Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
HM.... Ez nagyon jól hangzik.

Budapesten bizonyos időpontokban, bizonyos helyeken autóval közlekedni igazi türelemfejlesztő! Tegnap ott jártunk, még jó, hogy nem lakunk ott!

Császármorzsa sárgabarack lekvárral. Az unoka megkérdezte, hogy ez idei lekvár-e mert az ideibe nem cukor került hanem sevia édesítő és neki ez nem jött be. Ez éppen 2017 évben eltett cukrozott lekvár volt.
 

gumelig

Állandó Tag
Állandó Tag
Igaz, hogy a káposztás tészta az elmúlt héten volt, de nem felejtettem el, mert nagyon ízesre, finomra sikeredett. Fotóját itt láthatjátok. Az a sok fekete, az mind-mind őrölt fekete bors, mert úgy szeretem, sok borssal.
Imádom, és ezért ritkán csinálom. Mozgásképtelenre tudom magam enni belőle.
Néha sült kacsacombhoz főzöm mint körítést. Érdekes ízkombináció.
 

gumelig

Állandó Tag
Állandó Tag
Csatolás megtekintése 1685781 eme egyszeru etek keszitese (nem csinalasa :D ) bocsi bancsa a fulemet es hasogassa a fejemet mert csinalni masut szoktunk :p )
sooo barmily eccceru is de nemi hozzaertest es jo sokkkk idot igenyel + figyelest mert az a kaposzta egy ketto leeg ha nem kavarod
ezert most talan de nem biztos nekiallok egykis kaposztascvekedli keszitesehez hamaaa igy eszembe jutattatok ;)
Hogy most csináltam vagy készítettem, a vendégemnek teljesen mindegy volt, mert nagyon ízlett neki. :)

D824BC28-7156-432A-83B2-34B3A1903B42.jpeg
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap tarhonyást húst készítettem uborkasalátával. És nem beszéltem össze Hekatéval! :D
Férjemnek készítettem sült cukkinisalátát, mert a hűtőbe volt még ecetes-hagymás hal hozzá.
Aztán teszteltem a szép új sütőt! Készült: almás-fahéjas muffin; kefíres süti, amibe készítettem tejszínes-mascarponés krémet és sajtos stangli a gyerekeknek tízóraira.
Elégedett vagyok! Sokkal szebben és egyenletesebben süt, mint az előző sütő. Nem fog unatkozni nálunk arról gondoskodom! :rohog:

Ma cukkinifőzelék lesz stefánia szelettel. Eddig több mint, 30 darab cukkinit szedtünk le átlagosan kb. 70 dkg-osak, de még mindig hozza a kis terméseit!
 

Csatolások

  • DSC_0027.JPG
    9.9 MB · Olvasás: 12
  • DSC_0028.JPG
    6.5 MB · Olvasás: 12
  • DSC_0029.JPG
    9.9 MB · Olvasás: 11

udvarfy

Állandó Tag
Állandó Tag
Te hogy gyujtod meg a villanyt...? :D
Gumelig , én csak felkapcsolom vagy néha be is kapcsolom mert nálunk még az 50-60-as évek villanykapcsoloi vannak . a sparherdbe szoktam valamikor a tüzetmeggyujtani , ja meg még a nagymamám szomszédjánál a petrolemlámpát is megszoktuk gyujtani !;)
Amugy ma ebédre rakott tészta volt a tegnapi "maradékból" mert ma egy sörgyár látogatása volt a délelötti program , igy most meg grillezés megy . Lassan kijozanodtak az ifjak !:rohog::rohog:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére