Hírek Brutálisan drága egy koronavírusos kórházi ellátása

Kanadai kutatók készítettek tanulmányt arról, mennyibe kerül egy COVID-19-ben ellátott ember ellátása az egészségügyben: az ország körülményei között a koronavírusosokat csak a vesetranszplantációs betegek előzik meg. A Kanadai Egészségügyi Információs Intézet honlapján közzétett elemzésből kiderül: egy COVID-os kórházi ellátása háromszor annyiba kerül például, mint egy szívinfarktust elszenvedett emberé.


Az eredmények azt mutatják, hogy a COVID-19 kórházi ellátása 2,7-szer drágább, mint a tüdőgyulladásé (pneumonia), 3,1-szer, mint a szívrohamé (heart attack), és 4,7-szer, mint az influenzáé. A nem COVID 19 miatti kórházi ellátások átlagát pedig 3,6-szeres mértékben múlja felül – írja Dobson Szabolcs gyógyszer-engedélyeztetési szakértő .


Kanadában nagyjából 23 ezer dollárba, vagyis több mint 5,5 millió forintba kerül átlagosan egy koronavírusos beteg kórházi ellátása. 2020–2021 között több mint 1 milliárd kanadai dollár ment el a koronavírusosok kórházi kezelésére.


2020 novembere és 2021 márciusa között az átlagos ráfordítás megtriplázódott.


Mindennek két fő oka a hosszabb kórházi tartózkodás és az intenzív ellátás iránti jóval magasabb szükséglet. A kórházba került COVID-19 betegek csaknem negyede kerül az intenzív osztályra és ötöde hal meg.
Az elemzésben az benne sincsen, hogy mennyi az ellátásból kiszorultak későbbi kezelési költsége, az intenzív osztályok telítődésénél ugyanis ezzel is számolnunk kell.


063_1333478597-e1633110236130-660x371.jpg
 

Csatolások

  • covid korhaz.jpg
    covid korhaz.jpg
    87.8 KB · Olvasás: 3,529
  • covid korhaz.jpg
    covid korhaz.jpg
    87.8 KB · Olvasás: 98
  • 063_1333478597-e1633110236130.jpg
    063_1333478597-e1633110236130.jpg
    87.8 KB · Olvasás: 111
  • covid korhaz.jpg
    covid korhaz.jpg
    87.8 KB · Olvasás: 107
Mindennek az állításnak a bizonyítását tanulta, diplomázott belőle, publikálta tudományos szakfolyóiratokban?

Mert, ha nem, akkor én még mindig azoknak a pártján vagyok, azoknak az állítását fogadom el, akik mindannak, amit tesznek és állítanak, az alapjait tanulták, diplomáztak belőle, publikálták a kutatásaikat tudományos szakfolyóiratokban, s így megvitatták más hozzáértőkkel.

Az orvostársadalom sem mentes az irigységtől - darabokra szednék a tudománytalant, a nem bizonyíthatót (árgus szemmel figyelik egymást).

Ám van, amivel nem lehet vitatkozni, ez pedig az emberiség történelmében előforduló járványok megállítása és visszaszorítása.

Laikusként is egyértelmű, hogy ezen az oltások segítettek.
ai.: Mint szülő és nagyszülő.
Tömören: 3dcowboy úr badarságokat beszél. :rohog:
 
Mindennek az állításnak a bizonyítását tanulta, diplomázott belőle, publikálta tudományos szakfolyóiratokban?

Mert, ha nem, akkor én még mindig azoknak a pártján vagyok, azoknak az állítását fogadom el, akik mindannak, amit tesznek és állítanak, az alapjait tanulták, diplomáztak belőle, publikálták a kutatásaikat tudományos szakfolyóiratokban, s így megvitatták más hozzáértőkkel.

Az orvostársadalom sem mentes az irigységtől - darabokra szednék a tudománytalant, a nem bizonyíthatót (árgus szemmel figyelik egymást).

Ám van, amivel nem lehet vitatkozni, ez pedig az emberiség történelmében előforduló járványok megállítása és visszaszorítása.

Laikusként is egyértelmű, hogy ezen az oltások segítettek.
ai.: Mint szülő és nagyszülő.
Mindezen állításokra rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre. Ma már nincsenek titkok, még az interneten is utána lehet nézni bárminek. A tudományos szakfolyóiratok többsége bizonyítatlan és bizonyíthatatlan feltételezésekkel és elképzelésekkel van tele. Főleg az orvosinak nevezett tudományokról szólók. Szindrómák, tünetcsoportok, összefüggéstelen és érthetetlen dolgok. Nem számomra érthetetlenek, hanem az orvosi szakma számára azok. A megértésükhöz viszont elég az egyszerű észjárás is.
Ugyanis ha valaki nem tud érthetően elmagyarázni valamit, akkor azt ő sem érti.
Az alapjait én is tanultam a biológiának. Ám én továbbtanultam, mert nem elégedtem meg azzal hogy semmire sem használható az a tudás amit a legtöbb orvosi egyetemen árulnak. A diploma meg wc-papírnak sem jó, hiszen nem az segít az embereknek rendbe jönni, hanem a szakértelem. Na, az az amit nem tanítanak az egyetemeken. Tulajdonképpen egyiken sem. Egyetemen vizsgázni lehet megtanulni, semmi mást. Az egyéb ott szerzett ismeretek alapján viszont tovább lehet lépni. Olyan irányba is, amelyik használható megoldást ad. Na ide nem jutnak el a T. "kollégák". S ha valamelyiknek baja van és elérhető valamelyikünk, akkor kér egy mérést a desio-spektrométerrel. Ez egy készülékegyüttes amit a csoportunk fejlesztett ki, összesen 5-öt készítettünk belőle. Megmutatja több száz folyamatát bármilyen élő testnek, többmilliárd mérés alapján kirajzolja a testben zajló folyamatok energiaspektrumait és a változások intenzitását. Egy kicsit "lát a jövőbe" is, mert képes az adatbázisa alapján a folyamatok további működését is kijelezni 5-10 napra előre. 5 milliárd ember adatai vannak benne, találd ki hogy hogyan jutottak hozzá azok akiktől kaptuk őket. Ez a szerkezet egy új útja a diagnosztizálásnak, lényegileg eltér az ismert diagnosztikai készülékektől. Ezért működik jó hatásfokkal és megbízhatóan.
