A fideszes Boldog István bojkottálja a kólaivást a Coca-Cola melegbarát plakátjai miatt

Kisebb botrány lett az azonos neműek közötti szerelem elfogadását hirdető reklámból.

Az elfogadást hirdeti a napokban megjelent #loveislove feliratú plakátjaival a Coca-Cola a budapesti metróban.

A plakátokon azonos nemű szerelmespárok láthatók. Több kormánypárti lap is felháborodva számolt be a hírről, sőt, elindult egy online petíció, amelyben a plakátok eltávolítását kérik. Boldog István fideszes képviselő vasárnap délután bejelentette, hogy bojkottálja a Coca-Colát.

image.aspx

© hvg.hu
Az online petícióban vészjóslóan azt írják,

az ilyen hirdetések Nyugat-Európában már mindennaposak. Hazánkban még megállíthatjuk a folyamatot. Erre most van esély, amikor a szemünk láttára lép szintet. Eddig Magyarországon nem reklámoztak a nagyvállalatok nyílt homoszexuális tartalommal és üzenettel. Ne legyenek illúzióink, ez egy próba. Ha ezt elfogadja a magyar társadalom, újabb és újabb lépések fognak következni. Plakátok, reklámok, filmek, szivárványos termékek, stb. És miután tovább csúszunk a lejtőn, egyre nehezebb lesz megállni.

A petíció ezek után szinte kétségbeesve kéri címzettjeit, hogy mielőbb távolítsák el a plakátokat, ugyanis:

  • "A plakátokon hirdetett homoszexuális tartalom veszélyezteti a közerkölcsöt – lévén a homoszexuális kapcsolatok ellenkeznek a természetes erkölcsi törvénnyel –, illetve a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját."
  • "Sok szülő aggódik, hogy gyermeke Budapesten közlekedve akarva-akaratlan találkozhat ezekkel a plakátokkal, melyek összezavarhatják őt."
Felszólítják továbbá az illetékes döntéshozókat, hogy

a homoszexuális lobbi által gerjesztett jelenséget tartsák korlátok között, hogy ne veszélyeztesse a közerkölcsöket, s főként ne alakítson ki a fiatal nemzedékekben téves fogalmakat a nemiségről és a házasságról. E téves fogalmak védtelenné tennék őket, és tovább fokoznák a jelenség terjedését.

A BKK ezek után közleményben reagált a plakátokra. Azt írták, "társaságuk felületeinek reklámcélú hasznosítását – az ahhoz kapcsolódó valamennyi feladat teljes körű ellátásával – külső, szerződött partnerek végzik. A felületek hasznosítása ugyanis nem tartozik közvetlenül a BKV Zrt. profiljába."

Hvg

67778198_2444315708958360_6543999784947023872_n.png
 
Itt látszik meg a politikai elit igazi arca, előre löknek egy embert aki politikailag egy bohóc de, karakteres.
Aki képviseli a választókat felháborodik , átkozódik.
A párt az kijelenti mindenki eldöntheti egy szabad országban hogy iszik cocacólát vagy sem.
Ezáltal a választók választhatnak boldog és a párt közt..ami egy és ugyanaz.
Lehet dühöngeni de, csak az alsóbb régiókban.
Itt összekacsintanak az emebrek : oké a hatalom mellettünk van de a pénz és a tőke miatt nem tilthatjuk ki a multikat. Hisz stratégiai szövetséges a cóla vagy mi a szösz.
Így játszik a választóival a kétarcú janus párt.
 
itt már nem a tolerálásról van szó ... itt már azt szugerálják, hogy mi a jó, mi a követendő
Szerintem ez reklám ami azért van hogy növelje a fogyasztást.
Érdekes ha ez a követendő akkor nem kell aggódni hisz két azonos nemű nem tud szaporodni szép lassan elfogynak...
Aki meg szeret iletve szeretne gyereket annak meg hiába nyomják ezt a reklámot.
 
Szerintem ez reklám ami azért van hogy növelje a fogyasztást.
Érdekes ha ez a követendő akkor nem kell aggódni hisz két azonos nemű nem tud szaporodni szép lassan elfogynak...
Aki meg szeret iletve szeretne gyereket annak meg hiába nyomják ezt a reklámot.

