Gyermek és ifjúsági könyvek IV.

Zasztava

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresem David Walliams: Démoni doki című könyvét. Előre is köszönöm!
David Walliams

Démoni doki

d2vZYBb.png
(2015)
A Gengszter nagyi és a Patkányburger bestseller-szerzője újabb végtelenül vicces és roppant rémisztő történettel lepi meg olvasóit, mely Alfiról, a fiúról szól, akinek nagy a szíve, de még ennél is hatalmasabb a fogorvostól való félelme. David Walliams eddigi leggonoszabb cselszövőjét mutatja be hátborzongató regényében, amelytől vacogni kezd a fogunk, az állkapcsunk pedig megfájdul a nevetéstől!
A városra sötétség borult. Fura dolgok történtek az éjszaka kellős közepén, amikor már mindenki aludt. A gyerekek lefekvéskor a párnájuk alá tették kipottyant tejfogukat, hogy azt elvihesse a fogtündér. De reggel, mikor felébredtek, ajándék helyett egészen mást találtak a kiesett fog helyén. Döglött meztelen csigát. Élő pókot. Vagy épp száz meg száz fülbemászó mászott elő a párnájuk alól. Merő gonoszság, ugye?! De ki vagy mi állhat e csúnya tréfák mögött? Vigyázat! Ez egy horrortörténet. Elég sok kitalált szóval.
 

Csatolások

  • David Walliams - Demoni doki.epub
    11.9 MB · Olvasás: 155
  • David Walliams - Demoni doki.pdf
    12.3 MB · Olvasás: 160

titineni

Állandó Tag
Állandó Tag
Kántor Kata: Tolvajtempó (Nózi nyomoz 2.)
6 éves kortól
borito.jpg
Fejtsd meg a rejtélyt!
Nózi bebizonyította, hogy apró kutyaként is sokat ér, amikor elfogta az ékszerrablókat. Ám neki és Huszár őrmesternek továbbra sincs könnyű dolga. A környéken sorozatos betörés zajlik, de őket nem hívják a kollégák a helyszínre. Nózi az egyik bizonyítéknál mégis kiszagol valamit. Lehet, hogy sikerül elcsípni az utolsó zsiványt, aki meglógott az ékszerrablók közül? Vajon van az egésznek köze a városba érkező cirkuszhoz? Lehet-e segíteni Elza szomszédján, Collyn, akit szégyen-szemre láncra kötöttek a gazdái?
Elza, Nózi lelkes jobb mancsa most is örömmel csatlakozik, sőt, még tovább bővül kutyacsapat, hogy nyakon csípjék a tolvajt.
Kedves Olvasó, vidd haza, és feledhetetlen élmény vár!
Beleszeretsz Nóziba, és talán az olvasásba is.
 

Csatolások

  • Kantor_Kata_-_N2_Tolvajtempo.pdf
    6.3 MB · Olvasás: 198

Zasztava

Állandó Tag
Állandó Tag
Moony Witcher

Garry Hop csodálatos utazása (Garry Hop 1.)

8S9MycR.png
Megjelenés: 2021. október 06.
Az ágyúk éjt nappallá téve rombolják Karan falait. A gyilkos háborúban a tizenegy éves Garry Hop már elvesztette apját, most pedig az anyját emésztő betegség miatt kell aggódnia, aki csak a bölcs Bandeo Gropius segítségével gyógyulhat fel. Gropius és csodaszerei azonban a varázslatos Ambrózia szigetén találhatók, amelyért Karan és Bessia népe ádáz harcot vív. Garrynek nincs más választása, mint mindent kockára téve útra kelni a távoli szigetre. Nem a távolság jelenti azonban az egyetlen veszélyt. Vadállatokkal, furcsa lényekkel, a zord természettel és a sziget kincseire áhítozó kapzsi emberekkel kell megbirkóznia; egyetlen útitársa, Alina pedig megveszekedett ellenségei közé tartozik. Megbízhat vajon a lányban?
A neves olasz ifjúsági írónő, Moony Witcher varázslatos lényeket, csodálatos tájakat és borzalmas veszélyeket felvonultató Garry Hop-sorozata tökéletes olvasmány a Narnia és a Harry Potter rajongói számára.
 

Csatolások

  • Moony Witcher - Garry Hop csodalatos utazasa.epub
    622.9 KB · Olvasás: 136
  • Moony Witcher - Garry Hop csodalatos utazasa.pdf
    1 MB · Olvasás: 133

Fütyi72

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Kaland vagy szerepjáték könyveket keresnék
Szia. Nem tudom, hogy ilyen érdekel-e, fantasy témájú "Harcos Képzelet" könyveim vannak, csatolok egyet.
Harcos Képzelet_Robert Knight & Jeffrey Stone - Küzdelem az éj kövéért
 

Csatolások

  • HK 01_Robert Knight · Jeffrey Stone - Küzdelem az éj kövéért.epub
    10 MB · Olvasás: 87
  • Borító.jpg
    Borító.jpg
    82.4 KB · Olvasás: 23

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Eva Hornung - Kutyafiú

1653178664103.png


Egy négyéves kisfiú magára marad Moszkvában a tél közeledtével. Az utcán bolyongva kóbor kutyák találnak rá. Romocska a nyomukba szegődik, és követi őket a romos pincébe, ahol élnek.
Ahogy a fészek szagokkal teli, hideg sötétjében, szőrös testektől, mancsoktól körülvéve a kölykök közé férkőzik, és belekortyol az anyakutya tejébe, megkezdődik Romocska kutyaélete. Bár szőrtelen, a szaglása gyenge, fogai kicsik és tompák, a falka befogadja. Romocska minden tavasszal egyre ügyesebb lesz, s a kóbor állatok veszélyekkel és nélkülözéssel teli életét élve fiatal kutyává cseperedik. Az éhség és óvatlan embertermészete azonban újra és újra a városba csalja, s lassanként meg kell tanulnia, hogyan legyen újra kisfiú, ember.

A volt szovjet utódállamokban a gyermekvédelmi rendszer összeomlásával megdöbbentő számban maradtak otthon nélkül kiskorúak. Eva Hornung Kutyafiúja az állatként felnövő gyermek örök története másképp: fájdalmas, megrázó története napjaink Moszkvájában játszódik, ahol több tízezer hajléktalan gyermek tengeti életét az utcákon.

„Különös erővel és éleslátással megírt regény… Elborzasztóan szép, ámulatba ejtő produktuma a képzelőerőnek: egy könyv a szeretetről és a szívet tépő fájdalomról.”
– Canberra Times
2011

 

Csatolások

  • Eva Hornung-Kutyafiu.epub
    221.1 KB · Olvasás: 114

Syst3m

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresem a Mágikus állatok iskolája könyveket a 3. résztől bármilyen formátumban. Az első kettő már itt fent van. Előre is köszönöm.
 
Oldal tetejére