De ha azt mondom valamelyik fényes tekintetű professzornak akiről felvétel készült hogy látok a monitoron valamit amit ugyan már sokszor láttam de az nem ilyen volt, akkor ott helyben összecsinálja magát. Pedig csak annyi történt hogy Steffike hisztizett reggel és én figyelmetlenségből nem írtam be valamelyik kiinduló paramétert helyesen. Velem ritkán fordul elő hogy hibázok, ezért mérünk mindent 3x, teljesen elölről kezdve, és mindegyiknél más sorrendben kell beírni az adatokat, hogy az "emlékszem rá hogy ide az jön"-effektust kizárjuk. Hol láttál te olyat, hogy valaki adatokat gyűjt diagnózishoz, és x nap után újra mér, teljesen elölről kezdve. A kontroll-mérések már jó ideje nincsenek, mindenki az első - és egyetlen - mérés alapján állítja ki az ítéletet. Nálunk is mindenki az első mérés alapján már tudni akar mindent. Pedig előre elmondjuk hogy ez nem így megy, nem akarunk tévedni. De szinte mindenki ahhoz szokott hozzá, és nehezen érti meg, hogy nem az a helyes eljárás.
Eszébe sincs senkinek darabokra szedni bármit is! A diploma egy klikkbe zár be mindenkit. Onnan csak az igazán embernyi emberek mernek kilépni. S néhányan akikben még él a segítés vágya, ők a nyugdíj elérése után lépnek ki a klikkből.
A publikációk többsége pedig semmit sem ér. Mindössze rangkórság, és alapja óriási marhaságoknak. Az első publikációban feltételez valaki valamit, ám aki idézi a feltételezését, az már bizonyított tényként adja elő. Az pedig hogy emiatt milliókat ölnek vagy nyomorítanak meg, az senkit nem érdekel. A tudomány oltárán áldozatot kell hozni a haladásért - hangzik a hazugság. Csakhogy itt emberek millióit áldozzák fel. S ehhez jön még az üzlet. A többség már csupán gyógyszergyári ügynökké silányult. S ha azt mondom bármelyiknek hogy az elmélete alapvetően nem lehet helyes mert a legalapvetőbb dolgok közül többet nem vett figyelembe, akkor kijelenti hogy én vagyok az aki nem ért hozzá. Ha meg kell valami az új fejlesztésekből mert adatokat gyűjt valami érdekesnek tűnő elmélet igazolásához, akkor kedves kolléga vagyok hirtelen...
A járványokat nem szorította vissza senki. Amint a létrejöttének a feltételei - vagy bármelyik közülük - megváltoztak, akkor megszűntek maguktól. Ez annyira egyszerű, mint amikor dr. Semmelweiss feltalálta a melegvizet. Vagyis hogy a hullák boncolása után kezet kell mosni. S mi lett a vége? Agyonverték a "nagy tudású" kollégái. Ennyit tud a klikk.
De azóta kezet mosnak, sőt túlzásba is viszik. Ezzel a nagy fertőtlenítési mániával létrehozták a szuperbaktériumokat. Azok kizárólag az agyonfertőtlenített kórintézményekben találhatók meg. Erről még a WHO dokumentumtárában is sok tanulmányt olvashatsz több nyelven.
Az oltásokról annyit megállapítottak már a valódi tudósok, hogy feleslegesek. Ami ellen adják őket, annak a kiváltó okai megszűntek már régen. A kvantumtudományok - mint a kvantumfizika, kvantumgenetika és a kvantumbiológia - pedig már azt is kiderítették a genomban rögzített adatokból, hogy mi volt az eredeti okuk. De azokat nem lehet megszüntetni oltásokkal, mert azok nem férnek hozzá a genom körüli nulla dimenziós terekben tárolt adatokhoz. Azoknak ugyanis olyan a felírási módszere, amit egyetlen oltás sem tud sem utánozni, sem modellezni. Kizárólag rombolni tudja őket. Csakhogy van róluk másolat, de ahhoz senki sem fér hozzá írási/felülírási joggal a mai tudásunk szerint, még a genom gazdája sem.
S ez már az a része a dolgoknak, amit az embereken kísérletezők nem tudnak. Pedig egyszerűen érthető. Ám éppen ellentétes azzal a sok tudományoskodó marhasággal, ami nélkülözi a logikát és legfőképpen az emberséget. 5-150 kiló húsnak tekinti a legtöbbjük az embereket. Valamiféle munkadarabnak, egyfajta jószágnak, közös tulajdonnak tekinti a többségük a jelenségeikkel hozzájuk forduló embereket, akiken lehet némi pénzt keresni. Érzelem velük kapcsolatban? Ne viccelj, az nem kerülhet szóba, annak nincs helye!
Márpedig mindegyikük valakinek a gyereke, szülője, férje, felesége.
De közülük mindenkinek a sajátja számít csak, a másé nem.
A buta beosztottak pedig pláne nem gondolkodnak, hiszen a főorvos úr majd gondolkodik helyettük. De ő még maga helyett sem tud, hiszen csak az egyszerű pénzügyi összefüggéseket ismeri (csináljunk valamit, bármit, csak sok pénzt kapjunk érte), a biológiai összefüggéseket pedig nem.
S ezt bármelyik természetes elváltozással kapcsolatban szinte mindegyiknél 2-3 kérdésből bárki bebizonyíthatja. Akik megelégedek azzal hogy a tankönyvben az "oka nem ismert" kitétel van, azok mind ilyenek. S ez több mint 99%. A beosztottak, segítő személyzet pedig még ennél is több egy kicsivel.
 
Mindezen állításokra rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre. Ma már nincsenek titkok, még az interneten is utána lehet nézni bárminek. A tudományos szakfolyóiratok többsége bizonyítatlan és bizonyíthatatlan feltételezésekkel és elképzelésekkel van tele. Főleg az orvosinak nevezett tudományokról szólók. Szindrómák, tünetcsoportok, összefüggéstelen és érthetetlen dolgok. Nem számomra érthetetlenek, hanem az orvosi szakma számára azok. A megértésükhöz viszont elég az egyszerű észjárás is.
Ugyanis ha valaki nem tud érthetően elmagyarázni valamit, akkor azt ő sem érti.
Az alapjait én is tanultam a biológiának. Ám én továbbtanultam, mert nem elégedtem meg azzal hogy semmire sem használható az a tudás amit a legtöbb orvosi egyetemen árulnak. A diploma meg wc-papírnak sem jó, hiszen nem az segít az embereknek rendbe jönni, hanem a szakértelem. Na, az az amit nem tanítanak az egyetemeken. Tulajdonképpen egyiken sem. Egyetemen vizsgázni lehet megtanulni, semmi mást. Az egyéb ott szerzett ismeretek alapján viszont tovább lehet lépni. Olyan irányba is, amelyik használható megoldást ad. Na ide nem jutnak el a T. "kollégák". S ha valamelyiknek baja van és elérhető valamelyikünk, akkor kér egy mérést a desio-spektrométerrel. Ez egy készülékegyüttes amit a csoportunk fejlesztett ki, összesen 5-öt készítettünk belőle. Megmutatja több száz folyamatát bármilyen élő testnek, többmilliárd mérés alapján kirajzolja a testben zajló folyamatok energiaspektrumait és a változások intenzitását. Egy kicsit "lát a jövőbe" is, mert képes az adatbázisa alapján a folyamatok további működését is kijelezni 5-10 napra előre. 5 milliárd ember adatai vannak benne, találd ki hogy hogyan jutottak hozzá azok akiktől kaptuk őket. Ez a szerkezet egy új útja a diagnosztizálásnak, lényegileg eltér az ismert diagnosztikai készülékektől. Ezért működik jó hatásfokkal és megbízhatóan.
De ha azt mondom valamelyik fényes tekintetű professzornak akiről felvétel készült hogy látok a monitoron valamit amit ugyan már sokszor láttam de az nem ilyen volt, akkor ott helyben összecsinálja magát. Pedig csak annyi történt hogy Steffike hisztizett reggel és én figyelmetlenségből nem írtam be valamelyik kiinduló paramétert helyesen. Velem ritkán fordul elő hogy hibázok, ezért mérünk mindent 3x, teljesen elölről kezdve, és mindegyiknél más sorrendben kell beírni az adatokat, hogy az "emlékszem rá hogy ide az jön"-effektust kizárjuk. Hol láttál te olyat, hogy valaki adatokat gyűjt diagnózishoz, és x nap után újra mér, teljesen elölről kezdve. A kontroll-mérések már jó ideje nincsenek, mindenki az első - és egyetlen - mérés alapján állítja ki az ítéletet. Nálunk is mindenki az első mérés alapján már tudni akar mindent. Pedig előre elmondjuk hogy ez nem így megy, nem akarunk tévedni. De szinte mindenki ahhoz szokott hozzá, és nehezen érti meg, hogy nem az a helyes eljárás.
Eszébe sincs senkinek darabokra szedni bármit is! A diploma egy klikkbe zár be mindenkit. Onnan csak az igazán embernyi emberek mernek kilépni. S néhányan akikben még él a segítés vágya, ők a nyugdíj elérése után lépnek ki a klikkből.
A publikációk többsége pedig semmit sem ér. Mindössze rangkórság, és alapja óriási marhaságoknak. Az első publikációban feltételez valaki valamit, ám aki idézi a feltételezését, az már bizonyított tényként adja elő. Az pedig hogy emiatt milliókat ölnek vagy nyomorítanak meg, az senkit nem érdekel. A tudomány oltárán áldozatot kell hozni a haladásért - hangzik a hazugság. Csakhogy itt emberek millióit áldozzák fel. S ehhez jön még az üzlet. A többség már csupán gyógyszergyári ügynökké silányult. S ha azt mondom bármelyiknek hogy az elmélete alapvetően nem lehet helyes mert a legalapvetőbb dolgok közül többet nem vett figyelembe, akkor kijelenti hogy én vagyok az aki nem ért hozzá. Ha meg kell valami az új fejlesztésekből mert adatokat gyűjt valami érdekesnek tűnő elmélet igazolásához, akkor kedves kolléga vagyok hirtelen...
A járványokat nem szorította vissza senki. Amint a létrejöttének a feltételei - vagy bármelyik közülük - megváltoztak, akkor megszűntek maguktól. Ez annyira egyszerű, mint amikor dr. Semmelweiss feltalálta a melegvizet. Vagyis hogy a hullák boncolása után kezet kell mosni. S mi lett a vége? Agyonverték a "nagy tudású" kollégái. Ennyit tud a klikk.
De azóta kezet mosnak, sőt túlzásba is viszik. Ezzel a nagy fertőtlenítési mániával létrehozták a szuperbaktériumokat. Azok kizárólag az agyonfertőtlenített kórintézményekben találhatók meg. Erről még a WHO dokumentumtárában is sok tanulmányt olvashatsz több nyelven.
Az oltásokról annyit megállapítottak már a valódi tudósok, hogy feleslegesek. Ami ellen adják őket, annak a kiváltó okai megszűntek már régen. A kvantumtudományok - mint a kvantumfizika, kvantumgenetika és a kvantumbiológia - pedig már azt is kiderítették a genomban rögzített adatokból, hogy mi volt az eredeti okuk. De azokat nem lehet megszüntetni oltásokkal, mert azok nem férnek hozzá a genom körüli nulla dimenziós terekben tárolt adatokhoz. Azoknak ugyanis olyan a felírási módszere, amit egyetlen oltás sem tud sem utánozni, sem modellezni. Kizárólag rombolni tudja őket. Csakhogy van róluk másolat, de ahhoz senki sem fér hozzá írási/felülírási joggal a mai tudásunk szerint, még a genom gazdája sem.
S ez már az a része a dolgoknak, amit az embereken kísérletezők nem tudnak. Pedig egyszerűen érthető. Ám éppen ellentétes azzal a sok tudományoskodó marhasággal, ami nélkülözi a logikát és legfőképpen az emberséget. 5-150 kiló húsnak tekinti a legtöbbjük az embereket. Valamiféle munkadarabnak, egyfajta jószágnak, közös tulajdonnak tekinti a többségük a jelenségeikkel hozzájuk forduló embereket, akiken lehet némi pénzt keresni. Érzelem velük kapcsolatban? Ne viccelj, az nem kerülhet szóba, annak nincs helye!
Márpedig mindegyikük valakinek a gyereke, szülője, férje, felesége.
De közülük mindenkinek a sajátja számít csak, a másé nem.
A buta beosztottak pedig pláne nem gondolkodnak, hiszen a főorvos úr majd gondolkodik helyettük. De ő még maga helyett sem tud, hiszen csak az egyszerű pénzügyi összefüggéseket ismeri (csináljunk valamit, bármit, csak sok pénzt kapjunk érte), a biológiai összefüggéseket pedig nem.
S ezt bármelyik természetes elváltozással kapcsolatban szinte mindegyiknél 2-3 kérdésből bárki bebizonyíthatja. Akik megelégedek azzal hogy a tankönyvben az "oka nem ismert" kitétel van, azok mind ilyenek. S ez több mint 99%. A beosztottak, segítő személyzet pedig még ennél is több egy kicsivel.
Végeredményben Te most mit tanultál a továbbtanulmányozott biológia alapjain kívül és milyen "Wc-papírnak se jó" diplomád van?
 
