Hírek Putyin embere területi követeléseket fogalmazott meg az USÁ-val szemben

Oleg Matvejcsev orosz képviselő, Vlagyimir Putyin korábbi kabinetfelelőse, a Kreml tanácsadója a hétvégén követelte, hogy az Egyesült Államok adja vissza Alaszkát, valamint egy kaliforniai területet, amelyet még az orosz cár adott el.

Egy orosz törvényhozó a hétvégén szokatlan követeléssel állt elő, hogy az Egyesült Államok adja vissza Alaszkát és egy történelmi települést Kaliforniában, amellett, hogy jóvátételt fizet Oroszországnak.


Oleg Matvejcsev, az állami duma tagja az orosz állami televízióban vázolta fel az Egyesült Államokkal és Ukrajnával szemben támasztott követelések sorát, miután Kijev “demilitarizálása befejeződött”. Érvelése szerint a háború miatt bevezetett szankciók okozta gazdasági kár miatt lenne jogos Moszkva követelése – írja a Fox News

Matvejcsev nem is egyszerű parlamenti képviselő, hanem Vlagyimir Putyin elnök egyik korábbi közeli munkatársa: 2006 és 2010 között az orosz elnöki adminisztráció munkatársa volt, 2010-ben a vologdai terület kormányzóhelyettese lett, majd 2011-ben ugyanezt a posztot vette át a Volgográdi területen.

Bár az elmúlt években háttérbe szorult, miután tett egy nyilatkozatot arról, hogy az összes Putyinnal szemben álló politikai erőnek megengedné, hogy egy téren gyűljenek össze, hogy ott aztán agyonlőjék az ellenzéket, de a mai napig bejáratos a legmagasabb körökhöz. A Kreml választási spindoctora, valamint politikai tanácsadó.

A Matvejcsev által hangoztatott követelések között szerepel Alaszka visszaadása, amelyet az Egyesült Államok 1867-ben vásárolt meg az Orosz Birodalomtól, valamint a San Franciscótól 90 mérföldre északra fekvő kaliforniai Fort Ross egykori orosz településsel együtt.

“A szankciók és maga a háború által okozott károk jóvátételén kellene gondolkodnunk, mert ez is pénzbe kerül, és vissza kellene kapnunk” – mondta Matvejcsev egy vasárnapi interjúban.

Azt is követelte, hogy “adják vissza az összes orosz tulajdont, az orosz birodalom, a Szovjetunió és a jelenlegi Oroszország tulajdonát, amelyet az Egyesült Államokban lefoglaltak, és így tovább”. Tovább is ment a jóvátételi listával: mivel Oroszország fedezte fel az Antarktiszt, azt is elcsatolná, holott az jelenleg nemzetközileg független terület.

ALASZKA.jpg
 

Csatolások

  • 1647611890436.png
    1647611890436.png
    87.7 KB · Olvasás: 6,513
Ha csak azt tartják elfogadhatónak, hogy időben visszamenve feltámasszák a naaaagy orosz birodalmat, hol lesz a futóbolondok helye, ha előkerül a cár atyuska?
 
Nálunk ez pont fordítva van...
Három magyarországi kis benzinkút kezelését adta át az állam a molnak az új rendelkezése értelmében, ugyanis nem üzemeltek. A három szóban forgó, kis kút azért kényszerült több napos bezárásra, mert a moltól mint nagykereskedőtől nem kapott üzemanyag-utánpótlást.
 
Utoljára módosítva:
Három magyarországi kis benzinkút kezelését adta át az állam a molnak az új rendelkezése értelmében, ugyanis nem üzemeltek. A három szóban forgó, kis kút amiatt kényszerült több napos bezárásra, mert a moltól mint nagykereskedőtől nem kapott üzemanyag-utánpótlást.
Szegény magyar kormányt még az ág is húzza, ők csak olcsó kis vidéki benzinkútakat tudnak lenyúlni. Bezzeg a Lajtán túl.... Luxusjachtok, paloták, vastag bankszámlák, degeszre tömött széfek...
 
Ezzen az alapon,hogy ki kitől és mikkor mit vet el,vásárolt.foglalt el,hol volt a határ régen,akkor ha visszamegyünk az időben a cro-magnoni embernek is jelentős területi követelési van a homo sapienssel szemben.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,095
Üzenet
4,794,654
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére