de beivódott a köztudatba)

És ez a lakásárak alja Budapesten. Így hiába lehet Békésben egy utcát venni egy budapesti lakás áráért, az átlag megvan.
 
M
Mit vártatok az UNIOTÓL,az egész ipart tönkre tették hogy tagok lehessünk, és magán kézbe került szinte minden. ja szocialista ország ahol minden tulajdon eredendően oszthatatlanul közös, nem léphet az Unióba be?
Tönkretették?most komolyan?a magyar ipar már régóta hulladékot termelt.soha nem volt magyar feljlesztésü cuccunk.semmi sem!levedlett szarok ujboltervezése folyt csupán.amit a régi nyugati régióba terveztek csak megbizás volt.a mostani nyugati cégeknek dolgózó magyar válalatoknak több a fejlesztőgárdája,szaktudást,technológiát is adnak bele.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,699
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére