Hírek „Szepesi Niki többször kapott akkora pofonokat, amiket a második emeletről is hallottunk”

Újabb egykori úszó számolt be Turi György edző erőszakos, megalázó módszereiről. Reményi Diána a Blikknek arról beszélt, hogy Turi rendszeresen mérlegre állította a tizenéves lányokat az egész csoport előtt, és ha húsz dekát híztak, közölte velük, menjenek haza röfögni. Őt sosem ütötte meg, legfeljebb verbálisan bántalmazta, „Szepesi Niki viszont többször kapott akkora pofonokat, amiket a második emeletről is hallottunk”.

Reményi 2007-ben, 21 évesen hagyta abba az úszást, elmondása szerint Turi vette el tőle az úszás szeretetét. Szerinte tízből kilenc tehetséges sportolót tönkretett.

November elején az olimpiai ezüst- és bronzérmes Cseh László beszélt először arról, hogy Turi fizikai erőszakot alkalmazott az edzéseken, tudatosan igyekezett megtörni a versenyzőket. Utána Kiss Noémi író, Egerszegi Krisztina egykori edzőtársa azt nyilatkozta, előfordult, hogy Turi berángatott egy fiút a vécébe, majd ott agyba-főbe verte.


Az egykori tanítványok közül Kozma Dominik, Szepesi Nikolett és Dara Eszter is megszólalt. Utóbbi állítása szerint Turi zaklatta is őt, Pekingben maga mellé ültette, és puszilgatni kezdte a nyakát.

A Magyar Úszószövetség elnöksége csütörtökön tárgyalja Turi ügyét, aki egyben a szövetség szakmai alelnöke is.

Szurovecz Illés

uszo.jpg
 
Sokkal harciasabb no kell egy ilyen pedofil agresziv apahoz. Olyan akitol fel minden este hogy reggel himbilimbije nelkul kezdi a napot.
Az biztos en sem engedtem volna hogy a gyereket bantalmaza , kitalaltam ovlna valamit amitol elvettem volna a kedvet a buncselekmenyektol a durvasagtol.

Volt itt egy magyar csalad ahol a no a 2 gyerek kek zold volt allandoan. A no haztartasbeli volt, es nem tudott valtoztatni mert nem volt mibol megelnie.
Sokan beszeltunk vele, ha a gyerekek ebbe nonek fel , ilyan parkapcsolatba fognak belefutni es folytatodik a szenvedesuk. Tobbszor szetmentek kibekultek , a gyerekek is csalodas lett egyik iszik mint a kefekoto a masik meg mindenfele szereket szed unoka allami gondozasba. most kozel 60 fele sikerutl vegleg megszabadulni a ferjtol, es kezdett el dolgozni egy kavezoba. Nyugtatok tomeget eszi ,mert annyira tonkre ment , enelkul sirogorcsei vannak ha jo ha rossz tortenik vele.
Nincs egy ferjnek se joga fizikai bantalamzast csinalnia csaladjaval.
 
A kedves Papa valasza

Reagált Szilágyi Liliána apja a vádakra: arra kéri lányát, ne használja többet a Szilágyi nevet​


Büntetőeljárást indít, ami szerinte tisztázni fogja őt.


„Bántalmazott vagyok. 25 év után készen állok kimondani a valaha létezett legnehezebb szavakat számomra. Megannyi fájdalom és küzdelem után, felállok és bármennyire is tudom, hogy egy rendkívül megosztó téma akkor is beszélni fogok róla, mert szükséges. Bántalmazott vagyok. Méghozzá egy olyan ember által akitől eredendően a legnagyobb szeretetet és elfogadás kellett volna, hogy kapjam. Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve” – írta tegnap a közösségi médiában Szilágyi Liliána úszó a közösségi médiában, de szerepelt A WMN Elviszlek magammal című internetes műsorban, illetve az ATV Egyenes beszédben is, ahol ugyancsak az őt ért bántalmazás volt a téma.