Utoljára módosítva:
Speciális műtüdő segíthet megmenteni az oltásellenes Csollány Szilveszter életét. Olyan, amilyenen a "képviselőt" tartották 69 napig abban a bizonyos 155 napos időintervallumban. A készülék főbb jellemzői: nagyon kevés van belőle, piszok drága. Egyébként +36 ezer elhunyt közül soknak jól jött volna a küzdelem alatt.
Most nagyon igaznak érzem azt a mondatot, amiért a Tengerészt kitiltották egy másik fórumról.
 
Mindezen állításokra rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre. Ma már nincsenek titkok, még az interneten is utána lehet nézni bárminek. A tudományos szakfolyóiratok többsége bizonyítatlan és bizonyíthatatlan feltételezésekkel és elképzelésekkel van tele. Főleg az orvosinak nevezett tudományokról szólók. Szindrómák, tünetcsoportok, összefüggéstelen és érthetetlen dolgok. Nem számomra érthetetlenek, hanem az orvosi szakma számára azok. A megértésükhöz viszont elég az egyszerű észjárás is.
Ugyanis ha valaki nem tud érthetően elmagyarázni valamit, akkor azt ő sem érti.
Az alapjait én is tanultam a biológiának. Ám én továbbtanultam, mert nem elégedtem meg azzal hogy semmire sem használható az a tudás amit a legtöbb orvosi egyetemen árulnak. A diploma meg wc-papírnak sem jó, hiszen nem az segít az embereknek rendbe jönni, hanem a szakértelem. Na, az az amit nem tanítanak az egyetemeken. Tulajdonképpen egyiken sem. Egyetemen vizsgázni lehet megtanulni, semmi mást. Az egyéb ott szerzett ismeretek alapján viszont tovább lehet lépni. Olyan irányba is, amelyik használható megoldást ad. Na ide nem jutnak el a T. "kollégák". S ha valamelyiknek baja van és elérhető valamelyikünk, akkor kér egy mérést a desio-spektrométerrel. Ez egy készülékegyüttes amit a csoportunk fejlesztett ki, összesen 5-öt készítettünk belőle. Megmutatja több száz folyamatát bármilyen élő testnek, többmilliárd mérés alapján kirajzolja a testben zajló folyamatok energiaspektrumait és a változások intenzitását. Egy kicsit "lát a jövőbe" is, mert képes az adatbázisa alapján a folyamatok további működését is kijelezni 5-10 napra előre. 5 milliárd ember adatai vannak benne, találd ki hogy hogyan jutottak hozzá azok akiktől kaptuk őket. Ez a szerkezet egy új útja a diagnosztizálásnak, lényegileg eltér az ismert diagnosztikai készülékektől. Ezért működik jó hatásfokkal és megbízhatóan.
De ha azt mondom valamelyik fényes tekintetű professzornak akiről felvétel készült hogy látok a monitoron valamit amit ugyan már sokszor láttam de az nem ilyen volt, akkor ott helyben összecsinálja magát. Pedig csak annyi történt hogy Steffike hisztizett reggel és én figyelmetlenségből nem írtam be valamelyik kiinduló paramétert helyesen. Velem ritkán fordul elő hogy hibázok, ezért mérünk mindent 3x, teljesen elölről kezdve, és mindegyiknél más sorrendben kell beírni az adatokat, hogy az "emlékszem rá hogy ide az jön"-effektust kizárjuk. Hol láttál te olyat, hogy valaki adatokat gyűjt diagnózishoz, és x nap után újra mér, teljesen elölről kezdve. A kontroll-mérések már jó ideje nincsenek, mindenki az első - és egyetlen - mérés alapján állítja ki az ítéletet. Nálunk is mindenki az első mérés alapján már tudni akar mindent. Pedig előre elmondjuk hogy ez nem így megy, nem akarunk tévedni. De szinte mindenki ahhoz szokott hozzá, és nehezen érti meg, hogy nem az a helyes eljárás.
Eszébe sincs senkinek darabokra szedni bármit is! A diploma egy klikkbe zár be mindenkit. Onnan csak az igazán embernyi emberek mernek kilépni. S néhányan akikben még él a segítés vágya, ők a nyugdíj elérése után lépnek ki a klikkből.
A publikációk többsége pedig semmit sem ér. Mindössze rangkórság, és alapja óriási marhaságoknak. Az első publikációban feltételez valaki valamit, ám aki idézi a feltételezését, az már bizonyított tényként adja elő. Az pedig hogy emiatt milliókat ölnek vagy nyomorítanak meg, az senkit nem érdekel. A tudomány oltárán áldozatot kell hozni a haladásért - hangzik a hazugság. Csakhogy itt emberek millióit áldozzák fel. S ehhez jön még az üzlet. A többség már csupán gyógyszergyári ügynökké silányult. S ha azt mondom bármelyiknek hogy az elmélete alapvetően nem lehet helyes mert a legalapvetőbb dolgok közül többet nem vett figyelembe, akkor kijelenti hogy én vagyok az aki nem ért hozzá. Ha meg kell valami az új fejlesztésekből mert adatokat gyűjt valami érdekesnek tűnő elmélet igazolásához, akkor kedves kolléga vagyok hirtelen...
A járványokat nem szorította vissza senki. Amint a létrejöttének a feltételei - vagy bármelyik közülük - megváltoztak, akkor megszűntek maguktól. Ez annyira egyszerű, mint amikor dr. Semmelweiss feltalálta a melegvizet. Vagyis hogy a hullák boncolása után kezet kell mosni. S mi lett a vége? Agyonverték a "nagy tudású" kollégái. Ennyit tud a klikk.
De azóta kezet mosnak, sőt túlzásba is viszik. Ezzel a nagy fertőtlenítési mániával létrehozták a szuperbaktériumokat. Azok kizárólag az agyonfertőtlenített kórintézményekben találhatók meg. Erről még a WHO dokumentumtárában is sok tanulmányt olvashatsz több nyelven.
Az oltásokról annyit megállapítottak már a valódi tudósok, hogy feleslegesek. Ami ellen adják őket, annak a kiváltó okai megszűntek már régen. A kvantumtudományok - mint a kvantumfizika, kvantumgenetika és a kvantumbiológia - pedig már azt is kiderítették a genomban rögzített adatokból, hogy mi volt az eredeti okuk. De azokat nem lehet megszüntetni oltásokkal, mert azok nem férnek hozzá a genom körüli nulla dimenziós terekben tárolt adatokhoz. Azoknak ugyanis olyan a felírási módszere, amit egyetlen oltás sem tud sem utánozni, sem modellezni. Kizárólag rombolni tudja őket. Csakhogy van róluk másolat, de ahhoz senki sem fér hozzá írási/felülírási joggal a mai tudásunk szerint, még a genom gazdája sem.
S ez már az a része a dolgoknak, amit az embereken kísérletezők nem tudnak. Pedig egyszerűen érthető. Ám éppen ellentétes azzal a sok tudományoskodó marhasággal, ami nélkülözi a logikát és legfőképpen az emberséget. 5-150 kiló húsnak tekinti a legtöbbjük az embereket. Valamiféle munkadarabnak, egyfajta jószágnak, közös tulajdonnak tekinti a többségük a jelenségeikkel hozzájuk forduló embereket, akiken lehet némi pénzt keresni. Érzelem velük kapcsolatban? Ne viccelj, az nem kerülhet szóba, annak nincs helye!
Márpedig mindegyikük valakinek a gyereke, szülője, férje, felesége.
De közülük mindenkinek a sajátja számít csak, a másé nem.
A buta beosztottak pedig pláne nem gondolkodnak, hiszen a főorvos úr majd gondolkodik helyettük. De ő még maga helyett sem tud, hiszen csak az egyszerű pénzügyi összefüggéseket ismeri (csináljunk valamit, bármit, csak sok pénzt kapjunk érte), a biológiai összefüggéseket pedig nem.
S ezt bármelyik természetes elváltozással kapcsolatban szinte mindegyiknél 2-3 kérdésből bárki bebizonyíthatja. Akik megelégedek azzal hogy a tankönyvben az "oka nem ismert" kitétel van, azok mind ilyenek. S ez több mint 99%. A beosztottak, segítő személyzet pedig még ennél is több egy kicsivel.
Aztan mitol vagy te olyan okos hogy a diplomas orvosokat igy lehurrogod? Aki betegkent megfordult mar korhazba az tudja a letezo mindenfele informaciokat kernek, a betegsegeirol , tuneteirol stb.
NEm hasukra utnek es abbol kifiguraljak mi lehet a baja a peciensnek. A jarvanyugy egy specialisan kulon szakterulet , kulon korhaza van es protokolja. Hogy Mo nem ad ki adatokat az embereknek, az nem jelenti hogy nem keszulnek adatok, hisz beszamolasi kotelezettseggel bir minden orszag a jarvanyos betegsegekbe.
KI kiserletezik rajtad? KArinko KAtalin sok sok interjut adott es ezerszer elmagyarazta hogy a sars virus kutatasa es minden ami kell mar megvolt csak kiegesziteni kellett az uj mutaciokhoz.
Milliardnyi embert beoltottak, es ugy nez ki dolgozik az oltas attol fuggetlenul, hogy van olyan ember akinel problemak merultek fel, de ez 0.0000% ban van a beoltottak kozott
Rendben te nem akarod az oltast de senkit ne beszeljel le rola mert semmilyen vegszettseged nincs jarvanyugyben oltasugyben, hogy tanacsokat osztogassal.
Addig megy ez a sok pancser duma meg nem hal meg par ember es akkor ne csodalkoz ha birosag ele licital a az elhuny csaladja.
JO megoldas lesz az is ha karantenba rakjak a nem oltottakat, hogy vedjek az embereket.
CSollany, Godeny fele tagadok taboraba tartozik, isten ne adja hogy ne epuljon fel , de hogy a Godenyt lakat ala kene tenni, mert kitudja hany ember szenvedese netan halala szarad a lelken.
NAgyon bizok benne hogy felepul, es szivbol kivanom neki, mert ez az egy honap szenvedes is borzalmas lehet neki.
 
Speciális műtüdő segíthet megmenteni az oltásellenes Csollány Szilveszter életét.
Olyan, amilyenen a "képviselőt" tartották 69 napig abban a bizonyos 155 napos időintervallumban. A készülék főbb jellemzői: nagyon kevés van belőle, piszok drága. Egyébként +36 ezer elhunyt közül soknak jól jött volna a küzdelem alatt.
Most nagyon igaznak érzem azt a mondatot, amiért a Tengerészt kitiltották egy másik fórumról.
Nagyon sajnálom én is, hogy ide jutott, de Csollány Szilveszter szabad döntése volt, hogy kéri vagy nem kéri az oltást.
A döntését tiszteletben kell tartanunk, akár egyet értünk vele, akár nem.

Naponta találkozok olyan emberekkel, akik javarészt korábbi életmódjuknak köszönhetően kerültek olyan állapotba, amilyenben vannak. Sokszor nagy kedvem lenne, de azokra sem ordíthatok rá, hogy miért ivott/zabált/dohányzott stb. annyit!

A covid alattomos, nem az emberi testen belül végzi a legnagyobb pusztítást, hanem az emberi kapcsolatokban.
Erre pedig semmilyen oltás nincs!
 
36 ezer halotnak unalmaw volt az elet, es inkabb mghaltak mint elnenek. Kell ennel nagyobb pusztitas mint ez a jarvany?
Mindenki meg fog halni. Az oltatlan kicsit korábban, mert nem kap orvosi ellátást, bármilyen egészségügyi problémája is legyen.
Az oltott csak az után fog meghalni, miután a magán egészségügyben minden pénzétől megszabadították.
 
Mindezen állításokra rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre. Ma már nincsenek titkok, még az interneten is utána lehet nézni bárminek. A tudományos szakfolyóiratok többsége bizonyítatlan és bizonyíthatatlan feltételezésekkel és elképzelésekkel van tele. Főleg az orvosinak nevezett tudományokról szólók. Szindrómák, tünetcsoportok, összefüggéstelen és érthetetlen dolgok. Nem számomra érthetetlenek, hanem az orvosi szakma számára azok. A megértésükhöz viszont elég az egyszerű észjárás is.
Ugyanis ha valaki nem tud érthetően elmagyarázni valamit, akkor azt ő sem érti.
Az alapjait én is tanultam a biológiának. Ám én továbbtanultam, mert nem elégedtem meg azzal hogy semmire sem használható az a tudás amit a legtöbb orvosi egyetemen árulnak. A diploma meg wc-papírnak sem jó, hiszen nem az segít az embereknek rendbe jönni, hanem a szakértelem. Na, az az amit nem tanítanak az egyetemeken. Tulajdonképpen egyiken sem. Egyetemen vizsgázni lehet megtanulni, semmi mást. Az egyéb ott szerzett ismeretek alapján viszont tovább lehet lépni. Olyan irányba is, amelyik használható megoldást ad. Na ide nem jutnak el a T. "kollégák". S ha valamelyiknek baja van és elérhető valamelyikünk, akkor kér egy mérést a desio-spektrométerrel. Ez egy készülékegyüttes amit a csoportunk fejlesztett ki, összesen 5-öt készítettünk belőle. Megmutatja több száz folyamatát bármilyen élő testnek, többmilliárd mérés alapján kirajzolja a testben zajló folyamatok energiaspektrumait és a változások intenzitását. Egy kicsit "lát a jövőbe" is, mert képes az adatbázisa alapján a folyamatok további működését is kijelezni 5-10 napra előre. 5 milliárd ember adatai vannak benne, találd ki hogy hogyan jutottak hozzá azok akiktől kaptuk őket. Ez a szerkezet egy új útja a diagnosztizálásnak, lényegileg eltér az ismert diagnosztikai készülékektől. Ezért működik jó hatásfokkal és megbízhatóan.
De ha azt mondom valamelyik fényes tekintetű professzornak akiről felvétel készült hogy látok a monitoron valamit amit ugyan már sokszor láttam de az nem ilyen volt, akkor ott helyben összecsinálja magát. Pedig csak annyi történt hogy Steffike hisztizett reggel és én figyelmetlenségből nem írtam be valamelyik kiinduló paramétert helyesen. Velem ritkán fordul elő hogy hibázok, ezért mérünk mindent 3x, teljesen elölről kezdve, és mindegyiknél más sorrendben kell beírni az adatokat, hogy az "emlékszem rá hogy ide az jön"-effektust kizárjuk. Hol láttál te olyat, hogy valaki adatokat gyűjt diagnózishoz, és x nap után újra mér, teljesen elölről kezdve. A kontroll-mérések már jó ideje nincsenek, mindenki az első - és egyetlen - mérés alapján állítja ki az ítéletet. Nálunk is mindenki az első mérés alapján már tudni akar mindent. Pedig előre elmondjuk hogy ez nem így megy, nem akarunk tévedni. De szinte mindenki ahhoz szokott hozzá, és nehezen érti meg, hogy nem az a helyes eljárás.
Eszébe sincs senkinek darabokra szedni bármit is! A diploma egy klikkbe zár be mindenkit. Onnan csak az igazán embernyi emberek mernek kilépni. S néhányan akikben még él a segítés vágya, ők a nyugdíj elérése után lépnek ki a klikkből.
A publikációk többsége pedig semmit sem ér. Mindössze rangkórság, és alapja óriási marhaságoknak. Az első publikációban feltételez valaki valamit, ám aki idézi a feltételezését, az már bizonyított tényként adja elő. Az pedig hogy emiatt milliókat ölnek vagy nyomorítanak meg, az senkit nem érdekel. A tudomány oltárán áldozatot kell hozni a haladásért - hangzik a hazugság. Csakhogy itt emberek millióit áldozzák fel. S ehhez jön még az üzlet. A többség már csupán gyógyszergyári ügynökké silányult. S ha azt mondom bármelyiknek hogy az elmélete alapvetően nem lehet helyes mert a legalapvetőbb dolgok közül többet nem vett figyelembe, akkor kijelenti hogy én vagyok az aki nem ért hozzá. Ha meg kell valami az új fejlesztésekből mert adatokat gyűjt valami érdekesnek tűnő elmélet igazolásához, akkor kedves kolléga vagyok hirtelen...
A járványokat nem szorította vissza senki. Amint a létrejöttének a feltételei - vagy bármelyik közülük - megváltoztak, akkor megszűntek maguktól. Ez annyira egyszerű, mint amikor dr. Semmelweiss feltalálta a melegvizet. Vagyis hogy a hullák boncolása után kezet kell mosni. S mi lett a vége? Agyonverték a "nagy tudású" kollégái. Ennyit tud a klikk.
De azóta kezet mosnak, sőt túlzásba is viszik. Ezzel a nagy fertőtlenítési mániával létrehozták a szuperbaktériumokat. Azok kizárólag az agyonfertőtlenített kórintézményekben találhatók meg. Erről még a WHO dokumentumtárában is sok tanulmányt olvashatsz több nyelven.
Az oltásokról annyit megállapítottak már a valódi tudósok, hogy feleslegesek. Ami ellen adják őket, annak a kiváltó okai megszűntek már régen. A kvantumtudományok - mint a kvantumfizika, kvantumgenetika és a kvantumbiológia - pedig már azt is kiderítették a genomban rögzített adatokból, hogy mi volt az eredeti okuk. De azokat nem lehet megszüntetni oltásokkal, mert azok nem férnek hozzá a genom körüli nulla dimenziós terekben tárolt adatokhoz. Azoknak ugyanis olyan a felírási módszere, amit egyetlen oltás sem tud sem utánozni, sem modellezni. Kizárólag rombolni tudja őket. Csakhogy van róluk másolat, de ahhoz senki sem fér hozzá írási/felülírási joggal a mai tudásunk szerint, még a genom gazdája sem.
S ez már az a része a dolgoknak, amit az embereken kísérletezők nem tudnak. Pedig egyszerűen érthető. Ám éppen ellentétes azzal a sok tudományoskodó marhasággal, ami nélkülözi a logikát és legfőképpen az emberséget. 5-150 kiló húsnak tekinti a legtöbbjük az embereket. Valamiféle munkadarabnak, egyfajta jószágnak, közös tulajdonnak tekinti a többségük a jelenségeikkel hozzájuk forduló embereket, akiken lehet némi pénzt keresni. Érzelem velük kapcsolatban? Ne viccelj, az nem kerülhet szóba, annak nincs helye!
Márpedig mindegyikük valakinek a gyereke, szülője, férje, felesége.
De közülük mindenkinek a sajátja számít csak, a másé nem.
A buta beosztottak pedig pláne nem gondolkodnak, hiszen a főorvos úr majd gondolkodik helyettük. De ő még maga helyett sem tud, hiszen csak az egyszerű pénzügyi összefüggéseket ismeri (csináljunk valamit, bármit, csak sok pénzt kapjunk érte), a biológiai összefüggéseket pedig nem.
S ezt bármelyik természetes elváltozással kapcsolatban szinte mindegyiknél 2-3 kérdésből bárki bebizonyíthatja. Akik megelégedek azzal hogy a tankönyvben az "oka nem ismert" kitétel van, azok mind ilyenek. S ez több mint 99%. A beosztottak, segítő személyzet pedig még ennél is több egy kicsivel.
Imádom az állatokat, így kutya, macska, madár, teknős, minden van.
Kicsi lány korom óta szedem össze a kóborgókat, s próbálok így-úgy segíteni.
Sok állatorvossal volt dolgom.

Kettőt tudok mondani, akiben megbízom, mert bevont abba a folyamatba, amit végig kellett csinálni együtt, közösen. Évtizedekig jártam az egyikhez, majd nyugdíjba ment, sajnos.

A volt gyereksebészünk, Mona doktor, aki emberként kezelt felnőttet, gyereket, s példa mindenkinek, ahogyan gyógyított. Kinőttük, sajnos.

Tehát tisztelem az orvosokat, így általánosan, bár tudom, van köztük is többféle, észnél kell lenni, ha a szerettem vagy én a kezükbe kerül. Ezért én "rossz beteg" vagyok: kérdezek, meg akarom nézni a képeket, meg akarom tudni, mit jelent, amit mond, mire írta a gyógyszert, mit fogok tapasztalni, mikor, s ha mégsem, mikor beszéljünk stb., stb. Sőt ötleteim is vannak - amit hol türelmesebben, hol türelmetlenül fogadnak.

Szándékosan állatorvosokkal példálóztam.
Amit írt a gyógyításról, az orvosokról általában, képtelenség.