Vannak ott más szempontok is ... vannak akik befolyásolják a részvények árfolyamát ...... fontos, hogy nekik bizonyítsanak, hogy a cég elmondhassa magáról, ez egy nyitott, el- és befogadó, haladó, jó vállalat.
 
Vannak ott más szempontok is ... vannak akik befolyásolják a részvények árfolyamát ...... fontos, hogy nekik bizonyítsanak, hogy a cég elmondhassa magáról, ez egy nyitott, el- és befogadó, haladó, jó vállalat.
Vagyis a háttérhatalom működik itt is.
Értelek igaz nem értek veled egyet.
 
Ha folyamatosan és nem alaptalanul agymosással vádol lassan mindenki mindenkit, akkor mindenkinek igaza is van. Ez sem más - tanítgatunk, mintát adunk. Másutt már beépült szépen, errefelé még ellenállnak az ilyen tipusú, közvetlen reklám szempontból tkéletesen felesleges, átvitt gazdasági és politikai érdekekből már nem is annyira érdektelen direkt tukmálásnak. Ennek ismét az egyneműek isszák a levét, éppúgy, mint a szivárványos dzsemborinak, a két királyfi egymásba lovagol mesekönyvnek és a többinek. Egyszerű erőszakos ráerőltetés - ám a kellemetlenebb hír - kivájja a víz a sziklát, nem sűrű eséssel, de lassú cseppenéssel. Ilyen a valódi agymosás. Ám mivel ebből sok és sokféle létezik párhuzamosan, egy idő után kontraindikálttá is válik, mert az emberek vagy totális birkák lesznek, vagy teljesen lezárnak a szelíd-szolíd agresszív befolyásolási őrület elött. Csinálja, mondja, tukmálja, bárki bármit, ez is, az is a magáét, egyik a papot, másik a homoizéjét, harmadik a büdöskommjenyistáját, negyedik a minkmajdboldogítunkat és a többit - teszek rá nagyvben. Csakhogy - hiába mondom ezt - abban a pillanatban máris én vagyok a kirekesztő, ellenség, reakciós, és sok egyéb, mert nem vagyok hajlandó beállni a nyájba együttbégetni.
 
ez egy jó kérdés, gyerekek is sétálnak az utcán ... például az általad tegnap belinkelt Tiborczos képet a Facebook símán letiltotta.
...de nem a tartalom vagy a célzás, hanem meztelen test miatt.

„Ez a hirdetés nem jelenik meg, mert olyan képet vagy videót tartalmaz, amely túl nagy fedetlen testfelületet vagy meztelenséget ábrázol – ide tartoznak a külső szaporítószervet, mellet vagy feneket ábrázoló orvosi ábrák is. Az ilyen jellegű anyagok kényes természetűnek számítanak.”
 
...de nem a tartalom vagy a célzás, hanem meztelen test miatt.

Tarlós most villanthat, kitűnő kampánytéma.
Sok szülő aggódik, hogy gyermeke Budapesten közlekedve akarva-akaratlan találkozhat ezekkel a plakátokkal, melyek összezavarhatják őt. A gyermekeket az emberi kapcsolatokról elsősorban a szülőknek joga és feladata megtanítani. Ahogy a dohányboltokba nem mehet be egy 18 év alatti fiatal vagy gyermek, a televízióban is felhívják a figyelmet, ha a tartalom gyermekek számára nem ajánlott. Így a szülőknek lehetőségük van kikapcsolni az adást. A városban sétálva viszont lehetetlen lesz megóvniuk gyermekeiket a szembejövő homoszexualitást népszerűsítő tartalomtól.
 
Mégis mi a bánattól féltik a gyerekeket? Nem fertőző betegekről beszélünk! Barátaim között vannak meleg párok, olyanok is vannak közöttük akik már a 7. örökbe fogadott gyereket nevelik, és egyik gyerek sem lett meleg!
Sokkal előbb lesz alkoholista egy alkesz gyereke, mint meleg, a homoszexuális szülők gyereke!
Az alkoholista apukától vagy anyukától miért nem féltik a gyerekeket?
Népszerűsítő tartalom??? Ez mekkora idiótaság! Nem népszerűsítő, elfogadó!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,563
Tagok
615,324
Legújabb tagunk
Vahl Rózsa
Oldal tetejére