Szilágyi Zoltán, az úszó apja a kormánypárti Origonak juttatta el válaszlevelét, amiben azt írja, „nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni, hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem húgodat...ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog”.
Kitart hat évvel ezelőtti elhatározása mellett, miszerint „bármennyire is tönkre akarsz tenni ezért vagy azért, illetve bármennyire próbálod magadra irányítani a figyelmet”, nem támogatja tovább anyagolag sem őt, sem pedig Szilágyi Liliána édesanyját. „Arra kérnélek – amit már korábban is kértem Tőled-, hogy a Szilágyi név helyett viseld édesanyád családnevét, mert nem hiszem, hogy akár a Te, akár az én vonatkozásomban a továbbiakban bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad” – zárta levelét.
 
Válaszolt a húga is.
Ma az Index kapott egy nyílt levelet Szilágyi Gerda, Liliána az apjukkal élő húgának aláírásával, melyben többek közt azt írja, Szilágyi Zoltán soha nem abuzálta sem őt, sem Liliánát.
Ellentétben, amit Ő s Szilágyi Liliána állít, édesapám soha nem abuzált, ahogy Szilágyi Liliánát sem. Azért merem ezt így kijelenteni, mert 2003 - azaz születésem - óta ennek a családnak tagja voltam s ott éltem velük - tehát a jelzett időszakban már nagyon is tudatomnál voltam, s ha ezek a dolgok megtörténtek volna tudomással bírnék róluk. (...) A szörnyűségek, melyeket Szilágyi Liliána állít, hazugságok, ezt ő is nagyon jól tudja.”
 
Válaszolt a húga is.
Ma az Index kapott egy nyílt levelet Szilágyi Gerda, Liliána az apjukkal élő húgának aláírásával, melyben többek közt azt írja, Szilágyi Zoltán soha nem abuzálta sem őt, sem Liliánát.
Ellentétben, amit Ő s Szilágyi Liliána állít, édesapám soha nem abuzált, ahogy Szilágyi Liliánát sem. Azért merem ezt így kijelenteni, mert 2003 - azaz születésem - óta ennek a családnak tagja voltam s ott éltem velük - tehát a jelzett időszakban már nagyon is tudatomnál voltam, s ha ezek a dolgok megtörténtek volna tudomással bírnék róluk. (...) A szörnyűségek, melyeket Szilágyi Liliána állít, hazugságok, ezt ő is nagyon jól tudja.”

A kedves Papa valasza
Büntetőeljárást indít, ami szerinte tisztázni fogja őt...
Szilágyi Zoltán, az úszó apja a kormánypárti Origonak juttatta el válaszlevelét, amiben azt írja, „nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni, hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem húgodat...ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog”...
Hát ezért nem lehet a sajtóban közzétettek alapján egyértelmű véleményt nyilvánítani valakiről, valamiről.
 
Hát ezért nem lehet a sajtóban közzétettek alapján egyértelmű véleményt nyilvánítani valakiről, valamiről.
Igen.
Ez lenne a politikában is ha egyformán jutnánk pro és kontra információkhoz.
Most meg várjuk a bíróság ítéletét. Hisz mi alapján tudnánk meg a jogosságot (igazságot)
 
Aki igy kitalal az valodi trauman ment keresztul. O nem a hirnevert , cimlap storyert fordult a nyilvanossag fele, se a bulvar szerepre vagyik.
A huga nem mervado mert a papanal van es ki van szolgaltatva neki minden tekintetben. Anyagilag fizikailag lelkileg es ki tudja meg esetleg masnak is. Gondolom igaz amit allitott, hisz pereskedesbe is vannak a kedves papaval, biztos vagyok benne, hogy hazugsag vizsgalatol kezdve esetleg latleletek orvosi velemenyek lehetnek a lany kezebe.
Mivel a kedves papa ugyved , ugy gondolja mindent meguszhat ezt is mert idegileg nehezen fogja birni a lany a torturakat.
A vak komondoros ugyet ha megnezuk a vegen a no akit majd a halalba vertek azt mondta lehet tenyleg a vak komondor volt....
A nok nagyon kiszolgaltatott helyzetbe tudnak kerulni. NEm itelkezni kell hanem segiteni neki.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,421
Tagok
615,653
Legújabb tagunk
Nikig
Oldal tetejére