Az egészségügyben dolgozók, azon belül az orvosok, s példámként az állatorvosok, rengeteg ismeretet halmoztak fel, sokszor segítettek/segítenek a szaktudásukkal. Igaz, mindig látni akarom, mit csinálnak, de azt is látom, megpróbálnak mindent, amit csak lehet. Rajtunk, betegeken is sok múlik.

Egyetlen leukózisos cicánk nem gyógyult meg (magától pláne!), csak az oltás és a karantén segített a többieken, egyetlen FIP-es sem gyógyult meg, sőt, láttam, ahogyan végigmegy a betegség a szomszédokén is.
Igaz, innen-onnan mindig akad "pótcica", a macska "fogyóeszköz" vidéken, akadnak oltatlan delikvensek újra és újra, a betegség velünk marad.

A fertőző betegségek nem gyógyulnak meg, s nem tűnnek el maguktól, ez akkor marhaság, mint ide Buda.
Ha igaz lenne, amit ír, az állatokat sem tizedelné egyetlen ilyen kór sem.

Csollány Szilveszter, ha kijön is a kórházból, amire nagyon kicsi esélye van, soha többet nem fog tótágast csinálni az asztal szélén, mert tele lesz a tüdeje gyulladásos hegekkel.
Ez a minimum, ami rá vár. Gyengeség és hónapokig tartó köhögés, elesettség és folyamatos kitettség más bajoknak.

A mi családi barátunk is "lejött" a lélegeztetőgépről, majd posztcovid szindrómában, legyengülve, szanatórium és kórház között ingázva, végül meghalt.

Persze szabadság van, mindent le lehet írni.
 
Utoljára módosítva:
Az oltások története röviden:
Csak azok haltak meg bármilyen járvány idején, akik oltást kaptak.
A gyermekek úgy vannak összerakva, hogy tökéletesen képesek lépést tartani a változásokkal.
A fehér köpenyben parádézó idióták többsége pedig bizonyítottan gyilkos. Egy szavuk sem igaz, de védi őket a kamu protokoll. Gondolkodni pedig csak néhány tud közülük. Ők viszont csodálatos teljesítményre képesek a gyógyulás segítésében. Mert tudják, hogy nem ők gyógyítanak. De ők sajnos kevesen vannak.
Ezt a hablatyot kár volt iderittyentened. Kb olyan, mintha azt írtad volna, hogy nagyobb eséllyel halnak meg azok akik felkeresték orvosukat. :D Azért azzal ugye tisztában vagy, hogy egy szakorvos 12 évet tanul mielőtt beteg közelébe kerülne. ;) De örülök, hogy te okosabbnak hiszed magad náluk.
 
A Magyar Orvosi Kamara készített egy filmecskét. Remélem, minél többen megértik.


Fontos, hogy tudjuk: az ügyeleti ellátás nagyon törékennyé vált erre a karácsonyra, és csak az orvosok önkéntes elhatározásából működnek még a kórházak. Az év eleji törvénymódosítás hatására ugyanis az ügyeletes orvosok még a hétköznapi bérüket sem kapják meg a megterhelő éjszakai és hétvégi ügyelet idejére. Csupán az óradíj 70-90%-át garantálja a törvény, ami egy fiatal kolléga esetén 1300 forintos órabért jelent. Ezért értelemszerűen egyre nehezebb ügyeletes orvost találni, egyre kevesebben, egyre többet és fáradtabban dolgoznak. ...az ügyeleti díjak rendezetlenül hagyott kérdése a biztonságos betegellátást már most is veszélyezteti.
 
Ezt a hablatyot kár volt iderittyentened. Kb olyan, mintha azt írtad volna, hogy nagyobb eséllyel halnak meg azok akik felkeresték orvosukat. :D Azért azzal ugye tisztában vagy, hogy egy szakorvos 12 évet tanul mielőtt beteg közelébe kerülne. ;) De örülök, hogy te okosabbnak hiszed magad náluk.
Ha ennyit értettél meg belőle akkor jól értetted!
Az nem mindegy hogy ki mit tanul 12 éven keresztül. S amit írsz az nem igaz. Radiológus és genetikus szakvizsgáim vannak a belgyógyászon kívül, s ötödévesként már ügyeletes voltam a városi kórházban, hatodévesként pedig heti 3 napon keresztül nekem kellett a ct-t és az mri-t is kezelni. S a diagnózist is tőlem kérte a tanult kolléga, pedig az az ő dolga lett volna. S nem voltam egyáltalán különleges státuszban. Az évfolyamunk több mint a fele ugyanezt csinálta különböző gyógyászati intézményekben Bolognában. Ott pedig elég régi hagyományai vannak a ma akadémikus orvoslásnak nevezett ügyeknek. Nagyjából onnan indult.
Ám amit tanultam az orvosi egyetemeken, annak csak nagyon mérsékelten lehet abban hasznát venni, hogy valaki segítsen az embereken. 50 országban nincs 100 orvos akit ismerek akár felszínesen is, akire azt mondanám, hogy hivatása az orvoslás. A hivatás ugyanis azzal jár, hogy folyton fejlesztjük a tudásunkat, az ismereteinket különböző témakörökben. A többség arra hivatkozik, hogy nincs erre ideje. Annak a nagyjából 100-nak pedig van.
Ajánlom hogy hallgasd meg Csernus Imre Kassai Lajossal történt beszélgetését a Maflás című sorozatban. Ott Imre elmondja, hogy hogyan ölték meg az édesanyját. S az a jellemző viselkedés fehérköpenyes körökben.
Az hogy én mit hiszek az lényegtelen. A tények viszont tények.
Szóval ne játszd el a mártírt, mert a kötelességtudat vagy a hivatástudat az csak egy tudatossági fajta, de nem általános tudatosságot jelent. A tudatos ember ugyanis tudja, hogy semmi sem az aminek látszik. Az orvosok többsége is csak gyógyszergyári eladó. Ha arra hatnának a szerek amiket felírnak amire felírják, akkor már nem lenne egy beteg sem. Csakhogy van, és egyre több.
Az okát viszont csak az okos ember tudja, mert az okos szó pontosan ezt jelenti: ember aki tudja az okokat.
 
Na meg egy felkent orvos.
Hogy is van az egyetemen nem ugyan azt tanitjak? Hogy nem hallottuk hiredet ha ilyen okos vagy hogy tanult orvosok hozzad fordulnak. TE is Csernusra hagyatkozol ami azert teljesen mas szakterulet.
Ct es MRI gepet nem genetikus de radiologus se kezel hanem beutalja a betteget a vizsgalatra, ami nem egy nagyugy ,kepzett nover is ellatja a kiertekeles meg computeren tortenik igaz nem mellozve az orvos szakvelemenyet.

Az orvosok többsége is csak gyógyszergyári eladó.
Azert rengeteg betegseget megtudnak gyogyitani, fajdalmaktol megszabaditani a pacienst, a kutatoknak orvosoknak gyogyszereszeknek koszonhetoen az atlag eletkor alaposan kitolodott.
MEg szerencse hogy nem lehet arulni gyogyszereket piacokon mert meg kiallnanak kofanak tessek...tessek kerem egy kis morfium, kicsit vagy sokat akar , de van mas is szivnivalo ,fujni valo pirulak injekciok ma olcso garanciat vallal Dr. Hakapeci Moric, nem reg rugtak ki a korhazbol es beallt kofanak mert beleunt hogy ugynokoskodjon a gyogyszergyartoknak.
 
Ha ennyit értettél meg belőle akkor jól értetted!
Az nem mindegy hogy ki mit tanul 12 éven keresztül. S amit írsz az nem igaz. Radiológus és genetikus szakvizsgáim vannak a belgyógyászon kívül, s ötödévesként már ügyeletes voltam a városi kórházban, hatodévesként pedig heti 3 napon keresztül nekem kellett a ct-t és az mri-t is kezelni. S a diagnózist is tőlem kérte a tanult kolléga, pedig az az ő dolga lett volna. S nem voltam egyáltalán különleges státuszban. Az évfolyamunk több mint a fele ugyanezt csinálta különböző gyógyászati intézményekben Bolognában. Ott pedig elég régi hagyományai vannak a ma akadémikus orvoslásnak nevezett ügyeknek. Nagyjából onnan indult.
Ám amit tanultam az orvosi egyetemeken, annak csak nagyon mérsékelten lehet abban hasznát venni, hogy valaki segítsen az embereken. 50 országban nincs 100 orvos akit ismerek akár felszínesen is, akire azt mondanám, hogy hivatása az orvoslás. A hivatás ugyanis azzal jár, hogy folyton fejlesztjük a tudásunkat, az ismereteinket különböző témakörökben. A többség arra hivatkozik, hogy nincs erre ideje. Annak a nagyjából 100-nak pedig van.
Ajánlom hogy hallgasd meg Csernus Imre Kassai Lajossal történt beszélgetését a Maflás című sorozatban. Ott Imre elmondja, hogy hogyan ölték meg az édesanyját. S az a jellemző viselkedés fehérköpenyes körökben.
Az hogy én mit hiszek az lényegtelen. A tények viszont tények.
Szóval ne játszd el a mártírt, mert a kötelességtudat vagy a hivatástudat az csak egy tudatossági fajta, de nem általános tudatosságot jelent. A tudatos ember ugyanis tudja, hogy semmi sem az aminek látszik. Az orvosok többsége is csak gyógyszergyári eladó. Ha arra hatnának a szerek amiket felírnak amire felírják, akkor már nem lenne egy beteg sem. Csakhogy van, és egyre több.
Az okát viszont csak az okos ember tudja, mert az okos szó pontosan ezt jelenti: ember aki tudja az okokat.
Nagyon elvakult a hozzáállásod. Mivel az orvosok is emberek van közöttük aki lelkiismeretesen és van aki hanyagul végzi a munkáját, ahogy az élet összes területén. Kijelenteni, hogy az lesz beteg aki orvoshoz megy azért elég hajmeresztő dolog. Főleg, hogy a múltban orvosok ezrei kockáztatták vagy áldozták fel az életüket a gyógyításért. Csak példaképp a vakcinakutatás során pl a kanyaró vagy a sárgaláz járványok idejében az orvosok saját magukon kísérleteztek, saját magukat betegítették meg a kórokozókkal és sokuk sajnos mindezt nem élte túl. Van az éremnek másik oldala is. Azért mert te belefásultál ebbe a szakmába nem kéne a hitelét rontani másoknak. Én is jártam már meg nem egy orvossal, engem is diagnosztizáltak félre, és én is kaptam olyan gyógyszereket amik nem használtak. De attól, hogy van egy folt a banán héjján még nem rohadt az egész. Kíváncsi lennék te mit javasolsz ha valaki beteg lesz, mégis mihez kezdjen. Igya otthon a kamilla teát mézzel, és hívjon egy sámánt, vagy imádkozzon mert az majd segít?
 
Nagyon elvakult a hozzáállásod. Mivel az orvosok is emberek van közöttük aki lelkiismeretesen és van aki hanyagul végzi a munkáját, ahogy az élet összes területén. Kijelenteni, hogy az lesz beteg aki orvoshoz megy azért elég hajmeresztő dolog. Főleg, hogy a múltban orvosok ezrei kockáztatták vagy áldozták fel az életüket a gyógyításért. Csak példaképp a vakcinakutatás során pl a kanyaró vagy a sárgaláz járványok idejében az orvosok saját magukon kísérleteztek, saját magukat betegítették meg a kórokozókkal és sokuk sajnos mindezt nem élte túl. Van az éremnek másik oldala is. Azért mert te belefásultál ebbe a szakmába nem kéne a hitelét rontani másoknak. Én is jártam már meg nem egy orvossal, engem is diagnosztizáltak félre, és én is kaptam olyan gyógyszereket amik nem használtak. De attól, hogy van egy folt a banán héjján még nem rohadt az egész. Kíváncsi lennék te mit javasolsz ha valaki beteg lesz, mégis mihez kezdjen. Igya otthon a kamilla teát mézzel, és hívjon egy sámánt, vagy imádkozzon mert az majd segít?
Aki orvos, ő 0-24 orvos. Olyan nagyon kevés van a regisztrált létszámukhoz képest. Valahol 0,00000465 lehet a létszámuk.
A vakcinakutatás során csak azok a hülyék estek áldozatul, akik elhitték a kórokozó-elméletet. Megpróbáltak egy elméletet bizonyítani, de mivel hibás volt, ezért meghaltak- És már senkinek sem beszélhettek arról hogy meghülyítették őket a Tekintélyek. A Tekintélyeket pedig sosem érdekelte hogy hányan halnak meg. Nekik csak az volt a lényeg, hogy őket csodálják, féljék, és a nevük ismert legyen, esetleg fennmaradjon. Ez ma sem változott.

Állítások:
1. Az orvosok gyógyítanak.
2. A gyógyszerek megszüntetik a betegségeket.
3. A betegek száma folyamatosan emelkedik (a statisztikák szerint).
4. A betegségek száma növekszik.
5. Az oltások megelőzik a járványokat.

Tapasztalatok:
A fenti állítások közül az 1., a 2. és az 5. nem igaz.
A fenti állítások közül a 3. igaz.
A fenti állítások közül a 4. és az 1. a 2. következménye.

A banán héján a pöttyök azt jelzik, hogy a benne levő keményítő cukorrá alakult, vagy ez a folyamat zajlik benne.
Csak egyetlen dolgot javasolhatok bárkinek aki betegnek gondolja magát: tanuljon. A pillanatnyi jelenségeivel kapcsolatos tudást pedig ott helyben átadom neki. Általában kell hozzá 1-2 óra. De a megértéséhez neki kell tanulnia. Aki nem teszi, vele nincs több dolgom.
Az akadémikus orvoslás nem szakma. Ez már régen kiderült róla. Az ugyanis a következő "szakmák" összessége a többség esetében: gyógyszergyári ügynök, hivatásos balfasz, hivatásos magamutogató, rossz színész, birka.

Egy állítólag Paracelsusnak tulajdonított mondás szerint egy orvos néha segít, de mindig vígasztal. Ennek eddig tudomásom szerint egyetlen orvos felelt meg az elmúlt évtizedekben: dr. Papp Lajos, foglalkozását tekintve szívsebész. Hallottunk még 1-2-ről, de aztán többről már nem. Ez mennyi is a teljes létszámhoz képest? Hányan ülnek oda bármelyik kezeltjük ágyához, és beszélgetnek vele mint ember a másik emberrel? Nincs rá idő? Van!

A vizitkor bejön a főbarom, színészkedik egy kicsit, majd kimegy és beikszel egy rubrikát a táblázatban. Majd borítékba rakja az osztályos és a beosztott orvosok jelentéseit a különféle szerek alkalmazási tapasztalatairól és leadja postázásra. Ennyi történik mindössze, semmi más. Ennek mi köze a gyógyításhoz, vagy miben mutatkozik meg a gyógyítás jellege?
Amit nem értek és más tapasztalatom van vele kapcsolatban mint amit állítanak róla, annak alaposan utánanézek. Ezért kutatással foglalkozom. A legtöbbjükről azt állítják hogy köze van a gyógyításhoz. De nem! A gyógyuláshoz van köze. Bár néha elég távolról. Viszont igazolja mások gyógyulással kapcsolatos tapasztalatait, megmutatja azok működését.

Közismert, hogy a veszprémi kórházban a szülészet egykori vezetője kizárólag császármetszést alkalmazott. Majd ő megmondja hogy mikor születik meg valaki, nehogy már a Természet mondja meg azt, hogy mikor van készen valaki a világra jönni! A csecsemőhalandóság és a különféle maradandó elváltozások száma 40-szeresére emelkedett emiatt. 5 év kellett ahhoz, hogy kirúgják. Annyira védték azok, akik a lehetőséget a kezébe adták. Aztán az egyik apuka találkozott néhány más apukával, és szóltak neki, hogy 24 óra múlva vagy halott lesz, vagy egész életére béna.
Elmenekült, és több országban próbálkozott, de a híre mindenhol utolérte, néhol meg is előzte. Most valahol brit földön mosogat. Állítólag elég jó benne. Megtalálta a helyét és a neki való szakmát.
Egy másik szülésznek soha nem kellett hét végén bemennie szüléshez. Minden páciense hétköznap szült, általában keddtől csütörtökig. Ezt az eredményt különböző szerek beadásával érte el. A megszületett gyermekek között szintén 40-szeres körül volt a különböző, gyógyíthatatlan elváltozások száma. Ott is összefogtak az apukák. Végül egy meszesgödörből húzták ki, ahova részegen és tudatmódosító szerek hatása alatt beleesett. Már halott volt egy ideje mikor rátaláltak. Az oltott mész pedig nem viccel... elég fájdalmas, fulladásos távozás.
Ilyen esetről egyre többről hallani. A vígasztalós esetek számának növekedéséről pedig nem, egyről sem. Hány életet tettek tönkre csak ők ketten akiket megemlítettem? És hányat mások, akikről még nem tudunk?
Szóval nem fog sikerülni a hibás és kényszerrel besulykolt "tudások" alapján létrehozott temérdek nyomorúságot senkinek sem megvédeni. Még neked sem.
Mert a kép egyre tisztább sokak előtt.
Egy ideig nem késő újat tanulni. Akár olyat, ami teljesen eltér a korábbi tanoktól. Mert ha nem, akkor egy idő múlva agyonnyomja, halálra sebzi a tettek súlya azok elkövetőit. Az orvosok legalább egy évtizeddel korábban halnak meg mint azok akik többsége, betegként felkeresik őket. Az ok az esetek többségében öngyilkosság.
Én más utat járok, és szerencsére egyre többen szintén így tesznek. de még messze vagyunk a döntő többség létszámától. Valószínűleg előbb hal meg a többségünk, minthogy mi legyünk a döntő többség.
S ezt tudják az akadémia vezetői, az oktatás irányítói, és a gazdáik is.
 
Aki orvos, ő 0-24 orvos. Olyan nagyon kevés van a regisztrált létszámukhoz képest. Valahol 0,00000465 lehet a létszámuk.
A vakcinakutatás során csak azok a hülyék estek áldozatul, akik elhitték a kórokozó-elméletet. Megpróbáltak egy elméletet bizonyítani, de mivel hibás volt, ezért meghaltak- És már senkinek sem beszélhettek arról hogy meghülyítették őket a Tekintélyek. A Tekintélyeket pedig sosem érdekelte hogy hányan halnak meg. Nekik csak az volt a lényeg, hogy őket csodálják, féljék, és a nevük ismert legyen, esetleg fennmaradjon. Ez ma sem változott.

Állítások:
1. Az orvosok gyógyítanak.
2. A gyógyszerek megszüntetik a betegségeket.
3. A betegek száma folyamatosan emelkedik (a statisztikák szerint).
4. A betegségek száma növekszik.
5. Az oltások megelőzik a járványokat.

Tapasztalatok:
A fenti állítások közül az 1., a 2. és az 5. nem igaz.
A fenti állítások közül a 3. igaz.
A fenti állítások közül a 4. és az 1. a 2. következménye.

A banán héján a pöttyök azt jelzik, hogy a benne levő keményítő cukorrá alakult, vagy ez a folyamat zajlik benne.
Csak egyetlen dolgot javasolhatok bárkinek aki betegnek gondolja magát: tanuljon. A pillanatnyi jelenségeivel kapcsolatos tudást pedig ott helyben átadom neki. Általában kell hozzá 1-2 óra. De a megértéséhez neki kell tanulnia. Aki nem teszi, vele nincs több dolgom.
Az akadémikus orvoslás nem szakma. Ez már régen kiderült róla. Az ugyanis a következő "szakmák" összessége a többség esetében: gyógyszergyári ügynök, hivatásos balfasz, hivatásos magamutogató, rossz színész, birka.

Egy állítólag Paracelsusnak tulajdonított mondás szerint egy orvos néha segít, de mindig vígasztal. Ennek eddig tudomásom szerint egyetlen orvos felelt meg az elmúlt évtizedekben: dr. Papp Lajos, foglalkozását tekintve szívsebész. Hallottunk még 1-2-ről, de aztán többről már nem. Ez mennyi is a teljes létszámhoz képest? Hányan ülnek oda bármelyik kezeltjük ágyához, és beszélgetnek vele mint ember a másik emberrel? Nincs rá idő? Van!

A vizitkor bejön a főbarom, színészkedik egy kicsit, majd kimegy és beikszel egy rubrikát a táblázatban. Majd borítékba rakja az osztályos és a beosztott orvosok jelentéseit a különféle szerek alkalmazási tapasztalatairól és leadja postázásra. Ennyi történik mindössze, semmi más. Ennek mi köze a gyógyításhoz, vagy miben mutatkozik meg a gyógyítás jellege?
Amit nem értek és más tapasztalatom van vele kapcsolatban mint amit állítanak róla, annak alaposan utánanézek. Ezért kutatással foglalkozom. A legtöbbjükről azt állítják hogy köze van a gyógyításhoz. De nem! A gyógyuláshoz van köze. Bár néha elég távolról. Viszont igazolja mások gyógyulással kapcsolatos tapasztalatait, megmutatja azok működését.

Közismert, hogy a veszprémi kórházban a szülészet egykori vezetője kizárólag császármetszést alkalmazott. Majd ő megmondja hogy mikor születik meg valaki, nehogy már a Természet mondja meg azt, hogy mikor van készen valaki a világra jönni! A csecsemőhalandóság és a különféle maradandó elváltozások száma 40-szeresére emelkedett emiatt. 5 év kellett ahhoz, hogy kirúgják. Annyira védték azok, akik a lehetőséget a kezébe adták. Aztán az egyik apuka találkozott néhány más apukával, és szóltak neki, hogy 24 óra múlva vagy halott lesz, vagy egész életére béna.
Elmenekült, és több országban próbálkozott, de a híre mindenhol utolérte, néhol meg is előzte. Most valahol brit földön mosogat. Állítólag elég jó benne. Megtalálta a helyét és a neki való szakmát.
Egy másik szülésznek soha nem kellett hét végén bemennie szüléshez. Minden páciense hétköznap szült, általában keddtől csütörtökig. Ezt az eredményt különböző szerek beadásával érte el. A megszületett gyermekek között szintén 40-szeres körül volt a különböző, gyógyíthatatlan elváltozások száma. Ott is összefogtak az apukák. Végül egy meszesgödörből húzták ki, ahova részegen és tudatmódosító szerek hatása alatt beleesett. Már halott volt egy ideje mikor rátaláltak. Az oltott mész pedig nem viccel... elég fájdalmas, fulladásos távozás.
Ilyen esetről egyre többről hallani. A vígasztalós esetek számának növekedéséről pedig nem, egyről sem. Hány életet tettek tönkre csak ők ketten akiket megemlítettem? És hányat mások, akikről még nem tudunk?
Szóval nem fog sikerülni a hibás és kényszerrel besulykolt "tudások" alapján létrehozott temérdek nyomorúságot senkinek sem megvédeni. Még neked sem.
Mert a kép egyre tisztább sokak előtt.
Egy ideig nem késő újat tanulni. Akár olyat, ami teljesen eltér a korábbi tanoktól. Mert ha nem, akkor egy idő múlva agyonnyomja, halálra sebzi a tettek súlya azok elkövetőit. Az orvosok legalább egy évtizeddel korábban halnak meg mint azok akik többsége, betegként felkeresik őket. Az ok az esetek többségében öngyilkosság.
Én más utat járok, és szerencsére egyre többen szintén így tesznek. de még messze vagyunk a döntő többség létszámától. Valószínűleg előbb hal meg a többségünk, minthogy mi legyünk a döntő többség.
S ezt tudják az akadémia vezetői, az oktatás irányítói, és a gazdáik is.
Nem is értem miért fecséreled ránk az idődet. Disznók elé dobott gyöngy vagy itt.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,381
Tagok
615,752
Legújabb tagunk
RogerVak
Oldal tetejére